Jump to content

[ROM] Fusion2X

agekalp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Fusion2X

H Fusion2X είναι μία ROM βασισμένη στις prebaked FRXX του Paul.

Έχουν κρατηθεί τα καλύτερα στοιχεία και έχουν αλλαχτεί αυτά που θεωρούσαμε πως είχαν προοπτική βελτίωσης.

Έγινε αρκετή δουλειά και σε συνεργασία με τον athanaso77 πιστεύουμε πως βγήκε κάτι καλό.

Changelog (ως προς τη prebaked Fr17 του Paul):

1)added theme by novec
2)aosp lockscreen 
3)bootanimation
4)wallpaper
5)fonts
6)remove apps
AlarmClockNew.apk
AnalogAlarmWidget.apk
AnalogClockWidget.apk
AndroidBackup.apk
AppAdvisor_v1.5.78_production_signed_aligned.apk
BookmarksWidget.apk
Bubbles.apk
Calendar.apk (LG)
CalendarWidget.apk
Camera.apk
CarHomeGoogle.apk
CarHomeLauncher.apk
ClockWeatherScheduleWidget.apk
ClockWeatherWidget.apk
com.moo.android.inputmethod.latin.free.apk
com_lge_christmassnowcity.apk
com_lge_lgfirework2.apk
DeskClock.apk
DigitalAlarmWidget.apk
DocMaster.apk
EmailWidget.apk
F-Secure_Mobile_Security_Android22.apk
Gallery3D.apk
GenieWidget.apk
HomeSelector.apk
Launcher2.apk
LGEmail.apk
LGLauncher.apk
LGMemo.apk
LGOnScreenPhone.apk
LiveWallpapers.apk
LiveWallpapersPicker.apk
MagicSmokeWallpapers.apk
Maps.apk
MemoWidget.apk
MessageWidget.apk
Mms.apk   (LG)
Music.apk   (LG)
MusicWidget.apk
NewsWidget.apk
PCSync.apk
PhotoFrameWidget.apk
PreloadedApp.apk
Protips.apk
SmartShare.apk
SNS.apk
Street.apk
Stk.apk
VisualizationWallpapers.apk
VoiceDialer.apk
VoiceRecorder.apk
VoiceSearch.apk
WapService.apk
wdwallpaper.apk
WorldClockWidget.apk
WorldClockWidget.apk
7)added apps+fixes
Calendar.apk(google)
camera.apk (1080fix) 1.1.2 by somemadcaaant
DeskClockGoogle.apk
EmailGoogle.apk
Gallery3DGoogle.apk
LauncherPro-0.8.6.apk +hiddenmenu
Mms.apk (google)
MusicGoogle.apk
HTC_IME_hi22.apk & Clicker_hi.apk + fix
gps fix
pimpmycpu-2.8.apk by Cpasjuste
RomManager.apk
FileExpertSigned_V3.0.9_GKWeb_EN
HiddenMenu.apk/HiddenMenu_ChargingTest.apk/HiddenMenu_SDCardTest.apk/LocMgrPD.apk/LocMgrPT.apk
sqlite fix
       removed battery popup

SCREENSHOTS:

http://img707.imageshack.us/img707/1182/20110526184711.th.png

http://img651.imageshack.us/img651/7979/20110526184715.th.png

http://img849.imageshack.us/img849/6256/20110526184723.th.png

LINK:

http://www.megaupload.com/?d=C7Z45UOK

Size: 140.991kb----------------------md5:117195A8E7C16A829034730D7DE18431

Παρατήρηση: Σε αυτό το link περιλαμβάνεται το camera fix και δε χρειάζεται το zip που έχω στο ποστ #15!

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Από εδώ

Gps fix:

Πάμε στον οδηγό του zarras1 εδώ και κάνουμε μόνο το βήμα 2 αφού έχω ενσωματώσει το gps fix του βήματος ένα και έχω βάλει συντόμευση του HiddenMenu στον launcherpro.

Παρατήρηση: Δεν παίζουμε πολύ με το hiddenmenu αν δε ξέρουμε γιατί από εκεί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά που δε θέλουμε

Thanks to:

athanaso77 - Χωρίς τη βοήθειά του δε θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα…

sakiss - Πρότεινε το όνομα της ROM

Paul - Tα αυτονόητα παραλείπονται…

Jastonas - Ξέρει αυτός.. ;)

Εσάς που συμμετείχατε και ελπίζω να συμμετέχετε στη βελτίωση του project

Tην οικογένεια μου, όλους εσάς που με ψηφίσατε κτλ κτλ :p:lol:

Η ROM αυτή είναι φτιαγμένη στα μέτρα μας(εμένα και του athanaso77) οπότε μπορεί κάποιος να ήθελε κάτι που αφαιρέσαμε ή να μην ήθελε κάτι που προσθέσαμε. Αυτό διορθώνεται αρκετά εύκολα και μπορεί να γίνει εφόσον ζητηθεί.

Περιμένω σχόλια-παρατηρήσεις ώστε να υπάρχουν και οι ανάλογες βελτιώσεις στην επόμενη έκδοση!

Αυτή η ROM δεν έχει ακόμη version.Αν υπάρχει ανταπόκριση (που σημαίνει και updates) η version θα εισαχθεί από το επόμενο update

Δεν ευθύνομαι για οτιδήποτε πάθει η συσκευή σας!

Edited by agekalp

• Απαντήσεις 78
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπελά που μας φόρεσες στο κεφάλι....:cry:

Μέχρι τώρα απέφευγα να αλλάξω rom από στοκ. Αλλά με όλα αυτά που ακούω με βλέπω να κάνω το βήμα με την δική σας.:X

Μπελά όμως βάλατε και στο δικό σας κεφάλι, αφού θα "πρέπει" να απαντάτε σε ένα κουβά ερωτήσεις από άσχετους σαν εμένα!:lol:

BTW πολλά μπράβο για την προσπάθεια!:)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

http://wiki.angry.com.au/download/attachments/15040787/grats4.jpg?version=1&modificationDate=1254181753983
Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

• Administrators

@όλους:

Για όσους έχουν ενδοιασμούς... αξίζει να τη δοκιμάσετε. ;)

@agelkap:

Τροποποίησα λίγο το post για να είναι πιο ευκολοδιάβαστο (ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα).

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Την στοκ εφαρμογη για μυνηματα της LG (μη δειρετε,με ειχε βολεψει) την εχετε βγαλει;Προσπαθησα να το διαβασω πανω στα περιεχομενα αλλα δε το βρηκα..

Α και κατι αλλο αν και αυτο δε λεει πολλα πλεον αλλα ειναι θεμα prestige,στο quadrant τι κανει;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

@athanaso77 Δε φτάνει που το έκανες πιο ωραίο λες να με πειράξει και από πάνω?? ;p

@nikos92 Την έχω αφαιρέσει τη stock αλλά αφενός μπορεί να μπει και αφετέρου θα σου πρότεινα την εφαρμογή Handcent SMS που με έχει βολέψει πολύ και δεν την αποχωρίζομαι πια...!Γενικά με την fr17 έχουν πέσει λίγο τα νούμερα στο quadrant χωρίς OC μόλις μου έβγαλε 3004 και με OC στα 1400mhz έβγαλε 4286.(δε το είχα δοκιμάσει καν, τώρα που το ρώτησες το έτρεξα πρώτη φορά!!

Edited by agekalp

Ναι το ξερω το handcent αυτο που μοιαζει με του apple λες ετσι..;Ισως να πρεπει να ξανασυνηθισω βεβαια εχει και το + οτι η αναφορα ερχεται και με τη μορφη ακουστικης ειδοποιησης που το lg δεν εχει...Α σε αποκριση στην αφη φαινεται διαφορα με τη στοκ;Σορρυ για τις ερωτησεις ετσι..

Edit:ενα θεμα που ειχες πει οτι ειχες με την εφαρμογη προβολης εικονων οκ τελικα;

Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Administrators
Γενικά με την fr17 έχουν πέσει λίγο τα νούμερα στο quadrant χωρίς OC μόλις μου έβγαλε 3004 και με OC στα 1500mhz έβγαλε 4286.

Έχεις βάλει ξεχωριστό kernel από αυτόν που έχει by default η FR17; Γιατί εκείνος δεν πάει πάνω από τα 1400 overclocked.

Α σε αποκριση στην αφη φαινεται διαφορα με τη στοκ;

Ε ναι... είναι σίγουρα πιο smooth (βοηθάει σε αυτό και ο Launcher Pro ωστόσο.

Edit:ενα θεμα που ειχες πει οτι ειχες με την εφαρμογη προβολης εικονων οκ τελικα;

Κανένα πρόβλημα.

Modpic.gif

Ήμουν κουρασμένος την ωρα που το έγραφα και το ένα μάτι είχε κλείσει ήδη!Απλό τυπογραφικό ηταν.Το διόρθωσα για να μη μπερδευτεί κανείς!

Την δοκίμασα για λίγο, να δώ πως πάει. Δεν την κράτησα πολύ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για σταθερότητα, bugs κλπ, αν και στο διάστημα που την είχα δεν παρουσίασε το παραμικρό.

Θετικά: Πολύ γρήγορη, μινιμαλ εμφάνιση (σε όσους αρέσει), θεωρώ ότι είναι καλή βάση για να στήσει κανείς το κινητό του, χωρίς περιττά φρου φρου και αρώματα.:D

Αρνητικό: Πολύ μινιμαλ :lol:, δεν είναι κατάλληλη για όσους θέλουν μια ολοκληρωμένη λύση out of the box. (τώρα πόσοι θα φλασάρουν custom rom και θα τα θέλουν όλα έτοιμα δεν ξέρω:p)

Πρως τους μάγειρες: Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα σημείο που θα μπορούσαμε να βάλουμε όλα τα apk της LG για όποιον θέλει να τα προσθέσει (αν βέβαια γίνεται να προστεθούν μετά)

Αλέξανδρος,

• Administrators
Πρως τους μάγειρες: Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα σημείο που θα μπορούσαμε να βάλουμε όλα τα apk της LG για όποιον θέλει να τα προσθέσει (αν βέβαια γίνεται να προστεθούν μετά)

Έχεις δίκιο σε αυτό.

Ορίστε λοιπόν... LG O2X Stock Apps.rar

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή...

adb remount
adb push XXX.apk /system/app

Modpic.gif

και τα αντιστοιχα της γοογλε Goofle apps for o2x
Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

• Administrators

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι είναι καλύτερα να είναι η rom lite με τα απαραίτητα για τον καθένα πράγματα, παρά να είναι φορτωμένη με περιττά (για τους περισσότερους) πράγματα.

Έτσι την φέρνεις στα μέτρα σου. ;)

Modpic.gif

Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα!

Φιλε Tsaglis πες μας τι θα ηθελες να υπαρχει μεσα ωστε να παίρνουμε ιδεες για καποιο update στο μελλον!

Αν θελει καποιος να εχει σε μορφη update καποιο "πακετο" εφαρμογων,ειτε LG ειτε Google σε zip για εγκατασταση απο recovery μου το λεει!!

Problem:

Παιδιά έχω κάνει ένα λάθος με τη new camera!! Αφενός δεν εμπεριέχεται το fix και αφετέρου έχει και κάτι υπολείμματα στο system/app.

Δε σας λεω λεπτομερειες γιατι θα σας μπερδεψω!!!

Με αυτο το zipακι μπαινει η νεα camera και φευγουν τα υπολειμματα:

http://www.megaupload.com/?d=R8IHQMJW

Συγνωμη για την αναστατωση!!!

Edited by agekalp

Πολυ καλη η ROM παιδια,συγχαρητηρια.Γνωριζετε που μπορω να βρω το htc keybord(greek), και το Ηtc weather που εχουν στην αρχικη επιφανεια τα htc;
george cc

• Administrators
Πολυ καλη η ROM παιδια,συγχαρητηρια.Γνωριζετε που μπορω να βρω το htc keybord(greek), και το Ηtc weather που εχουν στην αρχικη επιφανεια τα htc;

Υπάρχει ήδη στη συσκευή το HTC_IME. Δεν το βλέπεις στις ρυθμίσεις στα πληκτρολόγια;

Σχετικά με το weather που λες υπάρχουν πολλά widget που το κάνουν αυτό, πχ Fancy Widget, Beautiful Widget κτλ.

Modpic.gif

• Administrators
Problem:

Παιδιά έχω κάνει ένα λάθος με τη new camera!! Αφενός δεν εμπεριέχεται το fix και αφετέρου έχει και κάτι υπολείμματα στο system/app.

Δε σας λεω λεπτομερειες γιατι θα σας μπερδεψω!!!

Με αυτο το zipακι μπαινει η νεα camera και φευγουν τα υπολειμματα:

http://www.megaupload.com/?d=R8IHQMJW

Συγνωμη για την αναστατωση!!!

Όταν βρεις χρόνο πέρασε το στη rom και ξανανέβασε τη.

Πάντως με αυτή τη rom έχω δει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας μέχρι τώρα.

Modpic.gif

Όταν βρεις χρόνο πέρασε το στη rom και ξανανέβασε τη.

Πάντως με αυτή τη rom έχω δει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας μέχρι τώρα.

Εννοειται απλα για να μην τη ξαναπερνατε οσοι την εχετε περασει ηδη, με το fixακι αυτο ειναι το ιδιο!

Απλα λογω τελικου θα το κανω ή αργα το βραδυ ή αυριο το πρωι!

edit: Fixed!!!!

Edited by agekalp

2 ερωτήσεις που θα έπρεπε να ακολουθούν κάθε rom...

1) system mb?

2) md5?

αν είναι εύκολο να μπουν και στο πρώτο ποστ.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

εχω να κανω μια προταση απο οσο εχω δει η stock gallery της lg ειναι πολυ πιο γρηγορη γενικα και δουλευει το smartshare ενω με την google oxι . νομιζω πως θα πρεπει να ειχε την lg η rom .

Δοκίμασα να περάσω συντομεύσεις επαφών πατώντας πάνω τους (google) μεσα απο τη λίστα επαφών . Ενω μου δίνει τη επιλογή, στην πραγματικότητα δεν εμφανίζεται η επαφή στις αρχικές επιφάνειες. Πρέπει να ακολουθήσω την πιο χρονοβόρο διαδικασία να προσθέσω συντόμευση ξεκινώντας απο την αρχικη επιφάνεια.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Αλέξανδρος,

@kogos done!!

@nokpos Εχεις δικιο ως προς τη ταχυτητα(αφου η lg gallery ειναι hardware accelerated) αλλα η LG gallery εχει προβληματα με τα +64 ram hack(εμφανιζει κατι μαυρα τετραγωνακια οταν ζουμαρεις στις φωτο) και αν παρατηρησεις το smartshare δεν υπαρχει σε αυτη τη ρομ.Μπορει να υπαρχει στα settings αλλα δεν υπαρχει σαν εφαρμογη.Προσπαθησα να αφαιρεσω το settings entry αλλα δε τα εχω καταφερει ακομα!!Αν θελεις δοκιμασε να εγκαταστησεις την LG gallery απο το λινκ που εδωσαν παραπανω τα παιδια(με τις LG εφαρμογες) να δεις αν σε ενοχλει η οχι το bug!

@Tsaglis

Αλεξανδρε αυτη η δυνατοτητα προφανως καπου "κολλαει" στο συνδυασμο LG contacts-->Launcher pro.

Επιλογες:

1)Εγκαθιστας καποιον αλλο launcher(προφανως θα δουλευει με LG launcher και σιγουρα δουλευει με τον GO launcher που χρησιμοποιω εγω ;))

2)Κανεις αυτο που εγραψες(τον αργο τροπο)

3)Βαζεις τις επαφες που θες σαν αγαπημενες και φτιαχνεις φακελο στην επιφανεια εργασιας με τα αγαπημενα.

Προσωπικα σου προτεινω τη πρωτη επιλογη.Εγω την εχω καταβρει με τον GO launcher(απλα εβαλα τον launcher pro γιατι ειναι πιο κοινα αποδεκτος!).Δοκιμασε και αν θες πες μου τη γνωμη σου

• Administrators
εχω να κανω μια προταση απο οσο εχω δει η stock gallery της lg ειναι πολυ πιο γρηγορη γενικα και δουλευει το smartshare ενω με την google oxι . νομιζω πως θα πρεπει να ειχε την lg η rom .

Ίσως χρειαστεί να το ψάξουμε λίγο παραπάνω αυτό για να χρησιμοποιηθεί η gallery της LG...

Modpic.gif