Mythozz Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μόλις είδα το επεισόδιο και ΟΚ... και εγώ σαν αυτούς στο Youtube την έπαθα... Τι ανατροπάρα ήταν αυτή; Έσωσε τη σειρά χαλαρά... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Μόλις είδα το επεισόδιο και ΟΚ... και εγώ σαν αυτούς στο Youtube την έπαθα... Τι ανατροπάρα ήταν αυτή; Έσωσε τη σειρά χαλαρά... Και τους Lannister :( lol Edited June 4, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μόλις είδα το επεισόδιο και ΟΚ... και εγώ σαν αυτούς στο Youtube την έπαθα... Τι ανατροπάρα ήταν αυτή; Έσωσε τη σειρά χαλαρά... Συμφωνω απολυτα. Ενταξει τα χρειαστηκα λιγο. Ανυπομονω πλεον για το επομενο επεισοδιο. Game of Thrones 3x10 Promo "Mhysa" [HD] Season Finale Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πάμε γερά για το τέλος της σεζόν!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το ASOIAF δεν εχει κυκλοφορησει σε ελληνικα e-book απ΄οτι ξερω. Παντως με 37 ευρω μπορειτε να προμηθευτειτε και τα 5 βιβλια της σειρας(στα αγγλικα) ;) που παιζει αυτη η τιμη για τα 5 βιβλια? μπορεις να ποσταρεις λινκ? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 κοιταξε στο αμαζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Χλιαρό έως αδιάφορο για τελευταίο επεισόδιο. :down: Edited June 10, 2013 by daospi Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 μετριότατο το the falling skies, αλλα στην νεκρά του καλοκαιριού (λέτε για αυτό να το βγάζουν τέτοια εποχή?) κάτι είναι Είναι mid season σειρά, οπότε ως καλοκαιρινή και επειδή βοηθάει στο να μη σκέφτεσαι πόσο καιρό θέλει ακόμη για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones, είναι πολύ καλή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 τελείως αδιάφορο για τελευταίο επεισόδιο δεν λες....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 αν θελει καποιος ας στειλει σε πμ ενα λινκ για να κατεβασω το τελευταιο επεισοδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 τελείως αδιάφορο για τελευταίο επεισόδιο δεν λες....:( Δεν συγκρίνεται όμως και με το τέλος του προηγούμενου κύκλου. Βασικά είναι σαν να έκαναν ένα γρήγορο resume πιάνοντας τις περισσότερες ιστορίες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Η Καλίσι χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία θα τους πάρει αμπάριζα από αυτά που βλέπω έως τώρα. (προσοχή σποιλεράρετε αν κάποιοι έχετε διαβάσει τα βιβλία μην αποκαλυφθεί τίποτα που δεν πρέπει) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Πολύ σαχλαμάρα η τελευταία σκηνή με την Καλίσι.....Λες και ήταν ροκ σταρ σε συναυλία.:lol: Κακό επεισόδιο. Πάντως αν σε κάθε σεζόν αξίζουν 2 το πολύ 3 επεισόδια, δεν γίνεται δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 υπερεκτιμημένη σειρά τελικά.. και λέω σειρά γιατί τα βιβλία αξίζουν!! Πάτε να δείτε το The Borgias... δεν έχει μεταφυσικό και μύθους αλλά έχει πλοκή, ένα αστεράτο καστ με κορυφαίο τον Τζέρεμι Άιρονς να δίνει ρέστα και είναι γενικα΄πολύ προσεγμένη σειρά. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Το Βοrgias είναι εντελώς άλλο πράγμα. Καλός ο JI αλλά είναι πολύ βαρετή σειρά. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 όντως γούστα είναι αυτά.. αλλά βαρετή δε θα την έλεγα σε καμία περίπτωση... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Και εγώ βαρέθηκα σχετικά γρήγορα το Borgias. Είχε ένα ενδιαφέρον στην πρώτη σεζόν, αλλά στην αρχή της δεύτερης το παράτησα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Η πιο βαρετή σεζόν από τις 3 ήταν η τελευταία. Πολλά fillers και ανούσιες λεπτομέρειες. Μόνο το 9 επεισόδιο ξεχώρισα που έκανε όντως το μπαμ με εκπλήξεις και ανατροπές. Περίμενα περισσότερα.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έλεος... :D Το Borgias είναι ο ύπνος ο ίδιος, έχω δει συνολικά καμιά 70αριά σειρές ολοκληρωμένες, ανάμεσα σε αυτές και αρκετές ψιλο-πατάτες, αλλά το Borgias είναι μια από τις 3 σειρές που ξεκίνησα στην ζωή μου και δεν κατάφερα να τελειώσω, απλά δεν παλεύεται με τίποτα. Τραγικοί διάλογοι, βαρεμάρα, άθλια ηθοποιία, αστείο σενάριο, ένα μάτσο χάλια γενικά. Ντροπή ακόμα και να αναφέρεται στην ίδια πρόταση με το GoT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 εγώ μια χαρά την είδα και την τρίτη σεζόν πάντως.. έλειπαν οι πολλές σκηνές δράσεις όπως είχαν οι προηγούμενες αλλά έκτιζε τους χαρακτήρες κάτι που έπρεπε να γίνει για να εξελιχτεί η σειρά.. άλλο είναι το θέμα τώρα.. ποιος περιμένει ένα χρόνο για την 4η??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έλεος... :D Το Borgias είναι ο ύπνος ο ίδιος, έχω δει συνολικά καμιά 70αριά σειρές ολοκληρωμένες, ανάμεσα σε αυτές και αρκετές ψιλο-πατάτες, αλλά το Borgias είναι μια από τις 3 σειρές που ξεκίνησα στην ζωή μου και δεν κατάφερα να τελειώσω, απλά δεν παλεύεται με τίποτα. Τραγικοί διάλογοι, βαρεμάρα, άθλια ηθοποιία, αστείο σενάριο, ένα μάτσο χάλια γενικά. Ντροπή ακόμα και να αναφέρεται στην ίδια πρόταση με το GoT. ίσως θα ήταν καλύτερο να είσαι λίιιιιιιιιιιιγο πιο ήπιος στις εκφράσεις σου... όπως ειπώθηκε και παραπάνω αυτά είναι γούστα. και χαρακτήρες και προσωπικότητες... το τι περιμένεις εσύ από μια σειρά ή τo τι καταλαβαίνεις από μια σειρά, αλλά κυριότερα το τι καταφέρνεις να τελειώσεις στη ζωή σου δεν είναι και το απόλυτο κριτήριο για μια σειρά, όσες κι αν έχεις δει.. δεν θα τοποθετηθώ στο επίπεδο για ποιο από τα δύο είναι ντροπή να μπαίνει στην ίδια πρόταση με το άλλο.... για μενα είναι σαφές και είναι η προσωπική μου γνώμη, αλλά μιας και το θέμα αφορά το GOT, τη βρίσκω αξιόλογη σειρά αλλά ιδιαίτερα υπερεκτιμημένη ως τηλεοπτικό προϊόν. Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία γιατί είναι πολύ επιτυχημένο προϊόν μάρκετιν, κατά τη γνώμη μου.. Από κει και πέρα ως ιστορία και πλοκή και χαρακτήρες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, τα έχω καταχαρεί διαβάζοντάς τα. Στην τηλεοπτική απόδοση ωστόσο βρίσκω ότι υπάρχουν και εξίσου αξιόλογα πράγματα, πιθανότερα και καλύτερα, που μπορούν να αποδώσουν διαστάσεις χαρακτήρων και κοινωνικών συνθηκών. :) ΥΓ. παρόλα αυτά από απλή περιέργεια θα ήθελα να μάθω και ποιες αλλες 2 σειρές δεν κατόρθωσες να τελειώσεις, αν δε βαριέσαι και θες να μας το πεις. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Αρνούμαι να μπω σε διάλογο καν γιατί το GoT είναι ανώτερο του Borgias. Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι είναι υπερεκτιμημένο και ότι ο κόσμος το βλέπει λόγω μάρκετινγκ. Δεν είπα ποτέ ότι το κριτήριο για το αν είναι καλή μια σειρά είναι το αν αρέσει σε μένα ή αν κατάφερα να την τελειώσω ή όχι, αυτά τα "λίιιιιιιιγο", τα "τι καταλαβαίνεις από μια σειρά εσύ" κτλ. πες τα σε καμιά φίλη σου. Αντικειμενικά, υπάρχουν καλές και κακές σειρές, όπως π.χ υπάρχει καλή και κακή μουσική. Δικαίωμα σου να βλέπεις και να ακούς ό,τι θες, αλλά απ' όπου και να το πιάσεις το Borgias είναι μια βλακεία και μισή. Κριτικές, βαθμολογίες, πόσος κόσμος το βλέπει, στα πάντα. Είναι μια ΚΑΚΗ σειρά. Γούστο σου και καπέλο σου αν σ' αρέσει, εδώ κόσμος γουστάρει με το Two And A Half Men. Το ποια σειρά είναι καλύτερη όμως δεν είναι προσωπικό γούστο. Όπως και να το κάνουμε, σειρές όπως Six Feet Under, The Sopranos, The Wire, Mad Men κτλ. είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θεικές. Σ' αυτήν την λίστα μπαίνει και το Game of Thrones. Πάνε δες πόσες σειρές έχουν 9.5/10 με 360.000 άτομα να έχουν ψηφίσει στο Imdb. Όλοι αυτοί λόγω μάρκετινγκ το βλέπουν μάλλον. Η σειρά αποτελεί φαινόμενο, έτσι απλά. Ούτε το Lost με το οποίο είχε αρρωστήσει όλος ο πλανήτης τότε δεν έπιασε τέτοια νούμερα. Τώρα αν στον έναν δεν αρέσει επειδή "δεν δείχνει πολύ τα δρακάκια και την ξανθιά" ή στον άλλο επειδή "δεν έχει πολλές μάχες, δεν γίνεται με μόνο μια μάχη την σαιζόν", "αχ εμένα μ' αρέσει ο John Snow κορίτσια!"...οκ. Υπάρχουν και αυτοί μέσα στα εκατομμύρια του κόσμου που το παρακολουθεί, λογικό. :) ΥΓ: Λάκης ο Γλυκούλης και Μαρία η Άσχημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) αυτά τα "λίιιιιιιιγο", τα "τι καταλαβαίνεις από μια σειρά εσύ" κτλ. πες τα σε καμιά φίλη σου. Οι φίλες μου έχουν ευγένεια. Τους μιλάω όπως αξίζουν. Στο ότι αποτελεί φαινόμενο δε διαφωνώ. Αλλά αυτό δε σημαίνει και τα πάντα. Και τα εισιτήρια που έκοβε για μήνες πχ ο Τιτανικός φαινόμενο ήταν. Το ότι κάτι προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου για τους χ, ψ λόγους όπως λες και συ, δε το κάνει αυτόματα και αξίωμα. Τη σειρά τη θεωρώ αξιόλογη όπως σου είπα, με πολλά συν. Και είναι καλή, αναμφισβήτητα, ειδικά μποστά σε ό,τι μα ό,τι κυκλοφορεί έξω στον κόσμο. Απο κει πέρα δεν είναι κάτι περισσότερο από μια αξιόλογη σειρά με τα πάνω της και τα κάτω της. Δεν είναι η μόνη και σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεις δεν κατακλύζει το σύμπαν. Όλες οι άλλες που ανέφερες και κανα δυο ακόμη μαζί τους είναι πολύ καλύτερες από το GOT. Εκτός αν κρίνουμε μια σειρά μόνο από το budget της και το χρόνο που παίρνει για να γυριστεί. Σε αυτά δε θα διαφωνήσω -υπερτερεί. Από κει και πέρα για το Borgias δε θα μπω καν στον κόπο να διαλεχθώ μαζί σου, προφανώς δεν είχε να σου δώσει κάτι αυτή η σειρά, αυτό και μόνο μου φτάνει. Καλώς και δε τη βλέπεις. Η κρίση σου πάντως δεν είναι ούτε η μοναδική ούτε αντικειμενικότερη από τη δική μου. Αυτά. Edited June 16, 2013 by lisa Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Συμφωνώ με ένα φίλο πιο πάνω που υποστήριξε πως ήταν αναγκαίο να ξεδιπλώσει το βάθος χαρακτήρων η σειρά. Έπρεπε πράγματι να γίνει ΑΛΛΑ σε μια σειρά με τόσα λίγα επεισόδια που ο κόσμος πρέπει να περιμένει 1 χρόνο για να δει τη συνέχεια.. Ε δεν κάνεις όλο το character deployment σε μια σεζόν. 9 επεισόδια με fillers και μπλα μπλα ε και ο παπάς (μιας και αναφέρθηκε το borgias :-P ) τα βαριέται. Έκανε κοιλιά για εμένα η σειρά και σκέφτομαι να την παρατήσω και να διαβάσω τα βιβλία από την αρχή και να ασχοληθώ με αυτά μόνο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δεν ξέρω για το borgias αλλά η 3 σεζόν του game of thrones την βαρέθηκα στο 6ο επεισόδιο... Απλά δεν έχω δει ακόμα τα υπόλοιπα... Οπότε συμφωνώ με την κοπελια... Δεν ξέρω στην 4η τι θα γίνει και δεν νομίζω να διαβάσω τα βιβλία αλλά ούτε αν θα συνεχίσω να το βλέπω..Πολύ διαφήμιση, πολύ κακό.. Αλλά ο 3ο κύκλος ήταν απογοήτευση Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts