Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ παιδιά, να ρωτήσω ποια ζελατίνα προστασίας προτείνετε; Με νοιάζει να είναι clear type όχι ματ δηλαδή κτλ και επίσης για θήκη, με ενδιαφέρει να καλύπτει και το κουμπιά στο πλάι που είπαμε. Πήρα μια ζελατίνα από το πλάισιο αλλά δεν μου εφαρμόζει καλά στο πλάι που κάνει σαν μια κούρμπα η οθόνη. Από ελληνικό μαγαζί κατά προτίμηση και είναι ιντερνετικό με αντικαταβολή. Ευχαριστώ

Ψάξε την επίσημη της HTC από e-bay. Αυτήν έχω και είμαι ικανοποιημένος πολύ.

κι εγώ αυτό σκέφτηκα για την επίσημη, κάποια θήκη αν έχει να προτείνει κάποιος που να καλύπτει και τα πλαϊνά; Επίσης ξέχασα να σας ρωτήσω και για κάρτα μνήμης 16άρα. Ευχαριστώ

καλησπέρα παιδιά! έχω δεί ένα HTC SENSATION από ebay και σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί είναι πιο φθηνα..αλλα διάβαζα καπου εδώ για unlock και κατι τέτοια και επειδή δεν γνωρίζω πολλά θα θελα να μου πείτε αν θα χω κάποιο πρόβλημα επειδή θα ναι από το εξωτερικό..ευχαριστω:)

ειναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο? πχ t mobile

απο ποια χωρα θα γίνει η αγορα;

γενικά διάβαζα εδω μερικούσ που λέγαν έτσι..αντιθέτοσ αυτό που χω κοιτάξει λέει unlock .. μετά θα χω κάποιο πρόβλημα επειδή θα ναι από άλλη χώρα

κι εγώ αυτό σκέφτηκα για την επίσημη, κάποια θήκη αν έχει να προτείνει κάποιος που να καλύπτει και τα πλαϊνά; Επίσης ξέχασα να σας ρωτήσω και για κάρτα μνήμης 16άρα. Ευχαριστώ

Αυτή περίμενα κι επιτέλους είδα βγήκε. Από e-bay τη βρίσκεις με 15 ευρώ.

ευχαριστώ παιδιά, να ρωτήσω ποια ζελατίνα προστασίας προτείνετε; Με νοιάζει να είναι clear type όχι ματ δηλαδή κτλ και επίσης για θήκη, με ενδιαφέρει να καλύπτει και το κουμπιά στο πλάι που είπαμε. Πήρα μια ζελατίνα από το πλάισιο αλλά δεν μου εφαρμόζει καλά στο πλάι που κάνει σαν μια κούρμπα η οθόνη. Από ελληνικό μαγαζί κατά προτίμηση και είναι ιντερνετικό με αντικαταβολή. Ευχαριστώ

screen protector μονο η επισημη της htc. ταιριαζει αψογα στο κοιλωμα που κανει η οθονη

case εχω της incipio και ειναι αψογη.καλυπτει το κινητο γυρω γυρω,λεπτη,απολυτη εφαρμογη

http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=incipio+sensation

παιδια αγορασα πριν δυο ημερες το συγκεκριμενο κινητο απο την βονταφον. ωστοσο αντιμετωπιζω προβλημα με τα βιντεο τυπου avi . οποιον player και αν δοκιμασα, ο ηχος κοβεται μετα απο δυο λεπτα... τι πρεπει να κανω;

Τον MX Video Player τον δοκίμασες είναι απτούς καλύτερους.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

καλημερα...ετοιμαζομαι να παρω σημερα το seansation xe ,προβληματιζομαι ομως για την ποιοτητα του ακουστικου στις κλησεις ,ειναι δυνατο?εχω το desire s και ειμαι ετχαριστημενος

στο απλό sensation που πήρα προχθές μια χαρά είναι το ακουστικό ακούγεται δυνατά όσο χρειάζεται χωρίς να σε κουφαίνει, ίσως ένα σκαλί πάνω από το desire s που είχα πιο παλιά. Και το ηχείο μια χαρά είναι στα επίπεδα του s2. Αλήθεια ξέρει κανείς πως μπορώ να μετατρέψω βιντεάκια να παίζουν και στον μαμίσιο player από ότι είδα είναι σε mpeg και πρέπει να είναι σε mp4. O player που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω όντως παίζει τα πάντα, απλά ο μαμίσιος έχει και αυτή την ενίσχυση για τον ήχο.

καλησπέρα παιδιά! έχω δεί ένα HTC SENSATION από ebay και σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί είναι πιο φθηνα..αλλα διάβαζα καπου εδώ για unlock και κατι τέτοια και επειδή δεν γνωρίζω πολλά θα θελα να μου πείτε αν θα χω κάποιο πρόβλημα επειδή θα ναι από το εξωτερικό..ευχαριστω:)

Φίλε μου εγώ αγόρασα το Sensation από Αμερική, και ήταν όντως unlock όπως και το έλεγε.

Στην συνέχεια το έκανα s-off και και root και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα!!!!

Έχω τώρα 3 μήνες το τηλέφωνο και όλα καλά, ούτε πρόβλημα με το δίκτυο, ούτε τίποτα!!!! :D:D:D:D

LENOVO VIBE S1

Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW)

XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

Greek Stable 7.2.1.0 Rom

Καλησπερα, υπαρχει καποιο topic για το Sensation XE?

Σκεφτομαι να το παρω αλλα ακομα δεν βρηκα καποιο τοπικο φορουμ εδω μεσα για να διαβασω γνωμες.

Καλησπέρα σαν ζελατίνα η αυθεντική είναι μια χαρα.

Σαν θήκη χρησιμοποιώ την http://www.case-mate.com/HTC-Sensation-Cases/Case-Mate-HTC-Sensation-Tough-Cases.asp

παρα πολυ καλη θηκη

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

μια χαρά ευχαριστώ. Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός να ρωτήσω κάτι ακόμα για την ποιότητα κατασκευής; Πρόσεξα ότι το σώμα του κινητού ελαφρά παίζει μέσα στο αλουμινιένο κάλυμα, σε εσάς συμβαίνει αυτό; Φαντάζομαι πως όταν το βάλω σε θήκη δεν θα το καταλαβαίνω. Κοίταξα και το imei και το κινητό είναι αγγλικό, δεν με χαλάει καθόλου, ήξερα ότι ήταν παραεισαγωγής.

Καλησπερα, υπαρχει καποιο topic για το Sensation XE?

Σκεφτομαι να το παρω αλλα ακομα δεν βρηκα καποιο τοπικο φορουμ εδω μεσα για να διαβασω γνωμες.

Your wish is our command!

Εδώ λοιπόν το θέμα για το sensation XE :)

Τhe end of an era...

μια χαρά ευχαριστώ. Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός να ρωτήσω κάτι ακόμα για την ποιότητα κατασκευής; Πρόσεξα ότι το σώμα του κινητού ελαφρά παίζει μέσα στο αλουμινιένο κάλυμα, σε εσάς συμβαίνει αυτό; Φαντάζομαι πως όταν το βάλω σε θήκη δεν θα το καταλαβαίνω. Κοίταξα και το imei και το κινητό είναι αγγλικό, δεν με χαλάει καθόλου, ήξερα ότι ήταν παραεισαγωγής.

σε εμενα δεν παιζει καθολου

αριστη συμπαγης κατασκευη κατα τη γνωμη μου

καμια σχεση με desire hd

Μιας και το Sensation με το Sensation XE δεν έχουν διαφορά στο hardware αν στο Sensation προσπαθήσουμε να βάλουμε την επίσημη ρομ από το Sensation XE θα κουμπώσει?

μου φαινεται οτι ο χρηστης giotria3 το εχει κανει...

τουλαχιστον φαινεται στην υπογραφη του κατι παρομοιο

Ανεβηκε η εκδοση

RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_223042_signed.exe

http://goo.gl/NYWyz

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ανεβηκε η εκδοση

καλημέρα. Μήπως ξέρουμε τι παραπάνω μας δίνει;

Ευχαριστούμε για την πολύ γρηγορη ενημέρωση

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Ανεβηκε η εκδοση

Αυτό δεν θέλει ρουτ για να το περάσουμε.

Με μια πρώτη ματιά βλέπω το νέο μάρκετ.

Edited by agriniopk

Αυτό δεν θέλει ρουτ για να το περάσουμε.

Με μια πρώτη ματιά βλέπω το νέο μάρκετ.

ρε παιδια μπορει κανενασ να ανεβασει το exe,, την ρομ εννοω,,

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδιά εγώ ξενέρωσα με τη κακή ποιότητα κατασκευής του, έπαιζε πολύ το πλαινό κουμπί του ήχου και έπαιζε η δεξιά μεριά του κινητού μέσα στο περίβλημα, ήταν ενοχλητικό για μένα, επίσης πρόσεξα ότι δεν είχε καλό σήμα (death grip;;) σε κάποια σημεία που άλλα είχαν καμπάνα. Δυστυχώς έπεσα στην περίπτωση, ελπίζω εσείς να το χαρείτε. Το έδωσα και πήρα κάτι άλλο. Τα γράφω προς ενημέρωση υποψηφίων αγοραστών και χωρίς διάθεση για αντιδικία με κανέναν. Ευχαριστώ