Guest iPadAlternative Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Hi I wait an answer about my order 002180 03/01/2013. I dont have yet the tracking number. Please inform me soon. Thanks in advance. E-mail just sent to you with tracking number, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Dear Jamie, I am waiting for a refund on my order 1904, a Fire with lost touchscreen sent to you since 19/2, arrived at China central hub 25/2. Since last week, I am trying to find out if you have received the tablet - I have asked you to check with 2 posts here (you answered that you will check) and 2 times with email at support (4/3 and 8/3/2013) but up to now I have received no answer as to if you received it. Yesterday I received a non-signed, probably automated, email from support saying that "refund to go through tonight" but of course this did not happen either.... I ask you once more, please find out what is the status and what are the next steps and let me know.... I was considering buying another tablet from you but with this treatment I will probably prefer a refund and try my luck elsewhere... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδια που μπορω να τσεκάρω την.παραγγελοα μου απο merimobiles με Singapore post?Για να την τσεκάρω χρειάζομαι trackimg number?Γιατι δεν μου το εχουν.δωσει ακομα?(το παραγγειλα χτες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδια που μπορω να τσεκάρω την.παραγγελοα μου απο merimobiles με Singapore post?Για να την τσεκάρω χρειάζομαι trackimg number?Γιατι δεν μου το εχουν.δωσει ακομα?(το παραγγειλα χτες)περίμενε να το ετοιμασουν, να το πακετάρουν και να σου δωσουν tracking number. Κάνε υπομονή, πολλή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Dear Jamie, I am waiting for a refund on my order 1904, a Fire with lost touchscreen sent to you since 19/2, arrived at China central hub 25/2. Since last week, I am trying to find out if you have received the tablet - I have asked you to check with 2 posts here (you answered that you will check) and 2 times with email at support (4/3 and 8/3/2013) but up to now I have received no answer as to if you received it. Yesterday I received a non-signed, probably automated, email from support saying that "refund to go through tonight" but of course this did not happen either.... I ask you once more, please find out what is the status and what are the next steps and let me know.... I was considering buying another tablet from you but with this treatment I will probably prefer a refund and try my luck elsewhere... Hi, yes your refund is going through, please be patient. We have to check the tablet out before we make refunds. I have just sent an e-mail to China again and marked it as "urgent". You have been answered via e-mail, please use the correct ways to air your complaints to me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτό μου λέει το tracking για ένα Play Χ900 από Ipadaltenative με SingPost: 27-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 28-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) 11-03-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Εντωμεταξύ χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της ΕΛΤΑ με είπαν ότι έφτασε Ελλάδα στις 2-3 και ότι είναι στο αεροδρόμια στα Σπάτα όπου γίνεται η διαλογή από τα ΕΛΤΑ και ότι θέλει 2-3 εργάσιμες μέρες για να γίνει η διαλογή...Αν σκεφτείς ότι πρέπει να ρθει και Θεσσαλονίκη... καλή Καθαρά Δευτέρα :lol: Μα τι κάνουν τόσο καιρό τα ΕΛΤΑ;;; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτό μου λέει το tracking για ένα Play Χ900 από Ipadaltenative με SingPost: 27-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 28-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) 11-03-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Εντωμεταξύ χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της ΕΛΤΑ με είπαν ότι έφτασε Ελλάδα στις 2-3 και ότι είναι στο αεροδρόμια στα Σπάτα όπου γίνεται η διαλογή από τα ΕΛΤΑ και ότι θέλει 2-3 εργάσιμες μέρες για να γίνει η διαλογή...Αν σκεφτείς ότι πρέπει να ρθει και Θεσσαλονίκη... καλή Καθαρά Δευτέρα :lol: Μα τι κάνουν τόσο καιρό τα ΕΛΤΑ;;; :mad: Ξέρεις πόσες δεκάδες χιλιάδες πακέτα και φάκελους δέχονται καθημερινά; υπομονή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ξέρεις πόσες δεκάδες χιλιάδες πακέτα και φάκελους δέχονται καθημερινά; υπομονή Γι' αυτό πληρώνουμε όμως SingPost, για το λίγο πιο γρήγορα αλλιώς, θα επιλέγαμε Registered Air mail που κάνει 2,5 βδομάδες όσες φορές πήρα πραματάκια από το ebay. Τεσπα υπομονή!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Γι' αυτό πληρώνουμε όμως SingPost, για το λίγο πιο γρήγορα αλλιώς, θα επιλέγαμε Registered Air mail που κάνει 2,5 βδομάδες όσες φορές πήρα πραματάκια από το ebay. Τεσπα υπομονή!!! :) Κάνεις λάθος. Registered Air mail (συστημένο ταχυδρομείο με αεροπλάνο) είναι αυτό που παίρνεις με singpost, όπως και με china post ή honk kong post. Η μοναδική διαφορά είναι ότι το ταχυδρομείο σινγκαπούρης έχει μικρότερες καθυστερήσεις απ της κίνας. Καμιά άλλη διαφορά, οι καθυστερήσεις στα ελτα παραμένουν ίδιες απ' όπου κι αν έρθει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτό μου λέει το tracking για ένα Play Χ900 από Ipadaltenative με SingPost: 27-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 28-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) 11-03-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Εντωμεταξύ χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της ΕΛΤΑ με είπαν ότι έφτασε Ελλάδα στις 2-3 και ότι είναι στο αεροδρόμια στα Σπάτα όπου γίνεται η διαλογή από τα ΕΛΤΑ και ότι θέλει 2-3 εργάσιμες μέρες για να γίνει η διαλογή...Αν σκεφτείς ότι πρέπει να ρθει και Θεσσαλονίκη... καλή Καθαρά Δευτέρα :lol: Μα τι κάνουν τόσο καιρό τα ΕΛΤΑ;;; :mad: Άρα πολύ πιθανό να έχει φτάσει κ το δικό μου (έφυγε στις 5/3) κ απλά να μην έχουν ενημερώσει το site τους. Λέω να τους κάνω ένα τηλ αύριο το πρωί για επιβεβαίωση. Αλλά επειδή όπως είπες πρέπει να ερθει κ Θεσσαλονίκη...μάλλον μετά την Κ.Δευτέρα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μια απο τα ιδια και σε εμενα.. 11/3 εφτασε αεροδρομιο και θεεελει μερες μετα για να παρει την ανηφορα για τα μερη μας. Εν τω μεταξυ το, η αλλη αποστολη με chinapost ουτε ΚΑΝ εχει φυγει... Και το εχει και λιβανιζεται στην κινα απο 28/2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 http://www.ipadalternative.com/874-thickbox/jiayu-g3-3g-gps-.jpg http://www.ipadalternative.com/875-thickbox/jiayu-g3-3g-gps-.jpg Model: JIAYU G3 Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 2100MHz Sim Card: Dual Sim Card dual Standby Service Provider: Unlocked Style Bar Color: Silver Grey / Black Shell Material: Plastic Screen comes with Gorilla glass System OS Android 4.0 CPU: MTK6577, Cortex A9 dual core, 1.0GHz; GPU: Imagination Power SGX531ultra ROM: 4GB RAM: 1GB Screen Display Size: 4.5 Inch IPS screen Type Retina screen, 326PPI, Corning Gorilla Glass Resolution: 1280 x 720 pixels Screen Color: 16000K Colors Support Formats Ringtones: Polyphonic/MP3/4 Audio File Format: MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format: 3GP/MPEG4 Image File Format: JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format: TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphones needed Earphone Port: 3.5mm Card Extend: Supports TF card up to 32GB Data transfer: USB/Bluetooth Mobile internet: WAP/WIFI General Dual Cameras, front camera: 2.0MP, back camera: 8.0MP with flashlight and auto focus, up to 3264×2448 pixels; Language Any language can be installed. Phonebook 500 Message: SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV: No GPS Yes, built in, also supports A-GPS With EPO assistance to speed up postioning JAVA: No WIFI: 802.11 b/g Bluetooth 2.0 Gravity Sensor: Yes Multi-Touch: Yes, 5 point touch Dimensions: 135 x 65x10.8mm Net Weight(Including battery): 155g Standby Time: 2 days Other Features: 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, FM radio, Ebook, Email, Messaging, VPN Services, wallpapers, calendar, calculator, clock, tethering & portable hotspot, camera, compass, etc Package Size 182 x 101 x 50mm Weight 370g Accessories 1 x 2750mAh Battery 1 x Charger 1 x Earphone 1 x USB Cable 1 x User Manual(English) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το hyundai t7 ειναι ετοιμοπαραδοτο;Εχετε διαθεσιμοτητα; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μήπως κάποιος έχει εμπειρία από επιστροφή προϊόντος με RMA? Το στέλνω με ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής πως το καλύπτουν? Υπαρχή καμιά πιο γρήγορη διαδικασία? Αγορά από merimobiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μήπως κάποιος έχει εμπειρία από επιστροφή προϊόντος με RMA? Το στέλνω με ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής πως το καλύπτουν? Υπαρχή καμιά πιο γρήγορη διαδικασία? Αγορά από merimobiles. συστημένη επιστολή με ΕΛΤΑ, γύρω στα 15€ για ένα πακέτο 1.5 κιλού. Κάνει 15 μέρες πάνω κάτω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το hyundai t7 ειναι ετοιμοπαραδοτο;Εχετε διαθεσιμοτητα; Hyundai T7 is in stock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 συστημένη επιστολή με ΕΛΤΑ, γύρω στα 15€ για ένα πακέτο 1.5 κιλού. Κάνει 15 μέρες πάνω κάτω Τα Ελτα θα μου δώσουν tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Eυχαριστω μολις παραγγειλα ενα με singapore post.Ποσες μερες κανει το tracking number να δειξει info; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τα Ελτα θα μου δώσουν tracking number? ναι βρε εννοείται, μια απόδειξη σαν ταμειακής με κωδικό RExxxxxxxxGR.... πρέπει να έχεις συννενοηθεί πρώτα με το μαγαζί που αγόρασες, μην σου κάνουν τον τρελό οτι δεν παρέλαβαν μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ναι βρε εννοείται, μια απόδειξη σαν ταμειακής με κωδικό RExxxxxxxxGR.... πρέπει να έχεις συννενοηθεί πρώτα με το μαγαζί που αγόρασες, μην σου κάνουν τον τρελό οτι δεν παρέλαβαν μετά... Και τα έξοδα αποστολής πως μου τα επιστρέφουν??? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και τα έξοδα αποστολής πως μου τα επιστρέφουν??? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Εξαρτάται από που αγόρασες, εγώ αντάλαξα το κόστος αποστολής (της επιστροφής) με προϊόντα.....δεχθηκαν την "συμφωνία". Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Hi Jamie! I just wanted to say that today I received Hyundai Play X900 that I ordered from you on 25/2 and everything is OK so far. The tablet works fine and every one of the 4 presents was in the packet. I hope I don't have any problems in the future! Keep up the good work! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbouros Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους, παρήγγειλα από τις 2/3 απο Banggood το πρώτο μου tablet, ένα Pipo S3, και μέχρι και σήμερα στο tracking site που προσφέρει βλέπω το ακόλουθο status: Departured at 2013/3/4 21:39:55 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2013/3/2 16:46:42, Flytexpress Sorting Center Θα μπορούσε κάποιος να μου πει από την εμπειρία του αν είναι λογικός ο χρόνος παράδοσης; Διάβασα για 15-20 ημέρες, αλλά δε θα έπρεπε να υπάρχει μια αλλαγή από ταχυδρομείο σε ταχυδρομείο ανα χώρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisganas Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 πριν μια εβδομαδα παραγγελια hero2 se pandawill (happyhour)...αφου δεν ειχα καποια επιβεβαιωση, επικοινωνησα μεσω facebook, και μια εβδομαδα μετα αφου μου ειπαν διαφορες σαχλαμαρες (οτι ετοιμαζεται κτλ,) εντελει παραδεχθηκαν οτι δεν ειχαν στοκ και περιμενουν νεα παρτιδα...ζητησα ακυρωση της παραγγελιας για να μην απευθυνθω σε paypal, και ω του θαυματος την ιδια μερα μου εδωσαν και tracking number me SingPost!! τωρα περιμενω λιγες μερες να δω αν θα το εντοπιζω... οσο για merimobiles ειχαν κατευθειαν επιβεβαιωση για ενα hyundai x600, αλλα εδω και 3 μερες εχω μηνυμα awaiting fullfilment...:cry: αυτα, και οτι νεοτερο θα ενημερωσω αν οι πληροφοριες σας φανουν χρησιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους, παρήγγειλα από τις 2/3 απο Banggood το πρώτο μου tablet, ένα Pipo S3, και μέχρι και σήμερα στο tracking site που προσφέρει βλέπω το ακόλουθο status: Departured at 2013/3/4 21:39:55 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2013/3/2 16:46:42, Flytexpress Sorting Center Θα μπορούσε κάποιος να μου πει από την εμπειρία του αν είναι λογικός ο χρόνος παράδοσης; Διάβασα για 15-20 ημέρες, αλλά δε θα έπρεπε να υπάρχει μια αλλαγή από ταχυδρομείο σε ταχυδρομείο ανα χώρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων4-5 ημέρες μετά την απόστολή θα το ψάξεις εδώ (στο κάτω πεδίο) με το νούμερο Αxxxxxxx. Μετά από καμιά δεκαριά μέρες θα φανεί στο Sweden Post με το κανονικό tracking number RFxxxxxxxxxSE. Μετά από άλλες τόσες θα φανεί στα ελτά κουριερ και την άλλη μέρα στα κανονικά ελτα. Για να μη βάζεις πολλά site, βάλε το RFxxxxxxxxxSE κατυθείαν εδώ και ψάχνε με το track with options. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts