Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγνώμη θα λείψω λόγω παραλαβής πακέτου από Ταχυδρομείο...ήρθε ειδοποίηση :p

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Καλημέρα σε ολους!!Το πολυποθητο κουτι με την παραγγελια εφτασε ελλαδα που ειχα κανει στο ipadalternative!!Εχω μια απορια ...βαζω το track number στην σελιδα των ελτα και μου εμφανιζει τα εξησ..

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, 11:00:53 μμ

Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ

Περιγραφή: Αντικείμενα σε Συσκευασία

Κατάσταση Επίδοσης:

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, 11:15:34 μμ

Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας

Κατάσταση Επίδοσης:

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013, 9:39:04 πμ

Κατάσταση Επίδοσης:

τι εχει γινει?Το ανοιξανε κ το κλεισανε δηλαδη περασε τελωνειο κτλ?Το εχω βαλει με σινγκαπορ ποστ !Τι γινεται?ξερει κανεισ?Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Πάμε ρεεε....!!σιγα σιγα να τα μαζέψουμε.

Ρε παιδιά και μένα έφτασε με το ίδιο shipment, αλλά ενώ μένω Μεταμόρφωση μου γράφει ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ(Δ) Προς Επίδοση :blink:

Τι να υποθέσω? Δεν είμαι και σπίτι να τσεκάρω για χαρτί......

Πάμε ρεεε....!!σιγα σιγα να τα μαζέψουμε.

Παρέλαβα......ήταν για Δευτέρα αλλά τα παιδιά ήταν άψογοι και με εξυπηρέτησαν.

Το πακέτο είναι σαν μουμια τυλιγμένο σε φαρδιά ταινία.....μαλακό γιατί υποθέτω έχει ναυλον με φουσκες

από κάτω....ως GIFT Electronics 10$......θα μαζέψω υλικό φωτό κλπ και θα επανέλθω.

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Καλημέρα σε ολους!!Το πολυποθητο κουτι με την παραγγελια εφτασε ελλαδα που ειχα κανει στο ipadalternative!!Εχω μια απορια ...βαζω το track number στην σελιδα των ελτα και μου εμφανιζει τα εξησ..

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, 11:00:53 μμ

Κατάσταση Επίδοσης:

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, 11:15:34 μμ

Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας

Κατάσταση Επίδοσης:

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013, 9:39:04 πμ

Κατάσταση Επίδοσης:

τι εχει γινει?Το ανοιξανε κ το κλεισανε δηλαδη περασε τελωνειο κτλ?Το εχω βαλει με σινγκαπορ ποστ !Τι γινεται?ξερει κανεισ?Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Είναι στο αεροδρόμιο, λογικά θα πάρει το δρόμο του για το κατάστημα ΕΛΤΑ απ'όπου θα σου παραδoθεί.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Εγώ αγόρασα το SmartQ U7H που έχει ενσωματωμένο προβολέα από το Pandawill, μαζί με θήκη, stylus και καλώδιο mini hdmi και σήμερα μου ήρθε, αλλά χωρίς κανένα από τα έξτρα αξεσουάρ που πήρα μαζί. Φυσικά ενεργοποίησα αμέσως το dispute στο paypal και ας ελπίσουμε να μου στείλουν και τα υπόλοιπα.

για να μην με πιασει τελωνειο ποιον τροπο αποστολης να διαλεξω?

Free shiping με china post ή singapore post αλλιώς ems.

Ρε παιδιά και μένα έφτασε με το ίδιο shipment, αλλά ενώ μένω Μεταμόρφωση μου γράφει ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ(Δ) Προς Επίδοση :blink:

Τι να υποθέσω? Δεν είμαι και σπίτι να τσεκάρω για χαρτί......

Τελικά μου το φέρανε σπίτι!!!!!!!!!!!! :D

Μακριά από το Cube-Tablet.com - ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Αποστολή παραγγελίας μου με Swiss Post

Παρέλαβα σήμερα 24-1 από το cube-tablet.com την πολυαναμενόμενη ταμπλέτα μου cube u30gt.

Η παραγγελία-πληρωμή έγινε στις 5-12, Ο χρόνος παράδοσης ήταν 50 μέρες από την παραγγελία.

...

Δεν μου έστειλαν το καινούργιο μοντέλο που παρήγγειλα

Το χειρότερο όμως δεν είναι η καθυστερημένη παράδοση αλλά ότι η cube-tablet.com με εξαπάτησε υποσχόμενο ότι θα μου στείλει το καινούργιο μοντέλο και μου έστειλε κάτι άλλο.

...Δηλαδή η ταμπλέτα δεν έχει κανένα απολύτως άνοιγμα για το ηχείο. Ο πάρα πολύ χαμηλός ήχος ακούγεται από μπροστά αριστερά.

Αναξιόπιστοι και απατεώνες στο Cube-Tablet

Όπως αποδυκνείεται από τη δική μου περίπτωση, αλλά και από το γεγονός ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε άλλο μέλος του φόρουμ, επρόκειτο περί κανονικής απάτης. Αναρωτιέμαι μάλιστα μήπως η αποστολή με αυτή τη μέθοδο που έχει μεγάλη καθυστέρηση, έγινε ακριβώς για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες παραγγελίες πριν αποκαλυφθεί η απάτη.

Το μηχάνημα μπορεί να δουλεύει αλλά εγώ είμαι απογοητευμένος και προσανατολίζομαι να το επιστρέψω κάνοντας escalate το dispute που ήδη είχα ανοίξει (λόγω της καθυστέρησης) στο paypal.

Από τότε που έγραψα τα παραπάνω κείμενο, ανακάλυψα επίσης ότι εκτός του ότι (παρά τις διαβεβαιώσεις τους) μου έστειλαν το παληό μηχάνημα, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ. Το (κακό) ηχείο δεν είναι καν σωστά ενωμένο.Δεν παίζει το δεξί κανάλι του ήχου.

Χτες λοιπόν, 74 μέρες από την παραγγελία μου και 23 μέρες από την παραλαβή της, έλαβα την απάντηση από το paypal με την οποία δέχεται τα επιχειρήματά μου περί εξαπάτησής μου από το cube-tablet.com. Και φανταστείτε ότι δεν ειχα καν ανεφέρει ότι το ελλατωματικό ηχείο δεν παίζει το ένα κανάλι του ήχου. Το ανακάλυψα μετά το escalate. Μου ζητούν λοιπόν να επιστρέψω μέσα σε 10 μέρες την παραγγελία μου για να μου επιστραφεί το σύνολο του ποσού μαζί με τα μεταφορικά που έχω πληρώσει. Θυμίζω ότι το cube-tablet.com δεν έχει δωρεάν μεταφορά. Η συγκεκριμένη αποστολή είχε γύρω στα $25 μεταφορικά. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με μια μέθοδο που να δίνει tracking number και τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν εμένα.

Επειδή η παραγγελία μου ξεπερνούσε τα 200 ευρώ (είχα πάρει διάφορα ψιλολοίδια) θα πρέπει για να πληρωθώ, ο παραλήπτης να έχει υπογράψει την απόδειξη επιστροφής.

Κάποια σχόλια στα παραπάνω:

Είχα κάνει αντιπρόταση να μου επιστραφεί μέρος του ποσού αλλά το cube-tablet δεν απάντησε ποτέ.

Κρίνωντας από τη μέχρι τώρα στάση τους, υπολογίζω ότι οι απατεώνες του cube-tablet θα καθυστερήσουν την παραλαβή αλλά και την αποστολή της υπογεγραμμένης απόδειξης παραλαβής, για να αργήσω να πάρω πίσω τα λεφτά μου.

Υπολογίζω ότι αν μπω στη διαδικασία της επιστροφής και στη συνέχεια αγοράς νέας ταμπλέτας, ίσως να μη προλάβω το καλοκαίρι.

Ειλικρινά δεν βλέπω ποιά ταμπλέτα θα μπορούσα να αγοράσω για να αντικαταστήσω το cube u30gt. Τα προβλήματα που μπορεί να μου τύχουν, φαντάζουν απείρως χειρότερα από το χαλασμένο ηχείο του cube u30gt.

Τα έξοδα της επιστροφής δεν θα είναι αμελητέα. Το δέμα είναι πάνω από ενάμιση κιλό.

Υπολογίζω τελικά ότι τα έξοδα της επιστροφής μπορεί να είναι περισσότερα από το κόστος των ανταλλακτικών για να επιδιορθώσω το ηχείο.

Ζυγίζωντας λοιπόν τα ρίσκα αποφάσισα να μη το επιστρέψω και να προσπαθήσω να το φτιάξω. Και να έχω για κέρδος τη χαρά του DIY που είναι ήδη μεγάλη ακόμη και κατά τη διαδικασία εύρεσης των κατάλληλων ανταλλακτικών.

Εννοείται ότι δεν θα ενημερώσω το paypal αλλά θα αφήσω να περάσουν οι 10 μέρες της προθεσμίας ώστε να καθυστερήσουν κι άλλο να πληρωθούν οι απατεώνες του cube-tablet. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σκεφτώ τίποτα άλλο για να τους κάνω τη ζωή πιο δύσκολη. Όπως τους αξίζει.

Με την εμπειρία μου από τη διαδικασία του dispute-escalate μεσω paypal, θα σας συμβούλευα να ακολουθείτε πάντα αυτή τη διαδικασία σε περίπτωση προβλήματος κοντά (45 μέρες) στην αγορά σας. Είναι απείρως πιο ασφαλής από το να περιμένετε δικαίωση από τους απατεώνες. Δυστυχώς όμως είναι χρονοβόρα και δεν είναι ανέξοδη. Κάποιες φορές όμως είναι απαραίτητη. Να αποφεύγετε παραγγελίες μεγαλύτερες από 200 ευρώ γιατί σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να υπογράψει (η να κωλυσιεργήσει) και ο παραλήπτης με τον οποίο θα βρίσκεστε σε αντιδικία.

Το επόμενο διάστημα θα ενημερώσω και όλα τα ξένα φόρουμ για την εξαπάτησή μου από το cube-tablet.com. Το οποίο τελικά είναι το ίδιο με το ainol-novo.com και ίσως και άλλες ανάλογες ιστοσελίδες. Η μητρική εταιρεία λέγεται focalandroid.

Και όσοι θέλουν ας συνεχίζουν να ψωνίζουν από τους κλέφτες και τους απατεώνες. Ή ας συνεχίζουν να λένε τις ίδιες βλακείες. Ότι δηλαδή δεν έφταιγαν οι απατεώνες που έκαναν ψεύτικη διαφήμιση και έδιναν ψευτικες διαβεβαιώσεις, αλλά φταίει το κακό εργοστάσιο που βγάζει σκάρτο πράγμα (φταίει κι αυτό αλλά η δικιά μου συναλλαγή ήταν με το μαγαζί). Ή ότι φταίω εγώ που θα έπρεπε να δέχομαι να με κλέβουνε γιατί έτσι γίνεται στη Κίνα.

Και για άλλη μια φορά να θυμίσω ότι όλες αυτές οι βλακείες απορρίφθηκαν από το paypal που με δικαίωσε.

Edited by PANKAN

Εχω παραγγειλει μερικα πραγματα απο το ibuygou μου τα στειλαν 6/2/2013 με ems αλλα εχουμε κολλησει σε αυτο το σημειο..

2013-02-06 19:16:00 The CourierPost the logistics international business sales department of Guangdong Province, Baiyun football vote Station Acceptance

2013-02-06 20:36:00 The CourierPost the logistics international business sales department of Guangdong Province, Baiyun football vote Station Leave the treatment center, sent to Guangzhou

2013-02-06 21:47:00 Guangzhou Reach the processing center, the CourierPost the logistics international business sales department from Guangdong Province, Baiyun football vote Station

2013-02-07 01:29:00 Guangzhou Leave the treatment center, sent to Athens

Το στειλανε στις 7/2/2013 αλλα δεν εχει ερθει ακομα αθηνα,τουλχστον δεν το εμφανιζει στο ελτα τρακ-τρεϊς...

Εχουμε προβλημα??

Εχω παραγγειλει μερικα πραγματα απο το ibuygou μου τα στειλαν 6/2/2013 με ems αλλα εχουμε κολλησει σε αυτο το σημειο..

2013-02-06 19:16:00 The CourierPost the logistics international business sales department of Guangdong Province, Baiyun football vote Station Acceptance

2013-02-06 20:36:00 The CourierPost the logistics international business sales department of Guangdong Province, Baiyun football vote Station Leave the treatment center, sent to Guangzhou

2013-02-06 21:47:00 Guangzhou Reach the processing center, the CourierPost the logistics international business sales department from Guangdong Province, Baiyun football vote Station

2013-02-07 01:29:00 Guangzhou Leave the treatment center, sent to Athens

Το στειλανε στις 7/2/2013 αλλα δεν εχει ερθει ακομα αθηνα,τουλχστον δεν το εμφανιζει στο ελτα τρακ-τρεϊς...

Εχουμε προβλημα??

Απ αύριο θα εμφανιστεί στην Αθήνα λογικά

Είμαι έτοιμος πλέον (ψυχολογικά :p) και αποφασισμένος να παραγείλω το Hyundai X900 :)

Μιας και είναι η πρώτη μου αγορά από κίνα, έχω κάποιες απορίες (προετοιμαστείτε για βομβαρδισμό ερωτήσεων :lol:): τα πιο γνωστά σάιτ για κινέζικα τάμπλετς έχω καταλάβει ότι είναι τα merimobiles, ipadalternative, pandawill, aliexpress. Από ποιο να προτιμήσω να αγοράσω το τάμπλετ, αφού όλα κιόλας το έχουν σε παρόμοια τιμή? Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για την παραγγελία? Πρέπει να γράψω κάτι στα σχόλια παραγγελίας (πχ να γράφει πάνω gift)? Στο ipadalternative (επειδή από κει το πήρε και ο Frontier) που προχώρησα λίγο την φόρμα παραγγελίας για να δω τι παίζει, έχει τρεις επιλογές για τρόπο αποστολής:

1)Registered Post (14-18 Days) Free!

2)Singapore Post with tracking (6-9 Days) *RECOMMENDED* 9 € incl.

3)DHL Express with tracking (3-5 Days) 27 € incl.

Είναι πραγματικοί οι χρόνοι που αναφέρει? Ποιο επιλέγω (για αποφυγή τελωνείων κλπ)? Επίσης δεν με ρώτησε ποτέ για το χρώμα που το θέλω. Να το γράψω στα order comments? Ή έχουν μόνο ένα χρώμα?

Αυτά τα touch pen/stylus που δίνουν κάποια αξίζουν? Έχει νόημα να πάρω και κάποιο τέτοιο extra? Τα leather cases? Θέλω μια τέτοια θήκη, που να λειτουργεί και σαν σταντ, αλλά θα ταιριάζει συγκεκριμένα στο Χ900 αυτή που βάζουν (να μην κρύβει κουμπιά, ηχεία κλπ)? Μήπως να πάρω από καπου εδώ όταν έρθει η ταμπλέτα για να μπορώ να κρίνω τι με βολεύει? Ή στο ebay ασπούμε παίζει να βρω κάτι καλύτερο? Υπάρχει περίπτωση κάποιο μαγαζί να μην έχει μέσα στο κουτί τα βασικά accesorries (φορτιστή, usb καλώδιο κλπ) και να πρέπει να τα αγοράσω extra?

Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις, ευχαριστώ τον οποιοδήποτε για την απάντησή του εκ των προτέρων, και, αν έχετε και κάποια άλλη σημαντική πληροφορία για τις αγορές, την οποία δεν έχω ρωτήσει, μην διστάσετε να με ενημερώσετε :p.

Για τα extras που πουλάνε έχει κανείς εμπειρία ή άποψη να μου πει κάτι? Για τη θήκη κυρίως με απασχολεί. Τι κάνετε όσοι αγοράζετε ταμπλέτα από Κίνα με αυτό το θέμα?

Frontier σόρυ για το επί προσωπικού πρήξιμο, αλλά επειδή πήρες το ίδιο που θα πάρω, παίζει να μου λύσεις καμιά απορία?:rolleyes:

Σε σχέση με τα της παραγγελίας δλδ. Εσύ γιατί προτίμησες ipadalternative ενώ όπως λέει ο φίλος Σταύρος το merimobiles είναι αξιόπιστο και φτηνότερο? Την θήκη που δίνουνε να την πάρω (αν πάρω από κει τελικά)? Χρώμα διαλέγεις κάπου που δεν το χω δει? Singapore post διαλέγω?

:thanks:

Αγόρασα στις 15/2 το "Vido (Window) N90 FHD" με 186 ευρώ +5 Singapore Post.

Έλαβα απαντητικό, ότι όλα καλά......Μπορώ να κάνω tracking? Διότι δε βλέπω τίποτα.

Γνωρίζει κανείς από Spemall;

Ενώ λέει free shipping, όταν πάω να κάνω την παραγγελία μου βγάζει δύο επιλογές, οι οποίες και οι δύο είναι με πληρωμή και δεν με αφήνει να προχωρήσω, αν δεν επιλέξω κάποια.

Guest iPadAlternative

Model: PiPO Max M9

CPU: Rockchip RK3188, 1.8GHz, Cortex A9 Qual core

GPU: Mali 400 MP4

RAM: 2GB

Storage: 16GB

Display Size: 10.1 Inch

Display type: IPS, 10-Point capacitive touch screen

Display resolution: 1280 x 800 pixels

G-Sensor Support

Gaming:Built-in 3D Accelerator. Support 3D gaming

Language: Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Hebrew,

Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkey, Korean, Japanese, Simplified Chinese,

Traditional Chinese

Audio: MP3, WMA, OGG, AAC, WAV, FLAC etc.

Video: WMV, RM, AVI, RMVB, MP4, MPG, MPEG, FLV etc.

Picture: JPG , GIF , BMP , PNG , et.

E-Book: PDF, TXT etc.

3G: Support external 3G dongle

WiFi: 802.11 b/g/n

Bluetooth 2.1

Camera: Dual Camera, Front 2.0MP, Back 5.0MP

Gyroscope: Yes, built in

Compass: Support

Google Play: Yes, built in

Loudspeaker: Built-in dual AAC loudspeaker

I/O Port: 1*Mini USB Port; 1*Earphone Jack; 1*TF Card Slot; 1*HDMI Port

Applications: Facebook, Twitter, Youtube, MSN, Skype, Yahoo, Angry Birds, Ninja

and thousands of FREE APPs in Android Market…

Power Device: AC Adapter Input 100/240V

Battery: 7800mAh

Working Time: Up to 9 hours

Size: 240 x 170 x 9.02mm

Color: Black

Net Weight: 538g

Accessories

1 x Charger

1 x USB Cable

1x Manual

http://www.ipadalternative.com/859-thickbox/pipo-max-m9.jpg

http://www.ipadalternative.com/863-thickbox/pipo-max-m9.jpg

Edited by iPadAlternative

Για τα extras που πουλάνε έχει κανείς εμπειρία ή άποψη να μου πει κάτι? Για τη θήκη κυρίως με απασχολεί. Τι κάνετε όσοι αγοράζετε ταμπλέτα από Κίνα με αυτό το θέμα?

Frontier σόρυ για το επί προσωπικού πρήξιμο, αλλά επειδή πήρες το ίδιο που θα πάρω, παίζει να μου λύσεις καμιά απορία?:rolleyes:

Σε σχέση με τα της παραγγελίας δλδ. Εσύ γιατί προτίμησες ipadalternative ενώ όπως λέει ο φίλος Σταύρος το merimobiles είναι αξιόπιστο και φτηνότερο? Την θήκη που δίνουνε να την πάρω (αν πάρω από κει τελικά)? Χρώμα διαλέγεις κάπου που δεν το χω δει? Singapore post διαλέγω?

:thanks:

Το merimobiles δεν είναι φθηνότερο από το iPadAlternative, ειδικά αν διαλέξεις οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποστολής πλην της δωρεάν. Τυπικά εκεί σε χρεώνουν από $25 έως όσο πάρει για EMS, για να έρθει πιο γρήγορα. Στο iPadAlternative αν δεν θέλεις να δώσεις €5 για SingPost, το freeshipping έρχεται σε περίπου 20 ημέρες (με tracking).

To X900 το πήρα από iPadAlternative γιατί έχω αγοράσει και άλλες φορές από εκεί, χωρίς θέματα/προβλήματα τελωνείου/καθυστερήσεις και το Χ900 το X900 μου ήρθε σε περίπου 12 ημέρες (3 μέρες περισσότερο μου παίρνει εμένα γιατί είμαι Χίο, δηλ. ήρθε έφυγε στις 12/1 από εκεί, 19/1 ήταν Αθήνα, 22/1 Χίο!) με SingPost.

Το Χ900 ένα χρώμα έχει, ασημί.

Edited by Frontier

Model: PiPO Max M9

CPU: Rockchip RK3188, 1.8GHz, Cortex A9 Qual core

GPU: Mali 400 MP4

RAM: 2GB

Storage: 16GB

Display Size: 10.1 Inch

Display type: IPS, 10-Point capacitive touch screen

Display resolution: 1280 x 800 pixels

G-Sensor Support

Gaming:Built-in 3D Accelerator. Support 3D gaming

Language: Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Hebrew,

Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkey, Korean, Japanese, Simplified Chinese,

Traditional Chinese

Audio: MP3, WMA, OGG, AAC, WAV, FLAC etc.

Video: WMV, RM, AVI, RMVB, MP4, MPG, MPEG, FLV etc.

Picture: JPG , GIF , BMP , PNG , et.

E-Book: PDF, TXT etc.

3G: Support external 3G dongle

WiFi: 802.11 b/g/n

Bluetooth 2.1

Camera: Dual Camera, Front 2.0MP, Back 5.0MP

Gyroscope: Yes, built in

Compass: Support

Google Play: Yes, built in

Loudspeaker: Built-in dual AAC loudspeaker

I/O Port: 1*Mini USB Port; 1*Earphone Jack; 1*TF Card Slot; 1*HDMI Port

Applications: Facebook, Twitter, Youtube, MSN, Skype, Yahoo, Angry Birds, Ninja

and thousands of FREE APPs in Android Market…

Power Device: AC Adapter Input 100/240V

Battery: 7800mAh

Working Time: Up to 9 hours

Size: 240 x 170 x 9.02mm

Color: Black

Net Weight: 538g

Accessories

1 x Charger

1 x USB Cable

1x Manual

http://www.ipadalternative.com/859-thickbox/pipo-max-m9.jpg

http://www.ipadalternative.com/863-thickbox/pipo-max-m9.jpg

this tablet when is in stock??

Edited by navi55

this tablet when is in stock??

23 του μήνα, λένε.

Ενημερώνω.... ΕΦΤΑΣΕ σήμερα το πρωί ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... δεν περίμενα να έρθει το χαρτί και ρώτησα κατευθείαν στο ταχυδρομείο -το καλό να μένεις σε μικρή πόλη-! Άριστη κατασκευή, υπέροχη οθόνη αλλά μέχρι εκεί... Δεν πρόλαβα να δω περισσότερα... Το βράδυ τα υπόλοιπα...

Υγ. πολύ καλή συσκευασία , με ένδειξη δώρου και τιμή 10 $