kostaslious Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Παιδιά καταρχας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δεύτερων τελικά το αγόρασα και εγώ το κινητό και είμαι αρκετά ικανοποημενος μέχρις στιγμης!:) Τέλος θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση. Το κινητό θα πάρει την jellybeam ? Edited August 21, 2012 by kostaslious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδιά καταρχας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δεύτερων τελικά το αγόρασα και εγώ το κυνηγό και είμαι αρκετά ικανοποημενος μέχρις στιγμης!:) Τέλος θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση. Το κινητό θα πάρει την jellybeam ? Οι μόνες συσκευές μέχρι στιγμής που έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρουν JB είναι η σειρά One... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδια μολις το πηρα και εγω απο ενα φιλαρακι... Ειναι root ειναι s-off οποτε πειτε μου καμια καλη ρομ με sense 4.0 φυσικα κ ics... Αυτη την στιγμη εχω την IC Evolution 2.1 αλλα νομιζω εχει καποια θεματα με το 3G... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καλησπερα Σακη συντοπιτη :) καλοριζικο βαλε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953 Θα διαφωνήσω και θα προτείνω την Viper S.. Δοκιμάστε την αλλά με τον kernel του faux και θα πάθετε πλάκα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Αλλάζουμε κ εδώ hboot κ τέτοια? Πω νιώθω άχρηστος κ ότι δεν ξέρω τίποτα.. Πάντως ευχαριστώ κ για τις δύο προτάσεις.. Άσχετο αλλά έχω το handcent για μηνύματα κ δεν μου εμφανίζει στην επαφή την εικόνα από το fb ενώ στην στοκ είναι κανονικά.. ξέρουμε γιατί?? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Χθες το βράδυ ''έφυγε'' το κουμπί αυξομείωσης του ήχου...Όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα.Πού μπορώ να ρωτήσω για την αγορά ή αντικατάσταση του κουμπιού?Πληροφοριακά,μένω στη Βέροια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Θα διαφωνήσω και θα προτείνω την Viper S.. Δοκιμάστε την αλλά με τον kernel του faux και θα πάθετε πλάκα... τι ακριβως ειναι ο kernel του faux; το ειχα δει στο xda αλλα δεν επιχειρησα να το κατεβασω. το κανεις απλα install απο recovery; αλλαζει κατι; κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 τι ακριβως ειναι ο kernel του faux; το ειχα δει στο xda αλλα δεν επιχειρησα να το κατεβασω. το κανεις απλα install απο recovery; αλλαζει κατι; κτλ... Η απάντηση για το τι είναι kernel, εδώ. Faux είναι ένας από τους πιο γνωστούς developers στο xda κ ναι το κάνεις install από recovery όπως μια rom..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Εχουμε μπλε led στο sensation οπως ειχαμε και στο desire....? Και κατι εχει παθει και δεν μου εμφανιζει τις εικονες απο τις επαφες στο handcent ενω στην στοκ ολα καλα... Κανεις καμια ιδεα...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε τον eReader να "δει" τα βιβλία που έχουμε στην SD; Στην ARHD κάνοντας unmount/mount την κάρτα και επιλέγοντας μέσω του File Manager οποιοδήποτε epub στον κατάλογο τα πέρναγε όλα μαζί στο πρόγραμμα. Στην DarkForest τώρα έχω δοκιμάσει τα πάντα και απλά περνάει μόνο αυτό που κάνω κλικ στον File Manager. Δοκιμάζω να τα ξαναπεράσω από τον υπολογιστή τώρα μπας και... Τα έχω σε δικό τους φάκελο και για πρακτικούς λόγους θα προτιμούσα να τα αφήσω εκεί :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Θα διαφωνήσω και θα προτείνω την Viper S.. Δοκιμάστε την αλλά με τον kernel του faux και θα πάθετε πλάκα... Καλησπέρα! Ωραία rom με μεγάλη παραμετροποίηση και αν δουλεύει όντως το OTA update θα είναι super!!! :D Μόνο που την έχω 2 μέρες και έχω αναγκαστεί σε 2-3 restart εκ των οποίων το ένα με αφαίρεση μπαταρίας :X Kernel από την πρώτη στιγμή έβαλα αυτόν που πρότεινες και συγκεκριμένα τον 008b13 Aroma ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30479558&postcount=8627 ) στον οποίο επέλεξα να τρέχει στο 1,56 (στο 1,7 φοβάμαι το battery drain) και τα υπόλοιπα όπως τα είχε προεπιλεγμένα. Ερώτηση.. να σετάρω πάλι τον κέρνελ αλλά αυτή την φορά στο 1,7 για να αποφύγω κάτι spikes και τα τελικά restarts ή αυτό δεν παίζει ρόλο και απλά η ρομ δεν είναι τόσο stable όσο είχα συνηθίσει (με inserCoin ρομς ήμουν εδώ και 1 χρόνο). :blink: Υ.Γ.: έκανα full wipe πριν φλασάρω. Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Βασικά την είχα περίπου 2 βδομάδες πριν δώσω το τηλέφωνο και η αλήθεια είναι ότι είχα φάει κι εγώ 2-3 κολλήματα, αλλά... κατά 99% ευθύνονταν οι πολύ "επιθετικές" ρυθμίσεις που είχα στο undervolting. Δοκίμασε να το βάλεις στο -75mV ή και λιγότερο. Για το 1.7 που λες, θα έλεγα να το αποφύγεις ή τέλος πάντων απλά να το δοκιμάσεις να δεις πως θα πάει γιατί μπορεί να μην αντέχει τόσο ψηλά ο επεξεργαστής σου. Εμένα το απλό Sensation πάνω από 1.72 δεν άντεχε ενώ το XE πήγαινε άνετα 1.83... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς την ROM [CM10][Kang][beta] με Jelly Bean να μας πεί την γνώμη του αν αξίζει να την βάλουμε ή είναι ακόμα νωρίς για Jelly? Από ότι λέει η Rom δεν δουλεύει μόνο η μπροστινή κάμερα αλλά φαντάζομαι θα έχει και άλλα bugs. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782009 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Kernel από την πρώτη στιγμή έβαλα αυτόν που πρότεινες και συγκεκριμένα τον 008b13 Aroma Είχα και γω τα ίδια. Δοκίμασε καλύτερα τον 0008b5. Λένε ότι είναι ο σταθεροτερος & μάλλον καλύτερος. Για το σεταρισμα του εγώ ακολούθησα τα default του faux. Έχει διάφορα στην σταθεροτητα και στην ταχύτητα από την 008b13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) edit: τελικά επέστρεψα στο sense 3.6 και την Elegancia Blitz. Αρκετά καλό το 4.0 αλλά προτιμώ την σταθερότητα ;) Πραγματικά απίστευτη η Elegancia , το κινητό bootάρει πολύ γρήγορα και ακόμα με 200 εφαρμογές εγκατεστημένες (οι ~50 στην SD) δεν τρώει κανένα κόλλημα στο boot. Σε άλλες rom όχι μόνο έκανε 2-3 λεπτά να bootάρει και κολλούσε για κανένα πεντάλεπτο, που και πού μου πέταγε κανένα "process system is not responding" warning μέχρι να ξεκολλήσει. Μένει μόνο να διαπιστώσω αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται οι μάγειρες, ότι δηλαδή το Sense δεν τρώει restart με τίποτε. Challenge accepted! Edited August 30, 2012 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 o kernel του faux λειτουργει κανονικα και σε ARHD ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 edit: τελικά επέστρεψα στο sense 3.6 και την Elegancia Blitz. Αρκετά καλό το 4.0 αλλά προτιμώ την σταθερότητα ;) Πραγματικά απίστευτη η Elegancia , το κινητό bootάρει πολύ γρήγορα και ακόμα με 200 εφαρμογές εγκατεστημένες (οι ~50 στην SD) δεν τρώει κανένα κόλλημα στο boot. Σε άλλες rom όχι μόνο έκανε 2-3 λεπτά να bootάρει και κολλούσε για κανένα πεντάλεπτο, που και πού μου πέταγε κανένα "process system is not responding" warning μέχρι να ξεκολλήσει. Μένει μόνο να διαπιστώσω αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται οι μάγειρες, ότι δηλαδή το Sense δεν τρώει restart με τίποτε. Challenge accepted! Και γω με Blitz 2.7.0 με SebastianFM 1.5.2 kernel και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. τώρα περιμένω να μου ρθει καλώδιο για να δοκιμάσω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πέρασα χθες ενώ έτρεχα arhd 6.7.2 το leeroid tweaks με αποτέλεσμα να κρασάρει το κινητό και να μην έχω πρόσβαση μιας και δεν ανταποκρίνονταν το sense. το συμβάν έγινε 2 φορές και χρειάστηκε restore. ξέρετε τι φτέει και έχετε κάποια άλλη αντίστοιχη rom με tweaks να μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πέρασα χθες ενώ έτρεχα arhd 6.7.2 το leeroid tweaks με αποτέλεσμα να κρασάρει το κινητό και να μην έχω πρόσβαση μιας και δεν ανταποκρίνονταν το sense. το συμβάν έγινε 2 φορές και χρειάστηκε restore. ξέρετε τι φτέει και έχετε κάποια άλλη αντίστοιχη rom με tweaks να μου προτείνετε; Αν θυμάμαι καλά τα leedroid tweaks δεν είναι συμβατά με την 3.33 base, δουλεύουν μέχρι την ARHD 6.6.7. Η μόνη rom με την νέα base στην οποία δουλεύουν σωστά είναι η elegancia. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Αν θυμάμαι καλά τα leedroid tweaks δεν είναι συμβατά με την 3.33 base, δουλεύουν μέχρι την ARHD 6.6.7. Η μόνη rom με την νέα base στην οποία δουλεύουν σωστά είναι η elegancia. Εγω παντως που την εχω εδω και 5 μερες, παρατηρησα οτι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις... Ουτε απο το instagram, ουτε απο το messenger του fb... Νομιζω ουτε απο το twitter... Και το κλασσικο οτι στο go sms και στο handcent δεν φαινονται οι εικονες στις επαφες απο το φβ...ενω αν εχω βαλει χειροκινητα μια εικονα φαινεται... στην στοκ εφαρμογη ολα καλα ομως... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Αν θυμάμαι καλά τα leedroid tweaks δεν είναι συμβατά με την 3.33 base, δουλεύουν μέχρι την ARHD 6.6.7. Η μόνη rom με την νέα base στην οποία δουλεύουν σωστά είναι η elegancia. εχεις καποια να μου προτεινεις; βρήκα την παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1829454&highlight=search+this+forum Edited August 30, 2012 by Poofklats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) εχεις καποια να μου προτεινεις; βρήκα την παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1829454&highlight=search+this+forum Είναι ακόμα σε beta φάση αυτά τα tweaks, δουλεύουν μεν αλλά με ελάχιστα προβλήματα, κάποια FC του sense και μικροπράγματα όπως γκρίζο χρώμα στα tabs κάποιων εφαρμογών, δες στις τελευταίες σελίδες του thread. Περίμενε λίγο να τα στρώσει ο Jonny, η πάρε nandroid backup της ARHD και δοκίμασε την Elegancia... πολύ καλή rom πραγματικά και με τα tweaks να δουλεύουν άριστα. edit: και εκεί που είχαν να φλασάρω rom από τον Μάιο, ξαφνικά έχω αλλάξει πέντε από την Τετάρτη... πίσω στην ViperS ;) Edited August 31, 2012 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) γεια χαρα, εγω με την ARHD 6.7.2 μεχρι τωρα ειχα την εκδοση RC 2.2 απο τα Darkforest Tweaks for 3.33.x Bases χωρις να εχω παρατηρησει καποιο προβλημα.. Δοκιμασα μολις την RC 3.0 αλλα κρασαρει το sense οποτε επεστρεψα στην RC 2.2.3. Edited August 31, 2012 by PETROSLEON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Και γω με Blitz 2.7.0 με SebastianFM 1.5.2 kernel και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. τώρα περιμένω να μου ρθει καλώδιο για να δοκιμάσω αυτό. Πόση ελεύθερη RAM έχεις μετά από κάποια χρήση; Σε εμένα στην Blitz ξεκινούσε στα 110 και σταδιακά μου έπεφτε μέχρι τα 60-65mb χωρίς κολλήματα -αλλά- στα καλά καθούμενα η συσκευή πάγωνε. Μου συνέβη ανοίγοντας κάποιες εφαρμογές που γενικώς τρώνε ram όπως το earth και ο browser. Μπορούσα να πλοηγηθώ στο sense αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω κανένα πρόγραμμα, έστρωνε μόνο με reboot ή hot reboot. Ειδικά άμα κολλούσε το sense και έκλεινε, ξαφνικά βρισκόμουν με 300mb ελεύθερα αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τίποτε, ούτε το sense από το home button. Υποψιάζομαι πως έχει σχέση ο τρόπος που προσπάθησαν να κάνουν το sense να μην κλείνει ποτέ. Προς το παρόν γύρισα στην DarkForest. Με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και χρήση είμαι στα 180-220mb, μια ημέρα τώρα με αρκετή χρήση δεν έχει φάει restart το sense και προς το παρόν περιμένω τον Jonny να στρώσει τα tweaks :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Πόση ελεύθερη RAM έχεις μετά από κάποια χρήση; Σε εμένα στην Blitz ξεκινούσε στα 110 και σταδιακά μου έπεφτε μέχρι τα 60-65mb χωρίς κολλήματα -αλλά- στα καλά καθούμενα η συσκευή πάγωνε. Μου συνέβη ανοίγοντας κάποιες εφαρμογές που γενικώς τρώνε ram όπως το earth και ο browser. Μπορούσα να πλοηγηθώ στο sense αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω κανένα πρόγραμμα, έστρωνε μόνο με reboot ή hot reboot. Ειδικά άμα κολλούσε το sense και έκλεινε, ξαφνικά βρισκόμουν με 300mb ελεύθερα αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τίποτε, ούτε το sense από το home button. Υποψιάζομαι πως έχει σχέση ο τρόπος που προσπάθησαν να κάνουν το sense να μην κλείνει ποτέ. Προς το παρόν γύρισα στην DarkForest. Με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και χρήση είμαι στα 180-220mb, μια ημέρα τώρα με αρκετή χρήση δεν έχει φάει restart το sense και προς το παρόν περιμένω τον Jonny να στρώσει τα tweaks :DRestart στο sense με την elegancia έχω δει μόνο ανοίγοντας στο browser πολύ βαριά σελίδα με flash περιεχόμενο. Από μνήμη 110 με 150 πάνω κάτω με 109 εγκατεστημένες εφαρμογές χρήστη. Όπως είπα έχω SebastianFM kernel 1.5.2 , και οι μόνες αλλάγες από τα default της rom που έχω κάνει είναι την Cpu στα 384min και 1,62max και τα memory limits όπως φαίνονται στην εικόνα με τις οποίες το scrollaρισμα στο sense γίνεται πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts