Sofos_5 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Φίλε μου το πρόβλημα λύθηκε! Επικοινώνησα μαζί τους μέσω email και μετέφεραν το κινητό στο λογαριασμό μου. Σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες. :) Αφου εγινε η δουλεια σου, ασχοληθηκαν κ μαλιστα αμμεσα μην μην το συζητας, μια χαρα ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έρχεται Cerberus 2.0 με εγγραφή video και λήψη με email όπως και κανα2 ακόμα καλούδια :shifty: (Η Ελληνική μετάφρασή είναι έτοιμη :p) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έρχεται Cerberus 2.0 με εγγραφή video και λήψη με email όπως και κανα2 ακόμα καλούδια :shifty: (Η Ελληνική μετάφρασή είναι έτοιμη :p) Υποθέτω θα μας έρθει κανονικά η αναβάθμιση στο market εε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Υποθέτω θα μας έρθει κανονικά η αναβάθμιση στο market εε; Ναι βέβαια, τις προσεχείς ημέρες :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Ναι βέβαια, τις προσεχείς ημέρες :) Εγώ το έχω περάσει με cwm σαν εφαρμογή συστήματος, θα μπορέσω να το αναβαθμίσω από το μάρκετ η θα πρέπει να το εγκαταστήσω πάλι με τον ίδιο τρόπο; Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εβαλα το Android Lost και θελω να το απεγκαταστησω αλλα δεν βγαινει τι μπορω να κανω? Οποιος μπορει ας βοηθησει...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εβαλα το Android Lost και θελω να το απεγκαταστησω αλλα δεν βγαινει τι μπορω να κανω? Οποιος μπορει ας βοηθησει...ευχαριστω Δες την προτελευταία ερώτηση εδώ: http://www.androidlost.com/#faq Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εγώ το έχω περάσει με cwm σαν εφαρμογή συστήματος, θα μπορέσω να το αναβαθμίσω από το μάρκετ η θα πρέπει να το εγκαταστήσω πάλι με τον ίδιο τρόπο; Επειδή δεν έβγαλα άκρη από την σελίδα του προγράμματος τους έστειλα e-mail και η απάντησή τους είναι: We are working on an automatic update feature, but for the moment you have to manually flash the new version when there is an update. Anyway, if you update from the Market it's not a big problem, basically you'll have the old version integrated into the ROM and the new version installed in the internal memory, like you do for Google Maps for instance. If you wipe the device memory (factory reset), Cerberus will revert to the old version. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ναι αλλα η νεα εκδοση υποστηριζει κ wifion μεσα απο μηνυμα οποτε κερδιζει ο νεα εκδοση κατα τη γνωμη μου! Βασικα μπορεις να ανοιξεις το .zip αρχειο που κατεβασες κ φλασαρες, να δεις τα περιεχομενα του κ που τα αποθηκευει κ να πας με ενα root explorer και να τα διαγραψεις manually. Επειτα φλασαρεις τη νεα εκδοση ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ρε παιδιά που βρήκατε νέα έκδοση? Εμένα εντωμεταξύ που την έχω βάλει με recovery δεν μου την εμφανίζει ούτε καν εγκατεστημένη στο market για να δω αν θα μου κάνει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ρε παιδιά που βρήκατε νέα έκδοση? Εμένα εντωμεταξύ που την έχω βάλει με recovery δεν μου την εμφανίζει ούτε καν εγκατεστημένη στο market για να δω αν θα μου κάνει update. https://docs.google.com/document/d/1pC_nquQBWHUP5OYBc0ZDlXC2Aa0-upglEgiWk8Kg-aA/mobilebasic Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 https://docs.google.com/document/d/1pC_nquQBWHUP5OYBc0ZDlXC2Aa0-upglEgiWk8Kg-aA/mobilebasic Ευχαριστώ. Το φανταζόμουν ότι μάλλον μιλάγαμε για beta testing. Θα περιμένω ωστόσο την τελική έκδοση. Πάντως δεν μπορούν να βρουν ένα πιο διακριτικό τρόπο στα sms? bla bla bla "enablewifi"!!! Έλεος. Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει wifi εκεί που το έχει αφήσει και επιχειρήσουμε να στείλουμε μήνυμα τα ξημερώματα (πονηροί γαρ), αυτός θα δει το πρωί (αν δεν ξυπνήσει από τον ήχο του μηνύματος) ότι έχει ένα μήνυμα που θα λέει cerberus ******(password) enablewifi και δεν θα δώσει καμία σημασία (ούτε να κάνει το απλό googlάρισμα για cerberus + android) :stupid: Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα με τα sms αλλά υποψιάζομαι ότι δεν είναι αθόρυβα και "αόρατα" (ή κάνω λάθος)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Ευχαριστώ. Το φανταζόμουν ότι μάλλον μιλάγαμε για beta testing. Θα περιμένω ωστόσο την τελική έκδοση. Πάντως δεν μπορούν να βρουν ένα πιο διακριτικό τρόπο στα sms? bla bla bla "enablewifi"!!! Έλεος. Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει wifi εκεί που το έχει αφήσει και επιχειρήσουμε να στείλουμε μήνυμα τα ξημερώματα (πονηροί γαρ), αυτός θα δει το πρωί (αν δεν ξυπνήσει από τον ήχο του μηνύματος) ότι έχει ένα μήνυμα που θα λέει cerberus ******(password) enablewifi και δεν θα δώσει καμία σημασία (ούτε να κάνει το απλό googlάρισμα για cerberus + android) :stupid: Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα με τα sms αλλά υποψιάζομαι ότι δεν είναι αθόρυβα και "αόρατα" (ή κάνω λάθος)? Υπαρχει η εφαρμογη Cerberus Client στο market η οποια περιεχει ετοιμες τις εντολες κ το μονο που χρειαζεται ειναι ο αριθμος κ ο κωδικος. Οτι κ αν στειλεις απο αυτη την εφαρμογη δεν προκειται να φανει στο κινητο ουτε το μηνυμα που θα στειλεις αλλα ουτε κ η απαντηση που θα παρεις. Ελπιζω να εχεις 2η συσκευη με android να τη περασεις η ενα φιλο να τη περασει στο δικο του καλου κακου.. Edited January 19, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Πέρασα στο nexus της γυναίκας μου το cerberus client για μα μπορώ μα στείλω εντολές στο δικό μου αν χρειαστεί. Μου ζητά τον αριθμό τηλεφώνου και το password μου. Τα βάζω άλλα δεν λαμβάνω τίποτα στο galaxy. Έχω περασμένη την έκδοση για το system apps. Μήπως δεν είναι η τελευταία οπότε δεν συνεργάζεται; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Πέρασα στο nexus της γυναίκας μου το cerberus client για μα μπορώ μα στείλω εντολές στο δικό μου αν χρειαστεί. Μου ζητά τον αριθμό τηλεφώνου και το password μου. Τα βάζω άλλα δεν λαμβάνω τίποτα στο galaxy. Έχω περασμένη την έκδοση για το system apps. Μήπως δεν είναι η τελευταία οπότε δεν συνεργάζεται; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μολις εστειλα στην αδερφη μου κ μου ηρθε μηνυμα πισω με πληροφοριες συσκευης (αυτη την εντολη εστειλα)αλλα εχει την παλια εκδοση (δεν ξερω αν παιζει θεμα συμβατοτητας η αν ειναι καποια ρυθμιση). Κ βασικα αν καταλαβα καλα εβαλες στο δικο σου κινητο το system app και στης γυναικας σου τον client. Οποτε αν στειλεις απ'της γυναικας σου στο galaxy σου, σε'σενα δεν πρεπει να εμφανιζει τιποτα, στο nexus απ'το οποιο εστειλες το μηνυμα ομως πρεπει να ερθει απαντηση με τις πληροφοριες που ζητησες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Μολις εστειλα στην αδερφη μου κ μου ηρθε μηνυμα πισω με πληροφοριες συσκευης (αυτη την εντολη εστειλα)αλλα εχει την παλια εκδοση (δεν ξερω αν παιζει θεμα συμβατοτητας η αν ειναι καποια ρυθμιση). Κ βασικα αν καταλαβα καλα εβαλες στο δικο σου κινητο το system app και στης γυναικας σου τον client. Οποτε αν στειλεις απ'της γυναικας σου στο galaxy σου, σε'σενα δεν πρεπει να εμφανιζει τιποτα, στο nexus απ'το οποιο εστειλες το μηνυμα ομως πρεπει να ερθει απαντηση με τις πληροφοριες που ζητησες. Ναι έτσι το εκανα και δεν μεταφέρει στην συσκευη της γυναίκας μου τις πληροφορίες συσκευής που του ζήτησα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ναι έτσι το εκανα και δεν μεταφέρει στην συσκευη της γυναίκας μου τις πληροφορίες συσκευής που του ζήτησα. Μήπως στην δική σου συσκευή δεν έχεις κάνει το cerberus admin ? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ρε παιδια αμα ο αλλος αλλαξει καρτα sim σε ποιο νουμερο θα στειλουμε μηνυμα εφοσον δε θα ξερουμε το νουμερο του?(επειδη δε φαινεται στο my phone number κτλ κτλ που συζητηθηκαν πριν).Η απλα στελνουμε το νουμερο στον δικο μας αριθμο και ας μην ειναι μεσα η sim?Επισης ποσο χρεωνουν αυτα τα μηνυματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ρε παιδια αμα ο αλλος αλλαξει καρτα sim σε ποιο νουμερο θα στειλουμε μηνυμα εφοσον δε θα ξερουμε το νουμερο του?(επειδη δε φαινεται στο my phone number κτλ κτλ που συζητηθηκαν πριν).Η απλα στελνουμε το νουμερο στον δικο μας αριθμο και ας μην ειναι μεσα η sim?Επισης ποσο χρεωνουν αυτα τα μηνυματα? Απλα ελπιζεις να ανοιξει με αυτη τη συσκευη wifi η data ωστε να μπεις απο το internet. Απο τη στιγμη που ανοιξει ιντερνετ επιλεγεις να κανει κληση στον αριθμο σου ωστε να παρεις τον δικο του κ απο εκει κ περα μπορεις να κανεις τα υπολοιπα. Δυστυχως (κ παλι καλα αν θες την αποψη μου) αυτη ειναι η καλυτερη λυση, τα υπολοιπα ειναι καλυτερα μαλλον για παρακολουθηση αφου γνωριζεις τον αριθμο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Σε ευχαριστω πολυ.Το παλικαρι που εδωσε πιο πανω Link για την v2.0 beta που ακριβως την βρηκε?κοινως που θα μαθαινουμε για καποιο update?Εγω βρηκα μονο αυτο το Link https://www.cerberusapp.com/download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Μήπως στην δική σου συσκευή δεν έχεις κάνει το cerberus admin ? Όχι ειναι οκ αυτο. Απο το iPad μέσω browser μπορω να επικοινωνήσω και να δώσω ολες τις εντολές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Παιδες κατεβασα την cerberus_disguised.zip εκδοση.Την βρηκα μεσα στο settings/applications/manage applications στην καρτελα all ως system framework αλλα πως θα την εκτελεσω ωστε να δω τις ρυθμισεις? Υ.Γ. Βρηκα την λυση παιδες.Αν ξερεις καποιος ας απαντησει σε αυτο με τα updates Edited January 22, 2012 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Σε ευχαριστω πολυ.Το παλικαρι που εδωσε πιο πανω Link για την v2.0 beta που ακριβως την βρηκε?κοινως που θα μαθαινουμε για καποιο update?Εγω βρηκα μονο αυτο το Link https://www.cerberusapp.com/download.php Από το twitter ;) @cerberusapp Ρε παιδια αμα ο αλλος αλλαξει καρτα sim σε ποιο νουμερο θα στειλουμε μηνυμα εφοσον δε θα ξερουμε το νουμερο του?(επειδη δε φαινεται στο my phone number κτλ κτλ που συζητηθηκαν πριν).Η απλα στελνουμε το νουμερο στον δικο μας αριθμο και ας μην ειναι μεσα η sim?Επισης ποσο χρεωνουν αυτα τα μηνυματα? Ενεργοποιείς στο πρόγραμμα την επιλογή να στέλνει sms μόλις αλλάξει η κάρτα sim ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ενεργοποιείς στο πρόγραμμα την επιλογή να στέλνει sms μόλις αλλάξει η κάρτα sim ;) Αυτο το ξεχασα τελειως, η εφαρμογη πεταει πραγματικα! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Τελικά αν περάσουμε στο system apps το zip που δόθηκε πριν λίγα ποστ θα έχουμε την δυνατότητα αυτή; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts