Guest iPadAlternative Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 I have taken over live chat, I went to China for one day and have just returned. It's open again tomorrow for everyone, please come on so I can try and make you all happy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 We are also now proud to be selling ThL cell phones! Please take a look at the brand: http://www.ipadalternative.com/en/202-thl-w8-hd-screen-8gb-rom-3g-gps-.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Hello, Live chat is down again and i am waiting an answer since the email you sent me yesterday that you are looking about my order but still nothing! You recieved the false tablet back (a Hero with wifi problem for replacement) but we have to talk about sending pipo max m9 instead of hero. Please answer at my pms or emails or in my order. I want an asnwer today or else refund. Offcourse I hope to resolve this without refund or further problems. Best regards, Dina Hello, you have contacted me most days even before you sent it back to us! I have told you many times that once it's received by us than we will contact you! I can also prove this by our chat logs, we still haven't received it back and i don't know why you seem to think it's OK to post this negative review. We have many happy customers in Greece and want to continue to please them. Regards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 any news from this??? I've send it back on 27/3 for a replacement Hi, give me a few days and I'll have this sorted out, thank you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Hello, you have contacted me most days even before you sent it back to us! I have told you many times that once it's received by us than we will contact you! I can also prove this by our chat logs, we still haven't received it back and i don't know why you seem to think it's OK to post this negative review. We have many happy customers in Greece and want to continue to please them. Regards So you also read all the emails that i send you that i write to you that china post status said Final Delivery, and i was asking about the next step. If you just simple read the emails you understand that i first try to contact with you via pm or email not in public but because you didnt answer i post it also here. Please read first all the email and then "attack" to me by saying i post negative feedbacks!!That was not my intention from the beggining!! Edit: Is it wrong that i contact you to ask some questions??I also have all the convertation we did in live chat. Edited April 17, 2013 by daltzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Hi Jamie, I confirm I have received the refund for my Fire order 1904, thank you Thanks and also we appreciate your response, regards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Γεια σας παιδια. Αν παραγγειλω ενα ταμπλετ απο Κινα με ems ποσες μερες θελει για να φθασει Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sibilant Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Hi Jamie, I 've made an order of Ainol Novo Hero 10,1" dual band on 9th of April. The number of the order is #002287. Although the payment was made, I have no reply about the proccess of the order (Till now you haven't sent me the Tracking Number) . I tried so many times with email to ask about it, but there was no reply. Also the Chat is offline the last days.. Can you help my with the proccess of my order? Thank you in advance.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Γεια σας παιδια. Αν παραγγειλω ενα ταμπλετ απο Κινα με ems ποσες μερες θελει για να φθασει Ελλαδα? Αναλόγως που μένεις και απο που θα το πάρεις από 10 εως και 35 μέρες Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Αναλόγως που μένεις και απο που θα το πάρεις από 10 εως και 35 μέρες Α τοσο καλα. Θεσσαλονικη ειμαι. Θα μου το εστελνε ενας φιλος απο Φιλιππινες... Θα το ηθελα πριν το πασχα οποτε δεν προλαβαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Α τοσο καλα. Θεσσαλονικη ειμαι. Θα μου το εστελνε ενας φιλος απο Φιλιππινες... Θα το ηθελα πριν το πασχα οποτε δεν προλαβαινει... Μπορεί και να προλάβεις μην είσαι απαισιόδοξος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μπορεί και να προλάβεις μην είσαι απαισιόδοξος Απαισιοδοξος δεν ειμαι απλα θα απουσιάζω μετα το πασχα και δεν θα ειναι καποιος να το παραλαβει. Ομως θα το διακυνδυνευσω . Ευαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Κανε την αγορα με paypal και αν σε 3-5 μερες δεν σου στείλουν tracking number κανε dispute και refund!.... Εγω έκανα παραγγελία το Σάββατο, το πει-παλ μου λέει οτι τα έχουν πάρει, αλλά οι τύποι δεν μου έχουν στείλει ειδοποίηση-κάτι έως σήμερα... :confused: Θα κάνω λίγο υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Α τοσο καλα. Θεσσαλονικη ειμαι. Θα μου το εστελνε ενας φιλος απο Φιλιππινες... Θα το ηθελα πριν το πασχα οποτε δεν προλαβαινει... Αν στο στείλει αύριο πχ, την άλλη βδομάδα θα το χεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Hey Jamie, Could you tell me what's the luck of order #001903. I've sent it back to you since 4th of March & i'm still waiting for an answer. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ακόμα δεν έχει γίνει refund στην παραγγελία 1812. Προφανώς όσο πιο παλιά είναι μια παραγγελία, τόσο πιο αργά θα αποζημιωθει (αν λέμε) Μόλις και αν κάνετε ποτέ refund παρακαλώ απαντήστε εδώ στο φόρουμ. Μην με καλέσετε πάλι στο τσατ. Έχει καταντήσει αστείο. Κλείστε πρώτα τις εκκρεμότητες με τα μέλη του myphone.gr που περιμένουν σχεδόν 3 μήνες χωρίς ταμπλετ (στην περίπτωση της παραγγελίας 1812 από την 22 Ιαν που στάλθηκε Κίνα) και μετά ασχοληθείτε με δωράκια. Ελπίζω να τα μεταφράσει σωστά το μαρτζαφλάρι και να μην παραξηγηθω.:):lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα παιδιά ας μοιραστώ και γώ λίγη από την εμπειρία μου μαζί σας. Έχω κάνει την δεύτερη μου παραγγελία από merimobiles. Από την πρώτη είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος ένα Onda V811 17/12 είχε γίνει shipped με chinapost και εγώ παρέλαβα γύρω στις 14/1. Σχετικά καλά αν υπολογίσεις και τις γιορτές (τις δικές μας) ενδιάμεσα. Ωστόσο τώρα παρήγγειλα ένα κινητό huawei (και ένα ψιλολόι) από merimobiles με απλο chinapost και παλι, το οποίο μου το έβαλαν ως shipped στις 9/4 και μου έδωσαν ένα tracking number το οποίο όταν το αναζητούσα μου έβγαζε 0 find. Δεν το άφησα να παραπάει (γιατι διάβασα και εδώ μέσα ότι κάνει 3-4 μέρες να εμφανιστεί οπότε έκανα λίγη υπομονή) και τους έστειλα mail να μου πούνε τι γίνεται?!? Μου είπαν οτι μου έδωσαν λάθος tracking number και μου στείλαν ένα "σωστό" .... εδώ είναι το πρόβλημα!!! Βάζω το "σωστό" νούμερο tracking και μου το εμφανίζει από τις 14/4 ότι είναι σε κατάσταση Collecting (στο ταχυδρομείο του πεκίνου απ'οτι κατάλαβα) αλλά τι στην ευχή στην πρώτη μου παραγγελία από το collecting στο επόμενο βήμα είχαν πάει σε 1-2 μέρες το πολύ και μετά περίμενα καμιά 10αριά όταν είχε γίνει depatched. (νορμαλ κατά την άποψη μου αφού ήταν και chinapost) Τώρα νομίζω ότι έχει παραμείνει. Τους έχω στείλει εννοείται και 2ο mail να μου πουν τι γίνεται και περιμένω απάντηση!!?!? Σκεφτομαι ότι άν περιμένω λίγο περισσότερο θα πάει μια χαρά το θέμα. Αλλά μερικές φορές πρέπει να το κυνηγάς και από μόνος σου. Εσείς ρε παιδιά τι λέτε?!?! Μήπως θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για κανα dispute?! Ωστόσο όσες φορές και άν έχω μιλήσει μαζί τους στο chat όλοι μου μίλησαν μια χαρά και σχετικά νορμάλ σε χρονική απόκριση. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το νήμα καθαρίστηκε λίγο, προκειμένου να διευκολυνθεί η αναζήτηση (και η μετάφραση). Παρακαλώ όπως διατηρήσουμε ένα επίπεδο και να μην προχωράμε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Ωστόσο τώρα παρήγγειλα ένα κινητό huawei (και ένα ψιλολόι) από merimobiles με απλο chinapost και παλι, το οποίο μου το έβαλαν ως shipped στις 9/4 και μου έδωσαν ένα tracking number το οποίο όταν το αναζητούσα μου έβγαζε 0 find. Δεν το άφησα να παραπάει (γιατι διάβασα και εδώ μέσα ότι κάνει 3-4 μέρες να εμφανιστεί οπότε έκανα λίγη υπομονή) και τους έστειλα mail να μου πούνε τι γίνεται?!? Μου είπαν οτι μου έδωσαν λάθος tracking number και μου στείλαν ένα "σωστό" .... εδώ είναι το πρόβλημα!!! Βάζω το "σωστό" νούμερο tracking και μου το εμφανίζει από τις 14/4 ότι είναι σε κατάσταση Collecting (στο ταχυδρομείο του πεκίνου απ'οτι κατάλαβα) αλλά τι στην ευχή στην πρώτη μου παραγγελία από το collecting στο επόμενο βήμα είχαν πάει σε 1-2 μέρες το πολύ και μετά περίμενα καμιά 10αριά όταν είχε γίνει depatched. (νορμαλ κατά την άποψη μου αφού ήταν και chinapost) Σε ανάλογη θέση βρέθηκα και εγώ μετά από παραγγελία ενός tablet από merimobiles για γνωστό (η περίπτωση που είχα αναφέρει και παλαιότερα με το tinydeal όπου το tablet δεν ήρθε ποτέ): παραγγελία στις 30/3, άλλαξε η κατάσταση παραγγελίας σε shipped στις 4/4 οπότε και δόθηκε tracking ID (Singapore Post) της μορφής RXxxxx - εξηγώ παρακάτω - το οποίο δεν εμφανιζόταν πουθενά. Από προγενέστερη εμπειρία με iPadAlternative, το Singapore Post tracking (μορφής RFxxxx) με το που γίνει shipped, εμφανίζεται σχεδόν αμέσως στο σύστημά τους (Information Received) και μετά από 1 ημέρα συνήθως γίνεται dispatch to overseas. Εδώ, τίποτε απολύτως και αφού είχα πληρώσει $8 για Singapore Post ($6 στο iPadAlternative). Μετά από επικοινωνία στις 8/4 όπου μου επανέλαβαν τα παραπάνω (πότε παραγγέλθηκε, πότε άλλαξε η κατάσταση στο σύστημά τους σε shipped) το σύστημα της Singapore Post εμφάνισε το "Information Received Μήνυμα". Για να μη κουράζω, έγινε dispatch στις 16/4 18 ημέρες μετά την παραγγελία και 8 ημέρες μετά την εμφάνιση στο tracking site. Απλά, έχε υπόψη σου το παραπάνω πριν προχωρήσεις σε dispute, γιατί σε θέματα ταχύτητας διεκπεραίωσης αποστολών το merimobiles είναι πιο αργό και από χελώνα με αρθριτικά. Για την ενημέρωσή σας το Registered Article πρόθεμα της Singapore Post, έχει την εξής ερμηνεία: - RF: Registered Article 1st (First) class - RX: Registered Article Flat-rate class Αυτά τα δύο προφανώς έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτούς, γιατί το πρώτο έχει εξαιρετικά γρήγορη διεκπεραίωση από τη Singapore Post. Δεν έχω παραλάβει ακόμα. Edited April 18, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Για να μη κουράζω, έγινε dispatch στις 16/4 18 ημέρες μετά την παραγγελία και 8 ημέρες μετά την εμφάνιση στο tracking site. Απλά, έχε υπόψη σου το παραπάνω πριν προχωρήσεις σε dispute, γιατί σε θέματα ταχύτητας διεκπεραίωσης αποστολών το merimobiles είναι πιο αργό και από χελώνα με αρθριτικά. Για την ενημέρωσή σας το Registered Article πρόθεμα της Singapore Post, έχει την εξής ερμηνεία: - RF: Registered Article 1st (First) class - RX: Registered Article Flat-rate class Αυτά τα δύο προφανώς έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτούς, γιατί το πρώτο έχει εξαιρετικά γρήγορη διεκπεραίωση από τη Singapore Post. Δεν έχω παραλάβει ακόμα. Το δικό μου είναι της μορφής RB17ΧΧΧΧΧΧΧΧCN άρα να φανταστώ second class ??? Ωστόσο έγινε dispatch στις 16 πράγμα που σημαίνει (βασιζόμενος σε πρότερη εμπειρία μου) οτι σε 10 με 12 μέρες είναι αθήνα και σε κανα 2 κάπου αλλού!!! Ξέρω οτι είναι αργοί στο merimobiles αλλά αυτό παραπάει, και βασικά νομίζω οτι βάση της κατάστασης του tracking δεν φταίει το merimobiles αλλά το ταχυδρομείο τους. Anyway πες μας αν έχεις νεότερα! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το δικό μου είναι της μορφής RB17ΧΧΧΧΧΧΧΧCN άρα να φανταστώ second class ??? Ωστόσο έγινε dispatch στις 16 πράγμα που σημαίνει (βασιζόμενος σε πρότερη εμπειρία μου) οτι σε 10 με 12 μέρες είναι αθήνα και σε κανα 2 κάπου αλλού!!! Ξέρω οτι είναι αργοί στο merimobiles αλλά αυτό παραπάει, και βασικά νομίζω οτι βάση της κατάστασης του tracking δεν φταίει το merimobiles αλλά το ταχυδρομείο τους. Anyway πες μας αν έχεις νεότερα! Το δικο σου ειναι με china post. Αυτο με το ταχυδρομειο μη σε απασχολει, τον τελευταιο καιρο συμβαινει. Αφου το εχουν δωσει θα σου ερθει μια χαρα, μην ανησυχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Τα 306 κολαριστα ευρω μου μια χαρα τα πειραν ομως,εδω και 10 μερες απλα με κοροιδευουν οποτε το παρουν αποφαση να απαντησουν απλα λενε οτι θα μου το στειλουν απο αυριο σε αυριο,οκ δεν ξερω με το ξυδι τι πιανεις,αλλα τα νευρα μου εχουν σπασει!Εκανα claιm στο paypal,οποιος γνωριζει απο paypal θα παρακαλουσα να μου πει τι γινεται απο εδω και περα,εχει 2 μερες περιπου που τους εκανα.MR JAMIE I WANT MY MONEY BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#002289 Σε εμένα άλλος πωλητής πήρε χρήματα και χρειάστηκε 18 ημέρες για να στείλει το αντικείμενο, αλλά δε χάλασα τον κόσμο. Από τη στιγμή που έκανες claim στο Paypal, θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με τον πωλητή και θα σου επιστρέψουν τα χρήματά σου. Διάβασε και τις σχετικές σελίδες οδηγιών χρήσης του Paypal claim, μέσα από το λογαριασμό Paypal που έχεις. Edited April 18, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Τα 306 κολαριστα ευρω μου μια χαρα τα πειραν ομως,εδω και 10 μερες απλα με κοροιδευουν οποτε το παρουν αποφαση να απαντησουν απλα λενε οτι θα μου το στειλουν απο αυριο σε αυριο,οκ δεν ξερω με το ξυδι τι πιανεις,αλλα τα νευρα μου εχουν σπασει!Εκανα claιm στο paypal,οποιος γνωριζει απο paypal θα παρακαλουσα να μου πει τι γινεται απο εδω και περα,εχει 2 μερες περιπου που τους εκανα.MR JAMIE I WANT MY MONEY BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#002289 Από την στιγμή που έκανες claim στο PayPal, σταματάς την δημόσια διαμάχη και απευθύνεσαι σε αυτούς μόνο μέσω της σελίδας του PayPal. Μην ανησυχείς, θα τα πάρεις πίσω τα χρήματα, απλά είναι θέμα ημερών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα παιδιά ας μοιραστώ και γώ λίγη από την εμπειρία μου μαζί σας. [...]μια χαρά είναι. μπορεί να χει φύγει, και να μην έχει ενημερωθεί το τρακινγκ ακόμη, και θα το δεις σε λίγες μέρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Η αλήθεια είναι ότ απορώ με τόσο κόσμο που επιμένει σε merimobiles (που η εξυπηρέτηση μπορεί να έιναι από φανταστική έως απαίσια!) ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα πολύ πιο αξιόπιστα site Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts