gerstavros2 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εχω αγορασει απο το tinydeal.com 2 tablet ... TINYDEAL.COM ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ το ployer momo 9 και το ployer momo 19 9.7 ips quad core Μακρυά από μας. Ούτε μεμβράνες οθόνης δεν στέλνουν σωστά Παίδες φίλος ψάχνει κινέζικο με 3G και GPS, έκδοση Android 4.1, έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό;http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-OUMEI-X5-MTK8377-Dual-Core-3G-7inch-Tablet-PC-Android-4-1-Jelly-Bean-OS/741242033.html Καλημερα θελω να παραγγειλω το pipo m7pro απο PiPo-Store .Ειναι αξιοπιστο ? εχει και χαμηλοτερες τιμες για τα pipo ...όχι. και δεν έχει ιδιαίτερα χαμηλότερες τιμές, πρόσθεσε και το κόστος μεταφορικών που έχουν εξτρά. Προτίμησε γνωστά μαγαζιά που αναφέρονται κι εδώ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uclas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Το PayPal δεχεται VisaElectron, την χρησιμοποιω τουλαχιστον 4 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Order Number: #3064173 Order Date: 7/19/2013 Order Status: Shipped -------------------------------------------------------------------------------- Shipping methods: AirMail Tracking Number: RB530535175CN Shipping date: 7/22/2013 6:56:59 TILL TODAY I DONOT HAVE ANY NEWS ON THIS ORDER CAN YOU PLEASE HELP? I THINK THAT ONE MONTH IS ENOUGH..SHOULD I CANCEL THE ORDER? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπερα. Θελω να ρωτησω κατι και αν ξερει καποιος ας μου απαντησει. Εκανα παραγγελια ενα ταμπλετ PIPO S1pro απο banggood στις 13-08, την επομενη το στειλαν και μου εδωσαν Track Number τυπου RExxxxxxxxxSE αλλα σε ολα τα site που κανεις αναζητηση δεν εμφανιζει τιποτα. Μπορει 10 μερες μετα να μην εμφανιζεται πουθενα το Track Number? Μεχρι τωρα ηξερα οτι πρεπει να περιμενεις 3-4 μερες μεχρι να εμφανιστει. Μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα με το δεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Να φανταστω οτι το εψαξες στα σουηδικα ταχυδρομεια ,σωστα? Αν το εχεις ψαξει τοτε μιλα μαζι τους και πες τους το προβλημα αν θυμαμαι καλα απαντανε σχετικα γρηγορα στο banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Να φανταστω οτι το εψαξες στα σουηδικα ταχυδρομεια ,σωστα? Αν το εχεις ψαξει τοτε μιλα μαζι τους και πες τους το προβλημα αν θυμαμαι καλα απαντανε σχετικα γρηγορα στο banggood. Σημερα το πρωι, εβγαλε αυτα στο site των Σουηδ. ταχυδρομ. 8/24/2013 7:07 AM Sweden Post, Direct Link, Singapore The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad Δηλαδη το δεμα εχει φυγει απο Σουηδια και ερχεται Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Αργούν τα συγκεκριμένα να φανούν, 4-8 μέρες περίπου. Εγώ τα βρίσκω από εδώ http://directlinktrackedplus.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Order Number: #3064173 Order Date: 7/19/2013 Order Status: Shipped -------------------------------------------------------------------------------- Shipping methods: AirMail Tracking Number: RB530535175CN Shipping date: 7/22/2013 6:56:59 TILL TODAY I DONOT HAVE ANY NEWS ON THIS ORDER CAN YOU PLEASE HELP? I THINK THAT ONE MONTH IS ENOUGH..SHOULD I CANCEL THE ORDER? Hi, I just checked your package in http://www.17track.net/index_en.shtml, and the systems indicates that your order is still under transporting. This shipping time for China Post is normal, so please wait for some times, and I think your package will be there. Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 την έκπτωση πως την παίρνω ? τι πρέπει να κάνω ? θέλω να πάρω το Μ9 PRO απλά όταν το ψάχνω βγάζει δύο τιμές . μια 237 ευρώ και μία 207 ευρώ . ποια είναι η διαφορά από τα δύο ? επίσης έχω το PIPO m8 και θέλω προστασία οθόνης . υπάρχει σε αυτό το σάιτ ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeekBuying Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 την έκπτωση πως την παίρνω ? τι πρέπει να κάνω ? θέλω να πάρω το Μ9 PRO απλά όταν το ψάχνω βγάζει δύο τιμές . μια 237 ευρώ και μία 207 ευρώ . ποια είναι η διαφορά από τα δύο ? επίσης έχω το PIPO m8 και θέλω προστασία οθόνης . υπάρχει σε αυτό το σάιτ ? Hi, the cheaper one is Wi-Fi version. And the other one is 3G version. Did you mean you have a PiPO M8 and you want to get a screen protector for it? Παράθεση Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99 Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 ας πω κι εγώ την εμπειρία μου. Πήρα κινητό κόστους 115 $ από bangwood και αφού έκαναν 7 μέρες να στείλουν τους μίλησα με livechat, ακύρωσα και σε 3-4 ώρες εβαλαν πισω τα λεφτα στο paypal. Πήρα tablet αξίας 60$ από focalprice και σε 2 μέρες το είχαν στείλει. Τώρα έχω tracking number και το περιμένω. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι είναι τούτο ρε παιδιά? Πολύ "τούμπανο" δεν είναι? Σταύρο τι λες? http://www.focalprice.com/CE0588W/Presell_TG_Teamgee_Super8_E1_81_169_Capacitive_IPS_Touch_1280x800.html?utm_source=FP&utm_medium=1308WP&utm_campaign=FP_1308WP_CE0588W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Έκανα μια παραγγελία tablet από ebellking.com στις 31/7 αλλά δεν το είχαν διαθέσιμο και μου πρότεινε άλλο (κακώς γιατί στη σελίδα τους δεν έγραφαν ότι δεν ήταν διαθέσιμο ). Εγώ δεν συμφώνησα και συμφωνήσαμε να γίνει η επιστροφή του ποσού στον λογαριασμό μου στο PayPal. Από τοτε τιποτα ακόμα. Τους έχω γράψει ίσα με 20 email και η απαντηση τους είναι ότι το θέμα προωθήθηκε στο τμήμα πωλήσεων και θα γίνει επιστροφή. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε και λέω να ανοίξω υπόθεση- dispute στο paypal. Ξέρετε λεπτομέρειες πόσες μέρες μετά και μέχρι πόσο εχω περιθωριο μετά την αγορά να την υποβάλω? Σε ποια απο τις δύο κατηγορίες θα πρέπει να την εντάξω στο σύστημα τής PayPal? Έχει 2 κατηγορίες. 1 ότι δεν έχεις ποτέ κάνει παραγγελία και δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη και 2 ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμη το δέμα η δεν είναι σωστό το προϊόν. http://db.tt/kVlUqPAy Τελικά άνοιξα υπόθεση και την δευτερη μέρα μου βάλανε οι κινέζοι τα λεφτά πίσω για να την κλείσω...Ε και ο κινεζοάγιος θέλει την φοβέρα του... τωρα την πάτησα με άλλο tablet. Πήρα ένα ainol 7 novo fire υποτίθεται πετυχημένο στον χρόνο....Μου βγήκε μάπα καθώς την πρώτη μέρα χάλασε η οθόνη touch καθώς σε αρκετά σημεία δεν ανταποκρίνεται αλλά και ζεσταίνεται πάρα πολύ στο πίσω μέρος του. Η buycoins μου πρότεινε να μου δώσει 10 δολάρια σε προιοντα από το κατάστημα ή να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα. Ερώτηση 1 Πόσο είναι τα μεταφορικά για Κινα περίπου έχει στείλει κανείς? ερώτηση 2. Εφόσον μου πανε να το στείλω αν δεν συμφέρει μπορώ να ανοίξω dispute στην paypal ή θα την χάσω???γιατί λογικά η paypal θα μου πει ότι σου πρότεινε λύση ο πωλητής και δεν την δέχτηκες???? ερώτηση 3. Τι θα κάνατε στην θέση μου??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 30, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 τωρα την πάτησα με άλλο tablet. Πήρα ένα ainol 7 novo fire υποτίθεται πετυχημένο στον χρόνο....Μου βγήκε μάπα καθώς την πρώτη μέρα χάλασε η οθόνη touch καθώς σε αρκετά σημεία δεν ανταποκρίνεται αλλά και ζεσταίνεται πάρα πολύ στο πίσω μέρος του. Η buycoins μου πρότεινε να μου δώσει 10 δολάρια σε προιοντα από το κατάστημα ή να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα. Ερώτηση 1 Πόσο είναι τα μεταφορικά για Κινα περίπου έχει στείλει κανείς? ερώτηση 2. Εφόσον μου πανε να το στείλω αν δεν συμφέρει μπορώ να ανοίξω dispute στην paypal ή θα την χάσω???γιατί λογικά η paypal θα μου πει ότι σου πρότεινε λύση ο πωλητής και δεν την δέχτηκες???? ερώτηση 3. Τι θα κάνατε στην θέση μου??? το στελνεις πισω συστημενο παντα τους δινεις το Tracking number,ανοιγεις dispute στο paypal(τους δινεις το Tracking) και ζητας refund και οχι αλλαγη η επισκευη. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) το στελνεις πισω συστημενο παντα τους δινεις το Tracking number,ανοιγεις dispute στο paypal(τους δινεις το Tracking) και ζητας refund και οχι αλλαγη η επισκευη. Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Είναι δοκιμασμένο αυτό έτσι?? Αν είναι αυτό θα κάνω τουλάχιστον θα πληρώσω την αποστολή αλλα θα πάρω τα χρήματα πίσω.... Πριν λίγο μου προτείνανε να το στείλω και να μου κάνουν refund οποτε πάλι χρειάζεται να ανοίξω dispute? ή όχι? Edited August 30, 2013 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Είναι δοκιμασμένο αυτό έτσι?? Αν είναι αυτό θα κάνω τουλάχιστον θα πληρώσω την αποστολή αλλα θα πάρω τα χρήματα πίσω.... Πριν λίγο μου προτείνανε να το στείλω και να μου κάνουν refund οποτε πάλι χρειάζεται να ανοίξω dispute? ή όχι? Dispute θα κάνεις ούτως ή άλλως για να είσαι καλυμμένος από το Paypal. Στέλνεις το tablet πίσω ως συστημένο για να υπάρχει αποδεικτικό (το tracking ID) ότι το έστειλες. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδια εχω ξεχωρισει 2 tablet στις 8'' ιντσες!! το pipo u8 και το chuwi v88!! ξερετε απο ποιο site μπορω να τα βρω φτηνοτερα? το budget ειναι μεχρι 140 ευρω!! κοιταω και για 9.7~10 ιντσες σε αυτα τα χρηματα και πηρε το ματι μου αυτο http://dealsprime.com/ainol-novo-10-captain-basic-tablet-pc-1-5ghz-atm7029-quad-core-10-1-1280-800-bt-2gb-ddr3-16gb-rom-novo10-captain.html θα ηθελα αλλες προτασεις αν εχετε να κανετε σε αυτην την τιμη και κατω σε 8 η 10 ιντσες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Dispute θα κάνεις ούτως ή άλλως για να είσαι καλυμμένος από το Paypal. Στέλνεις το tablet πίσω ως συστημένο για να υπάρχει αποδεικτικό (το tracking ID) ότι το έστειλες. Κατάλαβα απλά το λέω γιατί η paypal υπενθυμίζει οτι πριν προβεις σε dispute να τα βρεις με τον πωλητή. Θεωρώ εγώ τώρα (σαν συνήγορος του διαβόλου) ότι εφόσον τα βρήκες ίσως να μην χρειάζεται...και ρωτάω επίσης, μήπως που την πει η Paypal για το άνοιγμα dispute? Αλλα αν το κάνατε και είναι δοκιμασμένο αυτό θα κάνω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Κατάλαβα απλά το λέω γιατί η paypal υπενθυμίζει οτι πριν προβεις σε dispute να τα βρεις με τον πωλητή. Θεωρώ εγώ τώρα (σαν συνήγορος του διαβόλου) ότι εφόσον τα βρήκες ίσως να μην χρειάζεται...και ρωτάω επίσης, μήπως που την πει η Paypal για το άνοιγμα dispute? Αλλα αν το κάνατε και είναι δοκιμασμένο αυτό θα κάνω και εγω. Dispute κάνεις, όχι claim. Εφόσον τακτοποιηθεί το θέμα σου, κλείνεις το dispute και είσαι εντάξει. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αποφασισα να μην ξαναβαλω κινεζια απο τετοια μαγαζια στο σπιτι μου, αν δεν εχουν εγγυηση απο τοπικο αντιπροσωπο/εισαγωγεα! Καλυτερα +50€ στην τιμη παρα αυτο το χαλι της μη επικοινωνιας. Στα τσακιδια:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) παιδια εχω ξεχωρισει 2 tablet στις 8'' ιντσες!! το pipo u8 και το chuwi v88!! ξερετε απο ποιο site μπορω να τα βρω φτηνοτερα? το budget ειναι μεχρι 140 ευρω!! κοιταω και για 9.7~10 ιντσες σε αυτα τα χρηματα και πηρε το ματι μου αυτο http://dealsprime.com/ainol-novo-10-captain-basic-tablet-pc-1-5ghz-atm7029-quad-core-10-1-1280-800-bt-2gb-ddr3-16gb-rom-novo10-captain.html θα ηθελα αλλες προτασεις αν εχετε να κανετε σε αυτην την τιμη και κατω σε 8 η 10 ιντσες!! εχω δει απο κοντά το chuwi v88 ενός φίλου μου είναι εκπληκτικο μου εχει μείνει και μένα αυτό το κομάτι. Ψάξε για review στο youtube έχει και ελληνικό. Αποφασισα να μην ξαναβαλω κινεζια απο τετοια μαγαζια στο σπιτι μου, αν δεν εχουν εγγυηση απο τοπικο αντιπροσωπο/εισαγωγεα! Καλυτερα +50€ στην τιμη παρα αυτο το χαλι της μη επικοινωνιας. Στα τσακιδια:X οχι με την επικοινωνία τους δεν είχα θέμα μου απαντούσαν αμέσως. αλλά και αυτοί δεν σου λένε απο την αρχή στείλτο πίσω προσπαθούν με άλλους τρόπους να σε ηρεμήσουν. Αλλά η προταση για 10 δολάρια ψώνια από το μαγαζί τους ήταν απαράδεκτη....Οποτε καλύτερα πίσω και dispute. Είναι μία στις τόσες. Εχω πάρει απο Κίνα άπειρα πράγματα απο το 99 ψωνίζω απο εκει και μέχρι τώρα δεν ειχα κανένα πρόβλημα....με paypal φυσικά πάντα. Frontier να σε ρωτήσω τα χρήματα τα επιστρεφει ο πωλητής αφού λάβει το πακέτο ή στα βάζει η paypal ??? Edited August 30, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 εχω δει απο κοντά το chuwi v88 ενός φίλου μου είναι εκπληκτικο μου εχει μείνει και μένα αυτό το κομάτι. Ψάξε για review στο youtube έχει και ελληνικό. ευχαριστω πολυ θα δω.... παντως και για διπηρινο 9.7 στην τιμη των 120-130 ευρω δεν θα ελεγα οχι!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Frontier να σε ρωτήσω τα χρήματα τα επιστρεφει ο πωλητής αφού λάβει το πακέτο ή στα βάζει η paypal ??? Για να επιστρέψει χρήματα η Paypal πρέπει να έχει γίνει claim. Συνήθως ο πωλητης αφού παραλάβει την επιστροφή, πιστώσει το λογαριασμό σου στο Paypal. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μία ερώτηση για merimobiles: Τρεις φορές που παρήγγειλα από Κίνα από 3 διαφορετικά μαγαζιά, είχα επιλέξει όλες τις φορές Singapore Post (γιατί δεν είχε έξτρα χρέωση) και τα πακέτα είχαν έρθει συστημένα. Παρήγγειλα πριν λίγες μέρες ένα tablet για φίλο από το merimobiles. Για αποστολή με Singapore Post είχε extra χρέωση και τελικά παρήγγειλα με "Free Ship" που ήταν δωρεάν. Αυτο σημαίνει ότι δεν θα είναι με ειδοποίηση και θα το αφήσει ο ταχυδρόμος στην πόρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδια εχω ξεχωρισει 2 tablet στις 8'' ιντσες!! το pipo u8 και το chuwi v88!! ξερετε απο ποιο site μπορω να τα βρω φτηνοτερα? το budget ειναι μεχρι 140 ευρω!! κοιταω και για 9.7~10 ιντσες σε αυτα τα χρηματα και πηρε το ματι μου αυτο http://dealsprime.com/ainol-novo-10-captain-basic-tablet-pc-1-5ghz-atm7029-quad-core-10-1-1280-800-bt-2gb-ddr3-16gb-rom-novo10-captain.html θα ηθελα αλλες προτασεις αν εχετε να κανετε σε αυτην την τιμη και κατω σε 8 η 10 ιντσες!! Και 2 πανω κατω τα ιδια ειναι αλλα το PIPO φαινεται να κερδιζει κατα κρατος οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης και καποια ¨παιδικα" προβληματακια του V88 οπως μετριο φινιρισμα και συναρμολογηση της συσκευης, η sd εξεχει μισο ποντο, μετριο σημα wifi σε καποια (οχι σε ολα) κλπ. Και τα λεω αυτα επειδη το ειχα. Το PIPO παρολο που ειναι ιδιο σε specs φαινεται να μην εχει τετοια θεματα και να εχει και αρκετα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, ομως επειδη δεν το εχω (ομως σκεφτομαι να το παρω) δεν μπορω να ειμαι απολυτος. Ισως να ειναι λιγο πιο παχύ απο το V88 κανα χιλιοστο νομιζω. Παντως και τα 2 ειναι πολυ καλα μηχανακια για τα λεφτα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts