demis1980 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 αν μπορουν κατοχοι να απαντησουν: πως αξιολογειτε -wi fi -gps -ποιοτητα φωτογραφιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) αν μπορουν κατοχοι να απαντησουν: πως αξιολογειτε -wi fi -gps -ποιοτητα φωτογραφιων στα 1 και 2 ιδια εμπειρια οπως με το desire. πολυ καλη στο 3 σαφως ανωτερη ποιοτητα απο desire , παρα πολυ καλη.. Καλημερα υπαρχει τροπος να μεταφερω τις ρυθμισεις του tapatalk απο το desire στο sensation χωρις ροοτ? Γιατι ψαχνω να δηλωσω τα φορουμ που χρησιμοποιω και δεν τα βρισκει απο το sensation. Edited August 5, 2011 by kollatos Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 απορία.... μπήκα στο android market και βρήκα μία εφαρμογή που μου αρέσει. Από κάτω γράφει την λέξη "εγκατάσταση" πως γίνεται μέσω υπολογιστή να την αποθηκεύσω στο κινιτό και να την κανω να τρέξει?? δεν θα πρέπει να την κατεβάσω πρώτα στο pc και μετά να την περάσω στο κινιτό και να την εγκαταστήσω?? ποιός ξέρει να μου πει την διαδικασία μέσω υπολογιστή?? τώρα θα μου πεις γιατί δεν τοκάνω κατευθείαν μέσω κινιτου....γιατί έχω μεγαλύτερη ευχέρεια να τα ψάξω στον υπολογιστή και εκτός αυτού κατεβαίνουν και πιό γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Μπαίνοντας στο market από τον υπολογιστή πρέπει να βάλεις τα στοιχεία σου (mail και password του google λογαριασμού που έχεις και στο κινητό) και να έχεις ανοίξει και το internet στο κινητό (να έχεις ανοίξει το market έστω μια φορά στο κινητό). Απ'τη στιγμή αυτή, ότι πατάς εγκατάσταση στον υπολογιστή, περνάει κατευθείαν στο κινητό και εγκαθίσταται εκεί ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 απορία.... μπήκα στο android market και βρήκα μία εφαρμογή που μου αρέσει. Από κάτω γράφει την λέξη "εγκατάσταση" πως γίνεται μέσω υπολογιστή να την αποθηκεύσω στο κινιτό και να την κανω να τρέξει?? δεν θα πρέπει να την κατεβάσω πρώτα στο pc και μετά να την περάσω στο κινιτό και να την εγκαταστήσω?? ποιός ξέρει να μου πει την διαδικασία μέσω υπολογιστή?? τώρα θα μου πεις γιατί δεν τοκάνω κατευθείαν μέσω κινιτου....γιατί έχω μεγαλύτερη ευχέρεια να τα ψάξω στον υπολογιστή και εκτός αυτού κατεβαίνουν και πιό γρήγορα. Πας στο market.android.com κανείς log-in βρίσκεις την εφαρμογή και πατάς εγκατάσταση και θα κατέβει αυτόματα στο κινητό σου. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 τι λέτε ρε παιδιά?!! τι μαγκιά ειναι αυτή??? σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου το sansation -ανυπομονώ αφάνταστα !! - και θέλω να ξέρω να λύσω μερικές απορίες μου από τώρα.σας ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει με το διαδραστικό πληκτρολόγιο γιατι προσπαθώ εδώ και καιρό να το ενεργοποιήσω αλλα δεν δουλεύει ! Πάω κανονικά στις ρυθμίσεις το ενεργοποιώ αλλα τίποτα ! Τι μπορεί να συμβαίνει ? Επίσης πως μπορώ να αλλάξω όνομα σε μια κάρτα micro sd ? Μόλις το αναγνωρίζει ο υπολογιστης μου λέει κάτι άσχετο ! Πρέπει να του κάνω format για να μπορώ να του αλλάξω όνομα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 μη αποδεκτος τροπος της HTC..αντεγραψε τελικα την SE...οποτε ολοι "ανεπισημα" τετοιες μεθοδους για να γυρναμε και στην αρχικη κατασταση....! εκβιασμος χειριστου ειδους...(αλλα σου λεει οι μισοι να το κανουν γλυτωνουμε τα service!) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 παιδια το εχει κανει παλι κανενασ s-on;;η να το ειχε κανει brand , ενω το ειχε debrand ;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 παιδια το εχει κανει παλι κανενασ s-on;;η να το ειχε κανει brand , ενω το ειχε debrand ;; Αν φλασάρεις την stock branded με τον κλασσικό τρόπο δεν επανέρχονται όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Αν φλασάρεις την stock branded με τον κλασσικό τρόπο δεν επανέρχονται όλα; δεν ξερω,, επανερχονται;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Να κάνω μια ερώτηση; τα γράμματα στα μενού κ στις εφαρμογες μεγαλώνουν; γιατί είναι πιο μικρα από του desire. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Τελικά τα διάφορα προβλήματα που παρουσίαζε αυτό το μοντέλο (wifi 'death grip', οθόνη αφής, κάτι bugs με παγώματα/επανεκκινήσεις) έχουν λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Σε γενικές γραμμές αυτά που αναφέρεις δεν αποτελούν γενικότερα προβλήματα αλλά μεμονωμένα περιστατικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 To ελπίζω. Δείχνει πιο δελεαστικό σαν προϊόν απ'τα λοιπά διπύρηνα (και stereo ηχογράφηση ήχου μεταξύ άλλων...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 To "death grip" είναι κάτι που γίνεται σε οποιοδήποτε κινητό αν του πιάσεις την κεραία... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 To ελπίζω. Δείχνει πιο δελεαστικό σαν προϊόν απ'τα λοιπά διπύρηνα (και stereo ηχογράφηση ήχου μεταξύ άλλων...) αναπαραγωγη ηχου δεν εχει ομως τοσο δυνατο ηχειο :( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 μάγκες αντιμετοπίσατε κανένα προβλημα όσοι εχετε την συσκευη σε θεμα hardware? Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Να κάνω μια ερώτηση; τα γράμματα στα μενού κ στις εφαρμογες μεγαλώνουν; γιατί είναι πιο μικρα από του desire. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk εδω εχουμε καποια απαντηση?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 μάγκες αντιμετοπίσατε κανένα προβλημα όσοι εχετε την συσκευη σε θεμα hardware? Δεν έχει hardware προβλήματα η συσκευή, αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 εδω εχουμε καποια απαντηση?? απο οτι εψαξα οχι δεν μεγαλωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Δεν έχει hardware προβλήματα η συσκευή, αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο; με το πρόβλημα της σκόνης στην οθόνη πχ, τι γίνεται? στην αρχή της κυκλοφορίας του κινητού υπήρχαν πολλές αναφορές στο xda. τώρα έχω καιρό να διαβασω. ήταν τελικά μεμονομένα περιστατικά ή κάποιες παρτίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 απο οτι εψαξα οχι δεν μεγαλωνουν Δλδ ειναι ετσι φυσιολογικα; παντα σε σχεση με desire. Ειναι μικρα ή μου φαινονται ετσι; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Προφανώς είναι μικρότερα,λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης της οθόνης.Για να τα μεγαλώσεις δοκίμασε την επιλογή font size από την εφαρμογή spare parts.Το πρόβλημα είναι ότι δεν κρατάει μόνιμα τη ρύθμιση και πρέπει να το ξαναρυθμίζεις μετά από reboot. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 με το πρόβλημα της σκόνης στην οθόνη πχ, τι γίνεται? στην αρχή της κυκλοφορίας του κινητού υπήρχαν πολλές αναφορές στο xda. τώρα έχω καιρό να διαβασω. ήταν τελικά μεμονομένα περιστατικά ή κάποιες παρτίδες? Μεμονομένα περιστατικά. Ολα τα κινητά βγάζουν παρτίδες ελαττωματικές από την μέρα που βγαίνουν απτό εργοστάσιο και μετά Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts