gtf4270 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Χωρις πλακα τωρα η σειρα ειναι κορυφαια και δυσκολα θα ξαναβγει κατι αντιστοιχο. Σχετικα με το χωροχρονο και τις τρυπες στο σεναριο δεν με απασχολουν γιατι η σειρα ειναι Medieval Fiction. στα αρνητικα θα εβαζα το εξης Τα τελευταια 2-3 επεισοδια θα μπορουσαν ανετα να γεμισουν δυο ολοκληρες σαιζον. Αντιθετως φαγαμε 2 σεζον βλεποντας την Αρυα να παιζει με κατι κονταρια ναπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Χωρις πλακα τωρα η σειρα ειναι κορυφαια και δυσκολα θα ξαναβγει κατι αντιστοιχο. Σχετικα με το χωροχρονο και τις τρυπες στο σεναριο δεν με απασχολουν γιατι η σειρα ειναι Medieval Fiction. στα αρνητικα θα εβαζα το εξης Τα τελευταια 2-3 επεισοδια θα μπορουσαν ανετα να γεμισουν δυο ολοκληρες σαιζον. Αντιθετως φαγαμε 2 σεζον βλεποντας την Αρυα να παιζει με κατι κονταρια ναπουμε... Όχι, όχι και πάλι όχι. Ακυρώνεις τη φράση σου με την επόμενη, πάλι θα είχαν οι παραγωγοί να γεμίσουν το χρόνο με χαμένα filler. Καλύτερα που το επιτάχυναν αν και όντως το παράκαναν. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, χαρακτήρες αποχωρούν σιγά σιγά και η κατάσταση ξεκαθαρίζει επιτέλους. Δεν υπάρχει λόγος για άλλη χρονοτριβή εκτός αν ήθελε κανείς να βλέπει πχ περισσότερο τον Σάμγουελ να καθαρίζει τα "δοχεία" των μέιστερ. Κάποτε η υπομονή εξαντλείται αλλά πάλι φέτος το σενάριο εκτελέστηκε με λίγο άγαρμπο τρόπο. Παρολαυτά, η παραγωγή ανέβηκε κλάσεις και μας αποζημίωσε αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ΥΓ. Πρόσεξες μια περίεργη μικρή έκπληξη στην αναδρομή του Μπραν, μια γνωστή φάτσα από την πρώτη σεζόν; Τελείως κουλό. Κι όμως, και εγώ έτσι νόμιζα, το έψαξα, και είναι άλλος. Πράγματι μοιάζουν.. είναι και οι περούκες ίδιες βοηθάει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Κι όμως, και εγώ έτσι νόμιζα, το έψαξα, και είναι άλλος. Πράγματι μοιάζουν.. είναι και οι περούκες ίδιες βοηθάει και αυτό. Πού το εψαξες;; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Εχει βοηξει όλο το διαδίκτυο για την ομοιότητα τους. Αλλοίωση ηθοποιοί είναι ομως. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Εχει βοηξει όλο το διαδίκτυο για την ομοιότητα τους. Αλλοίωση ηθοποιοί είναι ομως. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σκεφτομαι οτι, αφου ειναι τοσο ομοιοι, πως μπορει καποιος να πει οτι δεν ειναι αυτος;;; Βασιζομενος πού; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σε φωτογραφίες που υπάρχουν πλέον παντού με τους δύο χαρακτήρες ηθοποιους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σκεφτομαι οτι, αφου ειναι τοσο ομοιοι, πως μπορει καποιος να πει οτι δεν ειναι αυτος;;; Βασιζομενος πού; Δεν είναι ίδιοι Ο πρώτος είναι ο viserys ο άλλος ο rhaegar. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 http://www.huffingtonpost.gr/2017/08/30/-game-of-thrones-bran-night-king_n_17865370.html?utm_hp_ref=greece&ir=Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ok, το κατάλαβα παιδιά, ευχαριστώ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 http://www.huffingtonpost.gr/2017/08/30/-game-of-thrones-bran-night-king_n_17865370.html?utm_hp_ref=greece&ir=Greece Υπερβολικό, έχει δοθεί απάντηση με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Πολύ ωραίο το επεισόδιο πράγματι με πολύ δυνατές στιγμές αλλά έχοντας καλομάθει από τα ενδιάμεσα αυτής της σεζόν αλλά και τα τελευταία των προηγούμενων σεζόν, περίμενα κάτι παραπάνω. Πόσο πιο παραπάνω; Δεν ξέρω, αλλά ένιωσα ότι κάτι έλειπε. Για τον άλλο που πέθανε δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο συγκλονιστικός θάνατος που με άφησε σύξυλο, μάλλον δεν θα μου λείψει.Πρέπει να είσαι ο μόνος που δεν το χάρηκε. Να το προσέξεις αυτό, μήπως μένεις γενικά ανικανοποίητος. Το επεισόδιο τα είχε όλα: Εξελίξεις με την συμμαχία Ντενερυς/Σερσει, εξελίξεις με Τζον/Καλισι, εξελίξεις με το γένος του Τζον, εξελίξεις με τους Walker. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πρέπει να είσαι ο μόνος που δεν το χάρηκε. Να το προσέξεις αυτό, μήπως μένεις γενικά ανικανοποίητος. Το επεισόδιο τα είχε όλα: Εξελίξεις με την συμμαχία Ντενερυς/Σερσει, εξελίξεις με Τζον/Καλισι, εξελίξεις με το γένος του Τζον, εξελίξεις με τους Walker. Δεν τα πας καλά με τα απλά νέα ελληνικά επιπέδου δημοτικού, ε; :rolleyes: Δεν είπα ότι δεν το χάρηκα, είπα ότι σε σχέση με τελευταία επεισόδια προηγούμενων σεζόν, περίμενα περισσότερα. Ορίστε. Το έκανα και κέρματα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ωραιο επισοδειο, αρκετα καλο για φινάλε Ομως περιμενα περίσσοτερη δραση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ωραιο επισοδειο, αρκετα καλο για φινάλε Ομως περιμενα περίσσοτερη δραση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το πρόβλημα δεν ήταν ότι δεν είχε δράση τόσο, όσο το ότι σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου είμασταν στην πρίζα και ανα πάσα στιγμή υπήρχε περίπτωση να γίνει το μπαμ και να χυθεί μπόλικο αίμα και να πεθάνουν ανατρεπτικά πολλοί πρωταγωνιστές, αλλά τελικά... δεν έγινε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 του χρονου θα γινουν αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Εμενα μου αρεσε η σκηνη με τον Hound και τον νεκρο που δεν εβγαινε απ το μπαουλο μεχρι να το κλωτσησει. Λεω κοιτα να δεις που θα ψοφησε εκει μεσα η μ@λ@κια και θα γινουν ολοι ρεζιλι:lol: Καλά αυτό το σκέφτηκα κι εγώ εκείνη την ώρα :lol: Λέω να δεις που τέζαρε το σίχαμα και μετά θα γίνει της πόπης με την Σέρσει.... SPOILER όλα Τεσπα, παρά τα όποια μειονεκτήματα της σεζόν, ο,τι και να λέμε η σειρά είναι έπος (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Όπως διάβασα και σε ένα ριβιού, η σειρά είναι πια "too big to fail". Δηλαδή, η ιστορία έχει στηθεί με τόση δεξιοτεχνία και οι χαρακτήρες έχουν χτιστεί σε τόσο γερά θεμέλια που θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσουν πολύ για να μην πάει καλά στην τελευταία σεζόν. Ακόμα και με μέτριο γράψιμο (που δεν το ευχόμαστε, αλλά δυστυχώς έχουμε κάποια δείγματα ελλείψει source material από GRR Martin) πάλι επικός θα είναι και ο τελευταίος κύκλος. Αντε να δουμε .... μεχρι τοτε τι θα κάνουμε Λογικά γι' αυτό θα παιχτεί και μες το 2019. Θέλουν να είναι πολύ καλή η τελευταία σεζόν και προσωπικά το προτιμώ. Καλύτερα να αργήσει λίγο και να μας τρελάνει παρά να παίξει νωρίτερα και να είναι μέτρια. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι τα επεισόδια ίσως διαρκούν 1.30 ώρα....είδομεν! Κοιτούσα όλες τις σκηνές με τους white walkers που έχουν παιχτεί σε όλες τις σεζόν και αναρωτήθηκα για κάτι. Νομίζω στη 2η ή 3η σεζόν οι white walkers προσπερνούν τον Σαμ ενώ αυτός κρυβόταν πίσω από ένα βράχο κι ενώ τον βλέπει o walker δεν τον πειράζει κανείς. Μήπως παίζει και τίποτα άλλο με Σαμ; Τέλος, προσωπική άποψη καθαρά, πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνει ο Σνόου (δύσκολο να πεθάνει 2η φορά) και γενικά πιστεύω θα μείνει όλο το Σταρκέικο, από Λάνιστερς παίζει να μείνει μόνο ο Τύριον. Η Ντενέρις θεωρώ ότι οριακά θα την βγάλει καθαρή. Γενικά, αυτό που τόνιζαν συνέχεια ότι δεν κολυμπούν τα ζόμπι μάλλον είναι το κλειδί για να τα νικήσουν. Εάν όμως πάρουν αυτά τον πόλεμο δεν θα με εκπλήξει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Τελικά μήπως οι white walkers ειναι οι καλοί της υπόθεσης? Δεν ξερω γιατι, αλλα παντα κατι τετοιοι τύποι που θέλουν να αφανισουν την ανθρωπότητα, εχουν το δικιο με το μερος τους. Κάτι αντιστοιχο με τον Ραζ Αλγκουλ στο Batman ας πουμε. Kali Yuga των Ινδούιστών ,Νέμεσις για εμας. Εγω παλι πιστεύω οτι κανένας δε θα καθίσει στον θρόνο στο τέλος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 1, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Τελικά μήπως οι white walkers ειναι οι καλοί της υπόθεσης? Δεν ξερω γιατι, αλλα παντα κατι τετοιοι τύποι που θέλουν να αφανισουν την ανθρωπότητα, εχουν το δικιο με το μερος τους. Κάτι αντιστοιχο με τον Ραζ Αλγκουλ στο Batman ας πουμε. Kali Yuga των Ινδούιστών ,Νέμεσις για εμας. Εγω παλι πιστεύω οτι κανένας δε θα καθίσει στον θρόνο στο τέλος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σου πω κι εμένα περνάει αυτό από το μυαλό, είναι και μια θεωρία η οποία κυκλοφορεί πολύ. Θα δείξει... Στο θρόνο ίσως κάτσει το παιδί των Σνόου-Ντάνι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Με την ευκαιρία διαβάστε γιατί τα "leaked σενάρια" της 8ης σεζόν είναι ψεύτικα. Για να μην την πατάτε με διάφορες "θεωρίες" που είναι αβάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Κατάλαβε κανείς τον λόγο που ενώ η Σέρσει διέταξε το Mountain να σκοτώσει τον Τζέιμι τελικά δεν το έκανε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Κατάλαβε κανείς τον λόγο που ενώ η Σέρσει διέταξε το Mountain να σκοτώσει τον Τζέιμι τελικά δεν το έκανε; :confused: Μήπως επειδή δεν τον διέταξε εν τέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Κατάλαβε κανείς τον λόγο που ενώ η Σέρσει διέταξε το Mountain να σκοτώσει τον Τζέιμι τελικά δεν το έκανε; :confused:Νομίζω είχε αρχικά την πρόθεση να το κάνει η να τον φοβίσει και απλά δεν έδωσε την εντολή στο τέλος και τον άφησε να φύγει. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μήπως επειδή δεν τον διέταξε εν τέλει;Μαλλον ετσι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ευτυχισμενο το 2019! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts