Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλο φαινεται! Αναρωτιεμαι 1) αν χανει καθολου απο την αισθηση αφης και 2) που το βρισκω :D

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ. Καλή επιτυχία :lol:

Μου αρεσε το καλη επιτυχια....

Γιατι αφου τα παντα ειναι ξεκαθαρα, απλα και απολυτα κατανοητα φανταζομαι.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

αααα κάνει τόσες ???? γιατί την πηρά και εγώ (είχα παραγγήλλει 2 πριν πάρω ακόμα το κινητό) και ακόμα να έρθουν και άρχισα να ανησυχώ !!!

Eγώ την παράλαβα στα Χανιά σε 10 μέρες, ακριβώς την ίδια κι απ'το ίδιο μαγαζί. Ίσως καθυστερούν καμμιά φορά λίγο παραπάνω αλλά πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σου.:)

πήρα μία ζελατίνα για το gs2 απ΄το saturn. puro antifingerprints screen protector. 10 ευρώ τζάμπα. δεν μπορώ να την βάλω με τίποτα... παντού έχει φυσαλίδες. ****το...

Φίλε, κάτι δεν έκανες σωστά.Και εγώ την ίδια πήρα και δεν έχει καμιά φυσαλίδα(παρά μόνο μία και αυτή γιατί πήρε σκόνη). Απλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν και τόσο antifingerprints. Παντού δαχτυλιές κάνει πολύ εύκολα

πήρα μία ζελατίνα για το gs2 απ΄το saturn. puro antifingerprints screen protector. 10 ευρώ τζάμπα. δεν μπορώ να την βάλω με τίποτα... παντού έχει φυσαλίδες. ****το...

εγπήρα ενα της Norton line 3.5 €

και ειναι τέλειο.έκατσε και άριστα!!

πολλά τα 10€ παρα πολλά

τώρα θα παραγγείλει ένας φίλος μου που έχει το sg1 μεμβράνη και θήκη απ΄το ebay και θα μου την περάσει αυτός που έχει και εμπειρία :)

εγπήρα ενα της Norton line 3.5 €

και ειναι τέλειο.έκατσε και άριστα!!

πολλά τα 10€ παρα πολλά

και εγω την ιδια πηρα και την προτεινω ανεπιφυλακτα με 3,5€ και εκατσε τελεια στο SG2...

και εγω την ιδια πηρα και την προτεινω ανεπιφυλακτα με 3,5€ και εκατσε τελεια στο SG2...

μας εχουν βρει κοροϊδα

ακου 10 ευρω μια μεμβρανη!!

πηρα μια καρτα μνημης 8γιγα

αλλα μου λεει ειναι κατεστραμενη

κανει διαμορφωση το κινητο και παλι τα ιδια

πρεπει να την κανω σε ext3 ?

Για βάση στηριξης καμια ιδεα? Οικονομική!
N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

• Administrators
Για βάση στηριξης καμια ιδεα? Οικονομική!

Στο ebay θα βρεις πληθώρα επιλογών και στις καλύτερες τιμές.

Modpic.gif

Aπο Ελλάδα; Στο Ebay ειναι ολοι αξιοπιστοι;
N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

μια χαρα ειναι το ebay

να κοιταξεις να εχει πολλες θετικες αξιολογησεις

παντος εγω ποτε δεν την εχω παθει

πανω απο 100-120 συναλαγες

Καλησπέρα παιδιά!

Έχει συνδέσει κανείς hub (powered φαντάζομαι) στο USB OTG? Δηλάδη μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 2 συσκευές, π.χ. mouse και keyboard?

Συνδέοντας το MHL χάνεις λειτουργεία USB OTG? Εννοώ όχι απλά σαν θύρα αλλά αν είναι γενικότερα αδύνατο να λειτουργήσουν και τα δυο μαζί.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχει συνδέσει κανείς hub (powered φαντάζομαι) στο USB OTG? Δηλάδη μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 2 συσκευές, π.χ. mouse και keyboard?

Συνδέοντας το MHL χάνεις λειτουργεία USB OTG? Εννοώ όχι απλά σαν θύρα αλλά αν είναι γενικότερα αδύνατο να λειτουργήσουν και τα δυο μαζί.

Λογικά ναι.. το οποίο είναι πολύ κρίμα γιατί θα μπορούσες να βάλεις ένα mouse και ένα πληκτρολόγιο και με το hdmi out να το έβαζες σε μια οθόνη και να γινόταν σταθερός υπολογιστής :)

Πόσο καιρό καιρό κανει απο Ebay? Γιατι φευγω σε 10 μερες απο Αθήνα..

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-Vasi-aytokinitou-Car-holder-Queens-Company.433009.html

Αυτη φαίνεται στιβαρη κατασκευη.. Και μια που ειχα παρει απο το ιδιο eshop ηταν καλη επισης για htc..

Λογικά ναι.. το οποίο είναι πολύ κρίμα γιατί θα μπορούσες να βάλεις ένα mouse και ένα πληκτρολόγιο και με το hdmi out να το έβαζες σε μια οθόνη και να γινόταν σταθερός υπολογιστής :)

Άρα να υποθέσω οτι το usb hub τουλάχιστον δουλεύει?

• Administrators
Πόσο καιρό καιρό κανει απο Ebay? Γιατι φευγω σε 10 μερες απο Αθήνα..

Για απλές αγορές εκτός Ευρώπης από δύο εβδομάδες μέχρι ένα μήνα.

Modpic.gif

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)