jastonas Δημοσιεύτηκε June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2011 XWKE7 1.2 by AngeloM: The BEST in quadrant! Changelog ver. 1.2 - kernel XWKE7 stock with CMW and Clockwork 3.0.0.5 (thanks to Chainfire, XDA) modded with speedfix. - code optimizations - zipaligned Changelog ver. 1.1: - Kernel stock XWKE7 - Deodexed - Rooted - Busybox - DSP Manager - Browser - battery circle framework with % and green google icons - Launcher Pro - Chainfire 3D - Tegrak Overclock - Quick Boot - Home Switcher Την έχει δοκιμάσει κανείς; Σκέφτομαι να την βάλω αλλά ήθελα να δοκιμάσω χωρίς data wipe (το οποίο δεν ξέρω καν πως γίνεται χωρίς cwm). Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 λοιπον...επειδη την παιρναω τωρα..απλα να σου πω οτι καλο θα ηταν να κανεις ενα wipe data..γιατι μονο wipe cache που προτεινει ο dev περασα ενα ωραιοτατο boot loop το οποιο εστρωσε μολις εκανα wipe data.. κατα τ'αλλα τωρα την ξαναπαιρναω και θα σε ενημερωσω μολις εγκατασταθει επιτυχως:) για να δουμε! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 λοιπον...επειδη την παιρναω τωρα..απλα να σου πω οτι καλο θα ηταν να κανεις ενα wipe data..γιατι μονο wipe cache που προτεινει ο dev περασα ενα ωραιοτατο boot loop το οποιο εστρωσε μολις εκανα wipe data.. κατα τ'αλλα τωρα την ξαναπαιρναω και θα σε ενημερωσω μολις εγκατασταθει επιτυχως:) για να δουμε! Τι είχες πριν; Τι firmware/kernel; Και εγώ το loop φοβάμαι και δεν την έχω περάσει ακόμα. Βγήκε και 1.4 σήμερα. 1.4 Changelog - Video record 1080p @ 30mbit - Fixed Gtalk (now should properly work) - ADW.Launcher is now preinstalled - Winamp preinstalled, to be used in conjunction of dsp manager - Samsung Movies - The kernel can now be flashed later for people who use different rom - Other optimization and fix A! Swype ελληνικό παίζει;;! Αν όχι δεν την περνάω με τίποτα! :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 παλι στο 7 ημουν..αλλα τελικα δεν ξερω κατι παιζει με τη συγκεκριμενη..ενω εβλεπα τα ελληνικα δεν τα ειχα στο πληκτρολογιο και ετσι ειπα να ξαναπερασω την lightning που βγηκε σημερα,1.2!! να σου πω..αν δεν ετρωγε τοσα κολληματα (κανει bootloop εδω και 5 λεπτα) ειναι πολυ καλη..εχει διαφορα καλουδια!!!αλλα εχει bugs ακομα.. οποτε αστο προς το παρον...εκτος βεβαια και αν φταιει κατι στο δικο μου κινητο,αλλα δεν νομιζω Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 παλι στο 7 ημουν..αλλα τελικα δεν ξερω κατι παιζει με τη συγκεκριμενη..ενω εβλεπα τα ελληνικα δεν τα ειχα στο πληκτρολογιο και ετσι ειπα να ξαναπερασω την lightning που βγηκε σημερα,1.2!! να σου πω..αν δεν ετρωγε τοσα κολληματα (κανει bootloop εδω και 5 λεπτα) ειναι πολυ καλη..εχει διαφορα καλουδια!!!αλλα εχει bugs ακομα.. οποτε αστο προς το παρον...εκτος βεβαια και αν φταιει κατι στο δικο μου κινητο,αλλα δεν νομιζω μολις την περασα και εγω...προς το παρον τρεχει απροβληματιστα χωρις κανενα κολλημα και lag..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 μολις την περασα και εγω...προς το παρον τρεχει απροβληματιστα χωρις κανενα κολλημα και lag..... χμμμ...ειχες κανονικα ελληνικα στο πληκ/γιο??και δεν σου κολλησε καθολου στο boot??για πες λιγο...γιατι οσο προλαβα να την δω μου φανηκε τελεια Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 μολις την περασα και εγω...προς το παρον τρεχει απροβληματιστα χωρις κανενα κολλημα και lag..... χμμμ...ειχες κανονικα ελληνικα στο πληκ/γιο??και δεν σου κολλησε καθολου στο boot??για πες λιγο...γιατι οσο προλαβα να την δω μου φανηκε τελεια checkαρε και το swype αν έχει ελληνικά ....και ετσι ειπα να ξαναπερασω την lightning που βγηκε σημερα,1.2!! Βγήκε 1.2; Στο xda ακόμα την 1.1 έχει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 checkαρε και το swype αν έχει ελληνικά Βγήκε 1.2; Στο xda ακόμα την 1.1 έχει. ναι...συγνωμη εκανα λαθος..1.1 ειναι :O οσο για την angelo..απ'οτι διαβασα πολλοι εχουν το bootloop και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο!!επιση΅ς βλεπω και καταγραφε΅ς για πτωση μπαταρια΅ς.. το swype ειχε ελληνικα...αλλα στο πληκτρολογιο δεν ειχε..τι εννοω??ενω εβλεπες τα ελληνικα σαν επιλογη για να γραψεις μηνυμα...και που τα επελεγες παλι αγγλικα εβγαιναν:confused: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 χμμμ...ειχες κανονικα ελληνικα στο πληκ/γιο??και δεν σου κολλησε καθολου στο boot??για πες λιγο...γιατι οσο προλαβα να την δω μου φανηκε τελεια ελληνικα σαν επιλογη εχει αλλα αν επιλλεξεις να γραψεις με ελληνικα,συνεχιζει να γραφει με αγγλικα.Στην αρχη ειχα και εγω προβλημα με το boot loop αλλα με ενα wipe data εστρωσε...προσπαθω απο εχθες να κατεβασω την 1.4 αλλα δεν μου ολοκληρωνεται το download.Ξερει κανεις γιατι?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 ελληνικα σαν επιλογη εχει αλλα αν επιλλεξεις να γραψεις με ελληνικα,συνεχιζει να γραφει με αγγλικα.Στην αρχη ειχα και εγω προβλημα με το boot loop αλλα με ενα wipe data εστρωσε...προσπαθω απο εχθες να κατεβασω την 1.4 αλλα δεν μου ολοκληρωνεται το download.Ξερει κανεις γιατι?:ninja: δεν εισαι ο μονος που ειχε αυτο το προβλημα..το διαβασα και απο αλλους...το γιατι δεν το γνωριζω...το bootloop με κουρασε,τα παρατησα και εβαλα την litening Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 δεν εισαι ο μονος που ειχε αυτο το προβλημα..το διαβασα και απο αλλους...το γιατι δεν το γνωριζω...το bootloop με κουρασε,τα παρατησα και εβαλα την litening η litening απο αποψη ταχυτητας τι λεει???γιατι η angelon απλα δεν παιζεται:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 η litening απο αποψη ταχυτητας τι λεει???γιατι η angelon απλα δεν παιζεται:D κοιτα..δεν βλεπω τρελες διαφορες...το θεμα ειναι οτι ειναι πιο stable!!τελικα καταφερε΅ς να κατεβασει΅ς την 1.4..οπου τελικα την κατεβασες απο το official site? εξακολουθεις να μην γραφεις ελληνικα??και απο μπαταρια πως παει?? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 κοιτα..δεν βλεπω τρελες διαφορες...το θεμα ειναι οτι ειναι πιο stable!!τελικα καταφερε΅ς να κατεβασει΅ς την 1.4..οπου τελικα την κατεβασες απο το official site? εξακολουθεις να μην γραφεις ελληνικα??και απο μπαταρια πως παει?? απο μπατατιρια τα παει αρκετα καλα....πριν περασω αυτη τη rom ειχα την stock κε7 και μπορω να πω οτι τωρα εχει βελτιωθει καπως η μπαταρια. ο server αρνειται να μου κατεβασει ολοκληρο το αρχειο ετσι ειμαι ακομα με την 1.2. Απο εχθες το βραδυ παντως που την περασα ολα ειναι οκ....απυστευτα γρηγορη χωρις lag,κολληματα και reboot. To μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι με το quadrant στα 1,4 βγαζω γυρω στα 3900 και οχι 5000 που υποστηριζει ο developer....βεβαια μπορει να χρειαζεται να πειραξω κατι παραπανω στο tegrak overclock..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 απο μπατατιρια τα παει αρκετα καλα....πριν περασω αυτη τη rom ειχα την stock κε7 και μπορω να πω οτι τωρα εχει βελτιωθει καπως η μπαταρια. ο server αρνειται να μου κατεβασει ολοκληρο το αρχειο ετσι ειμαι ακομα με την 1.2. Απο εχθες το βραδυ παντως που την περασα ολα ειναι οκ....απυστευτα γρηγορη χωρις lag,κολληματα και reboot. To μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι με το quadrant στα 1,4 βγαζω γυρω στα 3900 και οχι 5000 που υποστηριζει ο developer....βεβαια μπορει να χρειαζεται να πειραξω κατι παραπανω στο tegrak overclock..... χμμμ...δεν εχεις κανει overclock ετσι?? παντως αν δεν σου κανει κοπο πες μου λιγο την ακριβη διαδικασια που εκανες για να την εγκαταστησεις...γιατι δεν αντεχω να ξαναπερασω την ολη φαση με τα bootloop:( Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 χμμμ...δεν εχεις κανει overclock ετσι?? παντως αν δεν σου κανει κοπο πες μου λιγο την ακριβη διαδικασια που εκανες για να την εγκαταστησεις...γιατι δεν αντεχω να ξαναπερασω την ολη φαση με τα bootloop:( ακολουθησα τα βηματα που αναφερει ο φιλος στο 2ο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104385&page=37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris567 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παιδια ξερει κανενας αν και πως μπορω να απενεργοποιησω το crf effect για να μη δειχνει αυτο το effect οταν κλειδωνει η κληνει η οθωνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 settings --> display --> animations --> no animations! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) βγηκε και η νεα εκδοση της συγκεκριμενης rom!! ελπιζω να εχει διορθωθει το θεμα τα ελληνικα και να μππορουμε να γραψουμε κανονικα :) να ενημερωσω λοιπον..οτι θεμα με τα ελληνικα διορθωθηκε...γραφουμε κανονικοτατα και επισης εχει ενα πολυ ωραιο θεμα (τουλαχιστον εμενα μου αρεσει) και επισης δεν παρουσιασε προβλημα στην εγκατασταση.. Edited June 6, 2011 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 βγηκε και η νεα εκδοση της συγκεκριμενης rom!! επισης εχει ενα πολυ ωραιο θεμα.. φιλε αν δεν σου κανει κοπο μπορεις σε παρακαλω να βαλεις ενα screenshot της αρχικης οθονης για να φω πως ειναι το θεμα....???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) κανε μου μια χαρη μονο...πηρα screenshot..αλλα δεν βρισκω την photo..τι στο καλο??? ασε την βρηκα..σε λιγο θα δεις! Edited June 6, 2011 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 οριστε μια εικονα.. την αρχικη την ειχα αλλαξει ηδη...γι'αυτο εβαλα μια απο το dropdown.. http://img834.imageshack.us/img834/6957/1307375906181.jpg πως σας φαινεται? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 οριστε μια εικονα.. την αρχικη την ειχα αλλαξει ηδη...γι'αυτο εβαλα μια απο το dropdown.. http://img834.imageshack.us/img834/6957/1307375906181.jpg πως σας φαινεται? να σαι καλα:)καλο φαινεται αν και θα προτιμησω να μεινω με την 1,4 για την ωρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παντως προς το παρον..φαινεται πιο σταθερη απο την 1.4 και πιο πλουσια.. τωρα αν προκυψει κατι..ενημερωνω.. παντως και στο xda προς το παρον δεν εχουν αναφερθει προβληματα! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παιδια που ακριβως ειναι τα λινκ για την τελευταια version της ρομ....? η 1.5 ειναι ετσι δεν ειναι....? λογικα δεν θα επρεπε να την εχει στο πρωτο post....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παιδια που ακριβως ειναι τα λινκ για την τελευταια version της ρομ....? η 1.5 ειναι ετσι δεν ειναι....? λογικα δεν θα επρεπε να την εχει στο πρωτο post....? κανονικα θα επρεπε...αλλα το παλικαρι δεν το κανει..τεσπα οριστε το λινκ http://www.androidiani.com/forum/modding-samsung-galaxy-s2/48449-rom-ginger-deo-2-3-3-deodexed.html καλο φλασαρισμα:) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts