_Alexandros37 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Βγήκε official tease για τον όγδοο κύκλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Τί δεν καταλάβατε... Θα γίνουν αγάλματα κι αυτοί, στα χνάρια των προγόνων τους. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 άντε να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εμένα μου μοιάζει περισσότερο για κάποιο όραμα του Bran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τί δεν καταλάβατε... Θα γίνουν αγάλματα κι αυτοί, στα χνάρια των προγόνων τους. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και θα τραγουδαει από πισω ο Σφακιανακης. Κατι εχει να κανει με το οτι ειναι Σταρκ και με το οτι η ιστορία επαναλαμβανεται. Προσωπικά αν καποιος μου πει με bullets τι θα γινει στην τελευταία σεζον δεν θα κατσω να το δω, θελω απλά να τελειώσει. Τυχεροί οσοι το δουν για πρωτη φορα σαν σειρα απο τα μισά του 2019 και μετα και δεν χρειάζεται να κανουν την υπομονή που κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Συμφωνώ ότι κούρασε η αναμονή σχεδόν 2 χρόνων, αλλά όχι και να μην το δεις. Θέλω μόνο να πιάσει τόπο η αναμονή. Όχι πρόχειρα σενάρια, όχι ανούσιες σκηνές. Έταξαν ότι κάθε επεισόδιο θα είναι επιπέδου ταινίας και ελπίζω να το δω. Όσο για το trailer, για κάποιο λόγο μου θυμίζει στην 6η σεζόν που είχαμε αφήγηση της επίθεσης στο Casterly Rock. Κίνηση χωρίς διαλόγους κλπ. Νομίζω όμως ότι είναι απλά για ψάρωμα και δεν θα είναι πραγματική σκηνή. Άντε πάλι να ανησυχούμε μην φάμε spoiler μέχρι να βραδιάσει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μέσα σε αυτό το τεράστιο διάστημα για την επόμενη σεζόν, νομίζω θα έπρεπε να την δω απ'την αρχή. Πολλά ονόματα, συγγένειες, φατρίες κλπ. Δυστυχώς δεν το έκανα. Ίσως όλη μαζί όταν τελειώσει. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Τι έγινε κανείς δεν είδε ακόμα το πρώτο; Εντύπωση μου κάνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εισαγωγικό επεισόδιο, τι να σχολιάσεις :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 προβλεπω να γινονται ολα αυτα που διαβασει σε leaks περισυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εισαγωγικό επεισόδιο, τι να σχολιάσεις :lol: κλασικο πρωτο επεισοδιο της σεζον. ολα τα λεφτα τα εχουν ριξει στα εφε. αυτος ο Κιτ ποσο κακος ηθοποιος ειναι.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Τι έγινε κανείς δεν είδε ακόμα το πρώτο; Εντύπωση μου κάνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ και πολλές μέρες το έχουμε δει, αλλά οκ έχει λίγο από όλα. Δράκους, όλους τους βασικούς ηθοποιούς κλπ. Ακόμα δεν έχει στηθεί το παιχνίδι για να ξεκινήσει ο σχολιασμός. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Αν κατάλαβα καλά, το δεύτερο είναι πολλά υποσχόμενο.... Ή μας προετοιμάζει γενικά για την σεζόν??? Περιμένω πως και πως την μάχη!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Για μένα το μεγαλύτερο μυστήριο και πιστεύω ο παίκτης κλειδί είναι ο Μπραν Σταρκ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Για μένα το μεγαλύτερο μυστήριο και πιστεύω ο παίκτης κλειδί είναι ο Μπραν Σταρκ. H Νταινέρις να πάει στο καλό κι όλα τα άλλα ας πάνε όπως θέλει ο σκηνοθέτης :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 H Νταινέρις να πάει στο καλό κι όλα τα άλλα ας πάνε όπως θέλει ο σκηνοθέτης :) Sent from my iPhone using TapatalkΕκεί είναι το θέμα. Τι θα γίνει με αυτήν και τον Σνόου. Εκτός της συγγένειας τους, αυτή την έχει δει σώνει και καλά βασίλισσα και όλοι θέλει να την προσκυνούν. Τώρα που και ο Σνόου έχει δικαίωμα στον θρόνο, τι θα κάνουν; Θα αλληλοσφαχθουν; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εκεί είναι το θέμα. Τι θα γίνει με αυτήν και τον Σνόου. Εκτός της συγγένειας τους, αυτή την έχει δει σώνει και καλά βασίλισσα και όλοι θέλει να την προσκυνούν. Τώρα που και ο Σνόου έχει δικαίωμα στον θρόνο, τι θα κάνουν; Θα αλληλοσφαχθουν; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι θα ..... αγαπηθουν! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Δε το είδε κανένας?????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 To ειδα πρωι πρωι, ειναι καλο για τα γουστα μου.Μας ετοιμαζει για χαμουλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Πλατιαζει η μου φαίνεται? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Πλατιαζει η μου φαίνεται? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω οχι τοσο πολυ οσο οι δυο προηγουμενες σεζον. Θελουν να κανουν αυτη τη βλακεια που πρεπει ντε και καλα στο τελος του επεισοδιου να σε αφηνουν με αγωνια για αυτο κανουν ενα επεισοδιο 50 λεπτα, ενα 60λεπτα και μετα θα εχει της μιαμισης ωρας. Δεν με ελκυει το να δω μαχες, εμενα μου αρεσε η δολοπλοκια και το μπιρι μπιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Διαβάζω ότι πάμε για μεγάλες μάχες στο 1μιση ώρας 3ο επεισόδιο. Και λέω μάχες γιατί γράφεται ότι η απουσία του night king στην τελευταία σκηνή προμηνύει κακά μαντάτα για την σερσει. Μιλάνε για 2 μέτωπα.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Νομίζω θα ήταν καλύτερα να πέταγαν κάποια κομμάτια (π.χ. βόλτα με δράκους) και να τα έκανα ένα ελαφρώς μεγαλύτερο επεισόδιο. Αυτό που δεν μου κάθεται καλά είναι το πλάνο άμυνας. Έχουμε δει ότι τα ζόμπια είναι ταχύτατα επομένως μπορούν εύκολα να περικυκλώσουν το κάστρο. Δεν πετάς ΌΛΟΝ τον στρατό με την μία μπροστά-μπροστά χωρίς να εκμεταλλευτείς τα τείχη σου. Και να μην σχολιάσουμε καν ότι κανείς δεν μετράει και έναν νεκρό δράκο. Θα σκάσει μύτη και απλά θα κοιτάνε. Από το τρέιλερ εγώ καταλαβαίνω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η μισή μάχη θα γίνει μέσα στο κάστρο. Και ο Theon οπλίζει με το τόξο και έχουμε πλάνα σε διαδρόμους. Διαβάζω ότι πάμε για μεγάλες μάχες στο 1μιση ώρας 3ο επεισόδιο. Και λέω μάχες γιατί γράφεται ότι η απουσία του night king στην τελευταία σκηνή προμηνύει κακά μαντάτα για την σερσει. Μιλάνε για 2 μέτωπα.... Να παιχτεί για 3η φορά στη σειρά το "στέλνω λίγο στρατό στη μια μάχη για να χάσω επίτηδες και παράλληλα νικάω κάπου αλλού"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Λογικά στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε μάχη. Σε όλα τα άλλα θα μας ζαλησουνε τα τομπολινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Εύχομαι να μην αφήσουν κανέναν ζωντανό οι White walkers :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts