Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνώμη αλλα η γνώμη μου ειναι να αφήσεις την συσκευη όπως ειναι απο το εργοστάσιο. Αυτες οι βλακείες τα set spu κλπ συν διάφορες εφαρμογές που κακώς κυκλοφορούν στο market οφείλονται για τα περισσότερα προβληματα.

Κι εγω official έχω κα είμαι root. Σε 7 ωρες που κοιμάμαι, με όλα ανοικτα πέφτει 2-3%

Έχω 2 λογαριασμούς mail να συγχρονίζουν, Facebook, Linkin και yahoo mail στο social hub, Viber πάντα ενεργό, 3g και data δεν κλείνουν ποτε, ο καιρός συγχρονίζει ανά τρίωρο, 10 widgets (όχι βλακείες όπως widget για Facebook κλπ), ξέχασα και το twitter που μέσω του push έχω αρκετές ειδοποιησεις.

Πειράζουμε την συσκευη μας, δεν λέω ειδικά για σένα, για να ανοίγουν κάποιες εφαρμογές ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα και χάνουμε σημαντικότερα πράγματα.

http://img.tapatalk.com/29c4da67-6e94-8620.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγγνώμη αλλα η γνώμη μου ειναι να αφήσεις την συσκευη όπως ειναι απο το εργοστάσιο. Αυτες οι βλακείες τα set spu κλπ συν διάφορες εφαρμογές που κακώς κυκλοφορούν στο market οφείλονται για τα περισσότερα προβληματα.

Κι εγω official έχω κα είμαι root. Σε 7 ωρες που κοιμάμαι, με όλα ανοικτα πέφτει 2-3%

Έχω 2 λογαριασμούς mail να συγχρονίζουν, Facebook, Linkin και yahoo mail στο social hub, Viber πάντα ενεργό, 3g και data δεν κλείνουν ποτε, ο καιρός συγχρονίζει ανά τρίωρο, 10 widgets (όχι βλακείες όπως widget για Facebook κλπ), ξέχασα και το twitter που μέσω του push έχω αρκετές ειδοποιησεις.

Πειράζουμε την συσκευη μας, δεν λέω ειδικά για σένα, για να ανοίγουν κάποιες εφαρμογές ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα και χάνουμε σημαντικότερα πράγματα.

http://img.tapatalk.com/29c4da67-6e94-8620.jpg

Κώστα μου καταρχήν σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές... όταν δεν γνωρίζεις ακούς πολλά και πράττεις αντίστοιχα πολλά χωρίς να είσαι σίγουρος. Η αλήθεια είναι ότι θα απεγκαταστήσω το setcpu γιατί δεν μπορώ να ρισκάρω το κινητό μου να είναι το πρωί αφόρτιστο ή κλειστό (!!!!) και να μην χτυπά το ξυπνητήρι... είπαμε όσοι έχουμε δουλειά ακόμη μην προκαλούμε!:heat: Ίσως στην αρχή που ήταν άστρωτη η μπαταρία είχα την εντύπωση ότι ξεφορτίζει γρήγορα αλλά τώρα βλέπω ότι έπειτα από κάθε φόρτιση πάει όλο και καλύτερα... οπότε μένω με την official Rom και κρατάω root απλά για Adfree, App removal και φυσικά άλλες εγκαταστάσεις εφαρμογών...φεύγω και για Γερμανία μεθαύριο με την δουλεια και φοβάμαι ότι 0500 πρέπει να χτυπήσει το ξυπνητήρι αλλιώς....κλάμα:cry: !!!

Κι εγώ μετά από κάποιες (λίγες αφού δεν είμαι και ειδικός) δοκιμές αποφάσισα κι έβγαλα το SetCPU.

Τώρα σχετικά με το ταξίδι σου βάλε καλού κακού κι ένα παλιό παραδοσιακό ξυπνητήρι κάτω από το μαξιλάρι για σιγουριά... :lol:

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Κι εγώ μετά από κάποιες (λίγες αφού δεν είμαι και ειδικός) δοκιμές αποφάσισα κι έβγαλα το SetCPU.

Τώρα σχετικά με το ταξίδι σου βάλε καλού κακού κι ένα παλιό παραδοσιακό ξυπνητήρι κάτω από το μαξιλάρι για σιγουριά... :lol:

Χαχα δεν έχεις άδικο... απλά δεν μπορώ αυτό το tick-tick-tick-tick:angry:

Έχω ένα παλιό Νοκια που δεν τρώει τέτοια κολλήματα... πάντως με τα μηλόφωνα τέτοια θέματα δεν είχα... όχι ότι συγκρίνω, το S2 μιλάμε είναι απίστευτο!!! Σήμερα έπιασα ένα 4s στα χέρια μου και νόμισα ότι κρατάω σπιρτόκουτο σε μέγεθος!!

Εγώ από εφαρμογές έχω περάσει τις απαραίτητες και φυσικά μόνο με καλές κριτικές για όσες δεν γνωρίζω.

Tweaks ένα ένα και αφού έχω πάρει καθαρό back up.

Χθες πέρασα κάποια fonts από αρχείο zip και μετά μου έβγαζε στο gmail στους τίτλους «κινέζικα».

Αν κάποιος θέλει οικονομία στην μπαταρία καλύτερα να κλείνει data και 3g όταν δεν τα χρειάζεται και μόνο εφόσον δεν έχει τρόπο να φορτίσει.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

το ποσταρα στο τοπικ της ομεγα και το ποσταρω κ εδω.... ειμαι με cfroot κερνελ...χωρις setcpu profiles και πειραγμα τα voltages...

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22526&stc=1&d=1321376738

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

το ποσταρα στο τοπικ της ομεγα και το ποσταρω κ εδω.... ειμαι με cfroot κερνελ...χωρις setcpu profiles και πειραγμα τα voltages...

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22526&stc=1&d=1321376738

Α στο καλο! Λοιπον πρεπει να το δω σοβαρα το θεμα της Ω νομιζω..θα μιλησουμε οταν γυρισω απο εξωτερικο...θελω κι εγω!!

Καλημέρα σε όλους από εμένα... απλά θέλω πάλι την βοήθειά σας και αν βγάλουμε άκρη τότε θα είμαι κι εγώ ΟΚ με την μπαταρία μου.. λοιπόν το έβγαλα χθες από την φόρτιση (98% κατά τις 0:00) μέσω USB (καλά έκανε 4 ώρες από το 26% να πάει ως το 98%, άλλο θέμα αυτό) και το πρωί στις 07:55 ήταν στο 91% όπως βλέπετε... επίσης μπορείτε να δείτε ότι συνεχώς κάτι κάνει αφύπνιση.. είδα ότι ο συγχρονισμός ήταν τικαρισμένος οπότε μάλλον κάποια εφαρμογή προσπαθούσε να ενημερωθεί (fb, maildroid, viber, κτλ...). Λέτε τώρα που το έκανα untick να είμαστε οκ? Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα σε όλους από εμένα... απλά θέλω πάλι την βοήθειά σας και αν βγάλουμε άκρη τότε θα είμαι κι εγώ ΟΚ με την μπαταρία μου.. λοιπόν το έβγαλα χθες από την φόρτιση (98% κατά τις 0:00) μέσω USB (καλά έκανε 4 ώρες από το 26% να πάει ως το 98%, άλλο θέμα αυτό) και το πρωί στις 07:55 ήταν στο 91% όπως βλέπετε... επίσης μπορείτε να δείτε ότι συνεχώς κάτι κάνει αφύπνιση.. είδα ότι ο συγχρονισμός ήταν τικαρισμένος οπότε μάλλον κάποια εφαρμογή προσπαθούσε να ενημερωθεί (fb, maildroid, viber, κτλ...). Λέτε τώρα που το έκανα untick να είμαστε οκ? Ευχαριστώ πολύ!

Ευθυμη έχεις κάποια εφαρμογή που είναι για πέταμα.

Το Viber το έχω και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Ψάξε αφαιρώντας μια μια.

Την μπαταρία για να έχεις πλήρη

φόρτιση θα την αφήνεις να πάει στο 100%. Θα το βγάζεις και αν μόλις αφαιρεθεί το καλώδιο δείχνει 98 η 99 θα το ξαναβάλεις μέχρι να δείχνει 100% χωρίς καλώδιο.

Μετά τρέξε ένα battery calibrator και είσαι ok μέχρι να ξαναφλασαρεις.

Το δικό μου όλο το βράδυ κάνει 3-4

αφυπνίσεις.

Ευθυμη έχεις κάποια εφαρμογή που είναι για πέταμα.

Το Viber το έχω και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Ψάξε αφαιρώντας μια μια.

Την μπαταρία για να έχεις πλήρη

φόρτιση θα την αφήνεις να πάει στο 100%. Θα το βγάζεις και αν μόλις αφαιρεθεί το καλώδιο δείχνει 98 η 99 θα το ξαναβάλεις μέχρι να δείχνει 100% χωρίς καλώδιο.

Μετά τρέξε ένα battery calibrator και είσαι ok μέχρι να ξαναφλασαρεις.

Το δικό μου όλο το βράδυ κάνει 3-4

αφυπνίσεις.

ευχαριστώ πολύ βρε Κωστή... το θέμα είναι ποια εφαρμογή από όλες κάνει το πρόβλημα ρε γμτ... δεν υπάρχει άλλος τρόπος να την βρω ή να υποψιαστώ κάποια ώστε να το δοκιμάσω???

Λοιπόν και συγχρονισμό που έκανα off πάλι είδα ότι την τελευταία ώρα που δεν το ακούμπησα ή μίλησα κάτι συνεχώς το αφυπνούσε.. πήρα ένα screen από τις εφαρμογές που τρέχουν στο task killer....αν κάποιος έχει καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει και γιατί ας μου πει αλλά πρέπει αν είναι ένα από αυτά σωστά? ευχαριστώ παιδιά!

Λοιπόν και συγχρονισμό που έκανα off πάλι είδα ότι την τελευταία ώρα που δεν το ακούμπησα ή μίλησα κάτι συνεχώς το αφυπνούσε.. πήρα ένα screen από τις εφαρμογές που τρέχουν στο task killer....αν κάποιος έχει καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει και γιατί ας μου πει αλλά πρέπει αν είναι ένα από αυτά σωστά? ευχαριστώ παιδιά!

εχεις ρυθμισει μηπως τον task killer να κλεινει εφαρμογες?

και τσεκαρε μηπως το maildroid τρεχει απο πισω...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Απο αυτες που εχεις βαλει δεν βλεπω καποια περιεργη.

Αλλα τον task killer τον εχεις να σκοτωνει αυτοματα τις εφαρμογες? Αν ναι, φταει αυτο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Απο αυτες που εχεις βαλει δεν βλεπω καποια περιεργη.

Αλλα τον task killer τον εχεις να σκοτωνει αυτοματα τις εφαρμογες? Αν ναι, φταει αυτο.

τον έχω να σκοτώνει ανά 2ωρο τις εφαρμογές...αν το κάνω off εντελώς θα είμαι οκ? Εδώ όμως αν δείτε φαίνεται να τρέχει κάτι πολύ πιο τακτά από 2 ώρες...

τον έχω να σκοτώνει ανά 2ωρο τις εφαρμογές...αν το κάνω off εντελώς θα είμαι οκ? Εδώ όμως αν δείτε φαίνεται να τρέχει κάτι πολύ πιο τακτά από 2 ώρες...

για σκεψου τον task killer να δουλευει ανα δυο ωρες και καποιες απο αυτες τις εφαρμογες που σκωτονει να ξανα ανοιγουν μονες τους...

εχει ειπωθει αρκετες φορες οτι ΔΕΝ χρειαζεται task killer...αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να διαγραψεις/παγωσεις εφαρμογες που τρεχουν

συνεχεια και καταναλωνουν μπαταρια...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εχεις ρυθμισει μηπως τον task killer να κλεινει εφαρμογες?

και τσεκαρε μηπως το maildroid τρεχει απο πισω...

Sent from my iphone 4

το maildroid το έχω στο "Let Device Sleep" οπότε νομίζω ότι δεν τρέχει παρασκηνιακά...

για σκεψου τον task killer να δουλευει ανα δυο ωρες και καποιες απο αυτες τις εφαρμογες που σκωτονει να ξανα ανοιγουν μονες τους...

εχει ειπωθει αρκετες φορες οτι ΔΕΝ χρειαζεται task killer...αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να διαγραψεις/παγωσεις εφαρμογες που τρεχουν

συνεχεια και καταναλωνουν μπαταρια...

Sent from my iphone 4

οπότε λες να το απεγκαταστήσω ή να το έχω να τρέχει και να τις "σκοτώνω" εγώ όποτε μου έρχεται?

οπότε λες να το απεγκαταστήσω ή να το έχω να τρέχει και να τις "σκοτώνω" εγώ όποτε μου έρχεται?

Μην τις σκοτωνεις γενικοτερα. Αφησε τον να υπαρχει και μην του θεσεις να τρεχει μονος του. Χρησιμος ειναι μοναχα για να σκοτωνεις καποια εφαρμογη που κολλαει.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To mail Droid τι κάνει ρε παιδιά;<br />

<br />

Το mail Droid είναι εφαρμογή από το μάρκετ για τα μαιλ. προσωπικά είναι η αγαπημένη μου.την έχω εδώ και δύο μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα με μπαταρίες κτλ.

Από τότε που την έβαλα δεν ξανασχοληθηκα με την στοκ εφαρμογή αφού είναι κατά πολύ ανώτερη της.

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Μην τις σκοτωνεις γενικοτερα. Αφησε τον να υπαρχει και μην του θεσεις να τρεχει μονος του. Χρησιμος ειναι μοναχα για να σκοτωνεις καποια εφαρμογη που κολλαει.

Οπότε Πέτρο λες για το βραδυνό να ευθύνεται ο Task Killer που ανά 2ωρο σκότωνε τις εφαρμογές και αυτές ξαναέτρεχαν και φόρτωναν πάλι τα δεδομένα τους? Επίσης κάπου διάβασα ότι τελικά στα unix/linux είναι προτιμότερο η μνήμη να γεμίζει από εφαρμογές ώστε να είναι έτοιμες να τρέξουν παρά να τις "σκοτώνεις" και μετά ο επεξεργαστής να πρέπει να δουλέψει full για να τις "σηκώσει"... true?

να το στειλεις εννοειτε και να μη σκοτωνεις τιποτα γιατι υπαρχουν εφαρμογες που και να τις κλεισεις θα ξανα αρχισουν να τρεχουν απο μονες τους με αποτελεσμα μεγαλυτερη καταναλωση....

αυτο που θα κανεις ειναι να παγωσεις ολες εκεινες τις εφαρμογες που τρεχουν απο πισω και καταναλωνουν μπαταρια..αυτες ειναι κυριως

εφαρμογες συστηματος....η αν θελεις υπαρχει και ο τροπος της μονιμης διαγραφης αλλα να εισαι προσεχτικος για να μη διαγραψεις κατι

που δεν πρεπει..

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Οπότε Πέτρο λες για το βραδυνό να ευθύνεται ο Task Killer που ανά 2ωρο σκότωνε τις εφαρμογές και αυτές ξαναέτρεχαν και φόρτωναν πάλι τα δεδομένα τους? Επίσης κάπου διάβασα ότι τελικά στα unix/linux είναι προτιμότερο η μνήμη να γεμίζει από εφαρμογές ώστε να είναι έτοιμες να τρέξουν παρά να τις "σκοτώνεις" και μετά ο επεξεργαστής να πρέπει να δουλέψει full για να τις "σηκώσει"... true?

Τrue. Βασικα κανε αυτο που ειπε ο parafron και θα δεις τελειως διαφορετικη συμπεριφορα στο θεμα της μπαταριας.

Ετσι κι αλλιως προβλημα μνημης δεν εχουμε στη συσκευη μας :)

Ασε που (παρεμπιπτοντως) αν κολλησεις με τους task killers γινεσαι number junkie σε χρονο μηδεν και κοιτας διαρκως την ελευθερη μνημη και θελεις να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερη :lol: Been there :ninja:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το Galaxy S2 δεν χρειαζεται task killer. Πέταξε τον.

Βάλε τον ES explorer και κατέβασε και την ES Διαχείριση εργασιών.

Με την διαχείριση εφόσον της δώσεις root εξουσιοδότηση μπορείς να παρακολουθείς τι ειναι ανοικτό και να το κλείσεις manual αν θες, αλλα δεν στο συνιστώ.

Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις κάποιες εφαρμογές να μην ανοίγουν στο start up.

Κάποιες ΟΕΜ όπως οι χάρτες δεν ρυθμίζονται με τίποτα μόνο με το titanium μπορείς να τους παγωσεις.

Μια ακόμα εργασία ειναι να διαγράφεις επιλεκτικά την μνήμη κασε καθε εφαρμογής, αν το θες.

Προσωπικά το χρησιμοποιω για να παρακολουθώ και να αποτρέπει το άνοιγμα στο startup κάποιων εφαρμογών που χρησιμοποιω πολυ σπάνια.

To Viber δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα, το ίδιο και το pulse.

Γενικά θέλω οι εφαρμογές που χρησιμοποιω συχνά, πολλές φορές την μέρα, να μένουν συνεχώς σε ετοιμότητα. Βοηθα στην ταχύτητα ανοίγματος και στην οικονομία ενέργειας. Το γιατι ειναι απλό: αν ειναι νεκρή, όταν την χρειαστεις θα απασχολήσει πολυ περισσότερο την spu και συνεπώς θα αύξηση την κατανάλωση.

Το χειρότερο ειναι με αυτες που ειναι ρύθμιση νέες να ανοίγουν μόνες τους. Τις κλεινεις με τον task killer και μετα καθε φορα που ανοίγουν μόνες τους καταναλώνουν περιττή ενέργεια.

Πέταξε τον task killer. Πλέον καμία συσκευη δεν τους χρειαζεται ούτε το Optimus One που έχει η κόρη μου. Ούτε καν το galaxy mini.

Τrue. Βασικα κανε αυτο που ειπε ο parafron και θα δεις τελειως διαφορετικη συμπεριφορα στο θεμα της μπαταριας.

Ετσι κι αλλιως προβλημα μνημης δεν εχουμε στη συσκευη μας :)

Ασε που (παρεμπιπτοντως) αν κολλησεις με τους task killers γινεσαι number junkie σε χρονο μηδεν και κοιτας διαρκως την ελευθερη μνημη και θελεις να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερη :lol: Been there :ninja:

Πέτρο μου ειδικά αν έχεις έστω και μία μικρή αρρώστια αριθμομανίας κολλάς και χωρίς λόγο μάλιστα αφού πραγματικά όντως το s2 δεν έχει το παραμικρό θέμα μνήμης... είναι machine μιλάμε!:rocket: Τον θυμάσαι τον ανώδυνο στον Κυνηγό???!!!