Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο sao.cn οταν βαζω το tracking number Μου βγαζει αυτο το αποτελεσμα.Το ειχαν και αλλοι αν θυμαμαι καλα,δεν ειναι τπτ απλα προχωραει η διαδικασια κανονιακα ετσι?

Number Date-Time Events Status Tracking Details Send to

RF130751615SG 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Shipment Normal

Just Perfect...NEXUS 4

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο sao.cn οταν βαζω το tracking number Μου βγαζει αυτο το αποτελεσμα.Το ειχαν και αλλοι αν θυμαμαι καλα,δεν ειναι τπτ απλα προχωραει η διαδικασια κανονιακα ετσι?

Number Date-Time Events Status Tracking Details Send to

RF130751615SG 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Shipment Normal

Στο επόμενο βήμα θα γράψει "Dispatched to overseas".

Το ελέγχεις και από το Singpost.com, αυτό το site χρησιμοποιεί το sao για αναφορές.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Στο επόμενο βήμα θα γράψει "Dispatched to overseas".

Το ελέγχεις και από το Singpost.com, αυτό το site χρησιμοποιεί το sao για αναφορές.

Μπορεις να μου βαλεις ενα λινκ για αυτο που λες?Γτ κατι βαζω σε καποιο Tracking του Sing post αλλα μου βγαζει error.

Just Perfect...NEXUS 4

Το MiniDeal τι υποστηρίζει, γιατί δε βρίσκω τίποτα σχετικά με όρους εγγύησης και αποστολής/επιστροφών;

Customer Service

Shipping & Delivery

we can supply china post,hk post,sg post,EMS and DHL,china post is free shipping(15-30days to main countrys),also you can choose sg post and hk post,it is faster.

Returns & Replacements

thanks for you to deal with Minideal.net ,if your products have problem,u can return to us,then we can change it for you or repair it,our shipping address as follow:

Att:WANGYI

Address:RM5J SangDa Garden HuaFaBei Road Shenzhen China,

zipecode is 518028

Telephone number is 18688958253

when you return to us,please write your order number on it and write your problem on it.

περα απο αυτα που αναφερα τυχαια,υπαρχουν εκατονταδες

δεν θα κολησω στα δυο meri και ipad,προσωπικη μου αποψη

Edited by akalos

Μπορεις να μου βαλεις ενα λινκ για αυτο που λες?Γτ κατι βαζω σε καποιο Tracking του Sing post αλλα μου βγαζει error.

To singpost έχει υψηλό φορτίο αιτημάτων στους διακομιστές του και γιαυτό βγάζει σφάλμα.

Δοκίμασε αργότερα, σωστά το ψάχνεις.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

To singpost έχει υψηλό φορτίο αιτημάτων στους διακομιστές του και γιαυτό βγάζει σφάλμα.

Δοκίμασε αργότερα, σωστά το ψάχνεις.

Οκ οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια....

Just Perfect...NEXUS 4

I would like to post a problem with my order (#002098) to Ipadalternative. All of the promo items were missing, except for the touch pen. I contacted support and I got the answer (on 28th of February): "Hi, sorry to hear about this. I will contact dispatch and find out what went wrong and see what they can do to fix it,". Since then I have got no response. Isn't that too long?

καλησπέρα σε όλους. Ξέρεις κανείς γτ το aliexpress βγάζει το ίδιο ταμπλετ καμμιά 10αρια φορές με άλλη τιμη όταν κανω αναζήτηση; εχω βρεί αυτό εδώ να το εμπιστευτώ; γτ μου φαινεται πολύ φθηνά σε σχέση με αλλα site..

http://www.aliexpress.com/...703677452.html

καλησπέρα σε όλους. Ξέρεις κανείς γτ το aliexpress βγάζει το ίδιο ταμπλετ καμμιά 10αρια φορές με άλλη τιμη όταν κανω αναζήτηση; εχω βρεί αυτό εδώ να το εμπιστευτώ; γτ μου φαινεται πολύ φθηνά σε σχέση με αλλα site..

Επειδή το aliexpress δεν είναι ΕΝΑ site....είναι κάτι σαν πολυκατάστημα με συστεγασμένα καταστήματα (κάτι σαν τα ενωμένα εργοστάσια) που εχουμε εδώ. Ετσι το κάθε μαγαζάκι έχει την δικιά του τιμή.

Οσο για το link που εβαλες ξεκινάει με error 404 page not found...αρα άστο καλύτερα

(εκτός αν το εγραψες λάθος).

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Οσο για το link που εβαλες ξεκινάει με error 404 page not found...αρα άστο καλύτερα

(εκτός αν το εγραψες λάθος).

Τώρα το βγάζει Error.

Πριν δούλευε, το είχα δει κι εγώ.

είναι σαν το ebay.

Οπως μου τα ειπες φιλε Frontier,πεταει για Ελλαδα το πακετακι....

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF1307*****SG 10-03-2013 10-03-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

Edited by KOSTAS_FILIPPOY
Just Perfect...NEXUS 4

Εδώ με Chinapost, πάμε καλά; :)

RAxxxxCN 2013 Collection 51810302 GR 20130228 1930

RAxxxxCN 2013 Opening 51805300 GR 20130301 0910

RAxxxxCN 2013 Dispatching 51805300 GR 20130301 1525

RAxxxxCN 2013 Departure from outward office of exchange 10010200 GR 20130306 1129

RAxxxxCN 2013 Opening 10010200 GR 20130306 1416

Θα έρθει σύντομα;

Εδώ με Chinapost, πάμε καλά; :)

RAxxxxCN 2013 Collection 51810302 GR 20130228 1930

RAxxxxCN 2013 Opening 51805300 GR 20130301 0910

RAxxxxCN 2013 Dispatching 51805300 GR 20130301 1525

RAxxxxCN 2013 Departure from outward office of exchange 10010200 GR 20130306 1129

RAxxxxCN 2013 Opening 10010200 GR 20130306 1416

Θα έρθει σύντομα;

αν πιστεψω οτι η τελευταία καταχώριση ειναι σωστή, δεν εχει αναχωρίσει καν

Ρε παιδιά επειδή έχω χάσει λίγο τι μπάλλα προσπαθώντας να παρακολουθήσω τα νέα από το κινέζικο παζάρι των τάμπλετς και επηδεί τα ποστ εδώ αφορούν στο 95% το τρόπο μεταφοράς και τις εταιρείες , μπορεί κάποιος εν τάχει να μου απαντήσει σε 2 απορίες;

Η 1 αφορά , ποιο από τα 2 hero 10 που κυκλοφορούν θεωρείται καλύτερο. Το ποιο πρόσφατο το Hero II ή το Hero I, λόγω chip γραφικών;

Και 2η ερώτηση και απορία; Υπάρχει κανείς φίλος (πέραν αυτών που μόλις το πιάνουν στα χερια τους και ποστάρουν ενθουσιασμένοι για το καινούργιο τους γκατζετ) που να έχει πάρει κάποιο Hero 10 και να το έχει δουλέψει κανένα 2μηνο -4μηνο ή και παραπάνω να μας πει τις εντυπώσεις του μετά από λίγο παραπάνω χρηση και αφού πέρασε ο ενθουσιασμός της 1ης στιγμής. Προσπάθησα αλλά δεν βρήκα κάποιον;

Ευχαριστώ Γιώργος

Ρε παιδιά επειδή έχω χάσει λίγο τι μπάλλα προσπαθώντας να παρακολουθήσω τα νέα από το κινέζικο παζάρι των τάμπλετς και επηδεί τα ποστ εδώ αφορούν στο 95% το τρόπο μεταφοράς και τις εταιρείες , μπορεί κάποιος εν τάχει να μου απαντήσει σε 2 απορίες;

Η 1 αφορά , ποιο από τα 2 hero 10 που κυκλοφορούν θεωρείται καλύτερο. Το ποιο πρόσφατο το Hero II ή το Hero I, λόγω chip γραφικών;

Και 2η ερώτηση και απορία; Υπάρχει κανείς φίλος (πέραν αυτών που μόλις το πιάνουν στα χερια τους και ποστάρουν ενθουσιασμένοι για το καινούργιο τους γκατζετ) που να έχει πάρει κάποιο Hero 10 και να το έχει δουλέψει κανένα 2μηνο -4μηνο ή και παραπάνω να μας πει τις εντυπώσεις του μετά από λίγο παραπάνω χρηση και αφού πέρασε ο ενθουσιασμός της 1ης στιγμής. Προσπάθησα αλλά δεν βρήκα κάποιον;

Ευχαριστώ Γιώργος

1. Το ένα είναι τετραπύρηνο το άλλο διπύρηνο. Προφανώς το τετραπύρηνο, ειναι λίγο καλύτερο σε επιδόσεις (όχι μεγάλη διαφορά) και καλύτερο σε αυτονομία επίσης.

2. Μια χαρά ειναι το ταμπλετ, τι λεπτομέρεις θες να μάθεις δηλαδη; Το μόνο που μπορεί να σε απασχολήσει ειναι η ποιότητα συναρμολόγησης. Ψιλοτρίζει, όπως και το ainol fire, κάτι που έχω παρατηρήσει μόνο στα ainol, αλλά το θεωρώ ασήμαντο κ δεν πιστεύω να παρουσιάζει προβληματα στο μέλλον, κι απ ότι φαίνεται κι απ όσους έχουν τα ταμπλετ της ainol μήνες, δεν έχουν πρόβλημα

Παιδια θελω να παραγγείλω το ainol novo 7 crystal απο το pandawill,τι πρεπει.να κανω για να μην πληρωσω τελωνειο;

Παιδια θελω να παραγγείλω το ainol novo 7 crystal απο το pandawill,τι πρεπει.να κανω για να μην πληρωσω τελωνειο;

δεν επιλέγεις DHL/TNT/FEDEX απλά. αλλά απέφυγε το pandawill, δεν θα το χουν διαθέσιμο

αν πιστεψω οτι η τελευταία καταχώριση ειναι σωστή, δεν εχει αναχωρίσει καν

Πωπω, Πάσχα τα βλέπω εδώ...

Καλά τι γίνεται εκεί πέρα άραγε; Αν δείξει οτι "φέυγει", θέλουμε καμία 10αριά μέρες να το δούνε εδώ, έτσι;

Πωπω, Πάσχα τα βλέπω εδώ...

Καλά τι γίνεται εκεί πέρα άραγε; Αν δείξει οτι "φέυγει", θέλουμε καμία 10αριά μέρες να το δούνε εδώ, έτσι;

με china post κάνε το σταυρό σου

οχι Pandawill,μακρια με τπτ μην παραγγειλεις απο εκει....

Just Perfect...NEXUS 4

με china post κάνε το σταυρό σου

Έλα μην τρομάζεις τον κόσμο, μια χαρά είναι σε λίγο θα έρθει και χωρίς προβλήματα.

Guest iPadAlternative
Jamie can you please check and let me know if you have received my faulty Fire?

Today it is 11 days (9 working days) since it arrived at China central - this is worrying if you think it only took half that time to get from Greece to China....

thanks

Checking now, thanks

Will you ever have on sale this model Teclast P88 Quad Core Tablet PC ?

We won't have that model again, sorry :(

I would like to post a problem with my order (#002098) to Ipadalternative. All of the promo items were missing, except for the touch pen. I contacted support and I got the answer (on 28th of February): "Hi, sorry to hear about this. I will contact dispatch and find out what went wrong and see what they can do to fix it,". Since then I have got no response. Isn't that too long?

I really apologize about this, I will make it up to the people who didn't get their free gifts.

Jaime, are the RK3188 tablets (Pipo M9 and the Cube U30GT2 you just posted) in stock?

Could we have an estimated day of despatch?

These tablets will be ready this week, sorry for the delay. Pipo delayed it because of some tech issues, thanks

Edited by navi55