Jump to content

"Pass the flame" τραγούδι της ολυμπιακής φλόγας

Islas Canarias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eγώ που το άκουσα με τον Κότσιρα(δεν εννοώ ότι το άκουσα μαζί του :lol: :lol: ) μπορώ να πω ότι μου άφησε καλές εντυπώσεις :rolleyes:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Εμενα δε μου αρεσε καθολου. Στους Ολυμπιακους του Σιδνει, πηγε ο Β. Παπαθανασιου και τωρα που γινονται στην Ελλαδα -επιτελους!, βαζουμε την Λ. Νικολακοπουλου? ΕλΕοΣ!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 7 Απρ. 2004 , 21:35)

Εμενα δε μου αρεσε καθολου. Στους Ολυμπιακους του Σιδνει, πηγε ο Β. Παπαθανασιου και τωρα που γινονται στην Ελλαδα -επιτελους!, βαζουμε την Λ. Νικολακοπουλου? ΕλΕοΣ!

Συμφωνώ απόλυτα! Αίσχος είναι! :mad: Και φυσικά απορώ πως και δεν έβαλαν τον Παπαθανασίου!...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 7 Απρ. 2004 , 23:31)

Giati re paidia epeidi itna mia fora o Papathanasiou prepei na einai aionia aftos?

Allos den ehei dikaioma diladi?

Ασφαλώς και έχει, αρκεί να είναι το ίδιο καλός ή καλύτερος!... Την πρώτη φορά που άκουσα την εισαγωγή του τράγουδιού μου φάνηκε εντελώς ethnik (λες και χόρευε κανείς το χορό της βροχής :D ). Μάλιστα δεν περίμενα καν να είναι στα ελληνικά! Τελικά έτρεξα μέσα στο τιπί μου για να μην με πετύχει κανένας κεραυνός... (οκ, για να αφήσω λίγο το φτυάρι, αποδεκτό έως καλό ήταν, αλλά όχι για Ολυμπιακούς Αγώνες).

http://www.musical.gr/cdcovers/548758-2.jpg

Den to eho akousei apo tin arhi alla kalo mou fanike.

Na deite pou tha ginei hit.

Den einai gia na aresei mono stous Ellines!

Einai gia olo ton kosmo,opote polloi prepei na simvivastoune.;)

Mutilator :shifty:

Τέλειο!!!

Το "Να το φως" είναι πανέμορφο τραγούδι! Ο Κότσιρας είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχουμε και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτόν. Προσωπικά η φωνή του με αγγίζει πάρα πολύ πάντα και το τραγούδι αυτό με έχει ενθουσιάσει - από τη στιγμή που είναι και το τραγούδι μας έχω ένα λόγο παραπάνω :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Μετριότατο. 6/10 επιεικώς :p

Αυτό είναι δηλαδή το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων; :worry:

• 3 months later...
Tέλειο! Πάρα πολύ καλό, ιδανικό για τον σκοπό που γράφτηκε. Ένα τραγούδι για να συνοδεύει το πέρασμα της φλόγας και να περνάει το μήνυμα των Ολυμπιακών αγώνων. Για αυτόν τον σκοπό είναι απλά τέλειο. Ο Κότσιρας ανέβηκε στην υπόληψή μου. :p

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mikem4600 ( 7 Απρ. 2004 , 22:45)

απορώ πως και δεν έβαλαν τον Παπαθανασίου!...

Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η Τελετή Λήξης !!!! ;)

Πάντως έαν ακούγατε τον Γιάννη Κότσιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο live θα ανατριχιάζατε κυριολέκτικα ! Η ερμηνεία του ήταν καταπληκτική !! ;)

Toν πετύχαμε στην επανάληψη της ΕΡΤ οπότε και τον έδειξε μαζί με τον Χατζηγιάννη κ.α. Όντως, καταπληκτικός! :)

δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις, αλλα στο site των ολ.αγωνων υπαρχουν για download και τα 2 videoclip (ελληνικο και ξενο), 11mb each σε high quality
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (23 Αύγ. 2004 , 18:39)

Toν πετύχαμε στην επανάληψη της ΕΡΤ οπότε και τον έδειξε μαζί με τον Χατζηγιάννη κ.α. Όντως, καταπληκτικός! :)

Ο Χατζηγιάννης δεν τραγούδησε play back; :confused: