family_ghost Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Σκέφτομαι να πάρω ένα Zenithink zt280 7" με επεξεργαστή Cortex A9 στο 1 GHZ kai 512 Mb μνήμη με capacitive οθόνη.Ποιά η γνώμη σας? Παράθεση Siemens C10,Ericsson T10s,Nokia 3510i,Samsung E700,Samsung 530i,Sony Ericsson W610,Samsung F700,LG KP500 Cookie,Nokia 6660i,Nokia 6303,LG GM750,HTC Wildfire*,Samsung Galaxy S,Iphone 3GS 32g,Iphone 4S 16GB,Samsung Galaxy Grand*,Iphone 6 64GB* Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Onda VX610W Το πιο φθηνό 7άρι Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91 Το πιο φθηνό 10άρι Λαθος, αυτό είναι το πιό φτηνό 7άρι. Ναι ειναι για τα μπαζα αλλα παράθεσες με κριτήριο το φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Λαθος, αυτό είναι το πιό φτηνό 7άρι. Ναι ειναι για τα μπαζα αλλα παράθεσες με κριτήριο το φθηνότερο. Επίσης θεωρώ ότι value for money είναι το teclast p76ti με πολύ καλό support απο μαμά και devs. http://www.merimobiles.com/Teclast_P76ti_1_5GHz_HDMI_8GB_7inch_5_points_Multi_p/meri0709.htm Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Σκέφτομαι να πάρω ένα Zenithink zt280 7" με επεξεργαστή Cortex A9 στο 1 GHZ kai 512 Mb μνήμη με capacitive οθόνη.Ποιά η γνώμη σας? Είναι οικονομικός ο λόγος που επιλέγεις tablet με 512 ram? και 800χ480 ανάλυση? και 115 ευρώ που βλέπω νομίζω οτι δεν είναι λίγα για το hardware που έχει οταν με 15-30 ευρω επιπλέον μπορείς να βρεις κάτι αρκετά καλύτερο... να σαν αυτό που λέει ο RadiactiveToy ποιο πάνω ONDA VI 10 ELITE (AINOL NOVO 7 Elf - ICOO D70W Ultimate). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
family_ghost Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Κυριως ειναι οικονομικος λογος.Οντως και αυτο που προτεινει ο RadiactiveToy ειναι πολυ αξιολογο. Παράθεση Siemens C10,Ericsson T10s,Nokia 3510i,Samsung E700,Samsung 530i,Sony Ericsson W610,Samsung F700,LG KP500 Cookie,Nokia 6660i,Nokia 6303,LG GM750,HTC Wildfire*,Samsung Galaxy S,Iphone 3GS 32g,Iphone 4S 16GB,Samsung Galaxy Grand*,Iphone 6 64GB* Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινέζικο TAblet. αλλά γνώμη μέχρι 150 ευρώ τι μου προτείνετε?? το χρειάζομαι για ταινίες κυρίως ιντερνέτ!!να μην κολαει κλπ… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Σκέφτομαι να πάρω ένα Zenithink zt280 7" με επεξεργαστή Cortex A9 στο 1 GHZ kai 512 Mb μνήμη με capacitive οθόνη.Ποιά η γνώμη σας? Δες και αυτό: http://makeplaylive.com/ είναι το σασί του zenithink νομίζω με το ίδιο hardware αλλά φοράει plasma active (linux-based και αυτό αλλά open source και γραμμένο με KDE/Qt και όχι java σαν το android). Στα 200 δολάρια λένε τιμή αγοράς Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 τι μεθοδο αποστολης να προτιμησω απο τα γνωστα σιτε pandawill kai merimobiles?? αν βαλω ems λετε να εχω θεμα με τελωνειο δε μπορω να περιμενω 30 μερες!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 τι μεθοδο αποστολης να προτιμησω απο τα γνωστα σιτε pandawill kai merimobiles?? αν βαλω ems λετε να εχω θεμα με τελωνειο δε μπορω να περιμενω 30 μερες!!!!! Εγώ διάλεξα EMS από merimobiles. Αν πάνε όλα καλά θα έρθει μέσω Αγγλίας χωρίς τελωνείο. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι γλυτώνεται όμως μη σε πάρω στο λαιμό μου. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Βλεπω αυτο το tablet απο το dinodirect. Το ξερει κανεις το site αυτο; Λεω να το παρω δωρο ετσι για αρχη σε ενα παιδακι :p Αξίζει έστω και λίγο τα λεφτά του; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Βλεπω αυτο το tablet απο το dinodirect. Το ξερει κανεις το site αυτο; Λεω να το παρω δωρο ετσι για αρχη σε ενα παιδακι :p Αξίζει έστω και λίγο τα λεφτά του; Ψάξε για το μαγαζί http://voices.yahoo.com/scam-site-warning-dinodirectcom-will-4902318.html http://www.wholesaleforum.com/discuss/report-fraud-scams-12/dinodirect-com-china-company-scam-599/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Λαθος, αυτό είναι το πιό φτηνό 7άρι. Ναι ειναι για τα μπαζα αλλα παράθεσες με κριτήριο το φθηνότερο. Aυτό που λες είναι όντως το πιο φθηνό 7άρι αλλά για τα πανηγύρια όπως σωστά λες, σε σχέση με τον κατά 20-30 ευρώ παραπάνω ανταγωνισμό....Η διαφορά είναι ότι πρότεινα το πιο φθηνό capacitive και με αξιοπρεπέστατες δυνατότητες 7άρι από το πλέον διαδεδομένο και αξιόπιστο κατά τα φαινόμενα site του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Για σήμερα από 110$ στα 100$ το teclast p76ti. Νομίζω ότι στα 76 ευρώ είναι ότι καλύτερο... http://www.merimobiles.com/Teclast_P76ti_1_5GHz_HDMI_8GB_7inch_5_points_Multi_p/meri0709.htm Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Για σήμερα από 110$ στα 100$ το teclast p76ti. Νομίζω ότι στα 76 ευρώ είναι ότι καλύτερο... http://www.merimobiles.com/Teclast_P76ti_1_5GHz_HDMI_8GB_7inch_5_points_Multi_p/meri0709.htm Εντάξει πραγματικά πολύ καλή τιμή , δηλαδή πόσο πιο κάτω να πάει?? :D Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plak4ever Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Καλησπέα και από εμένα. Ψάχνω για ένα φτηνό μηχάνημα που θα το χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για ανάγνωση pdf και πολύ ελαφρό σερφάρισμα. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις σε παιχνίδια κτλ. απλά να έχει καμιά θύρα usb,wifi και πιστεύω 10αρα όθόνη ή εκεί γύρω ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση. Υπάρχει κατι αξιολογο γύρω στα 100+ ευρώ; Ακόμη υπάρχει κανένας σύνδεσμος να κοιτάξω για τίποτα μεταχειρισμένα, ώστε να αποφύγω το μπλέξιμο με τελωνεία, φόρους κτλ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στα 100+ ευρώ για 10άρι; Δε δίνεις λίγα παραπάνω να πάρεις κάτι καλύτερο με IPS οθόνη μιας που θα το έχεις κυρίως για διάβασμα; ;) Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plak4ever Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μπορείς να μου στείλεις κανα δυο καλές προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Τι προτεινεται για 10" κινεζο ? Θεωρω αυτονοητο το multitouch/capacitive android market . Θελω να μη φευγει πανω απο 150€ (ισως και οχι πανω απο 100€). Να παω σε παλιοτερης γενιας ? Μαλλον απο νεας γενιας το Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91 ειναι το φθηνοτερο ε ? Λεει ομως ? Μηπως flytouch3 που ειναι πιο φθηνο ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 το Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91 για τα λεφτα του ειναι καλο.ενα μειον ειναι η μνηνη 512 ddr2 ,αν παλι μπορεις να ανεβεις λιγο σε τιμη υπαρχουν καποια αρκετα αξιολογα....και με μνημη 1gb και καλυτερο επεξεργαστη....σε διαστασεις 9,7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 το Zenithink ZT280-C10 / Zepad C91 για τα λεφτα του ειναι καλο.ενα μειον ειναι η μνηνη 512 ddr2 ,αν παλι μπορεις να ανεβεις λιγο σε τιμη υπαρχουν καποια αρκετα αξιολογα....και με μνημη 1gb και καλυτερο επεξεργαστη....σε διαστασεις 9,7. για να ειμαι ειλικρινης προσωπικα ειμαι πιο ανεβασμενος...εχω το tf101 αυτο ειναι για τη ξαδερφη μου που θελει για πολυ συγκεκριμενη δουλεια ..το θελει 1 6μηνο μονο και σε χαμηλη τιμη Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 για σερφαρισμα καλο ειναι και για απλη χρηση οτι πρεπει....η οθονη ειναι αρκετα καλη...το εχω κανενα μηνα τωρα....αλλα απο μπαταρια....λιγα πραγματα...με wifi ανοιχτο 4 ωρες περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 ναι το παρατηρησα οτι 4000 mah η μπαταρια...anyway δε μπορει κανεις να τα εχει ολα thanx παιδια Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 για σερφαρισμα καλο ειναι και για απλη χρηση οτι πρεπει....η οθονη ειναι αρκετα καλη...το εχω κανενα μηνα τωρα....αλλα απο μπαταρια....λιγα πραγματα...με wifi ανοιχτο 4 ωρες περιπου. Δηλαδη 4 ωρες ειναι λιγο? Κουφαθηκα τωρα! Συγνωμη, τα υπολοιπα εχουν περισσοτερες ωρες αυτονομια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Δηλαδη 4 ωρες ειναι λιγο? Κουφαθηκα τωρα! Συγνωμη, τα υπολοιπα εχουν περισσοτερες ωρες αυτονομια? Το ipad που είναι και η αναφορά στην κατηγορία έχει 10 ώρες αυτονομία και πρακτικά κρατά 2-3 μέρες με σχετικά έντονη χρηση Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Το ipad 2 ετυχε να το εχω και πραγματικα χρειαζεται προσπαθεια για να τελειωσει η μπαταρια Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts