cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Για αυτο δεν το βλεπει το odin. Εχεις εγκατεστημενο το kies...;εγω απο τοτε που το εβαλα, δεν εχω πλεον προβλημα με τους drives (για αυτο το εχω μονο)...το βλεπει μια χαρα το κινητο το PC :) Υ.Γ εχω βεβαια xp εαν αυτο παιζει σημασια. Not recognized kαι πάλι....κάνω restart να δούμε Το σβήνω τώρα το ρημάδι...1-2 φορές το χρησιμοποίησα και μετά το ξέχασα εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Not recognized kαι πάλι....κάνω restart να δούμε Το σβήνω τώρα το ρημάδι...1-2 φορές το χρησιμοποίησα και μετά το ξέχασα εντελώς. Οταν βαζεις τους drivers μετα πρεπει να κανεις κι ενα restart στο PC. Τσεκαρε, παντως στις ρυθμισεις συνδεσης usb να μην ειναι τικαρισμενο το debuggingmode. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Οταν βαζεις τους drivers μετα πρεπει να κανεις κι ενα restart στο PC. Τσεκαρε, παντως στις ρυθμισεις συνδεσης usb να μην ειναι τικαρισμενο το debuggingmode. Δοκίμασα στο laptop (x32 XP) και πάλι Not recognized. Το debugging είναι off. Restart έκανα. Διαλέγω σε ποιο τοίχο να σπάσω το τηλέφωνο. Λες να παίζει ρόλο το οτι είναι φλασαρισμένο με παλιά darky αντί stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δοκίμασα στο laptop (x32 XP) και πάλι Not recognized. Το debugging είναι off. Restart έκανα. Διαλέγω σε ποιο τοίχο να σπάσω το τηλέφωνο. Λες να παίζει ρόλο το οτι είναι φλασαρισμένο με παλιά darky αντί stock rom? Δεν νομιζω να παιζει σημασια αυτο. Κι εγω σε χ32 xp στο netbook το κανω χωρις προβλημα. Λοιπον, παμε παλι. Σβησε τους οδηγους που εβαλες και το kies αν το εχεις, κανε restart,μετα κατεβασε τους drivers για x32 χp ή το kies 1.5.3 που βρισκονται στους οδηγους, κανε παλι restart και μετα συνδεσε το να δεις...Αυτα τα βηματα ακολουθησα φιλε μου εγω, και απο τοτε δεν αντιμετωπιζω το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Τα έκανα όλα αυτά και τώρα θα κάνω το reset με download mode...αν δεν πιάσει και αυτό θα δοκιμάσω μια επιλογή που έχει το rom manager για αυτόματο κατέβασμα και install της rom του darky....άντε να δούμε σε ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει...θα ενημερώσω αν γίνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Τα έκανα όλα αυτά και τώρα θα κάνω το reset με download mode...αν δεν πιάσει και αυτό θα δοκιμάσω μια επιλογή που έχει το rom manager για αυτόματο κατέβασμα και install της rom του darky....άντε να δούμε σε ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει...θα ενημερώσω αν γίνει τίποτα Στειλε μου pm να μην γεμιζουμε το forum. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ....:blink::cry::X:mad::(:ninja: μετά από μερικές ώρες με πολλά κιλά νεύρα...πολλά videos στο youtube πολλά posta κλπ....βρέθηκε η λύση.... είχα χαλασμένο καλώδιο... έβαλα ένα αυθεντικό nokia και όλα πήγαν ρολόι..ετοιμάζομε για flash.... μουτζώστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ....:blink::cry::X:mad::(:ninja: μετά από μερικές ώρες με πολλά κιλά νεύρα...πολλά videos στο youtube πολλά posta κλπ....βρέθηκε η λύση.... είχα χαλασμένο καλώδιο... έβαλα ένα αυθεντικό nokia και όλα πήγαν ρολόι..ετοιμάζομε για flash.... μουτζώστε με Ηταν αναμενομενο οτι κστι κουφο συνεβαινε...δεν μπορει, με τοσους τροπους αντιμετωπισης και να μην γινοταν τιποτα...Αφου το καταλαβες,παλι καλα τουλαχιστον, αμαρτια να το πετουσες στον τοιχο :lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 respect στον darky για αλλη μια φορα... την εχω κανα μηνα κοντα περασμενη και πιστευω μακραν η πιο καλη custom rom... ευγε τεκνον μου!!! :lol::lol: καλημερεεεεες :) Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Όλα άψογα...αλλά που είναι το swype ρε παιδιά; Πως / από που περνάμε Ελληνικόν Swype; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Όλα άψογα...αλλά που είναι το swype ρε παιδιά; Πως / από που περνάμε Ελληνικόν Swype; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 έκανα αυτά που λέει το post αλλά ακόμα δεν έχω Ελληνικά στο swype μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 έκανα αυτά που λέει το post αλλά ακόμα δεν έχω Ελληνικά στο swype μου Χαζη η ερωτηση μου, αλλα ενεργοποιησες τα ελληνικα απο τις ρυθμισεις? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Χαζη η ερωτηση μου, αλλα ενεργοποιησες τα ελληνικα απο τις ρυθμισεις? ναι φυσικά.....τεσπα θα το σκαλίσω και θα σας πω....δηλαδή όλοι σας έχετε ελληνικό swype με τον τρόπο που λέει στο Link που μου δώσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ναι φυσικά.....τεσπα θα το σκαλίσω και θα σας πω....δηλαδή όλοι σας έχετε ελληνικό swype με τον τρόπο που λέει στο Link που μου δώσατε? Το περασες κανονικα οπως λεει στον οδηγο μεσω του cwm? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Το περασες κανονικα οπως λεει στον οδηγο μεσω του cwm? cwm? έκανα search αλλά δεν βλέπω πουθενά αυτό το "cwm".... τι είναι αυτό φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 cwm? έκανα search αλλά δεν βλέπω πουθενά αυτό το "cwm".... τι είναι αυτό φίλε μου; Eιδες γιαυτο σε ρωτησα πριν αν εκανες τη διαδικασια. Με την darkys που εγκατεστησες το recovery mode του κινητου αντκατασταθηκε πλεον απο το cwm (clockwork mod recovery). Αν πας εκει θα δεις μια επιλογη που λεει install zip from sd card. Απο εκει πας choose zip και επιλεγεις το αρχειο που κατεβαζεις, αφου πρωτα εχεις βαλει το αρχειο στην internal sd card. Κανεις reboot και εχεις πλεον ελληνικο swype. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Eιδες γιαυτο σε ρωτησα πριν αν εκανες τη διαδικασια. Με την darkys που εγκατεστησες το recovery mode του κινητου αντκατασταθηκε πλεον απο το cwm (clockwork mod recovery). Αν πας εκει θα δεις μια επιλογη που λεει install zip from sd card. Απο εκει πας choose zip και επιλεγεις το αρχειο που κατεβαζεις, αφου πρωτα εχεις βαλει το αρχειο στην internal sd card. Κανεις reboot και εχεις πλεον ελληνικο swype. ώρες ώρες με πιάνει κρίση lamerοσύνης δίκιο έχεις....clock work mod...(ας ρίξω το φταίξιμο στο γεγονός οτι πριν λίγο ξύπνησα). SUPER! έχω πάλι swype....τζάμπα γέμισα 2 σελίδες posts :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ώρες ώρες με πιάνει κρίση lamerοσύνης δίκιο έχεις....clock work mod...(ας ρίξω το φταίξιμο στο γεγονός οτι πριν λίγο ξύπνησα). SUPER! έχω πάλι swype....τζάμπα γέμισα 2 σελίδες posts :O No worries. Αφου λυθηκε το προβλημα σου ολα καλα;) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoria22 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) υπαρχει καποιος οδηγος πως παω απο darky ξανα σε froyo 2.2.1? με την darky τελειωνει η μπαταρια σε λιγοτερο απο 6 ωρες χωρις χρηση κανω wipe battery stats κανω reboot αλλα τιποτα :/ παλι συνεχιζει και τρωει εντονα μπαταρια Υ.Γ εχω samsung galaxy s i9000 Edited June 15, 2011 by theoria22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 υπαρχει καποιος οδηγος πως παω απο darky ξανα σε froyo 2.2.1? με την darky τελειωνει η μπαταρια σε λιγοτερο απο 6 ωρες χωρις χρηση και οταν παω να δοκιμασω απο το recovery να κανω wipe battery μου λεει πως this cannot be undone help me? Υ.Γ εχω samsung galaxy s i9000 Ακολούθησε τους οδηγούς, ότι κάνεις για αναβάθμιση απο 2.2.1 πχ σε 2.3.3 το ίδιο κάνεις και για υποβάθμιση απο 2.3.3 σε 2.2.1, δηλαδή factory rest, wipe cache/dalvik cache, format sd card, ακολούθησε τους οδηγούς να περάσεις όποια 2.2.1 θέλεις (να έχει bootloaders οπωσδήποτε, αυτές που υπάρχουν στους οδηγούς ΕΧΟΥΝ) με επιλογή και pit αρχείου (repartition), factory reset και wipe cache μετά πάλι και είσαι έτοιμος (είναι πιο εύκολο απο όσο νομίζεις, λίγη εξοικείωση θέλει).. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις λέγεται battery drain, το έχουν αρκετοί που έχουν 2.3.3... Εγω το είχα αλλά απο τη στιγμή που πέρασα στην 2.3.4 (JVP) δεν το ξαναείδα! Το wipe battery stats δεν βοηθάει ιδιαίτερα, απλά μηδενίζει τα στατιστικά της μπαταρίας... Και κάντο, δεν σου αλλάζει τίποτε (μην το φοβάσαι, δεν επηρεάζει εφαρμογές κλπ)! Συνιστάται να το κάνεις όποτε αλλάζεις rom! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 από μπαταρία πως πάτε ρε παίδες; από τότε που από 6 πήγα σε 10 version δεν κρατάει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoria22 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 μηπως θα ηταν καλυτερα να περνουσα και εγω στην 2.3.4 (JVP)? απτο να πεσω σε froyo? πραγματικα το τηλεφωνο μου ειναι αρκετα ποιο γρηγορο χωρις κολληματα με την darky 10.1 αλλα η μπαταρια ειναι τραγικη.... εσυ τι συστηνεις? αναλογως πες μου και για οδηγο 2.3.4 που βρισκω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια κι εγω περασα την darky 10.1(απο 2.2.1 JS8) και το κινητο παει σφαιρα...εχω παθει πλάκα....επισης παρατηρησα πως η μπαταρία μου κραταει πολυ περισσοτερο απο την 2.2.1 που είχα...το ακριβώς αντιστροφο απ'ότι διαβάζω....τι να πω...τοσο μεγαλες διαφορες απο κινητο σε κινητο... Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanjos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 2η φορά που το κινητό μου έχει battery leak με την darkyv10.1 2.3.3 darcore 2.6,την πρώτη έσβισα κάποια προγράμματα έστρωσε για 2-3 μέρες,μετά πέρασα κάποια apps απο το market πάλι τα ίδια ,down η μπαταρία σε ένα βράδυ απο 70% . πέρασα την 2.3.4 ficeto τώρα που έχει λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα στην 2.3.4 και ισύχασα,όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα του πρωτείνω να βάλει την 2.3.4 και να ισυχάσει... πολύ προβληματική η 2.3.3 στο sgs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts