gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Η χρηση του tablet που θέλω να κανω είναι σερφάρισμα στο ιντερνετ, email, υποστήριξη word-excel, αρχεια pdf, skype, youtube, 2 κάμερες χωρις καμια ιδιαίτερη αναλυση, βιντεο (με υποστηριξη mkv) και μουσική mp3 κλπ αρχεια ηχου. Δεν νομίζω ότι χρειαζομαι κάτι άλλο. Στην τιμή μέχρι 120-130€ εαν υπάρχει κατι και με dual-core cpu καλα θα ήταν. Περιμένω προτάσεις σας. Όλα διπύρηνα Α9 με 1GB RAM είναι σ αυτή την τιμή. Δες pipo u1 pro, Huyndai hold x, Ainol Fire/flame Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Όλα διπύρηνα Α9 με 1GB RAM είναι σ αυτή την τιμή. Δες pipo u1 pro, Huyndai hold x, Ainol Fire/flame Αυτά που ανέφερες σε ποιο site μπορώ να τα βρώ Αυτό που δεν είπα όμως είναι οτι θέλω 9,7" ή 10" Συγνώμη Edited January 16, 2013 by Frontier Πολλαπλή παράθεση Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 παραγγηλα 8/1/13 ενα fire απο ipadalternative,μετα απο 20 λεπτα πηρα tracking number και στις 10-01-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) απο singapore post και μια μερα μετα στα ελτα κουριερ:ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-01-2013 19:30 IPS απο τοτε καμια κινηση...να αρχισω να ανησυχω?μεσα στις γιορτες ειχα προσπαθησει να το παρω απο Banggood με EMS και η παραγγελια γυρισε πισω στο καταστημα λογω δεματος με μπαταρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Πιστευω σε τρεις με τέσσερις μέρες θα φανεί στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Θελω να παραγγειλω ενα Ainol Fire 7" αμεσα και σε καμια βδομαδα αλλο ενα. Απο που προτεινετε να το παραγγειλω; τι παιζει με τα μαγαζια; ποιο νομιζεται εχει δειξει οτι ειναι αξιοπιστο; τι αλλο πρεπει να προσεξω; επισης θα χρειαστω και μια καρτα μνημης 32GB για αυτο. και θηκη πιθανως. Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Θελω να παραγγειλω ενα Ainol Fire 7" αμεσα και σε καμια βδομαδα αλλο ενα. Απο που προτεινετε να το παραγγειλω; τι παιζει με τα μαγαζια; ποιο νομιζεται εχει δειξει οτι ειναι αξιοπιστο; τι αλλο πρεπει να προσεξω; επισης θα χρειαστω και μια καρτα μνημης 32GB για αυτο. και θηκη πιθανως. iPadAlternative χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάρτα μνήμης πάρε από το ebay. Η μαλακή (soft) θήκη που έχει το iPadAlternative είναι η Mofi Android (πολύ μαλακή, το προστατεύει και όμορφη - αυτή έχω και εγώ): http://ipadalternative.com/en/85-soft-grip-briefcase-black-for-7in-tablets.html Τη θήκη ίσως τη βρεις και φθηνότερα στο e-bay, αλλά αυτή στέλνουν πάντως (όχι αυτή που απεικονίζεται). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 οπότε, τη θηκη τη προτεινεις ετσι κι αλλιως.. καρτα μνημης τι Class ειναι ικανοποιητικη για το ταμπλετ; 4,6 ή 10; σχετικα με τη πληρωμη, κανω λογαρισμο στο iPadAlternative για την παραγγελια και πληρωνω με PayPal? εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα να παραγγειλεις σε δολαρια και να κανει μετατροπη η τραπεζα σου και οχι το PayPal.. ισχυει; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Happy hour και βλακειες με 1 pc και 2 laptop σε αναμονη και παλι δεν το προλαβα.. ολα σερνοντουσαν στο pandawill. Επισης αλλοι 4 που περιμεναν απο πανω μια απο τα ιδια... τελικα πηρα 2 pipo s3 90ευρω το 1 + κατι καρτες μνημης και screen protectors. Μαζι με ενα κουπονακι 5% 190ευρω ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Αυτά που ανέφερες σε ποιο site μπορώ να τα βρώ Αυτό που δεν είπα όμως είναι οτι θέλω 9,7" ή 10" Συγνώμη9.7 ή 10.1 με 120-130€ δεν θα βρεις της προκοπής παραγγηλα 8/1/13 ενα fire απο ipadalternative,μετα απο 20 λεπτα πηρα tracking number και στις 10-01-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) απο singapore post και μια μερα μετα στα ελτα κουριερ:ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-01-2013 19:30 IPS απο τοτε καμια κινηση...να αρχισω να ανησυχω?μεσα στις γιορτες ειχα προσπαθησει να το παρω απο Banggood με EMS και η παραγγελια γυρισε πισω στο καταστημα λογω δεματος με μπαταρια....απ όταν φύγει, μέτρα 12 μέρες περίπου για να φτάσει ελλάδα. μην ανησυχεις εφόσον έφυγε. το singapore post δεν απορρίπτει δέματα με μπαταρίες οπότε, τη θηκη τη προτεινεις ετσι κι αλλιως.. καρτα μνημης τι Class ειναι ικανοποιητικη για το ταμπλετ; 4,6 ή 10; σχετικα με τη πληρωμη, κανω λογαρισμο στο iPadAlternative για την παραγγελια και πληρωνω με PayPal? εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα να παραγγειλεις σε δολαρια και να κανει μετατροπη η τραπεζα σου και οχι το PayPal.. ισχυει; Class 10 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 οπότε, τη θηκη τη προτεινεις ετσι κι αλλιως.. καρτα μνημης τι Class ειναι ικανοποιητικη για το ταμπλετ; 4,6 ή 10; σχετικα με τη πληρωμη, κανω λογαρισμο στο iPadAlternative για την παραγγελια και πληρωνω με PayPal? εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα να παραγγειλεις σε δολαρια και να κανει μετατροπη η τραπεζα σου και οχι το PayPal.. ισχυει; Στο δικό μου Fire έχω μια 8GB Class 6 Kingston και είναι υπερ-αρκετή (εάν έχει μικρή διαφορά τιμής η Class 10, προτίμησέ την). Όλα τα υπόλοιπα ισχύουν (λογαριασμός στο iPadAlternative, νόμισμα Δολάριο και επιλογή του και στο Paypal). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ισοτιμίες, δες παλαιότερα μηνύματα σε αυτό το νήμα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Happy hour και βλακειες με 1 pc και 2 laptop σε αναμονη και παλι δεν το προλαβα.. ολα σερνοντουσαν στο pandawill. Επισης αλλοι 4 που περιμεναν απο πανω μια απο τα ιδια... Ετσι ακριβώς! Edit: εδώ και πόση ώρα είναι πεσμένο το site τους... Edited January 16, 2013 by alex2310 Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω μια ταμπλετα, εχω μια απορια. Στο ipadalternative, κατα την εγγραφη, τα στοιχεια σας τα βαλατε στα Ελληνικα η greeklish?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω μια ταμπλετα, εχω μια απορια. Στο ipadalternative, κατα την εγγραφη, τα στοιχεια σας τα βαλατε στα Ελληνικα η greeklish?:) Ότι θες. Εφόσον την παραλαβή θα την κανουν τα ελτα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν και τα στοιχεία θα τα πάρει απ το paypal λογικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω μια ταμπλετα, εχω μια απορια. Στο ipadalternative, κατα την εγγραφη, τα στοιχεια σας τα βαλατε στα Ελληνικα η greeklish?:) Καλύτερα λατινικοί́ χαρακτήρες. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλύτερα λατινικοί́ χαρακτήρες. Αυτο εκανα εν τελη. Τωρα μενει να αποφασισω ΠΟΙΟ θα παρω....χαμος γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Hi, first, I would like to thank myphone.gr .Super guys thanks. We @ipadalternative are very thankful to our Greek customers, if you have any issues or problems, than get through to us here and we can resolve them. We wish you all a happy 2013 and may the luck of the "Snake Year" be with you all, σας ευχαριστώ support@ipadalternative.com Edited January 16, 2013 by iPadAlternative Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Hi, first, I would like to thank myphone.gr .Super guys thanks. We @ipadalternative are very thankful to our Greek customers, if you have any issues or problems, than get through to us here and we can resolve them. We wish you all a happy 2013 and may the luck of the "Snake Year" be with you all, σας ευχαριστώ support@ipadalternative.com We're happy to have you here :) I'm sure our members will benefit from your presence here iPadalternative ;) Happy posting :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Hi, first, I would like to thank myphone.gr .Super guys thanks. We @ipadalternative are very thankful to our Greek customers, if you have any issues or problems, than get through to us here and we can resolve them. We wish you all a happy 2013 and may the luck of the "Snake Year" be with you all, σας ευχαριστώ support@ipadalternative.com Πολύ θετική κίνηση να έχεις άμεση υποστήριξη. Μπράβο. Θα ανοίξει νέο νήμα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ξέρουμε αν έχει θέμα με τις μπαταρίες και το swiss post πλέον? Μακριά απο buyincoins. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ξέρουμε αν έχει θέμα με τις μπαταρίες και το swiss post πλέον? Μακριά απο buyincoins. swiss post και singapore post δεν έχουν θέμα με τις μπαταρίες Αλλά μακρυά από swiss post Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis_TS Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σήμερα έκανα μια εγγραφή και ερώτηση στο http://www.ebellking.com/ όσο αφορά το UK Dispatch-Royalmail Track(2-3 Days). Θα σας μεταφέρω ότι μου απαντήσαν ...... ! Thanks for your kindly feedback We just check the tablet which is double speaker on the right side And it is the H version If you choose the UK dispatched Then it will dispatch from UK for you Best Regards Cathy Τους ρώτησα για τον νέο U30GTH. Στέλνουν από Αγγλία τελικά ! . ? Παράθεση Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 swiss post και singapore post δεν έχουν θέμα με τις μπαταρίες Αλλά μακρυά από swiss post Ας όψεται το cube-tablet... Παρόλο που ζήτησα Singapore.. Τώρα άρχισα να διαβάζω άσχημα για το Swiss πάντως πριν τις γιορτές καλά έβλεπα.. Λες πάλι δεν θα φτάσει καν ή απλά θα αργήσει πολύ? Κολλημένο στο τελωνείο τους το βλέπω κι αυτό πάντως. Πάντως αντίθετα από ότι λένε κάποιοι χρειάζεται update εδώ μέσα για τα μαγαζιά γιατί αλλάζουν οι συνθήκες γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 +1 νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει Πολύ θετική κίνηση να έχεις άμεση υποστήριξη. Μπράβο. Θα ανοίξει νέο νήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Thanks for your kindly feedback We just check the tablet which is double speaker on the right side And it is the H version If you choose the UK dispatched Then it will dispatch from UK for you Best Regards Cathy Τους ρώτησα για τον νέο U30GTH. Στέλνουν από Αγγλία τελικά ! . ? Στέλνουν σε όλα τα tablets ή μόνο στο συγκεκριμένο Cube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Στέλνουν σε όλα τα tablets ή μόνο στο συγκεκριμένο Cube; πάντα μέσω αγγλίας στελνει το ebelkin Ας όψεται το cube-tablet... Παρόλο που ζήτησα Singapore.. Τώρα άρχισα να διαβάζω άσχημα για το Swiss πάντως πριν τις γιορτές καλά έβλεπα.. Λες πάλι δεν θα φτάσει καν ή απλά θα αργήσει πολύ? Κολλημένο στο τελωνείο τους το βλέπω κι αυτό πάντως. εμένα με swiss post το δέμα ήρθε σε 20+κάτι μέρες. σε πολλούς καθυστερεί πάνω από μήνα, λες και ξεχνάνε τα δέματα στη κίνα ή στη ζυρίχη για καιρό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts