Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ χρησιμοποιώ rom με 3.5 sense εδώ και 2 μήνες με 62 apps εγκατεστημένα από market αλλά και από άλλες πηγές αμφιλεγόμενης ασφάλειας και ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα εκτός από ένα τυχαίο reboot στις πρώτες μέρες εγκατάστασης της rom.

Τα παράπονα που έχω είναι:

1) Βλέπω μόνο 112-120 mb ελεύθερα συνεχώς (αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι καθαρά ψυχολογικό διότι στην πράξη δεν έχει "γονατίσει" πουθενά).

2) Θεωρώ ότι είναι πολύ UserFriendly και έχει πολλά άχρηστα animations

@kollatos

Μπορείς να μου πεις κάποιο προγραμματάκι να πειράζω και εγώ τις custom roms μου; Ή χρησιμοποιείς πλατφόρμες τύπου eclipse και γενικά SDK;;;;

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Φιλαράκι με το ίδιο κινητό χρησιμοποιεί την IC απροβλημάτιστα και την έχει βαρύνει αρκετά κιόλας.

Kollatos αν αποφασίσεις ποτέ να την κυκλοφορήσεις let us know! :D

Τάσο τα βλέπεις? Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αλλά ρε συ ένας ο φίλος του akpe, ένας ο lan από κάτω και 2 sensation που έχω στην κατοχή μου δεν κάνουν κιχ.. Γι' αυτό στα έγραψα αυτά πιο πάνω..

Ως αναφορά το ζέσταμα λογικό είναι να ζεσταίνεται κι αν διαβάσεις στο xda τι λέει ο show-p1984 θα δεις τι παίζει με το κινητό. Απλά να ξέρεις ότι αντέχει θερμοκρασίες μέχρι 80 °C. Το ζέσταμα βέβαια οφείλετε στο ότι είναι SoC το οποίο έχει μηδενική ψύξη.

Παιδιά εγώ χρησιμοποιώ rom με 3.5 sense εδώ και 2 μήνες με 62 apps εγκατεστημένα από market αλλά και από άλλες πηγές αμφιλεγόμενης ασφάλειας και ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα εκτός από ένα τυχαίο reboot στις πρώτες μέρες εγκατάστασης της rom.

Τα παράπονα που έχω είναι:

1) Βλέπω μόνο 112-120 mb ελεύθερα συνεχώς (αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι καθαρά ψυχολογικό διότι στην πράξη δεν έχει "γονατίσει" πουθενά).

2) Θεωρώ ότι είναι πολύ UserFriendly και έχει πολλά άχρηστα animations

@kollatos

Μπορείς να μου πεις κάποιο προγραμματάκι να πειράζω και εγώ τις custom roms μου; Ή χρησιμοποιείς πλατφόρμες τύπου eclipse και γενικά SDK;;;;

Τα περισσότερα φίλε μου είναι tweaks στον φάκελο init.d και μετά κάτι μενού και πείραγμα σε κάποιες εφαρμογές γίνονται με apktool ή apk-manager.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγώ έχω προβλήματα. Το θέμα είναι ότι εσυ μπορεί να μην τα θεωρείς σοβαρά κ να συμβιβαζεσε εγώ όμως έστω κι ένα reset το θεωρώ αστάθεια.

Επειδή τελευταία κάνω πειράματα και δεν ήμουν ευχαριστημενος έβαλα 1.24.401.1. Είναι s-off αλλά αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει αν και δεν είναι ροοτ. Εσείς με s-off δέχεστε αναβαθμίσεις;

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Εγώ έχω προβλήματα. Το θέμα είναι ότι εσυ μπορεί να μην τα θεωρείς σοβαρά κ να συμβιβαζεσε εγώ όμως έστω κι ένα reset το θεωρώ αστάθεια.

Επειδή τελευταία κάνω πειράματα και δεν ήμουν ευχαριστημενος έβαλα 1.24.401.1. Είναι s-off αλλά αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει αν και δεν είναι ροοτ. Εσείς με s-off δέχεστε αναβαθμίσεις;

Λογικά πρέπει να σου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέα έκδοση αλλά δεν πρέπει να στην περνάει εκτός αν γύρισες και το recovery σε stock.

Γενικά το s-off από μόνο του δεν κόβει/πειράζει κάτι. Εξάλλου πολλές συσκευές της htc φεύγουν με s-off από το εργοστάσιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά πρέπει να σου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέα έκδοση αλλά δεν πρέπει να στην περνάει εκτός αν γύρισες και το recovery σε stock.

Γενικά το s-off από μόνο του δεν κόβει/πειράζει κάτι. Εξάλλου πολλές συσκευές της htc φεύγουν με s-off από το εργοστάσιο.

Το recovery εννοείται αφού όταν τρεχεις το εργοστασιακο .εχε το επαναφέρει. Δεν μου εμφανίζεται τιποτα. Δεν υπάρχουν ενημερώσεις λέει.

Nokia 8800 Scirocco

Έβαλα κατά λάθος μια ρομ official από Sensation Xe. Νομίζω ότι έχω άλλο τηλέφωνο. Έβαλα μια ευρωπαϊκή αλλά δεν έχει ελληνικά στις γλώσσες. Αρχικά φαίνεται να δουλευει άψογα τα πρώτα λεπτά που την δουλεύω. Πως εξηγείτε είναι ακριβώς τα ίδια τηλέφωνα;
Nokia 8800 Scirocco

Ναι, τα ίδια είναι (σχεδόν). Από hardware, oι διαφορές είναι πως το XE έχει τον επεξεργαστή σε ψηλότερο χρονισμό και πως έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία. Από software πέραν του BeatsAudio δεν ξέρω τι άλλες διαφορές έχουν.

Ναι, τα ίδια είναι (σχεδόν). Από hardware, oι διαφορές είναι πως το XE έχει τον επεξεργαστή σε ψηλότερο χρονισμό και πως έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία. Από software πέραν του BeatsAudio δεν ξέρω τι άλλες διαφορές έχουν.

Κανονικά θα επρεπε να μου βγάλει σφάλμα κ να μην την περάσει. Θα ψάξω τι ακριβώς παίζεται.

Nokia 8800 Scirocco

Κανονικά θα επρεπε να μου βγάλει σφάλμα κ να μην την περάσει. Θα ψάξω τι ακριβώς παίζεται.

99% έχεις Super CID οπότε και δεν τσέκαρε τίποτα απλά την πέρασε.. Αν δεν είναι αυτό δεν ξέρω γιατί την πέρασε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

99% έχεις Super CID οπότε και δεν τσέκαρε τίποτα απλά την πέρασε.. Αν δεν είναι αυτό δεν ξέρω γιατί την πέρασε.

για πες μου λιγο τι παιζει μ αυτο γιατι οποια ρομ εχω βαλει επισημα αναβαθμισεις δεν εχω δει.

Ειχα παρει την συσκευη rootαρισμενη και θελω να την επαναφερω 100% να εχω κανονικα αναβαθμισεις γιατι εχω προβληματα προς το παρων με ολες τις official.

Nokia 8800 Scirocco

για πες μου λιγο τι παιζει μ αυτο γιατι οποια ρομ εχω βαλει επισημα αναβαθμισεις δεν εχω δει.

Ειχα παρει την συσκευη rootαρισμενη και θελω να την επαναφερω 100% να εχω κανονικα αναβαθμισεις γιατι εχω προβληματα προς το παρων με ολες τις official.

αλλαξε το CID και βαλε αυτο HTC__N34

και μετα περνα την RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_223042_signed.exe.

και μετα θα εισαι κομπλε,,,:)

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδια μου ηρθε αναβαθμιση (ota) η 1.50.168.1...τι το παραπανω εχει;δεν εχω προσεξει κατι

Δεν έχει κάτι σημαντικό γι αυτό ήταν κ μικρή σε μέγεθος.

Nokia 8800 Scirocco

Εχω το ΧΕ κ αντιμετωπιζω το εξης περιεργο προβλημα.Ρυθμιζω την φωτεινοτητα της οθονης σε ενα επιπεδο που με ικανοποιει,χαμηλο συνηθως,για οικονομια μπαταριας,αλλα οταν την επομενη μερα οταν ξεκιναω το sensation η φωτεινοτητα ειναι σε μεγαλυτερο επιπεδο απ'οτι την αφησα κ υποχρεωνομαι καθε φορα που ανοιγω το κινητο,να ξαναρυθμιζω την φωτεινοτητα.Σημειωτεον οτι οση ωρα ειναι ανοικτο,παραμενει εκει που την ρυθμισα.Το προβλημα εμφανιαζεται οταν το κλεισω κ το ξαναξεκινησω παλι.

εδω ειναι το περιεργο.Ενω βρικω την οθονη εντονα φωτεισμενη,πατωντας το <αυτοματη φωτεινοτητα>, "πεφτει" η φωτεινοτητα σε κανονικα επιπεδα,αφου μετα το κλεισω την επομενη μερα,παλι "ανεβαινει" με το ανοιγμα του κινητου,δεν παιζει ρολο δηλαδη αν εχω τσεκαρει το <αυτοματη φωτεινοτητα η οχι"

Φοβάμαι ότι κάποια εφαρμογή (που έχεις εγκαταστήσει) δημιουργεί το conflict.

Αυτο φοβαμαι κ γω κ ψαχνω να δω ποια μπορει να ειναι,αν κ δεν εχω εγκαταστησει τις πολλες εφαρμογες,μονο καποιες βασικες,ας πουμε.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by athanaso77

ειμαι στην πρωτη φορτιση του τηλεφωνου :lol:

το λεντακι μολις εγινε πρασινο. θεωρητικα μπορω να αρχισω να παιζω με το τηλεφωνο ή μηπως να το αφησω καμια ωριτσα ακομα να παρει λιγακι;;

ξεκιναωωω!!!! 2.3.4 φορουσε απο τη μαμα που το ανοιξα το τσεκαρω. αραγε απο που μπορω να καταλαβω οτι το τηλεφωνο ειναι ελληνικο ή γερμανικο ή κατι άλλο;; ήταν σφραγισμενο και ειχε και οδηγιες στα ελληνικα μεσα.

οχι. αγγλικα. εκανα και ενα update 9mb, τωρα κανω ενα 2ο 10mb.

εχω την εντυπωση οτι εκανα κινηση ματ που εδωσα το iphone.. :)

εκανε ολα τα update. εμεινε στην 2.3.4 + 1.50.401.1

προβλημα: δεν κανει download απο το μαρκετ απο το wifi. αν ενεργοποιησω τα data του κινητου κανει κανονικα download.

τα 2 παραπανω updates τα εκανα μεσω WIFI. το μαρκετ ομως τπτ.

Edited by hlekat

Έχεις δημιουργήσει gmail (mail.google.com) ; Το android σου θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτό πάντα και θα μεταφέρεις εύκολα τις εφαρμογές σου και στα επόμενα (android φυσικά) τηλέφωνα σου :)

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.