Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αγόρασα σήμερα και εγώ, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα που αναφέρονται..

Θα ανεβάσω και screen από την περίφημη κιτρινίλα αργότερα. Την οποία έχω αποτύχει να παρατηρήσω αλλά τέσπα.

Παιδια, το εγραψα και παραπανω. Στο 95% των συσκευων δεν υπαρχει "κιτρινιλα", αλλα απλως λιγο πιο φωτεινο το δεξι τμημα της οθονης (κι αυτο ισχυει σε ολα, απλα οι περισσοτεροι δεν το παρατηρουν καν γιατι ειναι πολυ περιορισμενο). Καλοριζικο στους νεους κατοχους...

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το αγόρασα σήμερα και εγώ, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα που αναφέρονται..

Θα ανεβάσω και screen από την περίφημη κιτρινίλα αργότερα. Την οποία έχω αποτύχει να παρατηρήσω αλλά τέσπα.

Αντε ρε! Καλοριζικο!! Ψησου τωρα να μαζεψουμε modιες! Και παρε jig.

Ontopic, την κιτρινιλα δεν την βλεπω, αλλα το ροζ φαντασμα ειναι εκει. Υποθετω θα φτιαξει με καποιο update. Αγορασμενο απο birdphone.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Όσα μηνύματα αφορούσαν την οθόνη μεταφέρθηκαν.

Εγώ προσωπικά σας προτείνω 2 πράγματα, αν δεν σας αρέσει κάτι στείλτε το πίσω.

Αλλιώς απολαύστε το κινητο.

Για όνομα δεν θα χαλαστούμε για ένα gadget. Τόσα υπάρχουν.. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Όσα μηνύματα αφορούσαν την οθόνη μεταφέρθηκαν.

Εγώ προσωπικά σας προτείνω 2 πράγματα, αν δεν σας αρέσει κάτι στείλτε το πίσω.

Αλλιώς απολαύστε το κινητο.

Για όνομα δεν θα χαλαστούμε για ένα gadget. Τόσα υπάρχουν.. :)

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Administrators
Άμα χαλάσει η πλακέτα απο την συχνη υπερθεμανση πόσο περίπου να κάνει η αλλαγή της;

Το θέμα είναι ακόμα και να μην αρχίσει τα restart μπορει να χάσει απο την μέγιστη ζωή της.

Η αλλαγή πλακέτας απο το SGS2 πόσο παει ξέρει κανείς ;

Πάει τόσο που σε συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις καινούργια συσκευή. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω λόγο για τέτοιο προβληματισμό. Αφού πήρες την καινούργια σου συσκευή... απόλαυσέ τη.

Modpic.gif

παιδία νεό πρόβλημα διαφορετικό που παρουσιασε σε μένα και έιναι ορατό σε γκρι φοντο κατω δεξια στη οθόνη στο dropdown h και αλλου σε κγρι φόντο μου εμφανίζει εναν γκρι κύκλο περιπου ενα εκτοστό ακτίνα που μέσα του έχει κανονικά χρώματα και στο περίγραμμα του σκουραίνει το χρώμα (κουλάθηκα!) στη ναρχή νομιζά οτί ήταν κάμια βλακέια του φόντου toy drop down μενού αλλα το κάνει σε οποιοδήποτε γκρι φοντο....

Το κουλό επίσης έιναι οτι έιναι τέλεια συμμετρικος...

Αντε τώρα να βγάλεις άκρη ξέρει κανεις σε ποιο σημείο βρίσκεται ο επεξεργαστης ? δυο πραγματα μου έρχονται στο μυαλό η καποια τσιπάκι η οτιδηποτε αλλό έιναι σφηνωμένο πίσω απο κέι και πιέζεται μαζι με την οθόνη λόγο μη καλής εφαρμογης η κατί ζεστένεται εκει πέρα και κάνει μόνιμο η προσωρινό πρόβλημα...

Ξενέρωσα άσχημα τώρα δεν έιχα πρόβλημα με το κιτρίνισμα και μου προέκυψε τωρα το κουλο....

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

παιδία νεό πρόβλημα διαφορετικό που παρουσιασε σε μένα και έιναι ορατό σε γκρι φοντο κατω δεξια στη οθόνη στο dropdown h και αλλου σε κγρι φόντο μου εμφανίζει εναν γκρι κύκλο περιπου ενα εκτοστό ακτίνα που μέσα του έχει κανονικά χρώματα και στο περίγραμμα του σκουραίνει το χρώμα (κουλάθηκα!) στη ναρχή νομιζά οτί ήταν κάμια βλακέια του φόντου toy drop down μενού αλλα το κάνει σε οποιοδήποτε γκρι φοντο....

Αντε τώρα να βγάλεις άκρη ξέρει κανεις σε ποιο σημείο βρίσκεται ο επεξεργαστης ? δυο πραγματα μου έρχονται στο μυαλό η καποια τσιπάκι η οτιδηποτε αλλό έιναι σφηνωμένο πίσω απο κέι και πιέζεται μαζι με την οθόνη λόγο μη καλής εφαρμογης η κατί ζεστένεται εκει πέρα και κάνει μόνιμο η προσωρινό πρόβλημα...

Ξενέρωσα άσχημα τώρα δεν έιχα πρόβλημα με το κιτρίνισμα και μου προέκυψε τωρα το κουλο....

Επιστροφή ASAP.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Επιστροφή ASAP.

βεβαια πρέπει να συγκετρωθείς αρκετά για να το δεις αλλα οπως και να χει σε χαλάει οταν εχεις σκάσει 600 ευροπουλεικα.... :wacko:

ημουν απολύτως ευχαριστημένος απο το κιν αλαλ αυτό με προβλημάτισε σοβαρά όσον αφορά την μελλοντική χρήση.

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

Πήρα και εγώ συσκευή σήμερα από το saturn...

Πρώτον.... μεγάλη προσοχή και θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτο.... Η συσκευασία είχε κανονικά ταινία ασφαλείας, αλλά μόλις την άνοιξα βρήκα μέσα πρόχειρα βαλμένα τα πλαστικά πάνω στην συσκευή με βρωμίτσες απο κάτω απο την οθόνη οι οποίες είχαν κάνει φουσκάλες αέρα μέσα και επίσης η συσκευη ειχε ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ.. Το σακουλάκι της μπαταριας και των εγχειριδίων ήταν ανοιγμένο και ξανακλεισμένο!

Τρελάθηκα αλλά επειδή η συσκευή ήταν απο DOA προηγούμενης προβληματικής συσκευής (καμένο πιξελ και χαλασμενη καμερα) είπα αν είναι όλα καλά με αυτή να μην το πάω πίσω και να το κρατήσω. Έλα όμως που είδα αυτό τον δακτύλιο που περιγράφεις και εσυ ! Ψάχνοντας λίγο στο ιντερνετ βρήκα ότι και αυτό είναι θέμα που το έχουν κάποιες συσκευές SGSII ! Δείτε εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1078058 .

Πραγματικά τι να πω.... το συγκεκριμένο κινητό τείνει να γίνει ένα από τα πιο προβληματικά κινητά που έχουν παραχθει.

Edited by ackel

Αυτος ο δακτυλιος εμφανιζεται και σε εμενα σε μηδενικη φωτεινοτητα και γκρι φοντο αλλά ειναι τοσο θαμπος που πρεπει να κανεις προσπαθεια για να τον δεις (αν δεν το λεγατε, δε θα εμπαινα στη διαδικασια να το προσεξω). Ωστοσο ειναι απολυτα συμμετρικος και ειναι πανω δεξια. Μηπως ομως ειμαστε υπερβολικοι ρε παιδια και κακως ασχολουμαστε με τετοιες λεπτομερειες?

EDIT: Κι εγω απο Saturn το πηρα αλλά δε μπηκα στη διαδικασια να το τσεκαρω αυτο που λετε.. Παντως το ματι μου δεν επιασε κατι περιεργο με ζελατινες και δαχτυλιες.

Edited by nick_ts157

• Administrators
Να επαναλάβω ότι δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τις απόψεις και τον τρόπο που βλέπει ο καθένας το πρόβλημα στη συσκευή του. Είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε εμπειρίες από προβλήματα αλλά και λύσεις και μέχρι εκεί. Posts που βάλλουν άμεσα ή έμμεσα σε άλλα μέλη... διαγράφονται άμεσα. Όπως έχω ήδη παρακαλέσει... ας κρατήσουμε το topic σε αξιοπρεπές επίπεδο και αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τη συσκευή του, τότε δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχει στην εδώ συζήτηση και να κρίνει τους υπόλοιπους. Ευχαριστώ.

Modpic.gif

πριν 2 μέρες πήρα το s2 το άνοιξα στο κατάστημα το έκανα έλεγχο το μόνο που είχα δει στην καμερα ένα πολύ απαλό ροζ στο κέντρο όπως είπατε εδω, την επόμενη μέρα και σήμερα προσπαθώ να το δω με όλους τους γνωστούς τρόπους και δεν το κάνει!!!

τι παίζει εδώ τώρα....:blink:

πριν 2 μέρες πήρα το s2 το άνοιξα στο κατάστημα το έκανα έλεγχο το μόνο που είχα δει στην καμερα ένα πολύ απαλό ροζ στο κέντρο όπως είπατε εδω, την επόμενη μέρα και σήμερα προσπαθώ να το δω με όλους τους γνωστούς τρόπους και δεν το κάνει!!!

τι παίζει εδώ τώρα....:blink:

Για το αναποδο να ανησυχουσες (που σιγα το προβλημα ετσι και αλλιως), μια χαρα εισαι :lol:

Έχεις δίκαιο, πολλές φορές όταν δεν κάτσεις να ψάξεις για κάτι τότε δεν το βλέπεις.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ανακαλύψαμε μόνοι το πρόβλημα αλλά διαβάσαμε για αυτό στα forum (xda, myphone κ.α.).

6 μήνες έχω το Desire HD και πολύ λίγες φορές χρησιμοποίησα την κάμερα του, χθες παίρνω μερικές φωτογραφίες με άσπρο φόντο και έκπληκτος παρατήρησα ότι έχουν τη ροζ απόχρωση στο κέντρο.

Επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αυτό το άρθρο -για το οποίο έγραψα και χθες- που δείχνει ότι πολλά κινητά έχουν τη ροζ απόχρωση στις φωτογραφίες.

Προσωπικά έχω πάρει το SGS2 στο τεχνικό τμήμα απ' την Πέμπτη, αν μου το αντικαταστήσουν και δεν έχει το πρόβλημα έχει καλώς.

Αν όχι μάλλον θα το κρατήσω αφού τουλάχιστον στις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο που πήρα σε εξωτερικό χώρο η ροζ απόχρωση πολύ δύσκολα διακρίνεται.

Παρέλαβα το κινητό την περασμένη Δευτέρα. Ο τεχνικός έκανε επαναφορά, πέρασε την XWKE2 και ανέφερε ότι η κάμερα δεν έχει πρόβλημα και η ροζ απόχρωση οφείλεται στον έντονο φωτισμό!?! :wacko: (Δείτε τι ακριβώς αναφέρει στη συνημμένη φωτογραφία).

Τη Δευτέρα που το παρέλαβα παρατήρησα ότι η οθόνη είχε κίτρινη απόχρωση στην αριστερή πλευρά και τα χρώματα παρουσίαζαν έντονο banding (http://en.wikipedia.org/wiki/Colour_banding).

Η πρώτη μου κίνηση ήταν να ελέγξω το IMEI μήπως μου έδωσαν λάθος συσκευή. Παρατήρησα ότι το IMEI στο κουτί ήταν ίδιο με αυτό στο τιμολόγιο της Expansys αλλά το IMEI στην ετικέτα πάνω στη συσκευή ήταν διαφορετικό :blink:

Για να είμαι σίγουρος χρησιμοποίησα τον κωδικό *#06# και το ΙΜΕΙ ήταν το ίδιο με αυτό στο κουτί (που είναι και το σωστό). Οπόταν το πιο πιθανό είναι στο εργοστάσιο να κόλλησαν λάθος ετικέτα πάνω στη συσκευή.

Τελικά αποφάσισα να ζητήσω την επιστροφή της συσκευής και να πάρω τα χρήματα μου πίσω και έτσι έστειλα στην Expansys φωτογραφίες που παρουσιάζουν τα προβλήματα της οθόνης (δείτε τις συνημμένες φωτογραφίες).

Αφού είδαν τις φωτογραφίες δέχτηκαν να στείλω τη συσκευή πίσω. Θα την παραλάβουν μεθαύριο Τρίτη και ελπίζω να εγκρίνουν την επιστροφή χρημάτων.

http://img199.imageshack.us/img199/9389/electroline.th.jpghttp://img577.imageshack.us/img577/3515/20110531140346.th.jpghttp://img641.imageshack.us/img641/6840/imag0003q.th.jpghttp://img96.imageshack.us/img96/7224/imag0005xd.th.jpghttp://img137.imageshack.us/img137/151/imag0013ik.th.jpghttp://img18.imageshack.us/img18/4273/imag0008hu.th.jpg

• Administrators
Για να είμαι σίγουρος χρησιμοποίησα τον κωδικό *#06# και το ΙΜΕΙ ήταν το ίδιο με αυτό στο κουτί (που είναι και το σωστό). Οπόταν το πιο πιθανό είναι στο εργοστάσιο να κόλλησαν λάθος ετικέτα πάνω στη συσκευή.

Τελικά αποφάσισα να ζητήσω την επιστροφή της συσκευής και να πάρω τα χρήματα μου πίσω και έτσι έστειλα στην Expansys φωτογραφίες που παρουσιάζουν τα προβλήματα της οθόνης (δείτε τις συνημμένες φωτογραφίες).

Μόνο και μόνο που το IMEI της συσκευής είναι διαφορετικό από αυτό που βλέπεις στο κουτί και το τιμολόγιο αρκεί για να το επιστρέψεις. Κάτι λάθος έχει γίνει εκεί για το οποίο δεν ευθύνεσαι. Άμεση επιστροφή.

Modpic.gif

Δυστυχως παρατηρω πολλα κρουσματα προβληματικων συσκευων και επιστροφων...Ή προκειται για μια ακομη επιβεβαιωση της μαστιγας των day 1-buyers ή στη samsung γλυκαθηκαν απο την επιτυχια του προκατοχου και πετανε χαρταετο...Παντως οσοι εχετε προβλημα η ψυλλιαζεστε ξαναχρησιμοποιημενη συσκευη μην διστασετε να διαεκδικησετε το δικιο σας. Το περιθωριο για αμεση αντικατασταση ειναι νομιζω 2 εβδομαδες (αν κανω λαθος διορθωστε με). Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δυστυχως παρατηρω πολλα κρουσματα προβληματικων συσκευων και επιστροφων...Ή προκειται για μια ακομη επιβεβαιωση της μαστιγας των day 1-buyers ή στη samsung γλυκαθηκαν απο την επιτυχια του προκατοχου και πετανε χαρταετο...Παντως οσοι εχετε προβλημα η ψυλλιαζεστε ξαναχρησιμοποιημενη συσκευη μην διστασετε να διακεδικησετε το δικιο σας. Το περιθωριο για αμεση αντικατασταση ειναι νομιζω 2 εβδομαδες (αν κανω λαθος διορθωστε με).

14 μερούλες ακριβώς μου είπε ένα παλικάρι εκεί στα saturn που πήρα το δικό μου !

14 μερούλες ακριβώς μου είπε ένα παλικάρι εκεί στα saturn που πήρα το δικό μου !

Αρα καλα θυμαμαι. Καλο λοιπον ειναι να μην αφηνουμε τις μερες να περνανε και μολις βρουμε ελαττωμα πισω. Κριμα ειναι μια περιουσια κοστιζει...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Στο πλαισιο στην αποδειξη επανω εγραφε doa επτα ημερολογιακες ημερες με αρχη την ημερα αγορας.Τι ισχυει τελικα ****τη μου ρε παιδια.Εαν ειναι ετσι μας δουλευουν απο το κ@λ@πλαισιο?

Ταχω παρει μαζι τους ειλικρινα!

Όλοι 7 ήμερες λένε.... το 14 τώρα το ακούω.... τελικά τι ισχύει?

Όλοι 7 ήμερες λένε.... το 14 τώρα το ακούω.... τελικά τι ισχύει?

Saturn λένε 14..

Απο γερμανό που πήρα πέρσι το SGS μου είχαν πεί 7 !

Μόνο τα Saturn και Mediamarkt έχουν 14 μέρες απο όσο ξέρω,και εμένα με ενδιαφέρει το κινητό αλλά πολλά προβλήματα διαβάζω ρε γμτ και σε ξένα forum

Μόνο τα Saturn και Mediamarkt έχουν 14 μέρες απο όσο ξέρω,και εμένα με ενδιαφέρει το κινητό αλλά πολλά προβλήματα διαβάζω ρε γμτ και σε ξένα forum

Έχω αλλάξει 3 προβληματικά SGSII και περιμένω για τέταρτο ...

Έχω αλλάξει 3 προβληματικά SGSII και περιμένω για τέταρτο ...

Τι σου παρουσίαζαν?

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας