panosvts Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Να πω κι εγω την εμπειρια μου απο dealsprime ... Παρηγγειλα 12/9 το PiPO Max-M6 3G με την υποψια οτι εχει σταματησει να παραγεται αλλα το ειχαν διαθεσιμο στο site . Τους ρωταω μεσω mail για διαθεσιμοτητα και με διαβεβαιωνουν οτι υπαρχει. Το πληρωνω λοιπον και περιμενω ανυπομoνα να ερθει. 27/9 ερχεται στα χερια μου με Singapore post . Ανοιγω το bubble φακελο και διαπιστωνω οτι μου εχουν στειλει το PiPO M6 PRO 3G . Επειδη δεν ειχα ορεξη για τα πηγαινε-ελα Κινα , λεω ας το κρατησω δεν πειραζει . Ελα μου ομως που μετα απο λιγο διαπιστωνω στην οθονη πολυ λεπτες καθετες γραμμες ανα μισο εκατοστο . Δοκιμασα εννοειται αλλες ρομ αλλα δυστυχως απ'οτι φαινεται ειναι προβληματικη η οθονη.Σε 4 email το μονο που καταφερα να συνεννοηθω με dealsprime ειναι να μου στειλουν φορμα επιστροφης και τη διευθυνση για να το στειλω. Κουβεντα ομως για τα εξοδα επιστροφης παροτι το ρωταγα και στα 4 email. Επιβεβαιωνεται το "κανουν τους Κινεζους" ... Για μενα δεν ειναι καθολου εμπιστο μαγαζι την πατησα κατα καποιο τροπο και εγω.Εστειλα πισω το τPipo Max m6 με διαφορα προβληματα και οταν τον ρωτησα πως θα το αντικαταστησει ειπε οτι εχει μερικα κομματια απο το ιδιο ταμπλετ και τα εχει για τυχον τετοιες περιπτωσεις.Απο Banggood που εχ ψωνισει εκει τα πραματα ειναι πολυ καλυτερα καλυτερη εξυπηρετηση και σε περιπτωση επιστροφης του προιοντος σου επιστρεφουνε και τα εξοδα αποστολης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Για μενα δεν ειναι καθολου εμπιστο μαγαζι την πατησα κατα καποιο τροπο και εγω.Εστειλα πισω το τPipo Max m6 με διαφορα προβληματα και οταν τον ρωτησα πως θα το αντικαταστησει ειπε οτι εχει μερικα κομματια απο το ιδιο ταμπλετ και τα εχει για τυχον τετοιες περιπτωσεις.Απο Banggood που εχ ψωνισει εκει τα πραματα ειναι πολυ καλυτερα καλυτερη εξυπηρετηση και σε περιπτωση επιστροφης του προιοντος σου επιστρεφουνε και τα εξοδα αποστολης Και τελικα σου επεστρεψαν αλλο χωρις προβλημα ή εγινε refund ? Ποσο καιρο σου πηρε το πηγαινε-ελα ? Παντως δε βρηκα πουθενα στο site τους να λενε οτι σου επιστρεφουν και τα εξοδα επιστροφης αν εχει προβλημα το προιον. Edited September 28, 2013 by swatsquadgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 απο aliexpress,ενα tablet Δες ποσες μερες σου εχουν μεινει για να κανεις αποδοχη της παραγγελιας (αν πατησεις στον αριθμο παραγγελιας θα δεις τον χρονο πανω πανω) αν τελειωνει τοτε ζητα να σου παρατεινουν τον χρονο αυτο (extend delivery time). Προσεχε μην τελειωσει ο χρονος χωρις να εχεις παραλαβει ,αν δεν σου επεκτεινουν τον χρονο αποδοχης κανε dispute . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvts Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Και τελικα σου επεστρεψαν αλλο χωρις προβλημα ή εγινε refund ? Ποσο καιρο σου πηρε το πηγαινε-ελα ? Παντως δε βρηκα πουθενα στο site τους να λενε οτι σου επιστρεφουν και τα εξοδα επιστροφης αν εχει προβλημα το προιον. Το εχω στειλει πισω απο της 16/9 εφυγε απο Αθηνα 17/9 και 20/9 εφτασε κινα πεκινο.Μεχρι σημερα ακομα δεν εχει παραλαβει μαις και το μαγαζι ειναι στην αλλη μερια της κινας τερμα νοτια.Οσες φορες ειχα μιλησει μου ειπε οτι θα γινει αντικατασταση με το ιδιο και οχι το Pipo M6pro.Εχω κρατησει και τα μειλ οποτε σε περιπτωση που στειει το προ να κανω αιτηση στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Hi justin, i bought pipo m6 3g from your store 2 months ago ordewr number 3066298. 2 days now the digizer dosent respond very good and the screen is shaking. what can i do with this? Hi, I am sorry for this. Have you sent a message to after_arrival@geekbuying.com? They can help you solve your problem. If you do not get a response from them for a long time, please let me know. By the way, our National Day holiday is coming. And some of us will be on leave in turn, so there will be a little delay to reply mails. Of course, if you have a emergency case, please choose the LiveChat. Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Θα αναφέρω και εγώ τη δικιά μου περίπτωση και εάν κάποιος έχει ανάλογη πείρα οι συμβουλές δεκτές. Παράγγειλα στις 22/08/2013 αυτό το tablet: από Geekbuying (το οποίο θεωρώ αξιόπιστο μαγαζί). Το παρέλαβα στις 05/09/2013 και την ίδια μέρα κατά το σετάρισμα διαπίστωσα ότι κόλαγε - πάγωνε. Τους ενημέρωσα και μου έστειλαν μετά από μέρες κάποιο firmware να περάσω για να λυθεί το πρόβλημα (εφόσον απ΄ότι φαινόταν ήταν θέμα λογισμικού). Το πέρασα το firmware αλλά μία από τα ίδια, με αποτέλεσμα να το στείλω πίσω για το δουν και να δόσουν λύση. Απ΄όσο βλέπω όταν κοιτάω με το tracking number το δέμα μου έχει φτάσει στο Πεκίνο και μένει από εκεί να πάει στη ShenZhen δίπλα στο Hong Kong. Το θέμα μου είναι το εξής. Κάνω κάποιες ενέργειες μέσω paypal ή όχι; Αν ναι πως να προχωρήσω; (Για τις 45 μέρες έχω μέχρι το Σαββατοκύριακο.) Από εκεί και πέρα αν ξεκινήσω dispute έχω περιθόριο 20 μέρες μέχρι να κάνω claim και πιθανότατα ακόμα και αν μου έχουν στείλει άλλο δε θα το έχω λάβει ακόμα (ούτε για να ελέγξω αν αυτό λειτουργεί κανονικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joechris Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδια καλησπερα! Μια ψιλοασχετη ερωτηση. Τα πραγματα μας με τι ταξιδευουν απο Κινα για εδω? Αεροπορικως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδια καλησπερα! Μια ψιλοασχετη ερωτηση. Τα πραγματα μας με τι ταξιδευουν απο Κινα για εδω? Αεροπορικως? Shen Zhen - Hong Kong με φορτηγό Hong Kong - Singapore με αεροπλάνο Singapore - Athens Airport με αεροπλάνο Athens Airport - Σπίτι σου οδικός (φορτηγό + ταχυδρόμος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 [..]Αν ναι πως να προχωρήσω; [/b](Για τις 45 μέρες έχω μέχρι το Σαββατοκύριακο.) Από εκεί και πέρα αν ξεκινήσω dispute έχω περιθόριο 20 μέρες μέχρι να κάνω claim και πιθανότατα ακόμα και αν μου έχουν στείλει άλλο δε θα το έχω λάβει ακόμα (ούτε για να ελέγξω αν αυτό λειτουργεί κανονικά).dispute και claim δίνοντας το τράκινγκ με το οποίο το στειλες, και ζητάς refund. αλλιώς απλά περιμένεις να δεις τι θα σου στείλουν, και μένεις στο έλεος του μαγαζιού Παιδια καλησπερα! Μια ψιλοασχετη ερωτηση. Τα πραγματα μας με τι ταξιδευουν απο Κινα για εδω? Αεροπορικως?φυσικά, αεροπορικώς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Θα αναφέρω και εγώ τη δικιά μου περίπτωση και εάν κάποιος έχει ανάλογη πείρα οι συμβουλές δεκτές. Παράγγειλα στις 22/08/2013 αυτό το tablet: από Geekbuying (το οποίο θεωρώ αξιόπιστο μαγαζί). Το παρέλαβα στις 05/09/2013 και την ίδια μέρα κατά το σετάρισμα διαπίστωσα ότι κόλαγε - πάγωνε. Τους ενημέρωσα και μου έστειλαν μετά από μέρες κάποιο firmware να περάσω για να λυθεί το πρόβλημα (εφόσον απ΄ότι φαινόταν ήταν θέμα λογισμικού). Το πέρασα το firmware αλλά μία από τα ίδια, με αποτέλεσμα να το στείλω πίσω για το δουν και να δόσουν λύση. Απ΄όσο βλέπω όταν κοιτάω με το tracking number το δέμα μου έχει φτάσει στο Πεκίνο και μένει από εκεί να πάει στη ShenZhen δίπλα στο Hong Kong. Το θέμα μου είναι το εξής. Κάνω κάποιες ενέργειες μέσω paypal ή όχι; Αν ναι πως να προχωρήσω; (Για τις 45 μέρες έχω μέχρι το Σαββατοκύριακο.) Από εκεί και πέρα αν ξεκινήσω dispute έχω περιθόριο 20 μέρες μέχρι να κάνω claim και πιθανότατα ακόμα και αν μου έχουν στείλει άλλο δε θα το έχω λάβει ακόμα (ούτε για να ελέγξω αν αυτό λειτουργεί κανονικά). Κάνε οπωσδήποτε για αρχή Dispute το οποίο δεν είναι και τόσο κακό ούτε προσβάλεις κάποιον άσχετα αν συμφώνησε ο πωλητής και σου είπε ότι θα σου βάλει τα χρήματα μόλις πάρει το δέμα....Αν δεν το κάνεις κινδυνέυεις...να απατηθείς...Εγω σήμερα πήρα τα χρήματα μου πίσω από παρόμοια περίπτωση απο το κατάστημα buycoins, από χαλασμένο tablet το οποίο εξ αρχής είχε προβλημα στην οθόνη του . Αφού επικοινώνησα και τους είπα ότι θέλω να επιστραφεί δεν μου έφεραν αντίρηση, έκανα dispute στο paypal και έδωσα το tracking number. Φυσικά το κατάστημα δεν το δέχτηκε δεν συμφώνησε καθώς δεν το είχε παραλάβει ακόμα αλλά μου διαβεβαίωσαν ότι θα το κάνουν μόλις το παραλαβουν. Κατόπιν επειδή έφτανε η ημερομηνία που έληγε το dispute έκανα claim για να είμαι καλυμμένος....Μου ζήτησαν ξανά το tracking number από την Paypal και πριν λίγες μέρες το paypal πλέον αποφάσισε υπέρ μου την υπόθεση και μου επέστρεψε ολόκληρο το ποσο στην πιστωτική μου σήμερα. Εχασα φυσικά τα 15 ευρώ για τα μεταφορικά...οκ. Οποτε dispute πριν λήξει η προθεσμία οπωσδήποτε μην ακούς τα καθυσηχαστικά mail των κινέζων.... Η διαδικασία αυτή μιλαμε 6 Αυγ. ημερομηνία αγοράς του Tablet και πλεον σήμερα η επιστροφή. Οπως καταλαβαίνεις αν το αφηνα στο έλεος του είχε λήξει και η διορία του dispute και του claim.... Edited September 30, 2013 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Hi Geekbuying. I received my Order (Number: 3074567) Allfine Fine10 10.1 Inch Tablet PC IPS Capacitive Touch Screen 1280*800 RK3066 1GB 16GB Android 4.1 and had problem from the begining. I contact with after_arrival@geekbuying.com and it was unable to fix it so i sent the item back to you (just the item without cables, box and charger to have cheap shiping fee as you told me). When i track my number i see that the item now is in Bejing. Please let me know the time you need to check the item (after you receive it) and to sent it (fixed) back, and if it takes too long if there is an other way to fix my problem. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Κάνε οπωσδήποτε για αρχή Dispute το οποίο δεν είναι και τόσο κακό ούτε προσβάλεις κάποιον άσχετα αν συμφώνησε ο πωλητής και σου είπε ότι θα σου βάλει τα χρήματα μόλις πάρει το δέμα....Αν δεν το κάνεις κινδυνέυεις...να απατηθείς...Εγω σήμερα πήρα τα χρήματα μου πίσω από παρόμοια περίπτωση απο το κατάστημα buycoins, από χαλασμένο tablet το οποίο εξ αρχής είχε προβλημα στην οθόνη του . Αφού επικοινώνησα και τους είπα ότι θέλω να επιστραφεί δεν μου έφεραν αντίρηση, έκανα dispute στο paypal και έδωσα το tracking number. Φυσικά το κατάστημα δεν το δέχτηκε δεν συμφώνησε καθώς δεν το είχε παραλάβει ακόμα αλλά μου διαβεβαίωσαν ότι θα το κάνουν μόλις το παραλαβουν. Κατόπιν επειδή έφτανε η ημερομηνία που έληγε το dispute έκανα claim για να είμαι καλυμμένος....Μου ζήτησαν ξανά το tracking number από την Paypal και πριν λίγες μέρες το paypal πλέον αποφάσισε υπέρ μου την υπόθεση και μου επέστρεψε ολόκληρο το ποσο στην πιστωτική μου σήμερα. Εχασα φυσικά τα 15 ευρώ για τα μεταφορικά...οκ. Οποτε dispute πριν λήξει η προθεσμία οπωσδήποτε μην ακούς τα καθυσηχαστικά mail των κινέζων.... Η διαδικασία αυτή μιλαμε 6 Αυγ. ημερομηνία αγοράς του Tablet και πλεον σήμερα η επιστροφή. Οπως καταλαβαίνεις αν το αφηνα στο έλεος του είχε λήξει και η διορία του dispute και του claim.... +1000000 .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τους άφησα μήνυμα στο θέμα τους εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366610 post 233, και περιμένω απάντησή τους. Αν είναι αόριστοι ή μου επιβεβαιώσουν ότι η όλη κατάσταση θα πάρει καιρό θα ξεκινήσω dispute στο paypal το Σαββατοκύριακο και ελπίζω έτσι να εξασφαλιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Αν είναι αόριστοι ή μου επιβεβαιώσουν ότι η όλη κατάσταση θα πάρει καιρό θα ξεκινήσω dispute στο paypal το Σαββατοκύριακο και ελπίζω έτσι να εξασφαλιστώ. Δηλαδή αν σου πουν ότι θα το λύσουν το θέμα αμεσα θα ησυχάσεις εεε? Αυτοί μέχρι να λήξει το 45ημερο μπορεί να σου λένε ότι θες να ακούσεις εσύ...........ΟΤΙ και να σου πουν ΜΗΝ αφησεις να περασει η ημερομηνία αυτή .Ακόμα και αν πάρουμε το σενάριο ότι δεν θα σε κλέψουν , πίστεψε με θα εξυπηρετηθείς πολύ πιο γρήγορα αν έχεις dispute ανοικτό στο paypal. Αν πάλι θες να βάλεις για δήμαρχος στην Κίνα :lol::lol: και δεν θες να δημιουργείς αντιπάθειες , ασε την ημερομηνία να περάσει και ότι σε βρει...:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Δηλαδή αν σου πουν ότι θα το λύσουν το θέμα αμεσα θα ησυχάσεις εεε? Αυτοί μέχρι να λήξει το 45ημερο μπορεί να σου λένε ότι θες να ακούσεις εσύ...........ΟΤΙ και να σου πουν ΜΗΝ αφησεις να περασει η ημερομηνία αυτή .Ακόμα και αν πάρουμε το σενάριο ότι δεν θα σε κλέψουν , πίστεψε με θα εξυπηρετηθείς πολύ πιο γρήγορα αν έχεις dispute ανοικτό στο paypal. Αν πάλι θες να βάλεις για δήμαρχος στην Κίνα :lol::lol: και δεν θες να δημιουργείς αντιπάθειες , ασε την ημερομηνία να περάσει και ότι σε βρει...:p:p Δε θα αφήσω το 45 ήμερο να περάσει (απ΄οτι καταλαβαίνω η μόνη εξασφάλιση είναι dispute στο paypal), απλά θέλω να δω τι θα απαντήσουν και τι λύση θα μου προτείνουν, αν μου προτείνουν κάτι άλλο εκτός του να περιμένω την αντικατάσταση ή επιστροφή του ίδιου επσκευασμένου όπως refund των χρημάτων ή πίστωση του ποσού στο λογαριασμό μου στο Geekbuying για αγορά άλλου προϊόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvts Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ας πω και εγω την δικη μου περιπτωση. 3/9/2013 εκανα αγορα απο Dealsprime ενα ταμπλετ της Pipo Max M6 3G.Μετα απο 13 μερες αφου το παρελαβα την ιδια μερα εντοπισα καποια προβληματα στο ταμπλετ,και αφου μιλησα αμεσως μαζι τους και μου ειπαν να κανω καποια πραγματα δεν λυθηκε το προβλημα με αποτελεσμα να μου ζητησει να το στειλω πισω για αντικατασταση.Το στελνω αμεσως πισω.Εφτασε το ταμπλετ στις 27/9 και στις 28/9 ειχε μια αποτυχημενη παραδωση.εως και σημερα δεν το εχει παραλαβει μια και νομιζω οτι εχουνε μεχρι της 7/10 αργια στην κινα.Αυτο που σκεφτομαι εφοσον εχουνε τελειωσει τα συγκεκριμενα ταμπλετ πως θα μου το αντικαταστησει με το ιδιο αν και αυτος λεει οτι τοτε που μιλησαμε δεν ειχανε τελειωσει ακομα και κρατησε 1 για μενα εφοσον ειχαμε ερθει σε επικοινωνια και του εστειλα και το Truck number.Μηπως δεν πρεπει να τον πιστεψω και να ανοιξω ενα dispute στο paypal??Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως μου στειλει το M6 Pro και οχι το Max.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Οπως εχει ειπωθει πολλες φορες , οι Κινεζοι ειναι καλοι μεχρι να πουλησουν . Στο after sales και υποστηριξη ειναι για κλοτσιες . Κι εγω που αγορασα απο dealsprime και μου εστειλαν αντι για το PIPO MAX M6 3g το PIPO M6 PRO , το οποιο εχει και προβλημα στην οθονη, ακομα προσπαθω να τους κανω να καταλαβουν οτι θελω τα χρηματα μου πισω . Αυτοι , το μονο που λενε ειναι οτι ειναι καλυτερο και ακριβοτερο αυτο που μου εστειλαν αυθαιρετα και οτι δεν κανουν refund παρα μονο replace/repair . Ετσι , ανοιξα κι εγω dispute στο paypal μπας και βγαλω ακρη ... panosvts σιγα μην εχουν κρατησει καβαντζα για να αντικαθιστουν προβληματικες ταμπλετες . Ή θα στην επισκευασουν ή θα σου δωσουν άλλη επισκευασμενη .Αν σου στειλουν το PRO καλα ξεμπερδεματα (ΥΓ σβησε μηνυματα απο το inbox γιατι ειναι full) Edited October 2, 2013 by swatsquadgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvts Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 οποτε η μονη λυση ειναι να ανοιξω dispute στο paypal και να ζητησω πισω τα λεφτα μου εφοσον το εστειλα και δεν πανε να το παραλαβουνε απο το ταχυδρομειο Success find: 6 items! item No. Year Status Location Destination Country Date RE182680146GR 2013 Departure from China GRATHA CN 20130917 0112 RE182680146GR 2013 Arrival at outward office of exchange Beijing CN 20130920 0905 RE182680146GR 2013 Departured Beijing CN 20130920 1332 RE182680146GR 2013 Departured 51805300 CN 20130927 0920 RE182680146GR 2013 Departured 51805300 CN 20130927 1407 RE182680146GR 2013 Unsuccessful delivery 51803102 CN 20130928 150359 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 οποτε η μονη λυση ειναι να ανοιξω dispute στο paypal και να ζητησω πισω τα λεφτα μου εφοσον το εστειλα και δεν πανε να το παραλαβουνε απο το ταχυδρομειο Success find: 6 items! item No. Year Status Location Destination Country Date RE182680146GR 2013 Departure from China GRATHA CN 20130917 0112 RE182680146GR 2013 Arrival at outward office of exchange Beijing CN 20130920 0905 RE182680146GR 2013 Departured Beijing CN 20130920 1332 RE182680146GR 2013 Departured 51805300 CN 20130927 0920 RE182680146GR 2013 Departured 51805300 CN 20130927 1407 RE182680146GR 2013 Unsuccessful delivery 51803102 CN 20130928 150359 Εννοειται ανοιγεις dispute γιατι θα χασεις το περιθωριο των 45 ημερων . Πιστευω απο βδομαδα που τελειωνουν οι αργιες τους θα το παραλαβουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvts Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εννοειται ανοιγεις dispute γιατι θα χασεις το περιθωριο των 45 ημερων . Πιστευω απο βδομαδα που τελειωνουν οι αργιες τους θα το παραλαβουν Το θεμα ειναι οτι απο Banggod που πηρα καποια πραγματα χθες σημερα μου στειλανε track number και οταν τους ρωτησα αν δουλευουν τα ταχυδρομεια λογο αργειας μου ειπε οτι δουλευουν απλα με μειωμενο προσωπικο..Να περιμενω λιγο ακομα η να ανοιξω Dispute?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Το θεμα ειναι οτι απο Banggod που πηρα καποια πραγματα χθες σημερα μου στειλανε track number και οταν τους ρωτησα αν δουλευουν τα ταχυδρομεια λογο αργειας μου ειπε οτι δουλευουν απλα με μειωμενο προσωπικο..Να περιμενω λιγο ακομα η να ανοιξω Dispute?? Εξαρταται ποσες ημερες εχουν απομεινει που μπορεις να ανοιξεις case στο paypal . Και να κανεις dispute δεν τρεχει τιποτα , ας παρεξηγηθουν οι Κινεζοι ! Ειναι γνωστο οτι δεν τους εμπιστευομαστε , ουτε φημιζονται για την αξιοπιστια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvts Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εξαρταται ποσες ημερες εχουν απομεινει που μπορεις να ανοιξεις case στο paypal . Και να κανεις dispute δεν τρεχει τιποτα , ας παρεξηγηθουν οι Κινεζοι ! Ειναι γνωστο οτι δεν τους εμπιστευομαστε , ουτε φημιζονται για την αξιοπιστια τους Σημερα ειμαι στις 29 ημερες απο την ημερομηνια αγορας..Μηπως να περιμενω λιγο αλλα βλεπω οτι προσπαθουνε να κερδισουνε χρονο γιατι εχουνε περασει 5 μερες και δεν το εχουνε παραλαβει μετα την αποτυχημενη παραδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtapes79 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Hello. I bought a Cube U30 GT2 and everything is ok. I just made a mistake in my order and I bought a case that is smaller than the GT2 (http://www.geekbuying.com/item/9-7--inch-Cube-U9GT2---Window-N90-Tablet-PC-Folio-PU-Leather-Case-Cover-Stand-303998.html). Because I want to order a new one, and I don't want this one with the BT keyboard (http://www.geekbuying.com/item/Special-Keyboard-Leather-Case-Cover-for-Cube-U30-Dual-Core-U30GT2-Quad-Core-Red-315707.html), but a simple one just for the tablet, which one is more compatible with my GT2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Hi Geekbuying. I received my Order (Number: 3074567) Allfine Fine10 10.1 Inch Tablet PC IPS Capacitive Touch Screen 1280*800 RK3066 1GB 16GB Android 4.1 and had problem from the begining. I contact with after_arrival@geekbuying.com and it was unable to fix it so i sent the item back to you (just the item without cables, box and charger to have cheap shiping fee as you told me). When i track my number i see that the item now is in Bejing. Please let me know the time you need to check the item (after you receive it) and to sent it (fixed) back, and if it takes too long if there is an other way to fix my problem. Thanks. Hi, can you send an email to after_arrival@geekbuying.com? They will give you the correct time. If you do not get a fast reply from them, please let me know. thanks Hello. I bought a Cube U30 GT2 and everything is ok. I just made a mistake in my order and I bought a case that is smaller than the GT2 (http://www.geekbuying.com/item/9-7--inch-Cube-U9GT2---Window-N90-Tablet-PC-Folio-PU-Leather-Case-Cover-Stand-303998.html). Because I want to order a new one, and I don't want this one with the BT keyboard (http://www.geekbuying.com/item/Special-Keyboard-Leather-Case-Cover-for-Cube-U30-Dual-Core-U30GT2-Quad-Core-Red-315707.html), but a simple one just for the tablet, which one is more compatible with my GT2? Hi, you can try this one: http://www.geekbuying.com/item/Special-Holster-for-Cube-U30GT2-10-1-inch-Quad-Core-RK3188-Android-4-1-Tablet-PC-Black-314763.html Edited October 6, 2013 by navi55 Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Hi. I've already sent email to after_arrival@geekbuying.com and as i see when i track my number RE317339697GR the item has arrived and see that has unsucsesfully delivery. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts