panart Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 δεν το ειχα διαβασει...αρα το προβλημα δεν ειναι μονο του sgs2 αλλα γενικο!software δηλ... Εγώ πιστεύω το αντίθετο (από τον καιρό που είχα το HD2 και βγήκε αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα παρέμενε), δηλαδή ότι είναι πρόβλημα hardware. Δεν είναι δυνατό το πρόβλημα να παρουσιάζεται σε windows mobile, android και ios και να είναι πρόβλημα λογισμικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Εγώ πιστεύω το αντίθετο (από τον καιρό που είχα το HD2 και βγήκε αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα παρέμενε), δηλαδή ότι είναι πρόβλημα hardware. Δεν είναι δυνατό το πρόβλημα να παρουσιάζεται σε windows mobile, android και ios και να είναι πρόβλημα λογισμικού... ναι ομως σκεψου και το αλλο...τοσες εταιρειες και μαλιστα με επιτυχημενα μοντελα να εχουν αστοχια υλικου και αυτο να συνεχιζετε?μου φαινετε δυσκολο!εξαλλου ισως το HD2 (που το ειχα και εγω) να μην ειχε την καταλληλη υποστηριξη απο την εταιρια και ειδικα ενα κινητο με wm 6.5...επισης βλεπω πως ενω υπαρχει ενα καθιερωμενο προβλημα με τις καμερες των κινητων ο σαλος ο μεγαλος εχει γινει με sgs2...γιατι αυτο?στο link που εχεις δωσει φαινετε omnia,iphone,droid και touch hd να εχουν το ιδιο προβλημα με sgs2 και optimus 2x!αυτο μαλλον πρεπει να μας καθυσηχαζει και να μας κανει υπομονετικους σχετικα με την επιλυση του προβληματος απο τους κορεατες...ηδη εχει γινει κινηση με to update που δοθηκε!αρα υπομονη παιδια! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) ναι ομως σκεψου και το αλλο...τοσες εταιρειες και μαλιστα με επιτυχημενα μοντελα να εχουν αστοχια υλικου και αυτο να συνεχιζετε?μου φαινετε δυσκολο!εξαλλου ισως το HD2 (που το ειχα και εγω) να μην ειχε την καταλληλη υποστηριξη απο την εταιρια και ειδικα ενα κινητο με wm 6.5...επισης βλεπω πως ενω υπαρχει ενα καθιερωμενο προβλημα με τις καμερες των κινητων ο σαλος ο μεγαλος εχει γινει με sgs2...γιατι αυτο?στο link που εχεις δωσει φαινετε omnia,iphone,droid και touch hd να εχουν το ιδιο προβλημα με sgs2 και optimus 2x!αυτο μαλλον πρεπει να μας καθυσηχαζει και να μας κανει υπομονετικους σχετικα με την επιλυση του προβληματος απο τους κορεατες...ηδη εχει γινει κινηση με to update που δοθηκε!αρα υπομονη παιδια! Φίλε χημικέ στα άλλα μοντέλα που είχαν το ίδιο πρόβλημα λύθηκε με software update ? Edit : Υπάρχει βασικά κανείς που να του διορθώθηκε το πρόβλημα με τo pink spot μετά το update ? Edited June 3, 2011 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κάτι (αφελές)? Κατ'αρχάς ξέρω ότι υπάρχει σχετικό θέμα με τη ροζίλα αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει και γενικά.. Λοιπόν... Πρέπει να ξεκαθαριστεί επίσημα (από τη Σάμυ) εάν ή ροζίλα υφίσταται. Υπάρχουν 2 τινά... Να μας πουν τρελούς και ότι έχει κάτι το μάτι όλων, ή να δεχτούν ότι όντως είναι ελάττωμα. Στη δεύτερη περίπτωση τι κάνουν εάν μπει στο σέρβις?... Εάν είναι θέμα software όλα καλά και θα γίνει αναβάθμιση που ούτως ή άλλως θα μπορέσουμε και μελοντικά να το κάνουμε και από το σπίτι... Εάν είναι θέμα hardware τότε κάπως θα πρέπει να επέμβουν.. Με το να το φτιάξουν :) , ή αντικατάσταση συσκευής..... Δηλαδή λοιπόν τι θα γίνει αν δεν λυθεί στο εγγύς μέλλον με αναβάθμιση, θα είναι αναγκασμένοι να μας το αλλάξουν όποτε εντός εγγύησης (1 χρόνο και 364 μέρες για παράδειγμα) το πάμε για σέρβις? Θα ήθελα τη γνώμη κάποιων με αντίστοιχη ή μη εμπειρία.... (Σε κάθε περίπτωση πρέπει σύντομα να τους αναγκάσουμε σε μια επίσημη δήλωση.....) Υ.Γ Λέτε αν είναι πρόβλημα και δεν λύνεται, να είναι υπέρ μας και σε 2 παρα τρίχα χρόνια μας δώσουν νέα συσκευή???? Edited June 3, 2011 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Είναι κουραστικό το θέμα εκτος αν διασκεδάζετε γράφοντα για ένα πρόβλημα που παρουσιάζει η συσκευή τόσες σελίδες και προσπαθούμε να διαβάσουμε όλα αυτά. Η πρόταση μου είναι απλή. Νόμος 3043/2002 Εγγύηση http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N3043-2002.pdf Άρθρο 554 Παραγραφή Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά. (Όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ.1 του ν 3043/2002) Άρθρο 547 Ενέργεια υπαναχώρησης ή αντικατάστασης λόγω ελλείψεων Αν ο αγοραστής υπαναχωρήσει από τη σύμβαση λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, έχει υποχρέωση να αποδώσει το πράγμα ελεύθερο από κάθε βάρος που του πρόσεθεσε ο ίδιος, καθώς και τα ωφελήματα που αποκόμισε. Ο πωλητής επιστρέφει το τίμημα με τόκο, τα έξοδα της πώλησης, καθώς και όσα ο αγοραστής δαπάνησε για το πράγμα. Οι διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου εφαρμόζονται αναλόγως και στην περίπτωση αντικατάστασης του πράγματος. (Όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ.1 του ν 3043/2002) Και όσοι προλαβαίνουν doa. Μάθετε τα δικαιώματα σας. Όσοι έχουν πρόβλημα , ενεργοποιούν την διαδικασία τις εγγύησης η επιστροφή και τέλος. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306046 Και εδώ μερικές πληροφορίες για την εγγύηση. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306046 Και εδώ μερικές πληροφορίες για την εγγύηση. Ορθόν.Δεν εξαιρείται από την εγγύηση ούτε καρφίτσα οποτε μην ασχολείστε με το θέμα.Εάν δεν διορθωθεί από αναβάθμιση τότε επιστρέψτε το από εκεί που το πήρατε με μια εκτύπωση τις νομοθεσίας. Εγώ επέστρεψα στο πλαίσιο κινητό μετά από 5 μήνες και laptop μετά από 6. Δεν απέτισα χρήματα γιατί αγόρασα κάτι άλλο που ήθελα. Για λογιστικούς λόγους μερικοί θα σας δώσουν πιστωτικά τα οποια εάν δεν θέλετε δείχνετε το σχετικό άρθρο 547. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Τν Τρίτη επέστρεψα τον γαλαξία μου στα multirama για τα γνωστά προβλήματα. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μ ενημερώσουν ότι ήρθε ο αντικαταστάτης του. Πέρασα λοιπόν για να το τσεκάρω, αφού το παρατήρησα καλά καλά δεν πρόσεξα καμιά ατέλεια στην οθόνη παρά μόνο το ροζ της κάμερας. Επιδη είχε αρκετά φώτα στο μαγαζί δεν ήμουν και τόσο σίγουρος για τν οθόνη και τελικά μου το έδωσαν να το πάρω σπίτι, να το κρατήσω το σαββατοκύριακο και την δεύτερα να τούς απαντήσω... Μπήκα στο http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/ και το αποτέλεσμα είναι πως σε καμιά περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι σαν του προηγούμενου γαλαξία. Η αριστερή μεριά τς οθόνης είναι πάρα πολύ λίγο ποιο σκούρη από τν δεξιά.... Σχεδόν δεν μπορείς να το διακρίνεις... Δεν έχω να πω κάτι άλλο, μέσα στο σ/κ θα αποφασίσω τι θα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Φίλε χημικέ στα άλλα μοντέλα που είχαν το ίδιο πρόβλημα λύθηκε με software update ? Edit : Υπάρχει βασικά κανείς που να του διορθώθηκε το πρόβλημα με τo pink spot μετά το update ? μετα το update φιλε ackel το προβλημα μου ελαχιστοποιηθηκε...αλλα υπαρχει!επισης δεν μπορω να φερω γνωμη για τα αλλα κινητα γιατι δεν ειχα το προβλημα αυτο...απλα θα κανω υπομονη και ειδωμεν!οποιος ομως δεν ειναι υπομονετικος ας το γυρισει πισω και ας χρησιμοποιησει δικαια την εγγυηση του...! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ορθόν.Δεν εξαιρείται από την εγγύηση ούτε καρφίτσα οποτε μην ασχολείστε με το θέμα.Εάν δεν διορθωθεί από αναβάθμιση τότε επιστρέψτε το από εκεί που το πήρατε με μια εκτύπωση τις νομοθεσίας. Εγώ επέστρεψα στο πλαίσιο κινητό μετά από 5 μήνες και laptop μετά από 6. Δεν απέτισα χρήματα γιατί αγόρασα κάτι άλλο που ήθελα. Για λογιστικούς λόγους μερικοί θα σας δώσουν πιστωτικά τα οποια εάν δεν θέλετε δείχνετε το σχετικό άρθρο 547. συμφωνω απολυτα...υπομονη και πιστη Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Είναι κουραστικό το θέμα εκτος αν διασκεδάζετε γράφοντα για ένα πρόβλημα που παρουσιάζει η συσκευή τόσες σελίδες και προσπαθούμε να διαβάσουμε όλα αυτά. Η πρόταση μου είναι απλή. Νόμος 3043/2002 Εγγύηση Βασικά δε γνώριζα το ΦΕΚ που περιγράφει ότι περιγράφει για δικαιώματα του αγοραστή. Αυτό που βασικά θέλω να πω είναι πως πρέπει να βγει επίσημη ανακοίνωση για το αν θεωρείται βλάβη ή όχι. Σκεφτείτε λοιπόν τι έχει να γίνει το Μάιο του 2013 (καλά να είμαστε εμείς και η Χώρα μας) αν για παράδειγμα 2 - 3 χιλιάδες (δεν ξέρω πόσοι) κάτοχοι του Pink Panther Galaxy S ii αποφασίσουν μαζικά να κάνουν χρήση του Νόμου για δικό τους όφελος (να πάνε στο service μια ετεροχρονισμένη και "κουρασμένη" πια συσκευή με ελάττωμα με σκοπό την επιδιόρθωση-αντικατάσταση). Μήπως θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι της μη έγκυρης προσέλευσης στο service για γνωστό πρόβλημα? Edited June 3, 2011 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 προσπαθω να κανω το update και μου λεει οτι εχω ηδη το τελευταιο update υπαρχει καποιος τροπος για να μπορεσω να το περασω ? τωρα εχω Cam FW : OCEE09 Phone FW: TBEC28 καποιος να με βοηθησει ???? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 με αυτά που διάβασα όχι εδώ μόνο γενικός λέω, τελικά θα ακυρώσω το s2, ήταν να έρθει Τρίτη αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτήν διαδικασία από εκεί που θα το πάρω αν έχει πρόβλημα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 καποιος να με βοηθησει ???? :( η OCEE09 ειναι το τελευταιο firm, εγω που το περασα μου περασε την δικια σου εκδοση αρα εικαι OK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Να ξαναρωτήσω παιδιά αν με κάποιον τρόπο - οποιονδήποτε - έχει καταφέρει κάποιος να διορθώσει εντελώς το πρόβλημα του pink spot! Είναι αξιοπερίεργο πάντως πως σε κανένα review unit τόσων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων (μιλάμε για εκατοντάδες) δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το pink spot και το ανακάλυψαν οι χρήστες μόλις βγήκε σε κυκλοφορία η συσκευη...... Edit: Όσον αφορά το yellow tint , δύο συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου είναι η μέρα με την νύχτα. Στην μια το καταλαβαίνεις ελάχιστα και στην άλλη ακόμα και με υψηλή φωτεινότητα είναι ορατο. Edited June 4, 2011 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Να ξαναρωτήσω παιδιά αν με κάποιον τρόπο - οποιονδήποτε - έχει καταφέρει κάποιος να διορθώσει εντελώς το πρόβλημα του pink spot! Είναι αξιοπερίεργο πάντως πως σε κανένα review unit τόσων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων (μιλάμε για εκατοντάδες) δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το pink spot και το ανακάλυψαν οι χρήστες μόλις βγήκε σε κυκλοφορία η συσκευη...... εγω παντως ρε παιδια δεν εχω προβλημα... ουτε στην οθονη ουτε ροζ ουτε τιποτα...(ανεβασα και βιντεο πιο πανω...).. πραγματικα αν δεν ημουν μελος του myphone δεν θα επαιρνα χαμπαρι οτι υπηρχε τετοιο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 εγω παντως ρε παιδια δεν εχω προβλημα... ουτε στην οθονη ουτε ροζ ουτε τιποτα...(ανεβασα και βιντεο πιο πανω...).. πραγματικα αν δεν ημουν μελος του myphone δεν θα επαιρνα χαμπαρι οτι υπηρχε τετοιο θεμα... μια απο τα ιδια κ εγω και μου φενετε περιεργο που δεν εχω τιποτα απο τα δυο γιατι ειμαι καντεμης και τις περισσοτερες φορες επεφτα σε προβληματικη συσκευη :) παντως ακομα κ αυτοι που εχουν το προβλημα αν δεν ηταν μελοι του φορουμ δυσκολα θα καταλαβεναν οτι εχουν προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 εγω παντως ρε παιδια δεν εχω προβλημα... ουτε στην οθονη ουτε ροζ ουτε τιποτα...(ανεβασα και βιντεο πιο πανω...).. πραγματικα αν δεν ημουν μελος του myphone δεν θα επαιρνα χαμπαρι οτι υπηρχε τετοιο θεμα... Είναι εντελώς coin flip τι συσκευή θα τύχεις ! Πάντως και στις δύο συσκευές που δούλεψα (όπως γράφω και παραπάνω) το ροζ φάντασμα ήταν παρών και στις δύο και δεν έφυγε με camera firmware update . Γι αυτο ρωτάω αν υπάρχει ελπίδα να φύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) μια απο τα ιδια κ εγω και μου φενετε περιεργο που δεν εχω τιποτα απο τα δυο γιατι ειμαι καντεμης και τις περισσοτερες φορες επεφτα σε προβληματικη συσκευη :) παντως ακομα κ αυτοι που εχουν το προβλημα αν δεν ηταν μελοι του φορουμ δυσκολα θα καταλαβεναν οτι εχουν προβλημα στο βιντεο το προβλημα δεν το εχω με τιποτα...οπως και στις photos! κατσε να τσεκαρω λιγο παλι το θεμα με την οθονη και επανέρχομαι....:) να το δω αλλη μια φορα και αυτο για να ειμαι σιγουρος...:) EDIT εδω παιδια δεξια ειναι η original photo και αριστερα στο κινητο με τερμα χαμηλη την φωτεινότητα... δεν νομιζω να εχω θεμα ετσι δεν ειναι...? Edited June 4, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 freddaras δεν φαίνεται από screenshot σε κανέναν το πρόβλημα γιατί είναι hardware issue ! Αλλά αφού δεν το βλέπεις απο μόνος σου και δεν σε ενοχλεί μην κάθεσαι να το ψάχνεις και σου μπει στο μυαλό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 freddaras δεν φαίνεται από screenshot σε κανέναν το πρόβλημα γιατί είναι hardware issue ! Αλλά αφού δεν το βλέπεις απο μόνος σου και δεν σε ενοχλεί μην κάθεσαι να το ψάχνεις και σου μπει στο μυαλό ! οκκ εχεις δικιο απλα μερικα παιδια πιο πανω ανεβασαν screenshot που εδειχνε το προβλημα... τεσπα εχεις δικιο δεν ασχολουμαι αλλο γιατι προφανώς δεν υπαρχει κατι να ασχοληθω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joys Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 freddaras μπορεις να μας πεις σε παρακαλω τι firmware φορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 freddaras μπορεις να μας πεις σε παρακαλω τι firmware φορας ειναι αγορασμενο απο multirama! ειχα την ke2 και περασα μονος μου απο το γνωστο φορουμ την ke7...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλά!!! Τώρα έπαθα σοκ!! Πήγα να τσεκάρω την κάμερα στο παλιό μου galaxy s με τις ίδιες συνθήκες που το καραέβλεπα στο galaxy s2, δηλαδή καθισμένος στο γραφείο μου, χωρίς τεχνητό φωτισμό, με φόντο μια λευκή σελίδα, και μαντέψτε!!!.... Ναι, καλά μαντέψατε... Και το πρώτο galaxy s έχει pink spot !!!!!, αλλά στη μισή περίπου ένταση από το s2. Νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζω να αναθεωρώ την αρχική μου άποψη, ότι δηλαδή το τηλέφωνο είναι προβληματικό, και πιστεύω ότι τσάμπα το έστειλα στο servis. Αυτό που λένε τα παιδιά για εγγενές software πρόβλημα όλων σχεδόν των κινητών με την ισορροπία του λευκού, είναι πιστεύω πολύ κοντά στην πραγματικότητα οπότε δεν πρέπει να μας απασχολεί και ιδιαίτερα. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω αν ο φακός του iphone4 και του nokia N8 έχουν pink spot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλά!!! Τώρα έπαθα σοκ!! Πήγα να τσεκάρω την κάμερα στο παλιό μου galaxy s με τις ίδιες συνθήκες που το καραέβλεπα στο galaxy s2, δηλαδή καθισμένος στο γραφείο μου, χωρίς τεχνητό φωτισμό, με φόντο μια λευκή σελίδα, και μαντέψτε!!!.... Ναι, καλά μαντέψατε... Και το πρώτο galaxy s έχει pink spot !!!!!, αλλά στη μισή περίπου ένταση από το s2. Νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζω να αναθεωρώ την αρχική μου άποψη, ότι δηλαδή το τηλέφωνο είναι προβληματικό, και πιστεύω ότι τσάμπα το έστειλα στο servis. Αυτό που λένε τα παιδιά για εγγενές software πρόβλημα όλων σχεδόν των κινητών με την ισορροπία του λευκού, είναι πιστεύω πολύ κοντά στην πραγματικότητα οπότε δεν πρέπει να μας απασχολεί και ιδιαίτερα. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω αν ο φακός του iphone4 και του nokia N8 έχουν pink spot. Παιδια, μη στελνετε τα τηλεφωνα σας ετσι ευκολα στο service. Τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερονται σαν "προβληματα" με το S2 τα εχω ξαναδει σε αλλα κινητα στο παρελθον. Χιλιοπαιγμενα σεναρια οι ροζ κηλιδες στο HTC HD2 (απλετος χαμενος χρονος με software updates και δε συμμαζευεται) και αλλα τετοια πολλα παραδειγματα... Απολαυστε τις συσκευες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts