Minko Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σήμερα 5:30 το πρωί μ έστειλαν αλλα δεν το δείχνει ακόμα στο Singapore post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 το http://www.dinodirect.com τι λεει σαν μαγαζι; ειναι αξιοπιστο;; και απο χρονους παράδοσης κα τελωνεια; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ΣΕ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου απο πιο site να το παρω?πιο ειναι το πιο αξιοπιστο? Σε ευχαριστω και παλι Υ.Γ το IPS τι ειναι?? Το IPS είναι τύπος οθόνης (πάνελ) και θεωρείται από τα πιο αξιόλογα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 δηλαδη την πατησαμε! Στην δικια μου παραγγελια απο buycoins πηρα σημερα tracking number. Θα προλαβω αραγε να φυγει απο την χωρα; παντως στο συστημα δεν φαινεται το δεμα ακομα κλαψ κλαψ Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ΣΕ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου απο πιο site να το παρω?πιο ειναι το πιο αξιοπιστο? Σε ευχαριστω και παλι Υ.Γ το IPS τι ειναι??Για το Window σου προτείνω το merimobiles,κι ας είναι ακριβότερο. Για το cube, ρώτα αν το έχουν στο pandawill. IPS είναι τύπος οθόνης με τα πιο ζωντανά χρώματα (μετά τις amoled βέβαια) το http://www.dinodirect.com τι λεει σαν μαγαζι; ειναι αξιοπιστο;; και απο χρονους παράδοσης κα τελωνεια;Καλό, αλλά δεν θα το προτιμούσα για ταμπλετ/κινητά, όπου καλύτερα να επιλέγεις εξειδικευμένα καταστήματα. χρονος παράδοσης και τελωνειο δεν έχει να κάνει με το κατάστημα. δηλαδη την πατησαμε! Στην δικια μου παραγγελια απο buycoins πηρα σημερα tracking number. Θα προλαβω αραγε να φυγει απο την χωρα; παντως στο συστημα δεν φαινεται το δεμα ακομα κλαψ κλαψ Υπομονή μέχρι τις 18+ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Για το Window σου προτείνω το merimobiles,κι ας είναι ακριβότερο. Για το cube, ρώτα αν το έχουν στο pandawill. IPS είναι τύπος οθόνης με τα πιο ζωντανά χρώματα (μετά τις amoled βέβαια) Το Cube γιατι οχι στο merimobiles? Απο κει το περιμενω Εκανα κι εγω παραγγελια και πηρα σημερα tracking number....θα περιμενω δλδ ή σημαίνει οτι εφυγε απο την Κινα? Edited February 3, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το Cube γιατι οχι στο merimobiles? Απο κει το περιμενω Εκανα κι εγω παραγγελια και πηρα σημερα tracking number....θα περιμενω δλδ ή σημαίνει οτι εφυγε απο την Κινα? To U19GT το λέει out of stock στο merimobiles, γι αυτό είπα να ρωτήσει αλλού. Μπα. Μετά τις 18/2. Δες στο τρακινγκ αν έχει καταγραφτεί στο ταχυδρομείο ή όχι. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Εγώ έκανα μ@λ@κι@.... Είδα διαθέσιμο το v792 και μετά από συνεννόηση τους έστειλα επιπλέον 23 ευρώ για να το αλλάξουν... Την ίδια ημέρα που σου έστειλαν το μήνυμα για αναβάθμιση firmware, έστειλαν και σε μένα... Ωστόσο ακόμα τίποτα για αποστολή... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Υπομονή μέχρι τις 18+ Κλαψ κλαψ κλαψ. Να φανταστεις οτι εχω πληρωσει απο την τεταρτη. Αν βιαζονταν θα προλαβαινα. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το σκέφτηκα κ εγω αλλα δεν το έκανα γιατι δεν με ενδιαφέρει η κάμερα πίσω..ε στο τέλος θα δούμε τι θα μας έρθει... Κάτι διάβασα ότι δεν θα δουλεύουν απο 4/2/13 μέχρι 18/2/13 δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Κλαψ κλαψ κλαψ. Να φανταστεις οτι εχω πληρωσει απο την τεταρτη. Αν βιαζονταν θα προλαβαινα. μπα, πάλι πιθανόν να είχε κολλήσει στο δρόμο. κι εγώ μια απ'τα ίδια (απ'άλλο μαγαζί) Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 τελικά στο merimobiles που παραγγειλα το Ν101 Ver 1 μου απαντήσανε ότι δεν υπάρχει stock και αν θέλω να μου στήλουν το N101 ver II και θα καλύψουν την διαφορά τιμής αυτοί. Το κακό είναι ότι θα παρουν την απάντηση αύριο.....και ετσι δεν θα προλάβω την πρωτοχρονιά τους. Από την άλλη έιναι το μόνο κατάστημα που δεν έχει βάλει ανακοίνωση για διακοπές προωτοχρονιάς.......λές ? Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Δοκιμασα καποια πραγματα πρωτα μηπως γλιτωνα την επιστροφη. Το esclate τι ειναι? Θα το επιστρεψω παντως. Πριν περασουν 45 μερες απο την ημερομηνια πληρωμης μεσω paypall εχεις δικαιωμα να ζητησεις τα λεφτα σου πισω. Τοτε ξεκιναει ενας διαλογος μεταξυ εσενα,paypall, και του πωλητη για να καταληξει το paypall υπερ σου ή εναντιον σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καταλαβα. Ετσι θα κανω τοτε. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Από την άλλη έιναι το μόνο κατάστημα που δεν έχει βάλει ανακοίνωση για διακοπές προωτοχρονιάς.......λές ? Μπα, δε το νομίζω... Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το περιμένω Δευτέρα ή Τρίτη, αγορά από cube-tablet και ταχύτατη αποστολή με singapore post, ήρθε σε 15 ημέρες απ την αγορά. Ανυπομονώ να δω τι θα δουν τα μάτια μου :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) τελικά στο merimobiles που παραγγειλα το Ν101 Ver 1 μου απαντήσανε ότι δεν υπάρχει stock και αν θέλω να μου στήλουν το N101 ver II και θα καλύψουν την διαφορά τιμής αυτοί. Το κακό είναι ότι θα παρουν την απάντηση αύριο.....και ετσι δεν θα προλάβω την πρωτοχρονιά τους. Από την άλλη έιναι το μόνο κατάστημα που δεν έχει βάλει ανακοίνωση για διακοπές προωτοχρονιάς.......λές ? ¨εχουν βγάλει ανακοίνωση κανονικότατα Καλημέρα σε όλους, Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως αλλά θα ήθελα να ενημερώσω όσους δεν γνωρίζουν για να μην την πατήσουν όπως εγώ. Τον Οκτώβριο αγόρασα από merimobiles το Ainol fire και είχε κάποια προβλήματα προφανώς ηλεκτρολογικά. (αρχικά το wifi έπιανε μόνο σε κοντινή απόσταση από το router και σιγά σιγά εμφανίστηκαν προβλήματα στην οθόνη με "χιόνια"). Τελικά κάποια στιγμή το Δεκέμβριο σταμάτησε να φορτίζεται και δεν άναβε καν. (Όλο αυτό το διάστημα είχα επικοινωνία μέσω email με το service τους για να κάνουμε "δοκιμές" και τελικά πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα) Τελικά το έστειλα πίσω και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Με ενημέρωσαν ότι για επιστροφή χρημάτων θα μου κρατήσουν 20% από το ποσό που είχα πληρώσει παρόλο ότι τα προβλήματα της συσκευής ήταν προφανώς κατασκευαστικά λάθη. Δεν θα προσπαθήσω να σας αποτρέψω να κάνετε συναλλαγές με το merimobiles, απλά σας επισημαίνω την πολιτική που έχουν σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων και επειδή οι κινέζικες συσκευές είναι ρίσκο, οι πιθανότητες προβληματικής συσκευής είναι μεγάλες.. Κοίτα να δεις πως θα πάεις όλα τα χήματά σου πίσω ακόμα και το κόστος επιστροφής: Θα μπεις στο resellerratings θα τα χωσεις άγρια και μετά θα επικοινωνήσει μαζί σου ο jay και θα σου βρει λύση. Προσπάθησε πριν να μιλήσεις στο chat αλλά μονο με τον John. Αυτό με το 20% μου το είχαν πει και μένα αλλά να ξέρεις οτι οι περισσότεροι είναι άσχετοι. Εμένα μου τα επέστρεψαν όλα αλλά και το κόστος να το στείλω πίσω κάτι που δεν κάνουν άλλοι. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 3, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το σκέφτηκα κ εγω αλλα δεν το έκανα γιατι δεν με ενδιαφέρει η κάμερα πίσω..ε στο τέλος θα δούμε τι θα μας έρθει... Κάτι διάβασα ότι δεν θα δουλεύουν απο 4/2/13 μέχρι 18/2/13 δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όμως. Λογο Κινεζικης πρωτοχρονιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 αγορα απο geekbuying 22/1,25/1 ηταν σινγκαπουρι 26/1 αναχωρισε και ακομα να φανει στα ελτα :mad: φιλος αγορασε και αυτος απο geek 16/1 και 28/1 το ειχε στα χερια του βουλιαξε κανα καραβι με κοντεινερ και δεν εχει ερθει ακομα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 αγορα απο geekbuying 22/1,25/1 ηταν σινγκαπουρι 26/1 αναχωρισε και ακομα να φανει στα ελτα :mad: φιλος αγορασε και αυτος απο geek 16/1 και 28/1 το ειχε στα χερια του βουλιαξε κανα καραβι με κοντεινερ και δεν εχει ερθει ακομα :rolleyes: Αν έφυγε 26/1, θα το χεις λογικά μες στην βδομάδα. Αν του άλλου έφυγε νωρίτερα,λογικό να ρθε πιο πριν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Στα 120€ που έχει προσφορά το pipo max s1 νομίζω είναι καλη αγορά σε σχέση με το cube Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katarasg Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Προσπαθω να μπω στο site toy ipadalternative και δεν μπαινει ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Προσπαθω να μπω στο site toy ipadalternative και δεν μπαινει ξερει κανεις τι παιζει? Λειτουργεί κανονικά. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ούτε εγώ μπορώ να μπώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Προσπαθω να μπω στο site toy ipadalternative και δεν μπαινει ξερει κανεις τι παιζει? Sorry, we was updating the site a little yesterday, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts