Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα θα σας ανάψω φωτιές....

Για δείτε εδώ: Ainol Novo 10 Captain

Oθόνη ανάλυσης 1920Χ1200 , 4πύρηνος επεξεργαστής ΑΤΜ7029 με 4πύρηνη Mali-400 και μπαταρία 10.000mAh.Tιμή 213 δολάρια η έκδοση με τα 8GB δηλαδή 167 ευρώ και 260 δολάρια ( 204 ευρώ) η έκδοση με τα 16GB.

Σημείωση: Τελικά δεν βλέπω ποτέ μου να παίρνω ταμπλέτα.Όλο κάτι καλύτερο βγάζουν και είμαι όλο στο περίμενε :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

http://www.fastcardtech.com

http://www.vopmart.com

είναι αξιόπιστο έχει αγοράσει κανείς ;

Edited by th1519

Τώρα θα σας ανάψω φωτιές....

Για δείτε εδώ: Ainol Novo 10 Captain

Oθόνη ανάλυσης 1920Χ1200 , 4πύρηνος επεξεργαστής ΑΤΜ7029 με 4πύρηνη Mali-400 και μπαταρία 10.000mAh.Tιμή 213 δολάρια η έκδοση με τα 8GB δηλαδή 167 ευρώ και 260 δολάρια ( 204 ευρώ) η έκδοση με τα 16GB.

Σημείωση: Τελικά δεν βλέπω ποτέ μου να παίρνω ταμπλέτα.Όλο κάτι καλύτερο βγάζουν και είμαι όλο στο περίμενε :lol:

πολύ φθηνό για να ναι αληθινό, για να δούμε τελική τιμή στην αγορά όταν κυκλοφορήσει

http://www.fastcardtech.com

http://www.vopmart.com

είναι αξιόπιστο έχει αγοράσει κανείς ;

και τα δύο τα ανέφερα πιο πάνω, και τα χω χρησιμοποιήσει και τα θεωρώ αξιόπιστα. Ωστόσο στο fastcardtech στις σημειώσεις παραγγελείας φρόντισε να σαι απόλυτα κατανοητός κι αναλυτικός, καθώς απ όσο έχω καταλάβει ο μόνος υπάλληλος εκεί μέσα που ξερει καλά αγγλικά είναι αυτός του service κι επιστροφών:lol:

Μαγκες μόλις πηγα πήρα το Pipo U1 απο τα ελτά... (IPADALTERNATIVE)

Το θέαμα που αντίκρυσα κατα το ανοιγμα του.. ηταν απελπιστικο...

καμενα pixel κεντρικα της οθονης...... ενα στρογγυλο κυκλακι.... :cry:

τι βλακες ειναι αυτοι.. για πιο λογο να εγινε αυτο.....

τι κανω τωρα?

και κατι αλλο είχε 2 προστατευτικα ενα με το χαρτακι κ ακομα ενα πιο κατω να μη το βγαλω?

Μαγκες μόλις πηγα πήρα το Pipo U1 απο τα ελτά... (IPADALTERNATIVE)

Το θέαμα που αντίκρυσα κατα το ανοιγμα του.. ηταν απελπιστικο...

καμενα pixel κεντρικα της οθονης...... ενα στρογγυλο κυκλακι.... :cry:

τι βλακες ειναι αυτοι.. για πιο λογο να εγινε αυτο.....

τι κανω τωρα?

και κατι αλλο είχε 2 προστατευτικα ενα με το χαρτακι κ ακομα ενα πιο κατω να μη το βγαλω?

Επικοινώνησε με το κατάστημα για το πώς θα το στείλεις όπως είναι πίσω σήμερα κι όλας

Θέλει εξοδα για μεταφορικα?

να δες πως ειναι:

http://i50.tinypic.com/10miphu.jpg

μπορει να επεκταθει η ζημια? και το δευτερο προστατευτικο να το βγαλω?

Θέλει εξοδα για μεταφορικα?

να δες πως ειναι:

http://i50.tinypic.com/10miphu.jpg

μπορει να επεκταθει η ζημια? και το δευτερο προστατευτικο να το βγαλω?

είναι περιπου 15€ τα μεταφορικά για να το στειλεις κίνα ως συστημένο. Ίσως το χτυπήσανε στο κατάστημα από απροσεξία. Δείξτους τη φωτογραφία και απαίτησε να σου πούν πώς θα το στείλεις πίσω για άμεση αντικατάσταση. (η πάνω μεμβράνη με το αυτοκόλλητο είναι το προστατευτικό κάλυμα της προστατευτικής μεμβράνης της οθόνης)

H ζημια που εχει στο κεντρο μπορει να επεκταθει κ αλλου?

δεν ξέρω, αλλά τι σημασία έχει? στείλτο πίσω ούτως ή άλλως, μην περιμένεις να περάσει ο ένας μήνας για δωρεάν αντικατάσταση

H ζημια που εχει στο κεντρο μπορει να επεκταθει κ αλλου?

Επεκταθεί δεν επεκταθεί τι κάθεσαι και το συζητάς; Επιστροφή με τη μια και να ζητήσεις να σου επιστρέψουν τα λεφτά σου.

Ακόμα και των ΕΛΤΑ να ήταν η κακομεταχείρηση του δέματος που προκάλεσε τη ζημιά, δεν δικιολογείται το δέμα να μην ήταν σωστά τυλιγμένο με αφρολεξ

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

το θέμα φιλε μου ηταν 3 στρωσεις αφρολεξ..... βαρεθηκα να τα βγαζω..

αυτος απο το support με ειπε οτι τα περισσοτερα pipo u1 εχουν αυτο το προβλημα κ μετα φευγουν συνηθως απο μερικες μερες...

μου εδωσε τις πληροφοριες για επιστροφη αν θελω..

το θέμα φιλε μου ηταν 3 στρωσεις αφρολεξ..... βαρεθηκα να τα βγαζω..

αυτος απο το support με ειπε οτι τα περισσοτερα pipo u1 εχουν αυτο το προβλημα κ μετα φευγουν συνηθως απο μερικες μερες...

μου εδωσε τις πληροφοριες για επιστροφη αν θελω..

Δεν βρήκα σχετικό πρόβλημα πουθενά στο ίντερνετ, πέρα από ενα bleeding της οθόνης όταν το τάμπλετ φορτίζει (καμιά σχέση με την κηλίδα που χεις). Άρα επιστροφή. Κι αν σου δώσουν δυνατότητα, πάρε άλλο τάμπλετ στα ίδια χρήματα, τα pipo όλο προβλήματα βγάζουν απ όσο έχω δει..

Δεν βρήκα σχετικό πρόβλημα πουθενά στο ίντερνετ, πέρα από ενα bleeding της οθόνης όταν το τάμπλετ φορτίζει (καμιά σχέση με την κηλίδα που χεις). Άρα επιστροφή. Κι αν σου δώσουν δυνατότητα, πάρε άλλο τάμπλετ στα ίδια χρήματα, τα pipo όλο προβλήματα βγάζουν απ όσο έχω δει..

Και κάποιος άλλος από το φόρουμ πάντως ανέφερε ότι σε λίγες μέρες του εξαφανίστηκε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Και κάποιος άλλος από το φόρουμ πάντως ανέφερε ότι σε λίγες μέρες του εξαφανίστηκε.

Ισχύει αυτό.

Και εγώ το διάβασα κάπου ότι υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα και μετά από λίγες μέρες εξαφανίστηκε.

Πώς και γιατί δεν ξέρω αλλά είναι περίεργο φαινόμενο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλώς ρε παιδιά , θα περιμένω τι να πω.. αν και δύσκολα είναι τεράστια

και έντονη στάμπα αλλα ποτε δε ξες.

Το θεμα ειναι οτι τα Pixels ειναι χτυπημενα και οχι καμμενα μπορω και παταω εκει πανω.

Καλησπέρα.

Πριν από λίγο τους μίλησα στο live chat και ως δια μαγείας εμφανίστηκαν όλα σωστά από το σύνδεσμο που είχα για να δω που είναι το δέμα.:wacko:Προφανώς είχαν κάνει λάθος κωδικό η δεν ξέρω τη άλλο να υποθέσω. Σημασία έχει πως το δέμα είναι Ελλάδα από της 14/11/2012 οπότε από εβδομάδα θα περιμένω το μαγικό χαρτάκι μιας και αποστολή από Κ.Δ Περιστερίου έχει στης 15/11.

Εγω που παρηγγειλα αυτο απο το ipadalternative χθες. Εχω πιθανοτητες να το παρω στα χερια μου χωρις ζημιες και μεσα σε κανενα 20ημερο? :P

http://ipadalternative.com/120-onda-v712-15ghz-dual-core-7-inch-ips-1280800-with-android-403-android-41-jelly-bean-coming-soon-8gb-hdmi-dual-camera-.html

Νομίζω ότι θέλουν στο iPadAlternative να διώξουν τα μηχανήματα με τα καμενα pixel.

Μέχρι χθες μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για αποστολή μιας και όλα είχαν πρόβλημα και η πολιτική τους δεν το επιτρέπει.

Σήμερα έχουν λίγα κομμάτια διαθέσιμα. (aurora 2)

Εμένα πάλι πριν λίγο μου απάντησαν οτι δεν υπάρχει AuroraII και πιθανότατα δεν θα ξαναφέρουν (production terminated και όχι απλά out of stock)... Είμαι σίγουρος οτι θα παίξει πολύ σκαρταδούρα τώρα που θα ξαναξεκινήσει σιγά σιγά η παραγωγή, ότι ξέμεινε θα σπρωχτεί τώρα λόγω Χριστουγέννων.

Μου εστειλαν μήνυμα απο το Ipadalternative ότι το aurora II δεν είναι σε παραγωγή ενώ :

1. στη σελίδα είναι διαθέσιμα λίγα κομμάτια

2. χθες μου επεστρεψαν τα χρήματα.

Δεν μπορούν ουτε να συννενοηθούν μεταξύ τους .

ξερει κανεις να μου πει κατι περισσοτερο για τη ζημια του tablet που ανεφερα πιο πανω?

Εφόσον έχει καμμένα πίξελ, θα πρεπε να το χες στείλει ήδη πίσω