Jump to content

[S II] Εντοπισμός / Δήλωση IMEI μετά από κλοπή

joge_2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου το πρόβλημα λύθηκε! Επικοινώνησα μαζί τους μέσω email και μετέφεραν το κινητό στο λογαριασμό μου. Σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες. :)

Αφου εγινε η δουλεια σου, ασχοληθηκαν κ μαλιστα αμμεσα μην μην το συζητας, μια χαρα ;-)

• Απαντήσεις 186
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έρχεται Cerberus 2.0 με εγγραφή video και λήψη με email όπως και κανα2 ακόμα καλούδια :shifty: (Η Ελληνική μετάφρασή είναι έτοιμη :p)

Έρχεται Cerberus 2.0 με εγγραφή video και λήψη με email όπως και κανα2 ακόμα καλούδια :shifty: (Η Ελληνική μετάφρασή είναι έτοιμη :p)

Υποθέτω θα μας έρθει κανονικά η αναβάθμιση στο market εε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποθέτω θα μας έρθει κανονικά η αναβάθμιση στο market εε;

Ναι βέβαια, τις προσεχείς ημέρες :)

Ναι βέβαια, τις προσεχείς ημέρες :)

Εγώ το έχω περάσει με cwm σαν εφαρμογή συστήματος, θα μπορέσω να το αναβαθμίσω από το μάρκετ η θα πρέπει να το εγκαταστήσω πάλι με τον ίδιο τρόπο;

Γιάννης

Εβαλα το Android Lost και θελω να το απεγκαταστησω αλλα δεν βγαινει

τι μπορω να κανω?

Οποιος μπορει ας βοηθησει...ευχαριστω

Εβαλα το Android Lost και θελω να το απεγκαταστησω αλλα δεν βγαινει

τι μπορω να κανω?

Οποιος μπορει ας βοηθησει...ευχαριστω

Δες την προτελευταία ερώτηση εδώ: http://www.androidlost.com/#faq

Γιάννης

Εγώ το έχω περάσει με cwm σαν εφαρμογή συστήματος, θα μπορέσω να το αναβαθμίσω από το μάρκετ η θα πρέπει να το εγκαταστήσω πάλι με τον ίδιο τρόπο;

Επειδή δεν έβγαλα άκρη από την σελίδα του προγράμματος τους έστειλα e-mail και η απάντησή τους είναι:

We are working on an automatic update feature, but for the moment you have to manually flash the new version when there is an update.

Anyway, if you update from the Market it's not a big problem, basically you'll have the old version integrated into the ROM and the new version installed in the internal memory, like you do for Google Maps for instance. If you wipe the device memory (factory reset), Cerberus will revert to the old version.

Γιάννης

Ναι αλλα η νεα εκδοση υποστηριζει κ wifion μεσα απο μηνυμα οποτε κερδιζει ο νεα εκδοση κατα τη γνωμη μου!

Βασικα μπορεις να ανοιξεις το .zip αρχειο που κατεβασες κ φλασαρες, να δεις τα περιεχομενα του κ που τα αποθηκευει κ να πας με ενα root explorer και να τα διαγραψεις manually. Επειτα φλασαρεις τη νεα εκδοση ;-)

Ρε παιδιά που βρήκατε νέα έκδοση? Εμένα εντωμεταξύ που την έχω βάλει με recovery δεν μου την εμφανίζει ούτε καν εγκατεστημένη στο market για να δω αν θα μου κάνει update.

Ρε παιδιά που βρήκατε νέα έκδοση? Εμένα εντωμεταξύ που την έχω βάλει με recovery δεν μου την εμφανίζει ούτε καν εγκατεστημένη στο market για να δω αν θα μου κάνει update.

https://docs.google.com/document/d/1pC_nquQBWHUP5OYBc0ZDlXC2Aa0-upglEgiWk8Kg-aA/mobilebasic

Ευχαριστώ. Το φανταζόμουν ότι μάλλον μιλάγαμε για beta testing. Θα περιμένω ωστόσο την τελική έκδοση.

Πάντως δεν μπορούν να βρουν ένα πιο διακριτικό τρόπο στα sms? bla bla bla "enablewifi"!!! Έλεος. Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει wifi εκεί που το έχει αφήσει και επιχειρήσουμε να στείλουμε μήνυμα τα ξημερώματα (πονηροί γαρ), αυτός θα δει το πρωί (αν δεν ξυπνήσει από τον ήχο του μηνύματος) ότι έχει ένα μήνυμα που θα λέει cerberus ******(password) enablewifi και δεν θα δώσει καμία σημασία (ούτε να κάνει το απλό googlάρισμα για cerberus + android) :stupid:

Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα με τα sms αλλά υποψιάζομαι ότι δεν είναι αθόρυβα και "αόρατα" (ή κάνω λάθος)?

Ευχαριστώ. Το φανταζόμουν ότι μάλλον μιλάγαμε για beta testing. Θα περιμένω ωστόσο την τελική έκδοση.

Πάντως δεν μπορούν να βρουν ένα πιο διακριτικό τρόπο στα sms? bla bla bla "enablewifi"!!! Έλεος. Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει wifi εκεί που το έχει αφήσει και επιχειρήσουμε να στείλουμε μήνυμα τα ξημερώματα (πονηροί γαρ), αυτός θα δει το πρωί (αν δεν ξυπνήσει από τον ήχο του μηνύματος) ότι έχει ένα μήνυμα που θα λέει cerberus ******(password) enablewifi και δεν θα δώσει καμία σημασία (ούτε να κάνει το απλό googlάρισμα για cerberus + android) :stupid:

Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα με τα sms αλλά υποψιάζομαι ότι δεν είναι αθόρυβα και "αόρατα" (ή κάνω λάθος)?

Υπαρχει η εφαρμογη Cerberus Client στο market η οποια περιεχει ετοιμες τις εντολες κ το μονο που χρειαζεται ειναι ο αριθμος κ ο κωδικος. Οτι κ αν στειλεις απο αυτη την εφαρμογη δεν προκειται να φανει στο κινητο ουτε το μηνυμα που θα στειλεις αλλα ουτε κ η απαντηση που θα παρεις. Ελπιζω να εχεις 2η συσκευη με android να τη περασεις η ενα φιλο να τη περασει στο δικο του καλου κακου..

Edited by Sofos_5

Πέρασα στο nexus της γυναίκας μου το cerberus client για μα μπορώ μα στείλω εντολές στο δικό μου αν χρειαστεί.

Μου ζητά τον αριθμό τηλεφώνου και το password μου. Τα βάζω άλλα δεν λαμβάνω τίποτα στο galaxy.

Έχω περασμένη την έκδοση για το system apps.

Μήπως δεν είναι η τελευταία οπότε δεν συνεργάζεται;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πέρασα στο nexus της γυναίκας μου το cerberus client για μα μπορώ μα στείλω εντολές στο δικό μου αν χρειαστεί.

Μου ζητά τον αριθμό τηλεφώνου και το password μου. Τα βάζω άλλα δεν λαμβάνω τίποτα στο galaxy.

Έχω περασμένη την έκδοση για το system apps.

Μήπως δεν είναι η τελευταία οπότε δεν συνεργάζεται;

Μολις εστειλα στην αδερφη μου κ μου ηρθε μηνυμα πισω με πληροφοριες συσκευης (αυτη την εντολη εστειλα)αλλα εχει την παλια εκδοση (δεν ξερω αν παιζει θεμα συμβατοτητας η αν ειναι καποια ρυθμιση).

Κ βασικα αν καταλαβα καλα εβαλες στο δικο σου κινητο το system app και στης γυναικας σου τον client. Οποτε αν στειλεις απ'της γυναικας σου στο galaxy σου, σε'σενα δεν πρεπει να εμφανιζει τιποτα, στο nexus απ'το οποιο εστειλες το μηνυμα ομως πρεπει να ερθει απαντηση με τις πληροφοριες που ζητησες.

Μολις εστειλα στην αδερφη μου κ μου ηρθε μηνυμα πισω με πληροφοριες συσκευης (αυτη την εντολη εστειλα)αλλα εχει την παλια εκδοση (δεν ξερω αν παιζει θεμα συμβατοτητας η αν ειναι καποια ρυθμιση).

Κ βασικα αν καταλαβα καλα εβαλες στο δικο σου κινητο το system app και στης γυναικας σου τον client. Οποτε αν στειλεις απ'της γυναικας σου στο galaxy σου, σε'σενα δεν πρεπει να εμφανιζει τιποτα, στο nexus απ'το οποιο εστειλες το μηνυμα ομως πρεπει να ερθει απαντηση με τις πληροφοριες που ζητησες.

Ναι έτσι το εκανα και δεν μεταφέρει στην συσκευη της γυναίκας μου τις πληροφορίες συσκευής που του ζήτησα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι έτσι το εκανα και δεν μεταφέρει στην συσκευη της γυναίκας μου τις πληροφορίες συσκευής που του ζήτησα.

Μήπως στην δική σου συσκευή δεν έχεις κάνει το cerberus admin ?

Ρε παιδια αμα ο αλλος αλλαξει καρτα sim σε ποιο νουμερο θα στειλουμε μηνυμα εφοσον δε θα ξερουμε το νουμερο του?(επειδη δε φαινεται στο my phone number κτλ κτλ που συζητηθηκαν πριν).Η απλα στελνουμε το νουμερο στον δικο μας αριθμο και ας μην ειναι μεσα η sim?Επισης ποσο χρεωνουν αυτα τα μηνυματα?

Ρε παιδια αμα ο αλλος αλλαξει καρτα sim σε ποιο νουμερο θα στειλουμε μηνυμα εφοσον δε θα ξερουμε το νουμερο του?(επειδη δε φαινεται στο my phone number κτλ κτλ που συζητηθηκαν πριν).Η απλα στελνουμε το νουμερο στον δικο μας αριθμο και ας μην ειναι μεσα η sim?Επισης ποσο χρεωνουν αυτα τα μηνυματα?

Απλα ελπιζεις να ανοιξει με αυτη τη συσκευη wifi η data ωστε να μπεις απο το internet. Απο τη στιγμη που ανοιξει ιντερνετ επιλεγεις να κανει κληση στον αριθμο σου ωστε να παρεις τον δικο του κ απο εκει κ περα μπορεις να κανεις τα υπολοιπα. Δυστυχως (κ παλι καλα αν θες την αποψη μου) αυτη ειναι η καλυτερη λυση, τα υπολοιπα ειναι καλυτερα μαλλον για παρακολουθηση αφου γνωριζεις τον αριθμο.

Σε ευχαριστω πολυ.Το παλικαρι που εδωσε πιο πανω Link για την v2.0 beta που ακριβως την βρηκε?κοινως που θα μαθαινουμε για καποιο update?Εγω βρηκα μονο αυτο το Link https://www.cerberusapp.com/download.php

Μήπως στην δική σου συσκευή δεν έχεις κάνει το cerberus admin ?

Όχι ειναι οκ αυτο. Απο το iPad μέσω browser μπορω να επικοινωνήσω και να δώσω ολες τις εντολές.

Παιδες κατεβασα την cerberus_disguised.zip εκδοση.Την βρηκα μεσα στο settings/applications/manage applications στην καρτελα all ως system framework αλλα πως θα την εκτελεσω ωστε να δω τις ρυθμισεις?

Υ.Γ. Βρηκα την λυση παιδες.Αν ξερεις καποιος ας απαντησει σε αυτο με τα updates

Edited by AdeLaiN

Σε ευχαριστω πολυ.Το παλικαρι που εδωσε πιο πανω Link για την v2.0 beta που ακριβως την βρηκε?κοινως που θα μαθαινουμε για καποιο update?Εγω βρηκα μονο αυτο το Link https://www.cerberusapp.com/download.php

Από το twitter ;) @cerberusapp

Ενεργοποιείς στο πρόγραμμα την επιλογή να στέλνει sms μόλις αλλάξει η κάρτα sim ;)

Γιάννης

Ενεργοποιείς στο πρόγραμμα την επιλογή να στέλνει sms μόλις αλλάξει η κάρτα sim ;)

Αυτο το ξεχασα τελειως, η εφαρμογη πεταει πραγματικα!

Τελικά αν περάσουμε στο system apps το zip που δόθηκε πριν λίγα ποστ θα έχουμε την δυνατότητα αυτή;

• The title was changed to [S II] Εντοπισμός / Δήλωση IMEI μετά από κλοπή