efthimis31 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Το Galaxy S2 δεν χρειαζεται task killer. Πέταξε τον. Βάλε τον ES explorer και κατέβασε και την ES Διαχείριση εργασιών. Με την διαχείριση εφόσον της δώσεις root εξουσιοδότηση μπορείς να παρακολουθείς τι ειναι ανοικτό και να το κλείσεις manual αν θες, αλλα δεν στο συνιστώ. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις κάποιες εφαρμογές να μην ανοίγουν στο start up. Κάποιες ΟΕΜ όπως οι χάρτες δεν ρυθμίζονται με τίποτα μόνο με το titanium μπορείς να τους παγωσεις. Μια ακόμα εργασία ειναι να διαγράφεις επιλεκτικά την μνήμη κασε καθε εφαρμογής, αν το θες. Προσωπικά το χρησιμοποιω για να παρακολουθώ και να αποτρέπει το άνοιγμα στο startup κάποιων εφαρμογών που χρησιμοποιω πολυ σπάνια. To Viber δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα, το ίδιο και το pulse. Γενικά θέλω οι εφαρμογές που χρησιμοποιω συχνά, πολλές φορές την μέρα, να μένουν συνεχώς σε ετοιμότητα. Βοηθα στην ταχύτητα ανοίγματος και στην οικονομία ενέργειας. Το γιατι ειναι απλό: αν ειναι νεκρή, όταν την χρειαστεις θα απασχολήσει πολυ περισσότερο την spu και συνεπώς θα αύξηση την κατανάλωση. Το χειρότερο ειναι με αυτες που ειναι ρύθμιση νέες να ανοίγουν μόνες τους. Τις κλεινεις με τον task killer και μετα καθε φορα που ανοίγουν μόνες τους καταναλώνουν περιττή ενέργεια. Πέταξε τον task killer. Πλέον καμία συσκευη δεν τους χρειαζεται ούτε το Optimus One που έχει η κόρη μου. Ούτε καν το galaxy mini. Κωστή άκουσα εσένα και τα άλλα παιδιά και το έβγαλα ήδη....τώρα κάποιες εφαρμογές όπως οι Χάρτες ας πούμε που δεν χρησιμοποιώ ποτέ θα το δω μέσω Titanium να το κάνω (παρεπιπτόντως με το Titanium τι άλλο μπορώ να κάνω???:( ) Θα δοκιμάσω και ES explorer και Διαχείριση και βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ...:angry: Τι να πω βρε παιδιά πάλι κάτι το ξυπνά και δεν ξέρω τι είναι... έκανα ότι μου είπατε και ίσως να είναι κάτι άλλο... τι μπορεί να είναι από τις εφαρμογές που είδατε να τρέχουν πριν? Λέτε το maildroid? μέσα από το titanium μπορώ να παγώνω τις εφαρμογές όταν είναι η οθόνη κλειστή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Το mail Droid είναι εφαρμογή από το μάρκετ για τα μαιλ. προσωπικά είναι η αγαπημένη μου.την έχω εδώ και δύο μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα με μπαταρίες κτλ. Από τότε που την έβαλα δεν ξανασχοληθηκα με την στοκ εφαρμογή αφού είναι κατά πολύ ανώτερη της. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Δηλαδή για καταλάβω είναι σαν το social hub της Samsung; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ...:angry: Τι να πω βρε παιδιά πάλι κάτι το ξυπνά και δεν ξέρω τι είναι... έκανα ότι μου είπατε και ίσως να είναι κάτι άλλο... τι μπορεί να είναι από τις εφαρμογές που είδατε να τρέχουν πριν? Λέτε το maildroid? μέσα από το titanium μπορώ να παγώνω τις εφαρμογές όταν είναι η οθόνη κλειστή? Ευχαριστώ Μπορείς να γράψεις ακριβώς ποιες εφαρμογές έχεις? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορείς να γράψεις ακριβώς ποιες εφαρμογές έχεις? Ναι Κώστα σ' ευχαριστώ... οπότε: adfree, adobe reader, angry birds, antivirus free, appinstaller, astro, battery widget, BigCaller ID, bubble, carbuzz, chessfree, compass, cut the rope, days left, eortologio, facebook, fancy widgets, find differences, fruit ninja, greece news, in.gr , iSyncr, maildroid, Mx vid playes, paper toss, pool master, power amp, quickoffice pro, racing moto, shazam, silent spy camera, solitaire, speed test, tapatalk, tetris, tic tac toe free, titanium backup, trivial droid gr, viber, unblockme, zedge, κρεμαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 φιλε μου κατσε και τσεκαρε ολες τις εφαρμογες και τα widgets που χρειαζονται sync να δεις μηπως ειναι ρυθμισμενες να κανουν update απο μονες τους και ξυπνανε το κινητο... παντως απο τις εφαρμογες που ποσταρες δεν ειδα καποια υποπτη... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 φιλε μου κατσε και τσεκαρε ολες τις εφαρμογες και τα widgets που χρειαζονται sync να δεις μηπως ειναι ρυθμισμενες να κανουν update απο μονες τους και ξυπνανε το κινητο... παντως απο τις εφαρμογες που ποσταρες δεν ειδα καποια υποπτη... Sent from my iphone 4 ναι νομίζω ότι τελικά αυτό πρέπει να κάνω να δω τι γίνεται... ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα!! Να προσθέσω κάτι ακόμα.. Το κινητό μας δε χρειάζεται battery calibration, γιατί πολύ απλά δεν του κάνει τίποτα.. Οπότε μην κάνετε calibration.. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής: Βάλτε τη συσκευή κλειστή για φόρτιση.. Μόλις πάει στο 100 αποσυνδέσετε τη από το ρεύμα και βγάλτε τη μπαταρία για κανένα 5 λεπτό.. Τοποθετήστε τη μπαταρία στο κινητό και ανοίξτε το.. Ότι δείχνει σαν ποσοστό μπαταρίας είναι σωστό.. (λογικά θα πρέπει να είναι 100).. Ουσιαστικά αυτό είναι ότι πιο κοντά σε calibration για το s2.. Αφήνουμε τη συσκευή να καλμάρει.. ΥΓ 1 ναι δουλεύει.. Το έχω δοκιμάσει.. ΥΓ 2 μπορείτε να βάλετε το κινητό να φορτίσει ανεξάρτητα από το ποσοστό μπαταρίας που δείχνει.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ...:angry: Τι να πω βρε παιδιά πάλι κάτι το ξυπνά και δεν ξέρω τι είναι... έκανα ότι μου είπατε και ίσως να είναι κάτι άλλο... τι μπορεί να είναι από τις εφαρμογές που είδατε να τρέχουν πριν? Λέτε το maildroid? μέσα από το titanium μπορώ να παγώνω τις εφαρμογές όταν είναι η οθόνη κλειστή? Ευχαριστώ Μπορείς να γράψεις ακριβώς ποιες εφαρμογές έχεις? Με το titanium μπορείς να κανεις πολλα πράγματα. Το κυριότερο ειναι ότι παίρνοντας backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους, και τις ρυθμίσεις συστήματος, μπορείς μετα απο καθε φλασαρισμα να περάσεις το backup και να είσαι όπως πριν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορείς να γράψεις ακριβώς ποιες εφαρμογές έχεις? Με το titanium μπορείς να κανεις πολλα πράγματα. Το κυριότερο ειναι ότι παίρνοντας backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους, και τις ρυθμίσεις συστήματος, μπορείς μετα απο καθε φλασαρισμα να περάσεις το backup και να είσαι όπως πριν. τις εγραψα βρε πιο πανω τις εφαρμογες... αντε θα τα πουμε σε 2 μερες που θα γυρισω απο εξωτερικό.. ελπίζω μην μου κάνει κανα κόλπο και μείνω εκεί παραπάνω...ξέρεις να σβήσει και να μην χτυπησει κάνα ξυπνητήρι...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ναι Κώστα σ' ευχαριστώ... οπότε: adfree, adobe reader, angry birds, antivirus free, appinstaller, astro, battery widget, BigCaller ID, bubble, carbuzz, chessfree, compass, cut the rope, days left, eortologio, facebook, fancy widgets, find differences, fruit ninja, greece news, in.gr , iSyncr, maildroid, Mx vid playes, paper toss, pool master, power amp, quickoffice pro, racing moto, shazam, silent spy camera, solitaire, speed test, tapatalk, tetris, tic tac toe free, titanium backup, trivial droid gr, viber, unblockme, zedge, κρεμαλα... Εμενα κατι μου λεει οτι το antivirus που εχεις κανει την δουλεια.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ενταξει εισαι Θεός! Ηταν ρυθμισμενο να κανει real time protection οποτε σκαναρε συνεχως...θα δω πως θα παει οντας απενεργοποιημενο και θα σας πω... Ευχαριστω μακαρι να ειναι αυτο!!! Sent from my GS2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Συγγνώμη αλλα η γνώμη μου ειναι να αφήσεις την συσκευη όπως ειναι απο το εργοστάσιο. Αυτες οι βλακείες τα set spu κλπ συν διάφορες εφαρμογές που κακώς κυκλοφορούν στο market οφείλονται για τα περισσότερα προβληματα. Κι εγω official έχω κα είμαι root. Σε 7 ωρες που κοιμάμαι, με όλα ανοικτα πέφτει 2-3% Έχω 2 λογαριασμούς mail να συγχρονίζουν, Facebook, Linkin και yahoo mail στο social hub, Viber πάντα ενεργό, 3g και data δεν κλείνουν ποτε, ο καιρός συγχρονίζει ανά τρίωρο, 10 widgets (όχι βλακείες όπως widget για Facebook κλπ), ξέχασα και το twitter που μέσω του push έχω αρκετές ειδοποιησεις. Πειράζουμε την συσκευη μας, δεν λέω ειδικά για σένα, για να ανοίγουν κάποιες εφαρμογές ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα και χάνουμε σημαντικότερα πράγματα. http://img.tapatalk.com/29c4da67-6e94-8620.jpg :shock::shock::shock: Φιλε μου ετσι απο περιεργεια τι Rom και τι kernel εχεις στο κινητο???Σκαλωσα ασχημα με τα στατιστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Τελικα εχει και κατι ακομα που το ξυπνα αλλα λιγοτερο θα το βρω ομως..εχω την official και kernel 2.6.35.7 Sent from my GS2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Παιδιά καλημέρα. οι χάρτες/latitude που τρέχουν συνέχεια από πίσω είναι φυσιολογικό;(έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά πάντα τρέχουν) Επηρεάζει αυτό την μπαταρία; Επίσης όσοι έχετε τον εξαιρετικό go launcher είδατε καθόλου τίποτα περίεργα στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Παιδιά καλημέρα. οι χάρτες/latitude που τρέχουν συνέχεια από πίσω είναι φυσιολογικό;(έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά πάντα τρέχουν) Επηρεάζει αυτό την μπαταρία; Επίσης όσοι έχετε τον εξαιρετικό go launcher είδατε καθόλου τίποτα περίεργα στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Φυσιολογικό είναι. Εγώ τους εχω κάνει διακοπή με το titanium και ούτε που τους βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Φυσιολογικό είναι. Εγώ τους εχω κάνει διακοπή με το titanium και ούτε που τους βλέπω. Τους βλέπεις όμως και πάλι αφού ανοίξεις το πρόγραμμα έτσι; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 :shock::shock::shock: Φιλε μου ετσι απο περιεργεια τι Rom και τι kernel εχεις στο κινητο???Σκαλωσα ασχημα με τα στατιστικα Τρέχω την official XWKJ2 που προορίζεται για Γαλλία αλλα διαθέτει multi CSC το οποίο περιεχει και το ελληνικο sales code EUR. Οπότε διαθέτει ελληνικα πληκτρολογια εκτός απο μενου. Παιδιά καλημέρα. οι χάρτες/latitude που τρέχουν συνέχεια από πίσω είναι φυσιολογικό;(έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά πάντα τρέχουν) Επηρεάζει αυτό την μπαταρία; Επίσης όσοι έχετε τον εξαιρετικό go launcher είδατε καθόλου τίποτα περίεργα στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Δεν έχω δει καμία διάφορα σε stand by mode με το Go Launcher. Δεν ξέρω σε χρήση αν επιβαρύνει περισσότερο απο το TW. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Τους βλέπεις όμως και πάλι αφού ανοίξεις το πρόγραμμα έτσι; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Τους βλέπω μόνο στο titanium παγωμένους, όχι στις ενεργές εφαρμογές. Παλιότερα τους διέγραφα τελείως μιας και δεν τους χρησιμοποιούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 παιδια εγω επειδη τους χαρτες τους θελω(για ταξιδια κτλ θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο για το κινητο μας-παντα αν εχεις data-) τους παγωσα οπως μου ειπε και ο φιλος πιο πανω! το αποτελεσμα? το latitude σταματησε να τρεχει απο πισω και γενικα οι χαρτες δεν υπάρχουν πουθενα! οποτε θελεις να τους χρησιμοποιήσεις απλα τους ξεπαγωνεις απο το τιτανιουμ και τελος!:) η διαφορα-σε μενα τουλάχιστον -στην μπαταρια ηταν πολυ μεγαλη!!!!!!!!:) επιτελους το κινητο ηρθε στα ισια του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι για τις εφαρμογές που δεν θέλουμε να τρέχουν στην μνήμη από μόνες τους, η καλύτερη λύση είναι η εφαρμογή autostarts. Με την εφαρμογή αυτή όλα είναι νοικοκυρεμένα. Με το titanium γίνεται εξαναγκασμός των εφαρμογών και πάγωμα. Με το autostarts απλώς κάνετε disable το δικαίωμα της εφαρμογής να ανοίγει από μόνη της. Η εφαρμογή υπάρχει κανονικά και μπορούμε να την ανοίγουμε όποτε θέλουμε, ενώ με το titanium πρέπει να κάνουμε πρώτα unfreeze. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι για τις εφαρμογές που δεν θέλουμε να τρέχουν στην μνήμη από μόνες τους, η καλύτερη λύση είναι η εφαρμογή autostarts. Με την εφαρμογή αυτή όλα είναι νοικοκυρεμένα. Με το titanium γίνεται εξαναγκασμός των εφαρμογών και πάγωμα. Με το autostarts απλώς κάνετε disable το δικαίωμα της εφαρμογής να ανοίγει από μόνη της. Η εφαρμογή υπάρχει κανονικά και μπορούμε να την ανοίγουμε όποτε θέλουμε, ενώ με το titanium πρέπει να κάνουμε πρώτα unfreeze. Ναι το γνωρίζω απλά και με το autostarts η εφαρμογή συνέχιζε να τρέχει απο πίσω .αυτό το καταραμένο latitude δεν έκλεινε με τίποτα . Θα το ξαναδοκιμάσω όμως και θα σου πω μήπως εκανα κάτι λάθος εγω . Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι για τις εφαρμογές που δεν θέλουμε να τρέχουν στην μνήμη από μόνες τους, η καλύτερη λύση είναι η εφαρμογή autostarts. Με την εφαρμογή αυτή όλα είναι νοικοκυρεμένα. Με το titanium γίνεται εξαναγκασμός των εφαρμογών και πάγωμα. Με το autostarts απλώς κάνετε disable το δικαίωμα της εφαρμογής να ανοίγει από μόνη της. Η εφαρμογή υπάρχει κανονικά και μπορούμε να την ανοίγουμε όποτε θέλουμε, ενώ με το titanium πρέπει να κάνουμε πρώτα unfreeze. Να ρωτησω κατι πανω σε αυτο μιας και προσφατα κατεβασα αυτην την εφαρμογη.Επειδη βλεπω οτι εχει παρα παρα πολλες επιλογες,για να ρυθμισουμε καποια προγραμματα να μην ξεκινανε μονα τους αρκει να το κανουμε μονο απο την επιλογη ''after startup'' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Να ρωτησω κατι πανω σε αυτο μιας και προσφατα κατεβασα αυτην την εφαρμογη.Επειδη βλεπω οτι εχει παρα παρα πολλες επιλογες,για να ρυθμισουμε καποια προγραμματα να μην ξεκινανε μονα τους αρκει να το κανουμε μονο απο την επιλογη ''after startup'' ? ναι αυτο εκανα εγω! και εχει μεγαλη διαφορα το κινητο! ξεκιναω πλεον με ραμ 450 και βαλε ελευθερη! πολλες εφαρμογες(πχ skype fring κτλ) δεν υπαρχει λογος να τρεχουν αν δεν τις ανοιξεις! δοκιμαζω τωρα και με τους χαρτες για την ωρα δειχνει να μην ανοιγουν! γενικα τρομερη εφαρμογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) ναι αυτο εκανα εγω! και εχει μεγαλη διαφορα το κινητο! ξεκιναω πλεον με ραμ 450 και βαλε ελευθερη! πολλες εφαρμογες(πχ skype fring κτλ) δεν υπαρχει λογος να τρεχουν αν δεν τις ανοιξεις! δοκιμαζω τωρα και με τους χαρτες για την ωρα δειχνει να μην ανοιγουν! γενικα τρομερη εφαρμογη! Ωραια ευχαριστω.Να κανω και αλλη μια ερωτηση.Στη λιστα εφαρμογων υπαρχουν καποιες που ειναι με κιτρινα γραμματα και καποιες με ασπρα.Να φανταστω οτι αυτες με τα κιτρινα ειναι αυτες που ξεκινανε?Και μια δευτερη.Υπαρχουν καποιες ''μαμα'' που δεν χρειαζονται? Υ.Γ. σε θεμα μνημης παντως οταν ξεκιναει το κινητο εχω τουλαχιστον 550.Βεβαια μπορει να φταιει οτι δεν του εω περασει και πολλα πραγματα :worry: Edited November 17, 2011 by sarpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts