Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παίδες τώρα που έρχονται χριστούγεννα, είπα να σας ενημερώσω για κάτι.

αγόρασα ένα i-helicopter, με την ελπίδα ότι θα δουλεύει στο S2 μας. Και σας ενημερώνω ότι ΠΑΙΖΕΙ! Είναι γαμάτ0. Το αγόρασα 30 ευρώ απο το miniinthebox.

Σας το αναφέρω ότι παίζει, γιατί στο Internet όσο και να έψαχνα κανείς δεν έλεγε με σιγουριά ότι παίζει.

Από που το πήρες?Κάνα link έχεις?Βγάλε και κάνα βιντεάκι...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όπως είπα και στο post, το πήρα απο το miniinthebox.

βίντεο προς το παρον είναι δύσκολο, μιας και χρειάζομαι δεύτερο άτομο, και κάμερα :)

θα το κοιτάξω όμως. Είναι ακριβώς όπως βλέπετε στο video απο πάνω

Για δωσε πληροφοριες. Ηθελα καποια στιγμη να παρω το AR Drone αλλα πολυ ακριβο.

Αυτο μια χαρα φαινεται

και εγώ με το AR.Drone είχα πάθει πλάκα, αλλά θα αποφάσισα να δώσω 30 αντί για 300. Τι πληροφορίες θέλετε? Το αγοράζετε, έρχεται, παίζει. Μην περιμένετε οτι η μπαταρία κρατάει και πολύ, αλλά οκ. Ακόμα δεν έχει φορτίσει αρκετές φορές, αλλά το όλο πράγμα είναι πολύ ελαφρύ πραγματικά. Έχει και ένα φοβερό αυτοκινητάκι που πηγαίνει πάνω σε τοίχους, αλλά αυτό παίζει μόνο σε iphone δυστυχώς.

Πολύ θετικά σχόλια στο amazon διαβάζω γι αυτήν την μπαταρία.

http://www.amazon.co.uk/Anker-1900mAh-Battery-Samsung-GT-I9100/dp/B00567Y7A6/ref=cm_cr_pr_product_top

Την έχει δοκιμάσει κανένας;

εγώ διάβασα απο τους xda, ότι μερικοί έχουν θέματα, και κάποιοι άλλοι ότι τους κάηκε η μπαταρία ενώ φόρτιζε.

προτιμώ την official

εγώ διάβασα απο τους xda, ότι μερικοί έχουν θέματα, και κάποιοι άλλοι ότι τους κάηκε η μπαταρία ενώ φόρτιζε.

προτιμώ την official

Καλα αυτοι στο amazon ο,τι θελουν γραφουν???? ευτυχως που ρωτησα πριν παραγγειλω.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

παίδες τώρα που έρχονται χριστούγεννα, είπα να σας ενημερώσω για κάτι.

αγόρασα ένα i-helicopter, με την ελπίδα ότι θα δουλεύει στο S2 μας. Και σας ενημερώνω ότι ΠΑΙΖΕΙ!

θοδωρη δουλευει χωρις καποιο software?

γιατι στο βιντεο του you tube φαινεται να τρεχει καποιο software στην i συσκευη (ios)

εχει καποιο sofware για anroid?

επισης το ελικοπτερακι φορτιζει απο usb?

και τελος αν δεν σου κανει κοπο θα ηθελα το λινκ απο το συγκεκριμενο μοντελο που παραγγειλες (αν οχι δημοσια εστω σε πμ) για να παραγγειλω και γω για την κορη μου ενα χωρις να ρισκαρω να επιλεξω ενα μοντελο που δεν θα υποστηριζεται απολυτα απο το gs2 οπως το δικο σου

γιατι στο βιντεο του you tube φαινεται να τρεχει καποιο software στην i συσκευη (ios)

και τελος αν δεν σου κανει κοπο θα ηθελα το λινκ απο το συγκεκριμενο μοντελο που παραγγειλες (αν οχι δημοσια εστω σε πμ) για να παραγγειλω και γω για την κορη μου ενα χωρις να ρισκαρω να επιλεξω ενα μοντελο που δεν θα υποστηριζεται απολυτα απο το gs2 οπως το δικο σου

Κι εγώ θα το ήθελα αυτό! :)

Yπαρχει η εφαρμογη i-helicopter στο android market.

Λογικα υποστηριζονται ολα τα μοντελα.

Επιλεγεις συμφωνα με τις αναγκες σου το μοντελο που προτιμας

Καλα αυτοι στο amazon ο,τι θελουν γραφουν???? ευτυχως που ρωτησα πριν παραγγειλω.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλά μην τρελαίνεσαι :lol:

Υπάρχουν αρκετοί χρήστες του φόρουμ που έχουν 2-3 μη επίσημες μπαταρίες ο καθένας και απόσο ξέρω δεν ειχαν ποτέ πρόβλημα..:cool:

Εννοείται ότι καλό θα ήταν να προτιμήσεις την official αλλά αν δεν έχεις χρήματα και χρειαζεσαι δεύτερη μπαταρία για εφεδρική τι να κάνεις?? :D

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

χρειάζεσαι την έκδοση 1.7 (αν θυμάμαι καλά) του i-helicopter (της εφαρμογής) την οποία θα βρείς στο appbrain market.

το ελικοπτερακι ναι φορτίζει απο usb, έρχεται μόνο με ενα καλωδιάκι το οποίο το βάζεις είτε στο pc, ή αν έχεις τον ανάλογο αντάπτορα για την μπρίζα.

Αυτό αγόρασα...

3 Channel i-Helicopter 777-172 with Gyro Controlled by iPhone/iPad/iPod Touch (Black)

Υπαρχουν 5 εφαρμογες, αναλογα με το μοντελο που θα επιλεξεις

iCopter Syma

Modelco

Udirc

Copter Controller

iHelicopter

Ολες ειναι της ιδιας εταιρειας.

Απλα καποια μοντελα πετανε και πυραυλους οποτε πρεπει να κατεβασεις την αναλογη εφαρμογη πιθανον που το υποστηριζει

ευχαριστω πολυ ολους.μπορω να προχωρησω αφοβα την παραγγελια

παιδια να σας ρωτησω . Εχω ενα i tech naro 601 και ενα το συνδεσα κανονικα δοκιμασα να κανω κληση αλλαστην κληση δεν ακουω τον συνομιλητη μου ενω εκεινος με ακουει. Καμια λυση ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Huawei p20 pro

Πολύ καλή η θήκη την έχω βάλει στο κινητό και για εμένα είναι αρκετά ποιοτική και χωρίς να δίνει όγκο...

Τελικά μπορεί να είναι αρκετά ποιοτική και δεν δίνει όγκο αλλά την έβγαλα απο το κινητό μου γιατί το λάστιχο που έχει στο πίσω μέρος (καπάκι μπαταρίας) όταν ζεσταθεί λίγο (είτε απο την ίδια την συσκευή είτε απο τον ήλιο) ξεχειλώνει και δεν εφαρμόζει επάνω στο καπάκι με αποτέλεσμα να αφήνει κενό....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Τελικά μπορεί να είναι αρκετά ποιοτική και δεν δίνει όγκο αλλά την έβγαλα απο το κινητό μου γιατί το λάστιχο που έχει στο πίσω μέρος (καπάκι μπαταρίας) όταν ζεσταθεί λίγο (είτε απο την ίδια την συσκευή είτε απο τον ήλιο) ξεχειλώνει και δεν εφαρμόζει επάνω στο καπάκι με αποτέλεσμα να αφήνει κενό....

για ποια θήκη μιλάμε??

για ποια θήκη μιλάμε??

Sorry λάθος δικό μου...

Μιλάω για την SGP Neo Hybrid

Samsung GEAR S

Sorry λάθος δικό μου...

Μιλάω για την SGP Neo Hybrid

αφού δίνουν εγγύηση, γιατί δεν την στέλνεις πίσω?? και όλοι την θεωρουν καλύτερη! χτες την παρήγγειλα! :mad:

Το διάβασα και κάπου αλλού για την neo hybrid αυτό... η αλήθεια είναι πως δεν μου το έχει κάνει εμένα. πόσο καιρό την είχες πριν στο παρουσιασει;

αφού δίνουν εγγύηση, γιατί δεν την στέλνεις πίσω?? και όλοι την θεωρουν καλύτερη! χτες την παρήγγειλα! :mad:

Δεν ξέρω εάν είναι θέμα εγγύησης ή θέμα υλικού...

και εγω υποστήριζα ότι ήταν πολύ καλή θήκη και διακριτική αλλά είδα αυτό με το λαστιχένιο μέρος της θήκης και κάπως μου ήρθε...

Το διάβασα και κάπου αλλού για την neo hybrid αυτό... η αλήθεια είναι πως δεν μου το έχει κάνει εμένα. πόσο καιρό την είχες πριν στο παρουσιασει;

Την αγόρασα 20/9 και άρχισε να μου το κάνει μετά από 2 μήνες...

Edited by ioathe
Διπλο post

Samsung GEAR S

Άρα η καλύτερη λύση είναι η θήκη πλάτης της samsung

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-II-Mesh-Case/dp/B0050N42QU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322473274&sr=8-1

μέσα στο δερμάτινο πορτοφολάκι

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595841&catid=100501

κι ένα bluetooth με αναγνώριση κλήσης :lol: :lol: :lol:

Άρα η καλύτερη λύση είναι η θήκη πλάτης της samsung

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-II-Mesh-Case/dp/B0050N42QU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322473274&sr=8-1

μέσα στο δερμάτινο πορτοφολάκι

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595841&catid=100501

κι ένα bluetooth με αναγνώριση κλήσης :lol: :lol: :lol:

Για μενα η καλυτερη λυση σε θηκη ειναι η otterbox commuter series τη φοραω 4μηνες μεγαλωνει ελαχιστα παραπανω τη συσκευη απο τις κοινες θηκες αλλα προστατευει μεχρι και τις θυρες usb,3.5 jack...

Στο δικο μου Galaxy S II εχω την SGP Neo Hybrid σε κοκκινο και ειναι μια χαρα! Ομορφη και χωρις να "παχαινει" το κινητο ιδιαιτερα!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)