PP6210 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Hello IpadAlternative, My Fire's touch screen stopped working after the 4th or 5th charging and all efforts I tried to recover it have failed, indicating there is a hardware issue in my case. Charging has been done with a regulated voltage 5V-1,5A charger and the tablet was working fine before the touch screen failure. My order number is 1904, received on 18/01/2013, well within the 30day period for RMA. I have also send an email to support but I realize this is your new year holiday, so I am not sure I 'll be getting an answer by next week.... However I would appreciate any guidance, so that I could save some time by sending it to you ASAP. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Hello IpadAlternative, My Fire's touch screen stopped working after the 4th or 5th charging and all efforts I tried to recover it have failed, indicating there is a hardware issue in my case. Charging has been done with a regulated voltage 5V-1,5A charger and the tablet was working fine before the touch screen failure. My order number is 1904, received on 18/01/2013, well within the 30day period for RMA. I have also send an email to support but I realize this is your new year holiday, so I am not sure I 'll be getting an answer by next week.... However I would appreciate any guidance, so that I could save some time by sending it to you ASAP. thanks Hi, sorry to hear that. Please send me your order number so I can send you the form. I also have to tell you that now I won't return until the 13th. I work all year and 7 days a week, now it's my holiday. Sakis, I have put your refund request in again today, it will get refunded and again my guys in China are on holiday. Mike Anandis is also the same, refund will be as soon as my guys come back from there holidays. I wish you all well, now I'm retiring for a few days and going fishing again! "Meletis, this time I will catch a fish for you". Happy New Year and speak to you all very soon, Jamie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Hi, sorry to hear that. Please send me your order number so I can send you the form. I also have to tell you that now I won't return until the 13th. I work all year and 7 days a week, now it's my holiday. Sakis, I have put your refund request in again today, it will get refund and again my guys in China are on holiday. Mike Anandis is also the same, refund will be as soon as my guys come back from there holidys. I wish you all well, now I'm retiring for a few days and going fishing again! "Meletis, this time I will catch a fish for you". Happy New Year and speak to you all very soon, Jamie What about me?Happy new year by the way,enjoy your holiday :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 και πανακριβο. θα το φερουν και αλλα μαγαζια,θα βγαλουν και οι αλλες εταιριες,θα πεσουν οι τιμες δεν ειναι εκει το προβλημα αλλα περα του RK3188 δεν βλεπω και κατι αλλο οπως BT V 4.0 η gpu υπο αυτην την ενοια ειναι οντως πανακριβο εστω και στα 250$ κατι αλλο περιμενα απο το RK3188 θα δουμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 What about me?Happy new year by the way,enjoy your holiday :) Hi, and thanks. Please also forward me your details. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Hi, sorry to hear that. Please send me your order number so I can send you the form. I also have to tell you that now I won't return until the 13th. I work all year and 7 days a week, now it's my holiday. Sakis, I have put your refund request in again today, it will get refunded and again my guys in China are on holiday. Mike Anandis is also the same, refund will be as soon as my guys come back from there holidays. I wish you all well, now I'm retiring for a few days and going fishing again! "Meletis, this time I will catch a fish for you". Happy New Year and speak to you all very soon, Jamie ok jamie καλά να περάσεις και να πιάσεις πολλά ψαρια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Απο Spemall η παραγγελία έφυγε 2/2, στις 7/2 έφθασε Ελλάδα, σήμερα 8/2 ήρθε η ειδοποίηση και Δευτέρα 11/2 παραλαμβάνω!!! Ταχύτατοι!!!!! Μπράβο στην Singpost! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Και σε μένα το έστειλαν 2/2 από spemall αλλά ακόμη τίποτα ..... ζηλεύω !!! :( Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Απο Spemall η παραγγελία έφυγε 2/2, στις 7/2 έφθασε Ελλάδα, σήμερα 8/2 ήρθε η ειδοποίηση και Δευτέρα 11/2 παραλαμβάνω!!! Ταχύτατοι!!!!! Μπράβο στην Singpost! Τι επελξες στο shipping? Γιατι εγω απο 31-1 ακομα να βγαλω ακρη με τους πανιβλακες τους κινεζους στο spemall Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Standard Shipping επέλεξα. Αυτό είναι το Singapore Post για αυτούς. Εγώ γενικά είχα πολύ καλή συνενόηση. Στο tracking τι σου βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Standard Shipping επέλεξα. Αυτό είναι το Singapore Post για αυτούς. Εγώ γενικά είχα πολύ καλή συνενόηση. Στο tracking τι σου βγάζει? 07-02-2013INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Αυτό σημαίνει ότι χθες πήρε tracking number. Λογικά σήμερα θα σου γράψει Despatched to overseas (Country code: GR). Και μετά από κάποιες μέρες Arrived at overseas (Country code: GR). Από εκείνη τη στιγμή το βλέπεις στο tracking των ΕΛΤΑ. Εγώ έκανα την παραγγελία 29/1 και μου το έστειλαν 2/2. Εσένα άργησε λίγο αλλά αφού μπήκε στο tracking υπομονή λίγες μέρες φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ρε παιδιά, επειδή αυτοί από το merimobiles θα με τρελάνουν, πότε αρχίζει να φαίνεται το tr. number με το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 07-02-2013INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Αυτό σημαίνει ότι χθες πήρε tracking number. Λογικά σήμερα θα σου γράψει Despatched to overseas (Country code: GR). Και μετά από κάποιες μέρες Arrived at overseas (Country code: GR). Από εκείνη τη στιγμή το βλέπεις στο tracking των ΕΛΤΑ. Εγώ έκανα την παραγγελία 29/1 και μου το έστειλαν 2/2. Εσένα άργησε λίγο αλλά αφού μπήκε στο tracking υπομονή λίγες μέρες φίλε μου!!!Σε μιασμιση βδομάδα θα φύγει. έχουν αργία. Ρε παιδιά, επειδή αυτοί από το merimobiles θα με τρελάνουν, πότε αρχίζει να φαίνεται το tr. number με το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης;Σε μιασμιση βδομάδα. έχουν αργία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
appidis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φίλε μου ελπίζω να σου έρθει γρήγορα γιατί όμως στα χρώματα λένε ασημι ή μαυρο.Στο ebay το εχουνε ως ασπρο και μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φίλε μου ελπίζω να σου έρθει γρήγορα γιατί όμως στα χρώματα λένε ασημι ή μαυρο.Στο ebay το εχουνε ως ασπρο και μαυρο Δεν ξέρω μήπως θέλουν να πούνε ασήμι στη πίσω πλευρά κ μπροστα μαύρο; Γιατι εγω έτσι το εχω παραγγείλει.μπροστα μαύρο κ πίσω είναι αλουμίνιο.Οταν έρθει θα δω τι λέει κ θα ανεβασω κ βίντεο με το Ταμπλετ. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το Ahappydeal.com είναι στην καηγορία των αξιόπιστων? Εχει μια ανοιχτή έκπτωση 12% για όλους όσους παραγγείλουν ως τις 14 Φλεβάρη, λόγω πρωτοχρονιάς και Βαλεντίνου......ο κωδικός κουπονιού είναι FebruarySALES αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ....... ξέρει κανείς κάτι ? Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το Ahappydeal.com είναι στην καηγορία των αξιόπιστων? Εχει μια ανοιχτή έκπτωση 12% για όλους όσους παραγγείλουν ως τις 14 Φλεβάρη, λόγω πρωτοχρονιάς και Βαλεντίνου......ο κωδικός κουπονιού είναι FebruarySALES αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ....... ξέρει κανείς κάτι ? αξιόπιστο, και λίγο ακριβό. Πρόσεχε μόνο να τους πεις να μην στείλουν με dhl σε καμία περίπτωση, γιατί σ έναν έστειλαν με Dhl αντί ems που χε επιλέξει, και τον φαγανε στο τελωνειο.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Τελικά σήμερα το "είδε" το σύστημα του singapore post... 09-02-2013 09-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Λέει... Επομένως σε καμιά 15αριά μέρες να το περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Τελικά σήμερα το "είδε" το σύστημα του singapore post... 09-02-2013 09-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Λέει... Επομένως σε καμιά 15αριά μέρες να το περιμένω; LoL! Πρωτοχρονιάτικα το στειλαν? :blink: (ναι, σε καμιά 15ριά μέρες, αν όντως έφυγε) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) δεν νομίζω να γράφει το site οτι έφυγε και να μην έφυγε... Edited February 9, 2013 by fever24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 δεν νομίζω να γράφω το site οτι έφυγε και να μην έφυγε... υποτίθεται έχουν αργία. τέλος πάντων. αν ήταν ελτα όμως, θα μπορούσε:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 αξιόπιστο, και λίγο ακριβό. Πρόσεχε μόνο να τους πεις να μην στείλουν με dhl σε καμία περίπτωση, γιατί σ έναν έστειλαν με Dhl αντί ems που χε επιλέξει, και τον φαγανε στο τελωνειο.. Όχι και αξιόπιστο, όταν κάνουν τέτοιες χαζομάρες :rolleyes: Ο άλλος - ακόμα υπάρχουν τα μηνύματά του εδώ - έτρεχε κοντά κανένα μήνα με εκτελωνισμούς, επιστροφές χρημάτων κ.λπ. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Όχι και αξιόπιστο, όταν κάνουν τέτοιες χαζομάρες :rolleyes: Ο άλλος - ακόμα υπάρχουν τα μηνύματά του εδώ - έτρεχε κοντά κανένα μήνα με εκτελωνισμούς, επιστροφές χρημάτων κ.λπ.Το ότι ο υπάλληλος που άλλαξε τον τρόπο αποστολής σκεφτόμενος την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, δεν ήξερε ότι η DHL στην Ελλάδα κατακλέβει (που δεν ειναι κι υποχρεωμένος να ξερει τα καταγκιοζιλίκια στην ελλάδα), δεν σημαίνει ότι δεν ειναι αξιόπιστο.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το ότι ο υπάλληλος που άλλαξε τον τρόπο αποστολής σκεφτόμενος την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, δεν ήξερε ότι η DHL στην Ελλάδα κατακλέβει (που δεν ειναι κι υποχρεωμένος να ξερει τα καταγκιοζιλίκια στην ελλάδα), δεν σημαίνει ότι δεν ειναι αξιόπιστο.. Εν μέρει έχεις δίκιο για το ενδεχόμενο της καλύτερης εξυπηρέτησης, αλλά γνωρίζουν ότι στην Ευρώπη - και όχι μόνο στην Ελλάδα - τα couriers "γδέρνουν" τους πελάτες τους. Και το λέω αυτό γιατί και στο vondroid έχουν καταχωρηθεί μηνύματα, πάλι για το συγκεκριμένο κατάστημα - την αλλαγή από EMS σε DHL/FedEx χωρίς να το γνωρίζει ο πελάτης - όπου και κάτι Γερμανοί έπαθαν τα ίδια. Απλά, είναι ψυχοφθόρος αυτή η διαδικασία και δεν αξίζει στην τελική εάν το κατάστημα είναι και ακριβότερο. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts