sleepless81 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Μετά από όλες τις δοκιμές που μου είπατε σε προηγούμενες σελίδες η Amazon σε συνεργασία με την simplyelectronics μου έστειλαν κλεμμένο tablet. Δεν ήμουν ιδιαίτερα τυχερός οφείλω να ομολογήσω. Η πληροφορία μετά από ενημέρωση της blackberry uk. Προσέχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coby Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Γεια χαρά και χρόνια πολλά. Το περιμένω μέσα στη βδομάδα το 16gb. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Παίζει τα πάντα από videos; 2) Υπότιτλους στις ταινίες; 3) Από δικτυακό σκληρό δίσκο κάνει αναπαραγωγή; 4) Εφαρμογή για voip υπάρχει; 5) Με τις android εφαρμογές πως τα πάτε; 6) Υπάρχουν κάποια sites για να ξεκινήσω το διάβασμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Γεια χαρά και χρόνια πολλά. Το περιμένω μέσα στη βδομάδα το 16gb. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Παίζει τα πάντα από videos; 2) Υπότιτλους στις ταινίες; 3) Από δικτυακό σκληρό δίσκο κάνει αναπαραγωγή; 4) Εφαρμογή για voip υπάρχει; 5) Με τις android εφαρμογές πως τα πάτε; 6) Υπάρχουν κάποια sites για να ξεκινήσω το διάβασμα; Ευχαριστώ. Χριστός Ανέστη! 1)δεν παίζει τα πάντα. 2)κάποιοι φίλοι το συζήτησαν στις προηγούμενες σελίδες 3)νομίζω κάνει 4) δυστυχώς όχι... 5) υπάρχουν πολύ λίγες...ας ελπίσουμε ότι θα αυξηθούν 6) οπωσδήποτε το *****berry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 πολυ καλο! ελληνικα γραφει? Δεν γνωρίζω αν γράφει ελληνικά το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο... Ψάχνω τρόπο να ρωτήσω τον πωλητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Μετά την τελευταία ενημέρωση του BB Bridge για κατόχους blackberry smartphones , υπάρχει πλέον remote έλεγχος του playbook με δυνατότητα να χρησιμοποιείται το ως πληκτρολόγιο του playbook το κινητό (πολύ εύχρηστο για κατόχους qwerty φυσικών πληκτρολογίων). Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Κάτοχος της συσκευής από την Μεγαλη Πέμπτη θα ήθελα να σας μεταφέρω τις πρώτες εντυπωσεις: Αυτονομια: οριακά ικανοποιητικη Συνδεσιμοτητα: μετρια Διαχείριση μνημης: απογοητευτικη... Είμαι με περίπου 150 mb από το 1 gb συνεχώς. Εφαρμογες:περισσότερες απ ότι περίμενα αλλά δυστυχώς ακόμη λιγες.δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες μου. Φορητοτητα και ποιότητα κατασκευης: εξαιρετικη Οθονη:πολυ καλή αλλά λαγκάρει, υποθέτω λόγω της μνήμης... Πληκτρολογιο:εξαιρετικο.αν είχε και κέρσορες θα ήταν μοναδικό στο είδος του Skype: η έλλειψη του είναι το μεγάλο μείον της συσκευής. Περιήγηση στο ιντερνετ: πολύ καλή αν εξαιρέσουμε την ευαισθησία που έχει με αποτέλεσμα να ανοίγω συνεχώς τις διαφημίσεις... Γενικα: πολύ καλή παιχνιδομηχανη αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με καλύψει για επαγγελματικη χρήση.αν δεν ανακοινωθεί κάποια σημαντική προσθήκη στο event του Μαΐου η κάποια αναβάθμιση το Σεπτεμβριο δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει μέλλον. Αν θα σας πρότεινα να το αγορασετε: μάλλον όχι...η τουλάχιστον κάντε υπομονή μέχρι να βρείτε κάποια καλή προσφορά. Μάλλον θα προτιμούσα ένα τετραιντσο δυνατό κινητό αντροιντ...η μία εξίσου ποιητική ταμπλέτα αντροιντ (αν υπαρχει). Ελπίζω βέβαια ότι η συσκευή θα εξελιχθεί σημαντικά αν η ριμ δεν έχει σκοπό να την εγκαταληψει . Όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη λόγω της σύντομης εμπειρίας που έχω από την συσκευή. Θα επανέλθω. Παρεπιπτοντως, γνωρίζει κάνεις πως μπαίνουν οι τόνοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παρεπιπτοντως, γνωρίζει κάνεις πως μπαίνουν οι τόνοι; Αν θυμάμαι σωστά κρατάς πατημένο το γράμμα που θες να τονίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Σωστός! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά καινούργια ενημέρωση λογισμικού 2.0.1.358.Για περισσότερες πληροφορίες τη νέο φέρνει η νέα ενημέρωση στο pocketberry.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά καινούργια ενημέρωση λογισμικού 2.0.1.358. Για περισσότερες πληροφορίες τη νέο φέρνει η νέα ενημέρωση στο pocketberry.com Browser enhancements to address performance with some websites Improvements to support Android apps Optimizations to Video Chat, PIM and BlackBerry Bridge applications And much more! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλημέρα μετά από απενεργοποίσης του QOS το ρουτερ συνδεεται κανονικά. Είναι απίθανο το playbook. Πολυ καλή κατασκευή, browser πολυ γρήγορος και εξυπνα διαρθρωμένος. Γενικά η υλοποίηση του λειτουργικού είνια πολύ έξυπνη. Μαθαίνεται πολύ εύκολα και δείχνει πολύ σταθερό.Αναμένω με αγωνία το OS2. Χρειάζομαι το MS exchange Καλημέρα. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αποσυνδέεται κάθε 2-3 λεπτά .μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τί διαδικασία έκανες ;ή αν είναι πολύπλοκο πού να ξεκινήσω να ψάχνω ;σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Από χθες έχουμε και το Angry Birds Space στο ταμπλετάκι μας...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Από χθες έχουμε και το Angry Birds Space στο ταμπλετάκι μας...!:)Σωστος.Εγω το κατεβασα και παιζει πολυ καλα στο playbook μου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Από χθες έχουμε και το Angry Birds Space στο ταμπλετάκι μας...!:) Με δυόμιση ευρώ συγνώμη αλλά δεν θα πάρω... Προτιμώ στο αντροιντ κινητό μου δωρεάν. Θα πληρώσω μόνο αν αξιωθουν να βάλουν Skype η καμία αξιόλογη επαγγελματικη εφαρμογή . Αν μπορεί κανείς να μας εξηγήσει πως δουλεύει το πληκτρολόγιο θα με βοηθήσει πολύ. Κατά διαστήματα γράφει ότι θέλει από την αυτόματη επιλογή ενώ εγώ πληκτρολόγιο άλλα. Ούτε ένα οκ δεν μπορώ να γράψω σ σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αν μπορεί κανείς να μας εξηγήσει πως δουλεύει το πληκτρολόγιο θα με βοηθήσει πολύ. Κατά διαστήματα γράφει ότι θέλει από την αυτόματη επιλογή ενώ εγώ πληκτρολόγιο άλλα. Ούτε ένα οκ δεν μπορώ να γράψω σ σωστά! Ok βρηκα τη λυση για το πληκτολογιο. Στις ρυθμισεις πανω δεξια πηγαινεις στο πληκτρολογιο και απενεργοποιεις την αυτοματη διορθωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Η απουσία υποστήριξης της εφαρμογής skype όντως είναι τραγική για ένα tablet σαν αυτό. Παρόλα αυτά όμως πιστεύω δεν έχει να κάνει τόσο με τη RIM άλλα με την Skype. Πρόσφατο παράδειγμα σε ταξίδι μιάμισης ημέρας στο εξωτερικό αναγκάστηκα να κουβαλάω το laptop μόνο και μόνο για το skype... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλημέρα, Έχω ένα θεματάκι με το native email. Δεν μπορώ να γράψω ελληνικά...Για την ακρίβεια μπορώ αλλά αυτός που παραλαμβάνει τα διαβάζει κινέζικα! Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλημέρα! Χρησιμοποιείς hotmail? Αν ναι έχει παρουσιαστεί πολλάκις αυτό το πρόβλημα Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλημέρα! Χρησιμοποιείς hotmail? Αν ναι έχει παρουσιαστεί πολλάκις αυτό το πρόβλημα Μόνο gmail και yahoo! Στο gmail εχω το πρόβλημα. Στο Yahoo δεν το έλεγξα ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Βγήκε και το Lara Croft για το Playbook το όποίο είναι πολύ καλό και με τέλεια γραφικά!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Παιδιά πόσο καλά λειτουργεί το bridge με BIS? Eνδιαφέρομαι να το πάρω, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο γρήγορο θα είναι το browsing με tethering από το ΒΒ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδιά πόσο καλά λειτουργεί το bridge με BIS? Eνδιαφέρομαι να το πάρω, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο γρήγορο θα είναι το browsing με tethering από το ΒΒ... Το bridge λειτουργει πολυ καλα. Μια διευκρινηση ομως. Οταν σερφαρεις στο playbook μεσω bridge δεν κανεις tethering απο το bb. Απλως το playbook λειτουργει ως projector του κινητου σου. Ολη η διαδικασια του browsing γινεται απο το BB. Για αυτο αλλωστε ειναι και δωρεαν. Αν ηταν tethering θα στο χρεωναν οι εταιρειες κινητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση... Γιατί δυστυχώς από τη Wind δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν όταν τους ρώτησα για αυτό και μου είπαν ότι ίσως να μην λειτουργεί στην Ελλάδα, επειδή η εταιρεία τους δεν υποστηρίζει επίσημα το Playbook (μπούρδες μαλλον)...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Να προσθέσω στο θέμα που αφορά το bridge browsing: Δεν υπάρχει πια αποκλειστικός Bridge Browswer. Με το που συνδέεται με το ΒΒ και εφόσον το playbook δεν έχει σύνδεση με wifi τότε χρησιμοποιείται ο Browser χρησιμοποιώντας τα ΜΒ του προγράμματος. Προσωπικά όταν σερφάρω μέσω Bridge browser απενεργοποιώ flash και φόρτωση εικόνων για αποφυγή μέγαλης κατανάλωσης δεδομένων. ΠΡΟΣΟΧΗ όταν χρησιμοποιούμε την εφαρμογη΄Bing Maps απο το PBκαταναλώνει πάαααρα πολύ. Κατα την γνώμη μου δεν συνίσταται Bridge και Bing Maps Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Kάποιος με playbook να μας πει πόσα περίπου ΜΒ καταλώνει το μήνα με bridged browsing... Eπίσης, θα "γεφυρώνει" καλά με το αρχαϊκό μου Bold 9000? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts