Coolgreek Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Αυτά είναι προβλήματα της rom κανονικά, κάτι δεν πήγε καλά στην όλη διαδικασία και δεν έχει κάτσει καλά η ρομ (καθόλου καλά)! Δυστυχώς μάλλον πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις να την ξαναπεράσεις (συνιστάται απο την αρχή)... Ειδάλλως κάνε wipe cache/dalvik cache να δεις αν στρώσει (μπας και είσαι τυχερός και γλιτώσεις)! επίσης σου αναφέρω οτι πλέον η darky 10.1 θεωρείται παλιά και έχουν βγει νέες ρομ βασισμένες σε καλύτερες εκδόσεις 2.3.3 ή ακόμα και στην νέα (leaked) 2.3.4 που αξίζουν προσοχής! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 ω οτι πλέον η darky 10.1 θεωρείται παλιά και έχουν βγει νέες ρομ βασισμένες σε καλύτερες εκδόσεις 2.3.3 ή ακόμα και στην νέα (leaked) 2.3.4 που αξίζουν προσοχής! Για δώσε μου λίγες περισσότερες πληροφορίες.. :) Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Για δώσε μου λίγες περισσότερες πληροφορίες.. :) Για παραδειγμα Juwe's Smart Edition v5.0 και Simply Honey Revolution v3.8 βασιζομενες και οι δυο στην JVP 2.3.4 Try them :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 γεια σας παιδια...εχω ενα galaxy με darkyrom 10.1 , kernel 2.6.35.7-i9000xwjvh με dark core 2.4 και android εκδοση i9000xxjvo(2.3.3)....παιρνει τπτ σε αναβαθμιση?ειναι πολυ γρηγορη παντως σε σχεση με με stock rom και 2.2.1 js8...και πως μπορω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο για μηνυματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 γεια σας παιδια...εχω ενα galaxy με darkyrom 10.1 , kernel 2.6.35.7-i9000xwjvh με dark core 2.4 και android εκδοση i9000xxjvo(2.3.3)....παιρνει τπτ σε αναβαθμιση?ειναι πολυ γρηγορη παντως σε σχεση με με stock rom και 2.2.1 js8...και πως μπορω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο για μηνυματα? Aν εννοεις αναβαθμιση σε darky, δεν εχει βγαλει νεοτερη απο αυτην που εχεις και δεν νομιζω να βγαλει αλλη. Για ελληνικο πληκτρολογιο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 γεια σας παιδια...εχω ενα galaxy με darkyrom 10.1 , kernel 2.6.35.7-i9000xwjvh με dark core 2.4 και android εκδοση i9000xxjvo(2.3.3)....παιρνει τπτ σε αναβαθμιση?ειναι πολυ γρηγορη παντως σε σχεση με με stock rom και 2.2.1 js8...και πως μπορω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο για μηνυματα? Αν θες ακομα περισσοτερη ταχυτητα βαλε την jvq.Για το πληκτρολογιο εδω http://www.multiupload.com/IF8B6BWSRF και για το swype εδω http://www.multiupload.com/63QC1CLLDX τα βαζεις μεσω cwm. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 h jvq ειναι η leaked 2.3.4 e? για την διαδικασια με το πληκτρολογιο που μπορω να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 h jvq ειναι η leaked 2.3.4 e? για την διαδικασια με το πληκτρολογιο που μπορω να το δω? Ναι ειναι leaked. Σου παρεθεσα ακριβως το λινκ στο παραπανω ποστ μου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 τον τροπο πως να τα περασω μεσω cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 τον τροπο πως να τα περασω μεσω cwm? Aντιγραφεις τα αρχεια στην εσωτερικη sd χυμα στο root της καρτας (οχι σε φακελο δηλαδη). Μπαινεις σε cwm με το συνδυασμο των 3 πληκτρων (vol up+home+power) και απο εκει επιλεγεις install zip from sd card->choose zip και επιλεγεις το αρχειακι που εβαλες στην καρτα. Κανει τα δικα του και μολις τελειωσει κανεις reboot και εισαι ετοιμος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Βγηκε η 10.2 και βασιζεται στην jvq http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) καλησπερα! εβαλα την 10,2 darky και εχω ενα θεμα οταν παω να παρω ταχεια κληση μου λεει εκτελεση κωδικα USSD.. και μετα μου λεει: Προβλημα συνδεσης ή μη εγκυρος κωδικας MMI τι να κανω;; και οι γραμμες στην μπαρα δεν ειναι πρασινες αλλα ασπρες... Edited July 23, 2011 by Tas6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 καλησπερα! εβαλα την 10,2 darky και εχω ενα θεμα οταν παω να παρω ταχεια κληση μου λεει εκτελεση κωδικα USSD.. και μετα μου λεει: Προβλημα συνδεσης ή μη εγκυρος κωδικας MMI τι να κανω;; και οι γραμμες στην μπαρα δεν ειναι πρασινες αλλα ασπρες... Για κάποιο λόγο δεν έχεις σήμα, δοκίμασε να την ξαναπεράσεις από CWM και κάνε ξανά wipe cache + wipe data/factory reset. (Από την CWM) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Για κάποιο λόγο δεν έχεις σήμα, δοκίμασε να την ξαναπεράσεις από CWM και κάνε ξανά wipe cache + wipe data/factory reset. (Από την CWM) Δεν ειχε επιλεγμενο το gsm only στην ρυθμισεις *#*#4636#*#* το βρηκα και οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) για να περασω την 10.2 (ειμαι σε jvq) πρεπει να περασω εναν dark core kernel και να εχω ενεργο το lagfix?? κατι τετοιο καταλαβα απο αυτα που διαβασα. . το αλλο θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω dark core για jvq.. μπορει καποιος να μου δωσει κανενα λινκ?? πρωτη φορα θα σκοτεινιασω. . edit: anyway, περασα φισετο jvp κλπ και ετοιμος.. Edited July 23, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Δεν ειχε επιλεγμενο το gsm only στην ρυθμισεις *#*#4636#*#* το βρηκα και οκ.. Δεν παίζει ρόλο, αν ήταν επιλεγμένο στο αυτόματο δεν θα είχες πρόβλημα, εκτός αν ήταν επιλεγμένο το HDSPA only που συνεπάγεται ότι δεν έχεις 3G σήμα εκεί που είσαι. Τέσπα, τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Δεν παίζει ρόλο, αν ήταν επιλεγμένο στο αυτόματο δεν θα είχες πρόβλημα, εκτός αν ήταν επιλεγμένο το HDSPA only που συνεπάγεται ότι δεν έχεις 3G σήμα εκεί που είσαι. Τέσπα, τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. βασικα αυτο που ητανε επιλεγμενο ητανε unknow και επανω το σημα του δικτυου και το σημα του wifi απο πρασινα ητανε ασπρα.. τωρα οκ! παντως ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Με την 10.2 απείραχτη με τον dark core, ποσό σκορ βαράτε στο quadrant ρε παιδιά; εγώ με τη 2η έβγαλα 2250.. Όχι πως δίνω πολύ σημασία στα benchmark, αλλά με gto kernel σε στοκ, βαρούσα 3000+ χωρίς overclock.. Γράψτε κι εσείς ποσό βγάζετε να δω αν είναι νορμάλ το σκορ μου.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Οποιος μπορει ας γραψει εντυπωσεις απο την 10.2 Ποια ειναι τα κυρια bugs της (εαν υπαρχουν)..; Ενδιαφερομαι κι εγω να την βαλω αλλα ο χρονος μου ειναι πιεστικος αυτες τις ημερες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Οποιος μπορει ας γραψει εντυπωσεις απο την 10.2 Ποια ειναι τα κυρια bugs της (εαν υπαρχουν)..; Ενδιαφερομαι κι εγω να την βαλω αλλα ο χρονος μου ειναι πιεστικος αυτες τις ημερες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk προς το παρών φαίνεται γρήγορη και καλή από θέμα απόδοσης. Αλλά, Είχα πρόβλημα με τον tw4 που έχει (εχει 2 launchers βέβαια), πολλά κολλήματα μετά από λίγες ώρες ( κολλημα και ρεμπουτ, όμως είχα με τον tw4 στην criskelo καποτε). Επέστρεψα στον adw για να δω αν έφταιγε αυτό και όντως τώρα δεν κολλάει πουθενά. Κόλλησε και αρκετές φορές ο browser (κολλημα και ρεμπουτ πάλι) όπως είχα πάλι παλαιότερα αλλά ήταν θέμα κερνελ τοτε. Σήμερα θα δω αν κολλήσει στο browsing που έχω τον adw. Αν ναι, θα δοκιμάσω αλλο κερνελ και για να δω συμπεριφορά. (ελπίζω να ήταν θέμα tw4 η kernel γιατί το κινητό πάει βίτσα..! :lol: ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 για να περασω την 10.2 (ειμαι σε jvq) πρεπει να περασω εναν dark core kernel και να εχω ενεργο το lagfix?? κατι τετοιο καταλαβα απο αυτα που διαβασα. . το αλλο θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω dark core για jvq.. μπορει καποιος να μου δωσει κανενα λινκ?? πρωτη φορα θα σκοτεινιασω. . edit: anyway, περασα φισετο jvp κλπ και ετοιμος.. Εγω φιλε μου χθεσ την εβαλα και ακολουθησα αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307798 και μολις μπηκε η 10,1 εβαλα την 10,2 στην sd κατεβασα και το darky tool απο το market και την περασα βασικα δες και αυτο μολις βαλεις την 10,1 και εισαι οκ http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/v10-2-final-what-are-you-waiting-for.4253/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Οποιος μπορει ας γραψει εντυπωσεις απο την 10.2 Ποια ειναι τα κυρια bugs της (εαν υπαρχουν)..; Ενδιαφερομαι κι εγω να την βαλω αλλα ο χρονος μου ειναι πιεστικος αυτες τις ημερες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk την εχω απο χθες το απογευμα το κινητο δεν το εχω κλεισει ακομη αρκετα γρηγορη σε σχεση με την 9,5 το gps απιστευτο! χωρις να κανω τιποτα.. δεν κολλαει και δεν εχει κανει κανενα reboot ακομη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 την εχω απο χθες το απογευμα το κινητο δεν το εχω κλεισει ακομη αρκετα γρηγορη σε σχεση με την 9,5 το gps απιστευτο! χωρις να κανω τιποτα.. δεν κολλαει και δεν εχει κανει κανενα reboot ακομη! Ποιον launcer χρησιμοποιείς; Δεν τίθεται θέμα εγκατάστασης στην περίπτωση μου. Είχα jvq,wipe, περασα ficeto,wipe,περασα 10.2 και μετά την ξαναπέρασα. Edit: ένα τεταρτακι browsing και όλα μια χαρά. Έκανα και μερικά downloads. Μάλλον ήταν θέμα tw4(ελπίζω). Θα επιβεβαιωθεί σήμερα αν ήταν αυτό. Η διαχείριση ραμ πάντως δεν είναι καλή μπορώ να πω (ούτε και στην jvq βέβαια) Όταν είχα jvh η jvo (δεν θυμάμαι) ανοιγα θυμωμένα πουλάκια,μπροουζερ, μαρκετ,νιντζαμπ,σοοτμι και ταπατοκ, χωρίς να κλείνει τίποτα.. μετά από τότε, με το ζορι ανοιγα μπροουζερ και πουλάκια.. :( Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) Εβαλα και εγω την 10.2 χθες βραδυ. Την πατησα γιατι δεν προσεξα οτι πρεπει να μπει με το lagfix on, και μου κολλησε στο boot. Μπηκα recovery, εβαλα on το lagfix και ξανα παλι την 10.2 Τελικα ετρεξε, ολα οκ, αν εξαιρεσεις το ηλιθιο mod που εχουν κανει στο boot (αν ξερει καποιος πως βαζουμε το στοκ ας το αναφερει). Στα προβληματα αναφερω τον απαραδεκτο browser (απ οτι καταλαβα ολες οι πειραγμενες jvq εχουν προβλημα), αναγκαστηκα εβαλα opera. Ολα οκ εκει. Σχετικα με το gps το δοκιμασα λιγο στο αυτοκινητο, δεν μου λοκαρε... Επισης σημερα το μεσημερι εφαγε το πρωτο reboot. Ηρθε ειδοποιηση στο tweetcaster για καποια tweets και οταν πατησα το notification εκανε reboot. Στα θετικα αναφερω πως το τηλεφωνο παει σαν δεμονισμενο. Τοσο γρηγορο δεν το εχω δει ποτε. Quadrant 2300 μετα το restore ολων των προγραμματων μου... Edit: ξεχασα να αναφερω οτι καθε φορα που μπουταρει το κινητο ακουγετε μια φωνη που λεει: welcome to Darky's Rom 10.2 Extreme Edition..... αλλη καγκουρια απο κει... αν καποιος διαβασε πως απενεργοποιειτε ας το αναφερει Edited July 24, 2011 by Theo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Ποιον launcer χρησιμοποιείς; Δεν τίθεται θέμα εγκατάστασης στην περίπτωση μου. Είχα jvq,wipe, περασα ficeto,wipe,περασα 10.2 και μετά την ξαναπέρασα. Edit: ένα τεταρτακι browsing και όλα μια χαρά. Έκανα και μερικά downloads. Μάλλον ήταν θέμα tw4(ελπίζω). Θα επιβεβαιωθεί σήμερα αν ήταν αυτό. Η διαχείριση ραμ πάντως δεν είναι καλή μπορώ να πω (ούτε και στην jvq βέβαια) Όταν είχα jvh η jvo (δεν θυμάμαι) ανοιγα θυμωμένα πουλάκια,μπροουζερ, μαρκετ,νιντζαμπ,σοοτμι και ταπατοκ, χωρίς να κλείνει τίποτα.. μετά από τότε, με το ζορι ανοιγα μπροουζερ και πουλάκια.. :( Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Lancer Pro και ειμαι ευχαριστημενος.. για την ram θα συμφωνησω τρωει πολυ αλλα δεν μου δημιουργει προβληματα.. για ολα αυτα που λες δεν ανοιγω τοσα πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts