Muck Smith Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ...Το σημα 3G ειναι σταθερο;Εχει καποιο θεμα; Αν δεν χρειάζεσαι το 3G συνεχώς, γύρνα το σε GSM only και δεν θα χάνει ποτέ το σήμα του. Αν το χρειάζεσαι, μπορεί να θέλει λίγη υπομονή μερικές φορές (λίγες). Το ακουστικό είναι από τα δυνατά αλλά ο ήχος του δεν είναι καθόλου «ζεστός». Μπορώ να πω ότι είναι η χειρότερη ποιότητα ήχου -όχι ένταση- που είχα ποτέ σε κινητό. Σε όλα τα υπόλοιπα απλώς καταπληκτικό. Και μια ερώτηση σε όσους παραπονιούνται για τα 100mb ελεύθερης μνήμης... Αν δεν κοιτάξετε τον task manager και συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, έχετε διαπιστώσει κάποια μείωση στην εμπειρία χρήσης; Μήπως είναι ψυχολογικό :p Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς να μην μας βάζουν στο τριπάκι των specs και δεν ευχαριστιόμαστε τα λεφτά που δίνουμε ;) Ψάξε λίγο στα καταστήματα και θα το βρεις και κάτω από τα 420€ ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Αν δεν χρειάζεσαι το 3G συνεχώς, γύρνα το σε GSM only και δεν θα χάνει ποτέ το σήμα του. Αν το χρειάζεσαι, μπορεί να θέλει λίγη υπομονή μερικές φορές (λίγες). Το ακουστικό είναι από τα δυνατά αλλά ο ήχος του δεν είναι καθόλου «ζεστός». Μπορώ να πω ότι είναι η χειρότερη ποιότητα ήχου -όχι ένταση- που είχα ποτέ σε κινητό. Σε όλα τα υπόλοιπα απλώς καταπληκτικό. Και μια ερώτηση σε όσους παραπονιούνται για τα 100mb ελεύθερης μνήμης... Αν δεν κοιτάξετε τον task manager και συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, έχετε διαπιστώσει κάποια μείωση στην εμπειρία χρήσης; Μήπως είναι ψυχολογικό :p Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς να μην μας βάζουν στο τριπάκι των specs και δεν ευχαριστιόμαστε τα λεφτά που δίνουμε ;) Ψάξε λίγο στα καταστήματα και θα το βρεις και κάτω από τα 420€ ;) Συμφωνώ με τα παραπάνω απλά να προσθέσω ότι χρησιμοποιώντας ακουστικα ο ήχος δεν είναι τόσο ενοχλητικός όσον αφορά την ποιότητα του(δεν εχω άποψη για μπλουτουθ αν κάποιος χρησιμοποιεί ας μας πεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 η δικια μου δεν δουλευει πουθενα ειναι σαν να μην υπαρχει,δεν την αναγνωριζει ουτε το κινιτο ουτε το pc με card reader...δηλαδη για πεταμα Οι περισσότερες κάρτες φίλε μου έχουν εγγύηση (κάποιες και lifetime). Αν έχεις την απόδειξη, να την επιστρέψεις στο κατάστημα που την πήρες. Ίσως γλυτώσεις έστω και αυτά τα λίγα που θα υποχρεωθείς να ξαναδώσεις για κάποια νέα. Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Οι περισσότερες κάρτες φίλε μου έχουν εγγύηση (κάποιες και lifetime). Αν έχεις την απόδειξη, να την επιστρέψεις στο κατάστημα που την πήρες. Ίσως γλυτώσεις έστω και αυτά τα λίγα που θα υποχρεωθείς να ξαναδώσεις για κάποια νέα. Ευχαριστώ γιά την συμβουλή αλλά την εχω αγοράσει από κατάστημα αεροδρομιου εξωτερικού...οπότε...αν το θυμηθώ όταν ξαναπάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Καλησπέρα!Θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας για το sensation...σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά είμαι μεταξύ αυτού και της καινούργιας έκδοσης sensation xe και αυτό γιατί άκουσα διάφορα προβλήματα περί μπαταρίας και σύνδεσης με τον υπολογιστή!Αν και είμαι φαν της μουσικής με χαλάει λίγο το κόκκινο που έχει η συσκευή!Εσείς τι θα προτίνατε? Επίσης αυτό με τα 4gb και μόνο το 1gb είναι διαθέσιμο για το χρήστη τι σημαίνει? Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Παιδιά μια ερώτηση για όσους είναι κάτοχοι. Θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι δοκιμασμένα καλό πρόγραμμα navigation για τη συσκευή μας, δεδομένου ότι έχουμε υψηλή ανάλυση οθόνης. Επίσης με pm αν θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει μαγαζιά για απόκτηση θα ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Παιδιά μια ερώτηση για όσους είναι κάτοχοι. Θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι δοκιμασμένα καλό πρόγραμμα navigation για τη συσκευή μας, δεδομένου ότι έχουμε υψηλή ανάλυση οθόνης. Επίσης με pm αν θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει μαγαζιά για απόκτηση θα ήμουν ευγνώμων! Sygic κατα την γνώμη μου από το μάρκετ κατέβασε το τραιαλ και δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Καλησπέρα Υπάρχει γραφιδα για την οθόνη του κινητού μας; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλησπέρα Υπάρχει γραφιδα για την οθόνη του κινητού μας; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Ναι υπάρχει, βάλε HTC stylus for sensation στο google και θα σου βγάλει. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Παιδιά μια ερώτηση για όσους είναι κάτοχοι. Θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι δοκιμασμένα καλό πρόγραμμα navigation για τη συσκευή μας, δεδομένου ότι έχουμε υψηλή ανάλυση οθόνης. Επίσης με pm αν θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει μαγαζιά για απόκτηση θα ήμουν ευγνώμων! sygic χρησιμοποιω και εγω ελαφρυ και σχετικα ενημερωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Παιδιά μια ερώτηση για όσους είναι κάτοχοι. Θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι δοκιμασμένα καλό πρόγραμμα navigation για τη συσκευή μας, δεδομένου ότι έχουμε υψηλή ανάλυση οθόνης. Επίσης με pm αν θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει μαγαζιά για απόκτηση θα ήμουν ευγνώμων! sygic aura χρησιμοποιώ και εγω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης για android αυτήν την στιγμή είναι το Dont Panic τις Mireo. Έχει μακράν τον καλύτερο χάρτη της Ελλάδας και τον ποιο ενημερωμένο της NGI. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος απτό πρόγραμμα και τις δρομολογήσεις του. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Nikos.. ποτε θα εχουμε στο sansation την ice cream sandwich;;ειναι αληθεια οτι θα γινει την αλλη εβδομαδα;;σε imail που εστειλε ενα παιδι στην htc του ειπαν σε μια εβδομαδα,αληθεια η ψεμα;; Μου αρέσει! · · Χθες στις 3:01 π.μ. · HTC Greece @Nikos ,,,,,,,,,,, η HTC επανεξετάζει την έκδοση Android ICE Cream για το Sensation. Μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας για όλες τις αναβαθμίσεις που αφορούν τις πρωτοποριακές συσκευές της HTC :-) 4 ώρες πριν · Μου αρέσει! απαντηση απο την htc !!!:lol: https://www.facebook.com/htcgreece Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εχώ πιστεύω αύριο κατά τις 6 το απόγευμα θα την πάρουμε την αναβάθμιση :):lol: Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εχώ πιστεύω αύριο κατά τις 6 το απόγευμα θα την πάρουμε την αναβάθμιση :):lol: απο που το πιστευεισ αυτο;;:wacko: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Πλάκα κάνω. Οσω για το ΙCS αν δεν το πάρει επίσημα το Sensation που είναι η ναβαρχίδα της HTC μαζι με το (XE Beats Audio) θα γίνει μεγάλος ντόρος στην εταιρία από τα παράπονα των πελατών . Άλλωστε το δήλωσε η ΗΤC Αγγλίας στο Facebook και είναι δεδομένο ότι θα το πάρει το παγωτάκι, τώρα μάλλον στην HTC Ελλάδας κάτι δεν πάει καλά με την ενοιμέρωση:lol: . Το θέμα είναι πότε ?? Εγω πιστεύω λίγο πριν το Πάσχα η μετά να δοθεί η αναβάθμιση, βάση εκτίμησης δικής μου. Edited November 15, 2011 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Πλάκα κάνω. Οσω για το ΙCS αν δεν το πάρει επίσημα το Sensation θα γίνει μεγάλος ντόρος στην εταιρία από τα παράπονα των πελατών . Άλλωστε το δήλωσε η ΗΤC Αγγλίας στο Facebook και είναι δεδομένο ότι θα το πάρει το παγωτάκι, τώρα μάλλον στην HTC Ελλάδας κάτι δεν πάει καλά με την ενοιμέρωση:lol: . Το θέμα είναι πότε ?? Εγω πιστεύω λίγο πριν το Πάσχα η μετά να δοθεί η αναβάθμιση, βάση εκτίμησης δικής μου. αν δεν το παρει οντωσ θα γινει χαμοσ για 600 ευρο τηλ. και δεν θα παρω ποτε ξανα htc, και καλα θα κανουν να μην ξανα παρει κανενασ μετα,,, :mad: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula13 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 pedia ithelo na agoraso to htc sensation k leo na to paro apo ebay pou to vriak sto eksoteriko poli pio fthna ..kserete na mou pite an tha xei ellinika k t sxetika..?epidi tha ne apo eksoteriko..gt diavazo akit gia unlock k tetia k dn ksero tpt:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) αν δεν το παρει οντωσ θα γινει χαμοσ για 600 ευρο τηλ. και δεν θα παρω ποτε ξανα htc, και καλα θα κανουν να μην ξανα παρει κανενασ μετα,,, :mad: Θα την δώσει την αναβάθμιση. Όσον αφορά αυτό που λες αν ξαναπάρει κανείς... βρες μια εταιρία που δίνει αναβαθμίσεις εκτός της HTC και φυσικά η google για το κινητό Nexus. Edited November 16, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 pedia ithelo na agoraso to htc sensation k leo na to paro apo ebay pou to vriak sto eksoteriko poli pio fthna ..kserete na mou pite an tha xei ellinika k t sxetika..?epidi tha ne apo eksoteriko..gt diavazo akit gia unlock k tetia k dn ksero tpt:P Δεδομένης της τιμής του, όσο χαμηλότερη και να είναι από Ελλάδα, πιστεύω θα ήταν ρίσκο παραγγελία από εξωτερικό (ιδίως από Αμερική). Ας απαντήσει κάποιος που έχει ασχοληθεί περισσότερο αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει στο τελωνείο και να καταλήξεις να πληρώσεις πολύ περισσότερα. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Δεδομένης της τιμής του, όσο χαμηλότερη και να είναι από Ελλάδα, πιστεύω θα ήταν ρίσκο παραγγελία από εξωτερικό (ιδίως από Αμερική). Ας απαντήσει κάποιος που έχει ασχοληθεί περισσότερο αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει στο τελωνείο και να καταλήξεις να πληρώσεις πολύ περισσότερα. Να το αγορασει απο Ευρωπη καλυτερα και να ψαξει για σφραγισμενο. Εγω το αγορασα απο Αγγλια και σφραγισμενο και το πληρωσα και πιο φτηνα και το κινητο ηταν ολοκαινουργιο. Κοιταζοντας το τωρα στο Amazon.co.uk το κινητο κανει 430 Euro. http://www.amazon.co.uk/dp/B004Z4SJ78/ref=pe_54381_27528671_pe_vfe_dt1 Edited November 16, 2011 by trod Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Καλημέρα, και από μένα. Πρώτο μου post, αν και σας διαβάζω εδώ και παρα πολύ καιρό. Είμαι κάτοχος του Sensation από το καλοκαίρι, αγορά από Γερμανό (εταιρική σύνδεση Cosmote), και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά από την συσκευή. . . Το πρόβλημα μου είναι το εξής: τον τελευταίο μηνα μου έχει κάνει τρις φορες αναγκαστική επανακίνηση από μονο του λέγοντας ότι το Sense σταμάτησε να λειτουργεί, και μετά την επανακίνηση έστειλα αναφορά στην HTC. Η σύσκευη έχει πάρει όλες τις αναβάθισης από HTC, χωρίς να την έχω πειράξει περαιτέρω. Έχει κάπιος το ίδιο πρόβλημα, αν ναί τι λύση βρήκε, αν όχι τι προτείνετε... Edited November 16, 2011 by tini78vj Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Εχω sensation XE, "κατεβασα" την InsertCoin κ ηθελα να την εγκαταστησω.Βλεπω στο xda υπαρχουν οδηγιες σχετικα,αλλα φαινονται πολυπλοκες,θυμαμαι στο disire που ειχα,χρησιμοποποιησα καποιο utility που εκανε rooted το κινητο κ μετα ευκολα,εβαζες οποια custom rom ηθελες.Ξερει καποιος αν υπαρχει κ για το sensation τετοιο utility που να το κανει root ωστε να "μπει" μετα η InsertCoin? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Καλησπέρα!Θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας για το sensation...σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά είμαι μεταξύ αυτού και της καινούργιας έκδοσης sensation xe και αυτό γιατί άκουσα διάφορα προβλήματα περί μπαταρίας και σύνδεσης με τον υπολογιστή!Αν και είμαι φαν της μουσικής με χαλάει λίγο το κόκκινο που έχει η συσκευή!Εσείς τι θα προτίνατε? Επίσης αυτό με τα 4gb και μόνο το 1gb είναι διαθέσιμο για το χρήστη τι σημαίνει? Από την δική μου εμπειρία 1) Κανένα πρόβλημα με sync.. Όλα καλώς με το HTC Sync λογισμικό. (περνάς επαφές απο outlook, μουσική, φωτο, video και βιβλία.) 2) Μπαταρία κρατά περίπου 1 μέρα ανάλογα τη χρήση.. (Θα μπορούσε η HTC να βάλει μεγαλύτερη >1750mah) 3) Το κόκκινο στο ΧΕ είναι θέμα γούστου και υποκειμενικό.. έχει βέβαια 1.5 GHz dual-core 4) το 4GB είναι ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος του κινητού (3GB δεσμευμένα για OS και Sense 3.0), το υπόλοιπο είναι διαθέσιμο σε εσενα για δικά σου αρχεία. Παίρνει κάρτα όμως μέχρι και 32GB Θα πρέπει να αξιολογήσεις το κόστος με ότι παραπάνω προσφέρει (καλύτερο CPU, μεγαλύτερη battery και beats audio) και να αποφασίσεις για την αγορά σου. Edited November 16, 2011 by antonio_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Να το αγορασει απο Ευρωπη καλυτερα και να ψαξει για σφραγισμενο. Εγω το αγορασα απο Αγγλια και σφραγισμενο και το πληρωσα και πιο φτηνα και το κινητο ηταν ολοκαινουργιο. Κοιταζοντας το τωρα στο Amazon.co.uk το κινητο κανει 430 Euro. http://www.amazon.co.uk/dp/B004Z4SJ78/ref=pe_54381_27528671_pe_vfe_dt1 Γεια χαρα, Εγω το πηρα απο ebw 417,5 e (εισαγωγη απο Γερμανια - Τ-mobile). Ολα καλα αν εξαιρέσω οτι εχει προεγκατεστημενες καποιες εφαρμογες της Tmobile. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts