Villis Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 H αλήθεια πάντως είναι ότι αν κάτσεις να κάνεις τόσα πράγματα (debrand, root κλπ), δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εγκαταστήσεις αναβάθμιση ΟΤΑ. Περνάς πλέον σε custom λύσεις και τελος! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δλδ δεν θα μπορούμε να βάλουμε την καινούρια έκδοση OTA Update που θα βγάλει η HTC με άλλο τρόπο απο την SD CARD δεν γίνεται να το τρέξουμε ? Αυτό είναι διαφορετικό. Βάζεις το update εσύ unofficially "καρφωτά" μέσω recovery, δεν είναι το κλασσικό OTA (Over-The-Air) update μέσω HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αυτό είναι διαφορετικό. Βάζεις το update εσύ unofficially "καρφωτά" μέσω recovery, δεν είναι το κλασσικό OTA (Over-The-Air) update μέσω HTC. Αν βάλουμε πάλι την ρομ τησ Vodafone θα έχει πάλι πρόβλημα;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αν βάλεις την stock rom της vodafone είσαι καθόλα official όπως όταν πρωτοάνοιξες τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αν βάλεις την stock rom της vodafone είσαι καθόλα official όπως όταν πρωτοάνοιξες τη συσκευή. Αλλά το s-off μένει έτσι;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amalia2611 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Kαλημερα παιδια! Μηπως μπρειτε να μου πειτε που μπορω να βλεπω τον χρονο (διαρκεια)κλησεων στο συγκεκριμενο κινητο? Κυριως των εξερχομενων με ενδιαφερει. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Μάλλον για να μην απαντάει κανείς δεν θα ξέρει :) καλα πως ειναι δυνατον να μην ξερει κανεις. αφου ολοι εδω μιλουν για s-off κλπ. αυτο δεν προυποθετει ροοτ?? πως κανανε ροοτ?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Kαλημερα παιδια! Μηπως μπρειτε να μου πειτε που μπορω να βλεπω τον χρονο (διαρκεια)κλησεων στο συγκεκριμενο κινητο? Κυριως των εξερχομενων με ενδιαφερει. ευχαριστω! Βάλε κάποια εφαρμογή, πχ... https://market.android.com/details?id=com.carl.tcpro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) καλα πως ειναι δυνατον να μην ξερει κανεις. αφου ολοι εδω μιλουν για s-off κλπ. αυτο δεν προυποθετει ροοτ?? πως κανανε ροοτ?? Step 3. To permanently root your Sensation Προϋποθέτει να κάνεις ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ βήματα (S-Off, CWM). [GUIDE] Fre3vo / Fre3dom Official Thread (Temp root) Το S-OFF δεν προϋποθέτει root. Όπως θα δεις στον οδηγό του ikhzter το root γίνεται μετά το S-OFF και την εγκατάσταση του CWM (clockwork recovery). Edited August 1, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εβαλε κανενας αλλη rom και αν ναι,ποια? Προς το παρων ειμαι αναμεσα σε αυτες τις τρεις: Android Revolution HD,Ledroid και Virtuous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Αυτό είναι διαφορετικό. Βάζεις το update εσύ unofficially "καρφωτά" μέσω recovery, δεν είναι το κλασσικό OTA (Over-The-Air) update μέσω HTC. Με αλλαγή στο SuperCID σε writecid 11111111 του Sensation λένε στο XDA ότι βάζεις ότι Rom θέλεις και δουλεύει κανονικά το OTA Update και ας άλλαξα την συσκευή μου από unbranded σε branded. Το βλέπει κανονικά το Device ID η HTC σαν unbranded και κάνει το (Over-The-Air) Update Στην περίπτωση που λες εσύ για καρφωτά τα δεδομένα χάνονται? Edited August 1, 2011 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εβαλε κανενας αλλη rom και αν ναι,ποια? Προς το παρων ειμαι αναμεσα σε αυτες τις τρεις: Android Revolution HD,Ledroid και Virtuous. CoreDroid. Όμορφη αλλά από ταχύτητα ίδια με την μαμά. Πάω γι άλλη.:D Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παιδιά στην επιφάνεια εργασίας του htc μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους και να συπεριλάβουμε μέσα διάφορα ίδια θέματα από τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) παιδιά στην επιφάνεια εργασίας του htc μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους και να συπεριλάβουμε μέσα διάφορα ίδια θέματα από τις εφαρμογές? Όπως προσθέτεις widgets προσθέτεις και φακέλους. Πως βάζεις εφαρμογές στους φακέλους δεν ξέρω. Δεν έχω ασχοληθεί. Παλιότερα είχα το Smart Shortcuts (free) που επέλεγες μέχρι και εικονίδιο για κάθε φάκελο. Δες το κι αυτό. EDIT. Δοκίμασα και την Virtuous. Δεν τρελάθηκα. Ελάχιστα πιο γρήγορη από τη μαμά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο από προγράμματα και interface. Θα δοκιμάσω overclock και βλέπουμε. Edited August 1, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Όπως προσθέτεις widgets προσθέτεις και φακέλους. Πως βάζεις εφαρμογές στους φακέλους δεν ξέρω. Δεν έχω ασχοληθεί. Παλιότερα είχα το Smart Shortcuts (free) που επέλεγες μέχρι και εικονίδιο για κάθε φάκελο. Δες το κι αυτό. EDIT. Δοκίμασα και την Virtuous. Δεν τρελάθηκα. Ελάχιστα πιο γρήγορη από τη μαμά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο από προγράμματα και interface. Θα δοκιμάσω overclock και βλέπουμε. κάτσε με πιάνεις αδιάβαστο...μου τα είπες όλα μαζί και ψάχνομαι...τώρα μπαίνω στον κόσμο των android και στην λογική τους και ακόμα είμαι πολύ αρχάριος...όταν λες widgets τι ενοείς? το Virtuous τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 κάτσε με πιάνεις αδιάβαστο...μου τα είπες όλα μαζί και ψάχνομαι...τώρα μπαίνω στον κόσμο των android και στην λογική τους και ακόμα είμαι πολύ αρχάριος...όταν λες widgets τι ενοείς? το Virtuous τι ειναι?? Κρατώντας πατημένο το δάχτυλο στην οθόνη ανοίγει ένα μενού για να προσθέσεις στην οθόνη μια συντόμευση ή ένα widget (προγραμματάκι όπως το friend stream, το ρολόι κλπ), ή ένα φάκελο με προγράμματα ή επαφές. Γι αυτό το φάκελο σου λέω. Αντίστοιχη εφαρμογή είναι το Smart Shortcuts αλλά πιο εξελιγμένο. Το Virtuous είναι custom rom που δοκίμασα αλλά δεν λειτουργεί το φλας στις φωτογραφίες. Αυτό είναι κοινό πρόβλημα σε όλες τις roms με custom kernel απ' ότι λένε. Οπότε μόλις ξαναγύρισα στην official (με nandroid backup) :( Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni24 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αυτή η κάρτα είναι συμβατή με το τηλέφωνο; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DDC14FE8A413AC449EEB19F55D366287&pa=E92A3639F872FB46B0693E646CC7757B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Είναι, αλλά είναι και πανάκριβη. Κάπου στους XDA την είδα φθηνότερα αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αυτή η κάρτα είναι συμβατή με το τηλέφωνο; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DDC14FE8A413AC449EEB19F55D366287&pa=E92A3639F872FB46B0693E646CC7757B Θα σου πρότεινα να αποφύγεις την kingston σαν εταιρία. Προσωπικά βρίσκω τις κάρτες της πολύ κάτω του μετρίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εγώ έχω μια transflash 16gb class 6 εδώ και 2 χρόνια σε ότι HTC και να την έβαλα δουλεύει απροβλημάτιστα με εξαιρετική ταχύτητα ανάγνωσης Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εγώ έχω μια transflash 16gb class 6 εδώ και 2 χρόνια σε ότι HTC και να την έβαλα δουλεύει απροβλημάτιστα με εξαιρετική ταχύτητα ανάγνωσης Ποσο την πηρες κ απο που; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Απτό πλαίσιο την είχα πάρει 75Ε Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 30 ευρο απο EBAY 16 GB,CLASS 10... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 30 ευρο απο EBAY 16 GB,CLASS 10... Θα μπορούσες βέβαια να γίνεις πιο αναλυτικός ως προς την μάρκα, τα test που ενδεχομένως να έχεις κάνει μιας και η τιμή δεν είναι το παν και από το παραπάνω δεν μπορεί να βγάλει άκρη κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni24 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Παιδιά με μπερδέψατε... Τι μου προτείνετε να πάρω σε 32GB και να είναι και γρήγορη? (η τιμή δε με νοιάζει αρκεί να είναι καλή και να αξίζει τα λεφτά της) Edited August 2, 2011 by eleni24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts