Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι λέτε γι αυτο? φαίνεται καλό αν και δεν πρόλαβα να το ψάξω.

http://www.myefox.es/stock-en-europa-tablet-pc-u30gt-mini-rk3066-1-6ghz-dual-core-7-pulgadas-hd-ips-dobleaacute-mara-p-1227246

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ελπίζω να μην την πάτησα με το τελωνείο.

Η παραγγελία είναι Arrived at overseas (Country code: GR) στο singpost απο προχθές 22/4 στις 7 το πρωι.

Στο ελτα τρακιν τιποτα.Παίρνω τηλ μου λενε οτι δεν το βρισκουν και οτι μπορει να εχει κολλησει στο τελωνειο.:cry:

Μπορώ να κάνω τιποτα άλλο; (εκτός από το να κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα)

Σε άλλες περιπτώσεις είδα αυθημερόν ενημέρωση των ελτα.:cry::cry:

Μήπως τα παραλέω;; :wacko::wacko:

Παιδια ελπίζω να μην την πάτησα με το τελωνείο.

Η παραγγελία είναι Arrived at overseas (Country code: GR) στο singpost απο προχθές 22/4 στις 7 το πρωι.

Στο ελτα τρακιν τιποτα.Παίρνω τηλ μου λενε οτι δεν το βρισκουν και οτι μπορει να εχει κολλησει στο τελωνειο.:cry:

Μπορώ να κάνω τιποτα άλλο; (εκτός από το να κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα)

Σε άλλες περιπτώσεις είδα αυθημερόν ενημέρωση των ελτα.:cry::cry:

Μήπως τα παραλέω;; :wacko::wacko:

τα παραλές. σήμερα λογικά θα σ έρθει ειδοποιητήριο

Τι λέτε γι αυτο? φαίνεται καλό αν και δεν πρόλαβα να το ψάξω.

http://www.myefox.es/stock-en-europa-tablet-pc-u30gt-mini-rk3066-1-6ghz-dual-core-7-pulgadas-hd-ips-dobleaacute-mara-p-1227246

Αυτό το ταμπλετ έχει σταματήσει να παράγεται από πέρσι, και τα Χριστούγεννα που το ψαχνα δεν υπήρχε σχεδόν πουθενά διαθέσιμο, κ το βρήκα τελικά σ ένα μαγαζάκι στο aliexpress, 90 ευρώ από επιστροφές, αν κ δουλεύει άριστα τόσους μήνες. Το έχει σίγουρα ο Ισπανός σε στοκ;

τα παραλές. σήμερα λογικά θα σ έρθει ειδοποιητήριο

Αυτό το ταμπλετ έχει σταματήσει να παράγεται από πέρσι, και τα Χριστούγεννα που το ψαχνα δεν υπήρχε σχεδόν πουθενά διαθέσιμο, κ το βρήκα τελικά σ ένα μαγαζάκι στο aliexpress, 90 ευρώ από επιστροφές, αν κ δουλεύει άριστα τόσους μήνες. Το έχει σίγουρα ο Ισπανός σε στοκ;

τωρα μιλαγα μαζι τους στο chat. Στην αρχη μου ειπαν οτι δεν στελνουν ελλαδα αλλα οταν τους ειπα να μου ακυρωσουν την παραγγελια και να επιστρεψουν τα χρηματα στο paypal ειπαν οτι θα μου το στειλουν.

Πριν τους ειχα ρωτησει ποσο κανει να φτασει και μου ειπαν 6-7 μερες νομιζοντας οτι ειμαι ισπανια.

Περιμενω να δω τι θα γινει. Δειχνει πολυ καλο πάντως στα βιντεο που ειδα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

τωρα μιλαγα μαζι τους στο chat. Στην αρχη μου ειπαν οτι δεν στελνουν ελλαδα αλλα οταν τους ειπα να μου ακυρωσουν την παραγγελια και να επιστρεψουν τα χρηματα στο paypal ειπαν οτι θα μου το στειλουν.

Πριν τους ειχα ρωτησει ποσο κανει να φτασει και μου ειπαν 6-7 μερες νομιζοντας οτι ειμαι ισπανια.

Περιμενω να δω τι θα γινει. Δειχνει πολυ καλο πάντως στα βιντεο που ειδα.

6-7 μέρες; και τόσο μεγάλη τιμή; προφανως το στέλνουν από κίνα με ems. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει ακόμη στοκ, μετά από τόσους μήνες. Δεν σου προτείνω να το ρισκάρεις, δεν ξέρεις τι κομμάτι θα σου ρθει. Εμένα ήταν ανακατασκευασμένο από επιστροφή, το είδα όταν το αποσυναρμολόγησα.

Καλησπέρα στην παρέα.Είμαι στην αναζήτηση ταμπλετ και εγώ και γλυκοκοιτάζω το cube u30gt ainol 10 hero i & ii. Ολα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι με 1gb ram. Μήπως υπάρχει κάτι καλό με 2gb ram?Ισως έχω καλομάθει από το nexus 4 και τα θεωρώ λίγα τα 1gb :lol:

Aπό minideal.

(Το aliexpress δεν είναι ένα μαγαζί)

Φίλε gerstavros δυστιχώς το minideal το έχει μόνο με 4 ή 16 giga ROM.

To geekbuying οπως μου είπαν και μετα απο ερωτηση μου εχουν αυτο με τα 8 giga.

Λες να το αποφείγω το geekbuying και να παρω αυτο με τα 4 giga απο minideal?

Μηπως δεν ειναι και τοσο σημαντικη η διαφορα απο τα 4 στα 8 γιγα ROM? (ειμαι και νεος στα android):rolleyes:

Ευχαριστω πολυ παντως για τον χρονο σου!:D

Καλησπέρα στην παρέα.Είμαι στην αναζήτηση ταμπλετ και εγώ και γλυκοκοιτάζω το cube u30gt ainol 10 hero i & ii. Ολα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι με 1gb ram. Μήπως υπάρχει κάτι καλό με 2gb ram?Ισως έχω καλομάθει από το nexus 4 και τα θεωρώ λίγα τα 1gb :lol:

Μια χαρα ειναι με 1 gb

Δες κάτι τετραπύρηνα με A31 και 2GB RAM

Φίλε gerstavros δυστιχώς το minideal το έχει μόνο με 4 ή 16 giga ROM.

To geekbuying οπως μου είπαν και μετα απο ερωτηση μου εχουν αυτο με τα 8 giga.

Λες να το αποφείγω το geekbuying και να παρω αυτο με τα 4 giga απο minideal?

Μηπως δεν ειναι και τοσο σημαντικη η διαφορα απο τα 4 στα 8 γιγα ROM? (ειμαι και νεος στα android):rolleyes:

Ευχαριστω πολυ παντως για τον χρονο σου!:D

Και το geekbuying με 4 το χει κατα 95%, όλα τα τετραπύρηνα mtk6589 που έβγαιναν με 8GB ROM πλέον έρχονται με 4GB, και δεν μπορείς να σαι σίγουρος τι θα σου στείλουν.

Η εσωτερική μνήμη, αν βάλεις καρτα μνήμης, σου είναι αδιάφορη πάντως, οπότε πάρτο από όπου βγαίνει φθηνότερα απ τους 2

6-7 μέρες; και τόσο μεγάλη τιμή; προφανως το στέλνουν από κίνα με ems. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει ακόμη στοκ, μετά από τόσους μήνες. Δεν σου προτείνω να το ρισκάρεις, δεν ξέρεις τι κομμάτι θα σου ρθει. Εμένα ήταν ανακατασκευασμένο από επιστροφή, το είδα όταν το αποσυναρμολόγησα.

Ακύρωσα την πληρωμή.

Ποιο 7αρι θα με συμβουλευες να πάρω για μενα πλεον οχι για την μικρή :)

Θέλω να αξίζει τον κόπο γιατι τώρα υπάρχει και το tab2 στα 170 ευρω και το nexus 7 στα 200.

Ακύρωσα την πληρωμή.

Ποιο 7αρι θα με συμβουλευες να πάρω για μενα πλεον οχι για την μικρή :)

Θέλω να αξίζει τον κόπο γιατι τώρα υπάρχει και το tab2 στα 170 ευρω και το nexus 7 στα 200.

Κωστα καλημερα.

Δες εδώ - http://www.ipadalternative.com/en/184-hyundai-t7-quad-core-tablet-.html

http://www.minideal.net/8-onda-v812-android-4-1-tablet-pc-a31-quad-core-1-5ghz-2gb-ram-dual-camera-ips-screen.html

giphy.gif

Αυτά τα στοιχεία έχω για τον Hank Jia, που χειρίζεται τα refunds/επιστροφές (υποθέτω ότι τα δίνουν σε όλους όσους θέλουν να στείλουν κάτι πίσω):

Hank Jia (Tech Support)

9K, Block 3, YUANXINGJU,

Tianbei Xincun, Wenjin North Road,

Luohu,

Shenzhen,

China PRC

Postal code:518020

Phone is +86-13751037286

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Αν κ είχα σκοπό να σχολιάσω με το που θα τελειώσει η περιπέτειά μου...

Παραγγελία 01/03/2013, παρέλαβα το τάμπλετ στις 22/03/2013, το ξαναεστειλα πισω στις 26/03/2013 γιατί είχε πρόβλημα, (αρχικά όχι για refund αλλά για αντικατάσταση), σύμφωνα με την China post μετά από μία αποτυχημένη παράδοση στις 07/04/2013, το έχουν παραλάβει στις 14/04/2013 :

item No. Year Status Location Destination Country Date

RE325301407GR 2013 Final delivery 51802003 CN 20130414 094522

Μετά από από πολλά email, pms κτλ χωρίς καμία απολύτως απάντηση πέρα από μία φορά εδώ μέσα όπου μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν τίποτα (το πήρε ο Θεός το τάμπλετ από τις 14/04 γιατί του άρεσε κ δεν έχει πρόβλημα που δεν δουλεύει το WiFi), εννοείται ότι το γύρισα σε claim στις 19/04/2013, γιατί δεν απάντησαν ούτε στα σχολια του dispute ούτε καν στο Paypal όταν το γύρισα σε claim κ δεν νομίζω ότι θα απαντήσουν.

Επίσης ενημερωτικά ο κος Hank Jia έχει ακόμα μία εταιρεία την X SHOW (μου το είπε καταλάθος στο τηλ όταν έκανα τη δική μου προσπάθεια). Γιατί το λέω αυτό??

Γιατι όπως χάζευα στο Aliexpress όχι για να πάρω κάτι (το ταμπλετ θα το παραγγείλω από ebay όταν πάρω τα χρήματα ) τσουπ βλέπω μπροστά μου την συγκεκριμένη εταιρεία!!

Για του λόγου το αληθές : http://www.aliexpress.com/store/contactinfo/900031.html

Στην αρχή είπα να μην κάνω τίποτα αλλά τελικά του έγραψα στο live chat κ εννοείται ότι δεν απάντησε!! Ούτως ή άλλως περιμένω απάντηση από το paypal το αργότερο μέχρι τις 7 Μαίου (ή τελική απάντηση ή να τους δώσω πρόσθετα στοιχεία)

Δεν ξέρω τι μπορείτε να κάνετε κ πως θα χρησιμοποιήσει ο κάθένας την παραπάνω πληροφορία αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο κος Hank Jia τα έχει κάνει μαντάρα.

Ελπίζω να λυθούν τα θέματα όλων μας σύντομα!!

Καλή συνέχεια σε όλους,

Ντίνα

Edit: Έβαλα το σωστό (για να μιλήσω μαζί τους στο chat χρειάστηκε να δημιουργήσω λογαριασμό οπότε γι' αυτό δεν "επαιζε" σε εσας.) Συγγνώμη.

Edited by daltzi

Σ ευχαριστώ. Περιμένω να δω τι θα γινει με την ακύρωση του άλλου. Τους ειπα οτι δέχομαι αποστολή μόνο από Ευρώπη όπως γράφουν στο site τους και μου πρότειναν το Cube U30GT 10" αλλά ζητούν 70 ευρώ ακομα δηλαδη συνολο 179 με τα μεταφορικά για αποστολή απο Γερμανια. με DHL.

Τους φοβάμαι όμως να πω την αλήθεια. Το Hyundai T7 δειχνει ενδιαφέρον απο πλευρά επεξεργαστη και GPU. Θα δούμε.

Σ ευχαριστώ. Περιμένω να δω τι θα γινει με την ακύρωση του άλλου. Τους ειπα οτι δέχομαι αποστολή μόνο από Ευρώπη όπως γράφουν στο site τους και μου πρότειναν το Cube U30GT 10" αλλά ζητούν 70 ευρώ ακομα δηλαδη συνολο 179 με τα μεταφορικά για αποστολή απο Γερμανια. με DHL.

Τους φοβάμαι όμως να πω την αλήθεια. Το Hyundai T7 δειχνει ενδιαφέρον απο πλευρά επεξεργαστη και GPU. Θα δούμε.

Κώστα μου αν στο στείλουν με EMS η Singapore Post θα κάνει 10-15 μέρες δεν είναι πολλές ...οποτε γνώμη μου κράτα τα 70 ευρώ που σου ζητάνε για την DHL:)

giphy.gif

Κώστα μου αν στο στείλουν με EMS η Singapore Post θα κάνει 10-15 μέρες δεν είναι πολλές ...οποτε γνώμη μου κράτα τα 70 ευρώ που σου ζητάνε για την DHL:)

Μαλλον δεν το εξηγησα καλά. Αρχικά είχα παραγγειλει απο Ισπανικό site το 7αρι U30GT στα 109 ευρώ. Ματά μου είπαν ότι δεν στέλνουν ελλάδα και τους ρώτησα γιατί δέχθηκαν την paypal πληρωμή.

Μου ειπαν να το στείλουν από Κινα αλλά δεν δέχθηκα γιατί από κινα το βρίσκω πιο φθηνά και τους εκανα αναφορά στο paypal επειδή γράφουν stock in europe.

Σαν λύση αντιπρότειναν να μου στείλουν απο Γερμανία το 10'' αρι U30GT αλλά να τους πληρώσω την διαφορά τιμής που είναι επιπλέον 70 ευρώ.

Το μηχανάκι είναι καλό απ οτι διαβαζω εδω και έχει υποστηριξη. Ομως οπως ειπα δεν παυει να ειναι κινεζιά με οτι συνεπαγεται αυτό. Να δώσω 180 ευρώ χωρίς εγγυηση με πιθανότητες προβλημάτων κλπ με φοβίζει. Επειτα είναι μεγάλο και βαρύ. Θα το σκεφτώ και αν μου δώσουν εγγυηση επιστροφής στην Γερμανια ισως το πάρω.

Καλησπερα

Παρειγγειλα ενα κινητο μικρης αξιας απο κινα το εστειλαν μεσω σιγκαπουρης, εφτασε το δεματακι 22 απριλιου στο αεροδρομιο, αλλα στα ελτα που πηρα δειχνει κολημενο εκει, δεν ξερουν τι γινετε μου δωσανε το τηλ της περιοχης μου να παρω αλλα απο εδω μου λενε οτι για να λενε απο το 80021182000 οτι ειναι στο αεροδρομιο θα ειναι εκει, του ειπα οτι οι ιδιοι μου ειπαν να παρω εσας αλλα αυτος το βιολι του.

Απο το 800211820000 δεν βλεπουν κατι νεοτερο ειναι κολημενο εκει. Καποια γνωμη για το πως πρεπει να κινηθω? μου ειπαν επισης τα παιδια οτι δεν εχει περασει τελωνειο οπως το βλεπουν αυτοι, επισης μου ειπαν οτι μπορει να εχει προβλημα ο σερβερ.

Τελικα τους βρηκα στο αεροδρομιο και μου ειπαν οτι τα δεματα απο σιγκαπουρη μετα απο εντολη εχουν ιδιαιτερη μεταχειριση???? και θα υπαρξει καθυστερηση. δεν ξερουν ποτε θα ελεχγθει.

Edited by ixtlilton

Για του λόγου το αληθές : http://www.aliexpress.com/...fo/900031.html

Ξαναβάλε το λινκ σε παρακαλω σωστα

I am the FireStarter

Καλησπέρα κι από εμένα. Πρώτα απ' όλα να σας προειδοποιήσω για το tinydeal.com. Μακριά από το συγκεκριμένο site. Παρήγγειλα tablet τα Χριστούγεννα, το οποίο -φυσικά- δεν έφθασε ποτέ. Με χίλια ζόρια και μετά από απειλές μου έκαναν refund το 60% των χρημάτων μου. Στο θέμα μου τώρα. Αγόρασα από geekbuing το Nextway F8 στις 31 Μαρτίου. Παρέλαβα σήμερα, αλλά έχει γρατζουνιές στην οθόνη και 3 κουκίδες (φαίνεται σαν να έχει χαλάσει η επίστρωση, αν το λέω καλά). Επικοινώνησα μαζί τους, κι αφού τους απείλησα κι αυτούς με dispute στο paypal, δέχθηκαν να αναλάβουν τα έξοδα επιστροφής. Εγώ τώρα τι να κάνω? Να ανοίξω dispute στο paypal, καλού κακού? Επισυνάπτω και 2 φωτογραφίες για να δείτε το πρόβλημα.

Για δοκίμασε τώρα. Το άλλαξα.

Τωρα δουλευει το λινκ, αλλα το λινκ για το καταστημα του δεν δουλευει :s

Επισης μπορεί το hank jia να ειναι σαν το Γιωργος Παπαδοπουλος για μας :D

I am the FireStarter

Τωρα δουλευει το λινκ, αλλα το λινκ για το καταστημα του δεν δουλευει :s

Επισης μπορεί το hank jia να ειναι σαν το Γιωργος Παπαδοπουλος για μας :D

Όχι, είναι ο ίδιος!

Ιδιο τηλέφωνο, ίδια διεύθυνση?? Πόσοι λες να υπάρχουν με το ίδιο ονομα, τηλέφωνο κ διεύθυνση?? Ακόμα κ στην Κινά??!!!

Άλλωστε δεν θα έγραφα ανακρίβειες δημόσια.

Δημιουργησε λογαριασμό, ψάξε πχ pipo m9 κ αν ψάξεις λίγο θα το βρεις.

Edit:

Company Name: Shenzhen X Show Technology Limited

Country/Territory: China (Mainland)

Registered Address: 26A, Block 3, Yuanxingju, West Side Of North Wenjin Road, Luohu Dist., Shenzhen, Guangdong, China (Mainland)

Year Established: 2011

Legal Representative/CEO: Kesheng Jia

Legal Form: Limited Liability Company with Sole Individual Investor

Registration No.: 440301105714126

Contact Person:

Mr. hank jia

Chat now!

Upload your photo to attract more business!

Company Name: Shenzhen X Show Technology Limited

Street Address: 6th Floor,TongLe Industry Builting,No.44 District,BaoAn

Country/Region: Hong Kong

Zip: 518000

Telephone: 86-755-25826027

Mobile Phone: 13751037286

Fax: 86-755-82117882

Department: Sales

Position: manager

Website: http://www.aliexpress.com/store/900031

Issuing Authority: Market Supervision Administration of Shenzhen Municipality

Date of Issue: 2011-09-20