Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

claim ότι δεν υπάρχει ενεργό τράκινγκ στο paypal και τέλος μ αυτούς.

πες ότι δεν θες αντικατάσταση αλλά refund. αν δεν δεχτούν, κάνεις escalate to claim.

Ευχαριστώ. Έγραψαν σαν απάντηση στο dispute που έχουμε ότι θα το στείλουν αύριο 7/5. Τους απάντησα οτι αν δεν μου στείλουν αύριο αριθμό φορτωτικής της DHL θα κάνω claim χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά το ipadalternative έκλεισε?

Τόσες σελίδες το αναφέρουμε στο σχετικό θέμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

υπαρχει καποιο μαγαζι που να μην εχει κανει καμμια στραβη?η ολα ειναι θεμα τυχης?
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποιο μαγαζι που να μην εχει κανει καμμια στραβη?η ολα ειναι θεμα τυχης?

Απλά κάποια είναι πιο αξιόπιστα, όπως το iPad alternative που εκθειαζόταν αλλα έκλεισε....

Υπάρχει μαγαζί με μεγάλη πελατεία στον πλανήτη που να μην έχει προκαλέσει παράπονα;

Υπάρχει μαγαζί με μεγάλη πελατεία στον πλανήτη που να μην έχει προκαλέσει παράπονα;
σωστο αυτο που λες,αλλα εδω διαβαζω πιο συχνα προβληματα.

ηθελα να ρωτησω τα tablet πως ειναι σαν συσκευες σε σχεση με τις επωνυμες μαρκες?η εχουν πιο μετριο touch,οθονη και ποιοτητα κατασκευης?η δεν εχουν εμφανεις διαφορες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σωστο αυτο που λες,αλλα εδω διαβαζω πιο συχνα προβληματα.

ηθελα να ρωτησω τα tablet πως ειναι σαν συσκευες σε σχεση με τις επωνυμες μαρκες?η εχουν πιο μετριο touch,οθονη και ποιοτητα κατασκευης?η δεν εχουν εμφανεις διαφορες?

Ανάλογα τι πληρώνεις. Κάποια είναι καλύτερα κι από ακριβά επώνυμα σε ποιότητα (συγκριση cube u30gt 10+mini7 [εξαιρώντας το ελλατωματικό ηχείο], ainol 10 hero και window n101 1 με samsung galaxy tab 10 και huawei MediaPad 7) ενώ έχουν άριστη απόκριση οθόνης. Αν πάρεις ένα φθηννιάρικο ταμπλετ σαφώς θα ναι κατώτερο

καλημερα....γτ ρε παιδια εχουμε τοσο μεγαλη καθυστερηση στο αεροδρομιο και δν βγαζει καν το πακετο arrived?εχουν πλεον θεμα με την singpost?
Just Perfect...NEXUS 4

καλημερα....γτ ρε παιδια εχουμε τοσο μεγαλη καθυστερηση στο αεροδρομιο και δν βγαζει καν το πακετο arrived?εχουν πλεον θεμα με την singpost?

ενος φιλου μου ηρθε απο 26/4 στο τελωνειο 7/5

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ενος φιλου μου ηρθε απο 26/4 στο τελωνειο 7/5

και εμενα 26/4 εγινε η αποστολη αλλα ακομα τπτ.Υπομονη τι αλλο να κανω

Λοιπον....αυτο μου βγαζει στο ΕΛΤΑ Courier ταχυμεταφορες.

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-04-2013 14:57 IPS

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Just Perfect...NEXUS 4

Καλησπέρα παιδιά,σκέφτομαι να αγοράσω tablet και διαβάζω ότι το minideal είναι από τα αξιόπιστα και γρήγορο στην αποστολή,να φανταστώ σου στέλνουν και track number ή πρέπει να πληρώσεις παραπάνω;Τέλος να ρωτήσω επειδή είμαι ανάμεσα σε 2 tablet της ainol το ένα δεν υπάρχει στο minideal,το site το επίσημο της ainol είναι έμπιστο;;Θα έχω πρόβλημα με τελωνείο κτλπ;Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας:)

Λοιπον....αυτο μου βγαζει στο ΕΛΤΑ Courier ταχυμεταφορες.

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-04-2013 14:57 IPS

μολις εμαθα οτι παρελαβε ειδοποιητηριο...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα κινέζικο τάμπλετ και κάτι άλλα ψιλοπράγματα από το sunsky-online.com. Εχω "κολλήσει" όμως στην μέθοδο αποστολής. Μου βγάζει διάφορες επιλογές και δεν ξέρω ποια να επιλέξω.

Η πιο οικονονική ειναι η Surface Mail αλλά είναι no tracking (10 - 25 working days λεει). Δηλαδή αν χαθεί το δέμα, δεν ειμαι καλυμμένη απο το paypal ή απλα θα αργήσει πολύ;; Η μετάφορα είναι με καράβι;;

Επόμενη οικονομική επιλογή είναι η china post (7 - 20 working days).

Αν σας έχουν αποσταλει δέματα απο τις δυο αυτες εταιρείες, παρακαλώ πειτε μου τις εμπειρίες σας . Ευχαριστώ!!!

WIND :D

Καλησπέρα παιδιά,σκέφτομαι να αγοράσω tablet και διαβάζω ότι το minideal είναι από τα αξιόπιστα και γρήγορο στην αποστολή,να φανταστώ σου στέλνουν και track number ή πρέπει να πληρώσεις παραπάνω;Τέλος να ρωτήσω επειδή είμαι ανάμεσα σε 2 tablet της ainol το ένα δεν υπάρχει στο minideal,το site το επίσημο της ainol είναι έμπιστο;;Θα έχω πρόβλημα με τελωνείο κτλπ;Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας:)

Δεν υπαρχει επισημο της ainol, απατεωνες ειναι. Το mini deal και merimobiles ειναι αξιοπιστα. Δινουν τρακ νο χωρις εξτρα χρεωσεις

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα κινέζικο τάμπλετ και κάτι άλλα ψιλοπράγματα από το sunsky-online.com. Εχω "κολλήσει" όμως στην μέθοδο αποστολής. Μου βγάζει διάφορες επιλογές και δεν ξέρω ποια να επιλέξω.

Να εχει tracking number οπωσδηποτε

Η πιο οικονονική ειναι η Surface Mail αλλά είναι no tracking (10 - 25 working days λεει). Δηλαδή αν χαθεί το δέμα, δεν ειμαι καλυμμένη απο το paypal ή απλα θα αργήσει πολύ;; Η μετάφορα είναι με καράβι;;

Αν σας έχουν αποσταλει δέματα απο τις δυο αυτες εταιρείες, παρακαλώ πειτε μου τις εμπειρίες σας . Ευχαριστώ!!!

Eχουν ολα τα κινεζικα μαγαζια αυτο "Please only click "Confirm Order Received" after you've received your order in satisfactory condition. If you did not receive your order, please "Open Dispute" before" που εχει ο Alibaba/Aliexpress;

Eχουν ολα τα κινεζικα μαγαζια αυτο "Please only click "Confirm Order Received" after you've received your order in satisfactory condition. If you did not receive your order, please "Open Dispute" before" που εχει ο Alibaba/Aliexpress;

όχι φυσικά. Αυτό είναι το feedback system/buyer protection του aliexpress. Στο Ali όταν κάνεις μια αγορά, τα χρήματα δεν πηγαίνουν στον πωλητή, πηγαίνουν στο Ali και δεσμεύονται για 60 ημέρες. Αν παραλάβεις νωρίτερα και είναι όλα οκ, πατάς αυτή την επιλογή και το Ali "απελευθερώνει" τα χρήματα, ώστε να τα λάβει ο πωλητής. Αν δεν είναι όλα οκ, ανοίγεις case και ο πωλητής αναγκάζεται να σου βρει μια λύση, γιατί αλλιώς δεν θα πάρει φράγκο.

Από τα καλύτερα buyer protection services!

τι μαγαζί ειν αυτο, ασχολήσου με σοβαρότερους εμπόρους

μα τοτε γιατι υπαρχουν παραπονα απο το συγκεκριμενο σάητ, οπως διαβασα εδω μεσα, απο τη στιγμη που εξασφαλιζεσαι;
ε όλοι βρίσκουν παράπονα. αν κάνεις σωστή επιλογή εμπόρου και έχεις μυαλό, δεν έχεις κανένα πρόβλημα, και το buyers protection του ali ειναι πάρα πολύ καλό, αν κ καμιά φορά πρέπει να τους πρήξεις με email για να μην αργήσουν να ελέγξουν το claim σου

Αυτο το Sansky το εχω δει και στο αλι νομιζω αρα μαλον ειναι το "δικο" του καταστημα στο ιντερνετ αν θυμαμαι καλα δεν εχει και ασχημο φιντμπακ/

Εχω αγοράσει από το dx.com και έμεινα υπερευχαριστημένη. Απο το sunsky έχουν αγοράσει και κάποιοι Ελληνες (από οσο είδα στο google) και δεν είχαν παράπονο.

Το θέμα μου δεν είναι το site αλλα τα μεταφορικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε;; Τι να επιλέξω;

Και στο dx υπάρχει αυτό

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
WIND :D

ρε παιδια πως ειναι δυνατον να μου εχουν στειλει το πακετο αππ τις 27 του μηνα και ακομα να μην το εχουν κανει σε στατους arrived και να εχουν κανει αλλα πακετα που εχουν αποσταλλει απο τις αρχες μαιου.να αρχισω να ανυσηχω να εχει βαλει κανεις το χερακι του.....;
Just Perfect...NEXUS 4

Μια βοηθεια γιατι δεν εχω εμπειρια απο κινεζους...

Θελω αυτο το κινητο :

ερωτηση 1η :

http://www.pandawill.com/802-smart-phone-android-41-os-bcm21654-10ghz-40-inch-50mp-camera-white-p72603.html

φαινεται καλο για τα χρηματα του (70ευρω) με 1ghz cpu 512 ram android 4 , camera me flash 5 mp και ελληνικη γλωσσα. Λεει unlocked service provider, αρα δουλευει και ελλαδα υποθετω.Πως το βλεπετε?

ερωτηση 2η:

Τι λεει το pandawill ; εχει paypal και πιστευω δεν θα εχω προβλημα ,αλλα εντυπωσεις απο εκει???

Μια βοηθεια γιατι δεν εχω εμπειρια απο κινεζους...

Θελω αυτο το κινητο :

ερωτηση 1η :

http://www.pandawill.com/802-smart-phone-android-41-os-bcm21654-10ghz-40-inch-50mp-camera-white-p72603.html

φαινεται καλο για τα χρηματα του (70ευρω) με 1ghz cpu 512 ram android 4 , camera me flash 5 mp και ελληνικη γλωσσα. Λεει unlocked service provider, αρα δουλευει και ελλαδα υποθετω.Πως το βλεπετε?

ερωτηση 2η:

Τι λεει το pandawill ; εχει paypal και πιστευω δεν θα εχω προβλημα ,αλλα εντυπωσεις απο εκει???

Πολύ λίγη ραμ μόνο θα σχολίαζα εγώ βέβαια και η τιμή του πολύ χαμηλή. Για pandawill θα ακούσεις ανάμεικτες απόψεις εγώ τον Απρίλιο πήρα τάμπλετ ήρθε σε δύο βδομάδες και όλα μια χαρά. Όλα τα σάιτ είναι θέμα τύχης απλά θα πρότεινα να μπορείτε στο τσατ που έχουν να ρωτήσεις αν σίγουρα το έχουν διαθέσιμο και μετά παραγγέλνεις

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw