Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πο και απο τοτε σημερα ενημερώθηκε το tracking number?

Τη κάτσαμε τη βάρκα. δλδ εγω που πηρα το σαββατο το tracking number θα περιμενω ακομα.

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πο και απο τοτε σημερα ενημερώθηκε το tracking number?

Τη κάτσαμε τη βάρκα. δλδ εγω που πηρα το σαββατο το tracking number θα περιμενω ακομα.

Είχε ενημερωθεί και νωρίτερα αν θυμάμαι καλά 3 μέρες μετά, απλώς σήμερα ενημερώθηκε πως αναχώρησε το πακέτο αεροδρομικώς από εκεί.

Δυο ερωτησουλες για τους γνωριζοντες.

Η πρωτη ερωτηση ειναι εκ μερους μια φιλης.Ποιο tablet 10αρι ανεξαρτητος χρηματων θα της προτεινατε να αγορασει για τον γιο της;Η κυρια χρηση του θα ειναι ατελειωτο gaming (πολυ βαρια παιχνιδια) hd ταινιες(αρα πολυ καλη οθονη).Σημαντικο επισης να εχει δυνατο wifi(το σπιτι ειναι μεζονετα),και μεγαλη διαρκεια μπαταριας!!

Η δευτερη αφορα εμενα.Ειμαι ενας απολυτα ευχαριστημενος κατοχος ενος Pipo M9.Εχω ομως και 3 παιδια που πρεπει να το μοιράζομαι, με αποτελεσμα ο χρονος που αντιστοιχεί στον καθενα (στον λιγο ελευθερο που εχουμε ολοι μας) να ειναι περιορισμενος.Βρηκα λοιπον το παρακατω ταμπλετακι (που σαν χαρακτηριστικα με καλυπτει) και λεω παρω 3 για να ησυχασουμε ολοι μας.Στα χρηματα πραγματικα ειμαι στο οριο (μεχρι 270 ευρω μπορω να δωσω και για τα 3 μαζι) οποτε αν αυτο δεν ειναι καλο η οποια αλλη προταση σας να μην υπερβαινει αυτο το κοστος.Τι να κανω πεσανε και ολα μαζεμενα αυτη την περιοδο.Παρηγγειλα κινητο για μενα γιατι αυτο που ειχα τα παιξε,και πρεπει να παρω και δωρο στη βαφτιστήρα μου (της το εχω ταξει τι να κανω) ενα κινητο κλωνο του mini S4.

1)http://www.aliexpress.com/item/Chuwi-V88HD-mini-pad-Android-4-2-tablet-pc-7-9-IPS-1024x768px-RK3188-Quad-Core/1338619045.html

2)http://www.banggood.com/Chuwi-V88HD-RK3188-Quad-Core-1_6GHz-7_9-Inch-IPS-Android-4_2-Tablet-p-87539.html

3)http://dealsprime.com/tablet-pc/functions/chuwi-v88hd-quad-core-android-4-2-2-tablet-pc-rk3188-1-8ghz-7-9-ips-1024-768-8gb.html

4)http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360760208784&item=360760208784&lgeo=1&vectorid=229466

Υ.Γ (1) Αν ειναι καλο απο ποιο απο τα παραπανω μαγαζια να το παρω;

Υ.Γ (2) Στην φυλακη επειδη δεν καπνιζω, παρακαλω πολυ να μου φερνετε γλυκα!!:lol::lol::lol:

Onda V972 για τον πρώτο, Onda V711S για τα πιτσιρίκια. Γενικά σε Α31 επεξεργαστή, είναι καλυτεροι σε παιχνίδια από RK3188...

Onda V972 για τον πρώτο, Onda V711S για τα πιτσιρίκια. Γενικά σε Α31 επεξεργαστή, είναι καλυτεροι σε παιχνίδια από RK3188...

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Η φιλη μου ομως ψαχνει για 10αρι (εντολη γιου βλεπεις) και βεβαια οτι καλυτερο και αξιοπιστο κυκλοφορει στην κινεζικη αγορα ανεξαρτητος χρηματων.Οσο για τα πιτσιρικια μου θα προτιμουσα 8αρι οπως το Chuwi V88HD!!

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς ποια εταιρεία επιλέγει η banggood για αποστολή προϊόντων

μεσω airmail?

Επίσης, το pipo-store είναι αξιόπιστο? Υπάρχει ενδεχόμενο προβλήματος με το τελωνείο?

Edited by mousmoulis

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Η φιλη μου ομως ψαχνει για 10αρι (εντολη γιου βλεπεις) και βεβαια οτι καλυτερο και αξιοπιστο κυκλοφορει στην κινεζικη αγορα ανεξαρτητος χρηματων.Οσο για τα πιτσιρικια μου θα προτιμουσα 8αρι οπως το Chuwi V88HD!!

Pipo M9 (οχι το pro) και Pipo U8.

Δυο ερωτησουλες για τους γνωριζοντες.

Η πρωτη ερωτηση ειναι εκ μερους μια φιλης.Ποιο tablet 10αρι ανεξαρτητος χρηματων θα της προτεινατε να αγορασει για τον γιο της;Η κυρια χρηση του θα ειναι ατελειωτο gaming (πολυ βαρια παιχνιδια) hd ταινιες(αρα πολυ καλη οθονη).Σημαντικο επισης να εχει δυνατο wifi(το σπιτι ειναι μεζονετα),και μεγαλη διαρκεια μπαταριας!!

Η δευτερη αφορα εμενα.Ειμαι ενας απολυτα ευχαριστημενος κατοχος ενος Pipo M9.Εχω ομως και 3 παιδια που πρεπει να το μοιράζομαι, με αποτελεσμα ο χρονος που αντιστοιχεί στον καθενα (στον λιγο ελευθερο που εχουμε ολοι μας) να ειναι περιορισμενος.Βρηκα λοιπον το παρακατω ταμπλετακι (που σαν χαρακτηριστικα με καλυπτει) και λεω παρω 3 για να ησυχασουμε ολοι μας.Στα χρηματα πραγματικα ειμαι στο οριο (μεχρι 270 ευρω μπορω να δωσω και για τα 3 μαζι) οποτε αν αυτο δεν ειναι καλο η οποια αλλη προταση σας να μην υπερβαινει αυτο το κοστος.Τι να κανω πεσανε και ολα μαζεμενα αυτη την περιοδο.Παρηγγειλα κινητο για μενα γιατι αυτο που ειχα τα παιξε,και πρεπει να παρω και δωρο στη βαφτιστήρα μου (της το εχω ταξει τι να κανω) ενα κινητο κλωνο του mini S4.

1)http://www.aliexpress.com/item/Chuwi-V88HD-mini-pad-Android-4-2-tablet-pc-7-9-IPS-1024x768px-RK3188-Quad-Core/1338619045.html

2)http://www.banggood.com/Chuwi-V88HD-RK3188-Quad-Core-1_6GHz-7_9-Inch-IPS-Android-4_2-Tablet-p-87539.html

3)http://dealsprime.com/tablet-pc/functions/chuwi-v88hd-quad-core-android-4-2-2-tablet-pc-rk3188-1-8ghz-7-9-ips-1024-768-8gb.html

4)http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360760208784&item=360760208784&lgeo=1&vectorid=229466

Υ.Γ (1) Αν ειναι καλο απο ποιο απο τα παραπανω μαγαζια να το παρω;

Υ.Γ (2) Στην φυλακη επειδη δεν καπνιζω, παρακαλω πολυ να μου φερνετε γλυκα!!:lol::lol::lol:

Pipo M9 (οχι το pro) και Pipo U8.

Φιλε Σταυρο, καλο το Pipo U8 αλλα τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι συγκεκριμενα ( διαβασε παραπανω το αρχικο μου post με το δυο ερωτηματα).Γι'αυτο ρωτησα για το Chuwi V88HD!!

Οσον αφορα το Pipo M9 ,το εχω δειξει στον γιο της φιλης μου αλλα δεν τον καλύπτει η οθονη.Την θελει πιο φωτεινη με καλυτερα χρωματα και πιο ζωηρα(ετσι λεει).Οθονη Retina βγαινει μονο σε 9.7 Inch,δεν υπαρχει 10αρι με τετοια οθονη;Παντος στο ενδεχομενο που ολα αυτα που ψαχνει δεν υπαρχουν σε 10αρι (μετα απο συζητηση που καναμε)θα παει και σε 9.7 Inch.Οποτε η προταση του φιλου Asterisd για το Onda V972 θετει υποψηφιοτητα!!

Edited by danorfias

Για τις καθυστερήσεις βρήκα σε ένα άλλο φόρουμ αυτή την ανακοίνωση απο το ebay:

Posted September 30th, 2013 at 8:02 PM

Changes to Hong Kong mail regulations may cause delayed shipments.

Recently the Hong Kong Post announced that all items shipping by air are now subject to x-ray screening for regulated materials. This additional screening may cause delayed shipment due to no fault of the seller, so if you purchased an item from a seller in Hong Kong, please allow extra time for delivery—at least a week more than the seller’s stated delivery time.

Also note that items containing the regulated materials are being returned to sellers and not delivered. These items may include:

Items with lithium batteries such as video cameras, walkie talkies/2-way radios, GPS devices, radio-controlled toys, Bluetooth headsets, smartphones/mobiles, laptop computers, shavers, power drills, tablets and portable DVD players

Liquid beauty products, including fragrances, colognes, lotions, and toner

Items with “eliquids” such as electronic cigarettes and lighters

If you don’t receive your item after waiting the additional week, please contact your seller. If your item was returned, you should receive a refund. If you encounter any issue with a refund, you can file an eBay Buyer Protection case.

Thank you for your understanding and cooperation.

Μάλλον έχει κι αυτό κάτι να κάνει με τις καθυστερήσεις, αν και δε διευκρινίζει τι γίνεται με τα ταμπλετ αφου λέει οτι "MAY include" - αν δηλαδή επιστρέφονται στον αποστολέα ή απλά καθυστερούν λόγω ελέγχου.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

http://content1.geekbuying.com/banner/20131018/banner20131018153216Nextway%20Allfine%20Clearance.jpg

Clearance Sales for Nextway & Allfine Tablets - Up to $31 Off

Don't miss this chance!!!

Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click

Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99

Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One

Τελικά σήμερα το τόλμησα και έκανα 2η παραγγελία από το Pandawill, μετά τη λήψη Tracking Number για την πρώτη (Κινητό, προ 3 ημέρες).....

Πήρα αυτό με μια θήκη μαζί......σύνολο όλα μαζί με HK Post Reg Airmail 90€....

Edited by topmar
Προσθήκη επιλογής

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα ,

Εχω καιρο να ασχοληθω με τα δρωμενα στα ταμπλετ οποτε θα ηθελα μια βοηθεια:

Θέλω να βοηθησω μια φίλη για αγορα ταμπλετ στις 7 ιντσες προς τα ποια να κατευθυνθω που αυτην τη στιγμη ειναι διαθεσιμα και έχουνμια σχετικη αξιοπιστια; Εγω εχω ενα pipo m2 wifi και εχω μεινει υπερευχαριστημενος.

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

τι γινεται με το dealsprime εχω στειλει 3 email και δεν μου εχουν απαντησει...

ψαχνω αυτο το tablet http://dealsprime.com/fnf-ifive-2s-quad-core-tablet-pc-rk3188-1-6ghz-ifive-skin-2-5-bt-9-7-retina-2048-1536-16gb.html αλλα μονο στο dealsprime το βρηκα

Καλησπέρα ,

Εχω καιρο να ασχοληθω με τα δρωμενα στα ταμπλετ οποτε θα ηθελα μια βοηθεια:

Θέλω να βοηθησω μια φίλη για αγορα ταμπλετ στις 7 ιντσες προς τα ποια να κατευθυνθω που αυτην τη στιγμη ειναι διαθεσιμα και έχουνμια σχετικη αξιοπιστια; Εγω εχω ενα pipo m2 wifi και εχω μεινει υπερευχαριστημενος.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος φιλε ,τι θελει να κανει με το ταμπλετ?

Τα ταμπλετ οπως ολα τα πραγματα ειναι μια σειρα απο συμβιβασμους αλλα ταμπλετ εχουν καλη οθονη αλλα καλο επεξεργαστη αλλα ειναι πιο αξιοπιστα αλλα ειναι πιο ομορφα (για γυναικες μιλαμε :lol: ) κλπ.

Τι ειναι το πιο σημαντικο για την φιλη σου?

ψαχνω αυτο το tablet http://dealsprime.com/fnf-ifive-2s-quad-core-tablet-pc-rk3188-1-6ghz-ifive-skin-2-5-bt-9-7-retina-2048-1536-16gb.html αλλα μονο στο dealsprime το βρηκα

Οι τυποι ειναι απιθανοι στην επικοινωνια τους μεσω email. Αλλα τους λες αλλα σου απαντανε και με καθυστερηση . Ειδικα αν προκειται για after sales εξυπηρετηση !!!

Hi Justin,

is there any promotional coupon for the PIPO M9 or the PIPO M9 3G tablet?

Can we exchange a tablet in case it has one or more dead pixels upon arrival?

Hi Justin,

is there any promotional coupon for the PIPO M9 or the PIPO M9 3G tablet?

Hi,

Yes, we have a $5 coupon for pipo m9 and $10 coupon for pipo m9 3g. Please let me know which one do you want? You can show me the link of the product you want to buy.

Yes

Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click

Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99

Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One

Παιδιά από το aliexpress.com μόνο με πιστωτική μπορούμε να αγοράσουμε ή και με προπληρωμένη/χρεωστική??

Κι αν γίνεται και με προπληρωμένη ή χρεωστική, από ποια τραπεζα και πως ακριβως θα ζητησω την κάρτα? Ευχαριστώ!!!

WIND :D

Παιδιά από το aliexpress.com μόνο με πιστωτική μπορούμε να αγοράσουμε ή και με προπληρωμένη/χρεωστική??

Κι αν γίνεται και με προπληρωμένη ή χρεωστική, από ποια τραπεζα και πως ακριβως θα ζητησω την κάρτα? Ευχαριστώ!!!

Με τη χρεωστική εθνοcash της εθνικής, η καλύτερη κι οικονομικότερη λύση

Hi,

Yes, we have a $5 coupon for pipo m9 and $10 coupon for pipo m9 3g. Please let me know which one do you want? You can show me the link of the product you want to buy.

Yes

Either this one (http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-3G-RK3188-1-6GHz-10-1-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-320771.html) or this one (http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-3G-Android-4-1-Quad-Core-3G-Tablet-PC-RK3188-1-6Ghz-10-1--IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-BT-HDMI-WCDMA-315160.html). IS there any difference in color in these two identical items?

What about Pipo M6 3G? Will it soon be in stock again?

Ψαχνω ενα ταμπλετ 10αρι γυρο στα 150ε για ενα φιλο

Ειδα ενα cube και ενα-δυο ramos σε αυτα τα λεφτα, ποιο λετε να προτημισω?

Οι απαιτησεις ειναι μικρες φατσοβιβλιο με κανα παιχνιδι του, ιντερνετ και στοιχιμα :lol:

παιδια καλησπερα.

το focalprice ειναι αξιοπιστο site?

οποιος φιλος εχει ψωνισει απο κει ας μου πει τη γνωμη του.επειγει.

ευχαριστω

παιδια καλησπερα.

το focalprice ειναι αξιοπιστο site?

οποιος φιλος εχει ψωνισει απο κει ας μου πει τη γνωμη του.επειγει.

ευχαριστω

Άφοβα. Μόνο ρώτα τους πρώτα αν έχουν αυτό που θες σε stock, στο site όλα in stock τα λένε...

Φυσικά, αφού είναι εντελώς άγνωστο. Πάρε το Cube U9GTV που είναι ακριβώς το ίδιο από επώνυμη μάρκα και επίσης και πιό φτηνό...

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Με τη χρεωστική εθνοcash της εθνικής, η καλύτερη κι οικονομικότερη λύση

Μα η εθνοcash είναι Maestro. Δέχεται η paypal ή το Dealsprime κάρτες Maestro;