Bayern4 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Θυμηθηκαν την Nymeria.. αντε να εμφανιστει ξανα και ο Ghost. Tον Theon που ξαναεγινε Rick, o Gendry θα τον ψαρεψει;; :lol: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Θυμηθηκαν την Nymeria.. αντε να εμφανιστει ξανα και ο Ghost. Tον Theon που ξαναεγινε Rick, o Gendry θα τον ψαρεψει;; :lol:Ο Theon έχει γίνει το outsider που πιθανολογω θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είναι όντως τόσο άνανδρος η αν το παίζει τελικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 τη σκηνη με τους λυκους δεν τη καταλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 τη σκηνη με τους λυκους δεν τη καταλαβα... Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι η Nymeria κατάλαβε πως άλλαξε η Άρια, γι' αυτό και δεν την ακολούθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αυτο συνεβη. Απ το να την φαει, καλύτερα που έφυγε :lol: Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 αλλα 5 επεισοδια μεινανε...τωρα πως θα χωρεσουνε μεσα σε 5ωρες τοσες ανοιχτες εξελιξεις δε ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι η Nymeria κατάλαβε πως άλλαξε η Άρια, γι' αυτό και δεν την ακολούθησε.Η Αρια κατάλαβε ότι άλλαξε ο λύκος και δεν ακολουθεί κανέναν. Όπως και η ίδια η Αρια, ακολουθεί τον δικό της δρόμο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Η Αρια κατάλαβε ότι άλλαξε ο λύκος και δεν ακολουθεί κανέναν. Όπως και η ίδια η Αρια, ακολουθεί τον δικό της δρόμο. Sent from my m1 note using Tapatalk δηλαδη αμα κινδυνευει η ζωη της Αρια...δεν θα τη βοηθησει ο λυκος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ο Theon έχει γίνει το outsider που πιθανολογω θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είναι όντως τόσο άνανδρος η αν το παίζει τελικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θεωρώ ότι δείγμα ανανδρίας αυτό που έκανε. Εδώ ισχύει το those who run away live to fight another day. Αν έμενε εκεί τι θα κατάφερνε? Να σκοτωθεί ή συλληφθεί κι ο ίδιος. Σπουδαίο κατόρθωμα. ΝΟΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Δεν θεωρώ ότι δείγμα ανανδρίας αυτό που έκανε. Εδώ ισχύει το those who run away live to fight another day. Αν έμενε εκεί τι θα κατάφερνε? Να σκοτωθεί ή συλληφθεί κι ο ίδιος. Σπουδαίο κατόρθωμα. ΝΟΤ. Αυτό πιστεύω και γω. Όλη αυτή η συμπεριφορά του θα φέρει καποια ανατροπή εν καιρώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 δηλαδη αμα κινδυνευει η ζωη της Αρια...δεν θα τη βοηθησει ο λυκος?Δεν είπαμε αυτό. Απλά ότι ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του προς το παρόν. Αλλά διάβασα ότι πιο μετά στα ζόρικα, θα έρθει για βοήθεια ο λύκος Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Το χω ξαναπεί Υπάρχουν σειρές Υπάρχει και το Game of Thrones Γενικά είναι απόλαυση, έχω δεν θέλω μόνο μάχες κλπ Η σειρά είναι αυτή που είναι γιατί συνδυάζει σωστά όλα τα στοιχεία και τα δίνει σε ωραίες ποσότητες εκεί και όπου χρειάζεται :) Μόνο 5 επεισόδια ακόμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κατ εμε δινει πολυ χρονο σε ανουσιες συζητησεις/σκηνες. Οπως και το walking dead... Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Δεν υπάρχει τίποτα ανούσιο στο γκέιμ....όλα για κάποιο λόγο τα δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κατ εμε δινει πολυ χρονο σε ανουσιες συζητησεις/σκηνες. Οπως και το walking dead... Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!Έχει ειπωθεί δεκάδες φορές. Η σειρά στρώνει παρασκήνιο. Δεν υπάρχουν μόνο μάχες. Σχηματίζονται συμμαχίες και υπάρχει στρατηγική. Μπορεί να μην το γουστάρουν όλοι αυτό, αλλά έτσι είναι η σειρά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Δεν υπάρχει τίποτα ανούσιο στο γκέιμ....όλα για κάποιο λόγο τα δείχνει. Αυτό ακριβώς. Δηλαδή η μάχη των μπασταρδων θα ήταν η ίδια αν φτάναμε σε αυτή χωρίς πολλά πολλά? Όχι για εμένα Καταλαβαίνω ότι κάποιους τους κουράζει αλλά εγώ είμαι στην αντίθετη πλευρά Τη χαίρομαι πολύ αυτή την σειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Αυτό ακριβώς. Δηλαδή η μάχη των μπασταρδων θα ήταν η ίδια αν φτάναμε σε αυτή χωρίς πολλά πολλά? Όχι για εμένα Καταλαβαίνω ότι κάποιους τους κουράζει αλλά εγώ είμαι στην αντίθετη πλευρά Τη χαίρομαι πολύ αυτή την σειρά Συμφωνώ και επαυξάνω. Η σειρά εξάλλου είναι πολιτικό δράμα/θρίλερ, δεν είναι σειρά δράσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κατ εμε δινει πολυ χρονο σε ανουσιες συζητησεις/σκηνες. Οπως και το walking dead... Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! To Walking Dead ναι, γιατί συνεχίζει όντας στην 7η σεζόν να βγάζει πολλά επεισόδια. Το Game of Thrones στο παρελθόν κάποιες φορές το έκανε, όντως. Βέβαια ο τρόπος που το έκανε το GoT είναι διαφορετικός από το Walking Dead. Στο Walking Dead πολύ συχνά (και πάλι βέβαια κυρίως πιο παλιά) τρώγαμε ολόκληρα επεισόδια απλά για να συνεννοηθεί ολόκληρη η ομάδα για ένα πράγμα. Στο GoT ήταν περισσότερο οι διπλωματικές/υπόγειες διεργασίες που μπορεί κάποιον να τον κούραζαν, αλλά είχαν ένα κάποιο νόημα. Είναι όμως λίγο άδικο να λέμε για το GoT που είναι στο δεύτερο επεισόδιο και ήδη έχουμε δει μία μάχη. Τα "γύρω-γύρω" (συνομιλίες, διαφωνίες, συμβούλια κτλ) πάντα θα υπάρχουν, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς. Το θέμα είναι να μην είναι το μοναδικό. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Είναι όμως λίγο άδικο να λέμε για το GoT που είναι στο δεύτερο επεισόδιο και ήδη έχουμε δει μία μάχη. Τα "γύρω-γύρω" (συνομιλίες, διαφωνίες, συμβούλια κτλ) πάντα θα υπάρχουν, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς. Το θέμα είναι να μην είναι το μοναδικό. Δεν έχουμε απλώς δει μία ακόμα μάχη. Έχουμε δει μία μάχη από την έκβαση της οποίας θα μπορούσε να επηρεαστεί όλη η εξέλιξη της σειράς, εύκολα. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν καν ασήμαντες μάχες, όλες έχουν δυνητικά τεράστια σημασία. Ας αναλογιστεί κάποιος π.χ. Θα βλέπαμε πριν μία εβδομάδα την σκηνή με την Άρυα και τους Φρέι αν κάπου στην 5η σεζόν δεν είχε γίνει η μονομαχία Κλεγκέιν και Μπρίεν; Πώς θα έφτανε στο Μπράαβος μετά ώστε να εξελιχθεί σ' αυτό που ξέρουμε σήμερα; Κι όμως, τότε πολλοί την βρήκαν βαρετή και προβλέψιμη. Edited July 27, 2017 by alx1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Διερευσαν απιστευτα spoilers για το 6 επεισοδιο της σειρας. Ειδα το βιντεο και πραγματικα τα γεγονοτα ειναι συγκλονιστικα. Δεν προκειται να γραψω τιποτα εδω...αλλα προκειται για ενα επειοσδιο που θα καθηλωσει ολο τον πλανητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Για το 6ο??? Τα προηγούμενα? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Συνήθως το προ τελευταίο επεισόδιο ήταν αυτό που έκανε χαμουλη. Φέτος είναι το 6ο οπότε φαντάζομαι γι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν ολοκληρωτικά της Σέρσεϊ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ωραιο είναι? Δε διάβασα σχολια Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Πάρα πολύ δυνατό το τρίτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts