Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασα την criskelo v7,1 και ειναι η πιο ολοκληρωμένη ρομ μεχρι στιγμης απο αυτες που έχω δοκιμασει.

+1 με διαφορα...μπραβω στην τεραστια δουλεια που εχει γινει...

Εχω ενα θεμα...πως βαζεις στην κατω σειρα 5 εικονιδια...

Αν ξερει καποιος ας μας πει...

Ευχαριστω...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με την criskelo δεν είχατε ρε παιδιά πρόβλημα στο swype? είχα βάλει την ελληνική έκδοση του saliez αλλά έπρεπε κάθε φορά που έκανα reboot να το κάνω instal αλλιώς είχα fc...το έλυσε κανείς;

Sent from Galaxy!

δεν εχω κανενα προβλημα με το swype :)

δοκιμασε αυτο που λεει ο polo1400 πανω στο δικο μου post! αυτο κανω και δουλευουν ολα ρολοι:)

Για οσους εχουν προβλημα με fc στο μαρκετ και εχουν την criskelo απεγκαταστηστε το υπαρχον μαρκετ και εγκαταστηστε το apk που δινεται στο thread του criskelo...κατα τ'αλλα μακραν η καλυτερη ρομ,δεν της λειπει απολυτως τιποτα,χωρις ροζιλες,αψογη μπαταρια και γενικα τα παντα ολα :-)

εγω δεν εχω κανενα προβλημα...σε 2 εφαρμογες που μου εκανε fc απλα τις εκανα απεγκατάσταση και εγκατασταση ξανα απο το μαρκετ και ολα δουλευουν ρολοι...μικρο το κακο δηλαδη...:)

σε ευχαριστω πολυ!το ελυσα και το προβλημα με το swype κατεβαζοντας απο αυτο το thread το αρχειο της σελιδας 83 το post του freddara και περνωντας το me root explorer το μεν swype στο /system/app λαι το libswype στο /system/lib!

:):)

αυτο σου λεω φιλε tonysac κανε αυτο και ολα θα δουλεψουν ρολοι:)

+1 με διαφορα...μπραβω στην τεραστια δουλεια που εχει γινει...

Εχω ενα θεμα...πως βαζεις στην κατω σειρα 5 εικονιδια...

Αν ξερει καποιος ας μας πει...

Ευχαριστω...

εχει στην αρχη 4...

αν θελεις να βαλεις 5

πας μενου επεξεργασία και "τραβάς" την εφαρμογη που θες κατω!δεν θα σου κανει αντικατάσταση αλλα θα σου προσθέσει πέμπτο εικονίδιο κατω...ετσι απλα....:)

Δοκιμασα την criskelo v7,1 και ειναι η πιο ολοκληρωμένη ρομ μεχρι στιγμης απο αυτες που έχω δοκιμασει.

+10000

δεν εχω κανενα προβλημα με το swype :)

δοκιμασε αυτο που λεει ο polo1400 πανω στο δικο μου post! αυτο κανω και δουλευουν ολα ρολοι:)

εγω δεν εχω κανενα προβλημα...σε 2 εφαρμογες που μου εκανε fc απλα τις εκανα απεγκατάσταση και εγκατασταση ξανα απο το μαρκετ και ολα δουλευουν ρολοι...μικρο το κακο δηλαδη...:)

:):)

αυτο σου λεω φιλε tonysac κανε αυτο και ολα θα δουλεψουν ρολοι:)

εχει στην αρχη 4...

αν θελεις να βαλεις 5

πας μενου επεξεργασία και "τραβάς" την εφαρμογη που θες κατω!δεν θα σου κανει αντικατάσταση αλλα θα σου προσθέσει πέμπτο εικονίδιο κατω...ετσι απλα....:)

+10000

Με μενού επεξεργασίας μου βγαζει τις 5 οθονες...

Sent from my MZ601 using Tapatalk

παιδια εχω μια μπορώ λετε να φλασαρο απο το RevolutionPackage του λεομαρ σε διαφορετικη ρομ??(ειμαι τωρα στην CriskeloRomGSGII.vV7.1) καιο αυτη πολύ καλή ρομ!!!

εμενα παντος μου εκανε 2 restart στο ασχετο η criskelo

δεν ξερω αν ειναι της ρομ ή απο την συσκευη!!

Δεν πρέπει να έχει κάτσει καλά, αν στο ξανακάνει κάνε τα 2 wipes(data/factory reset + cache) και ξαναπέρνα την. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδια εχω μια μπορώ λετε να φλασαρο απο το RevolutionPackage του λεομαρ σε διαφορετικη ρομ??(ειμαι τωρα στην CriskeloRomGSGII.vV7.1) καιο αυτη πολύ καλή ρομ!!!

Κάποιος είπε στο thread εκεί ότι το έκανε και δούλεψε, νομίζω είχε cognition, αλλά δεν θα το συμβούλευα γιατί μου φαίνεται λίγο risky...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Καλησπέρα,

Εχω ψηθεί για custom Rom. Ποια προτείνεται ρε παιδια?!! :)

Περνά την cristelo...δεν θα το μετανιωσεις....

Sent from my MZ601 using Tapatalk

Ετοιμάζομαι να κάνω root το galaxy με τον τρόπο του CFRoot. Έχω δύο ερωτήσεις πριν ξεκινήσω.

1) Θα εμφανίζεται το κίτρινο θαυμαστικό, ο τρόπος που υπάρχει στο πρώτο post στον οδηγό, ισχύει για το CFRoot έτσι ώστε να μην εμφανίζεται?

2) Με τον πρώτο τρόπο όταν θες να κάνεις Unroot απλά χρησιμοποείς το πρόγραμμα, με τον CFRoot πως γίνεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετοιμάζομαι να κάνω root το galaxy με τον τρόπο του CFRoot. Έχω δύο ερωτήσεις πριν ξεκινήσω.

1) Θα εμφανίζεται το κίτρινο θαυμαστικό, ο τρόπος που υπάρχει στο πρώτο post στον οδηγό, ισχύει για το CFRoot έτσι ώστε να μην εμφανίζεται?

2) Με τον πρώτο τρόπο όταν θες να κάνεις Unroot απλά χρησιμοποείς το πρόγραμμα, με τον CFRoot πως γίνεται?

1 δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις το θαυμαστικό...δεν κερδίζεις κάτι άσε που νομίζω πως αν το βγάλεις δεν θα μπορείς να φλασαρεις

custom rom απο το cwm

2 για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος να σου απαντήσω γιατι δεν χρειάστηκε να κάνω unroot...

ένας τρόπος πάντως είναι να περάσεις επίσημη rom και παπαλα το root

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειμαι με KG2 τι θα χρειαστει για να περασω την criskelo??επισης πως μπορω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας και να βαλω το αλλο με ποσο % που εχει μηνει...

Ρε παιδια ειμαι με cognition 1.31.. Αξιζει να βαλω καποια αλλη rom και αν ναι θα χρειαστει να σβησω τα δεδομένα μου???

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι με KG2 τι θα χρειαστει για να περασω την criskelo??επισης πως μπορω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας και να βαλω το αλλο με ποσο % που εχει μηνει...

θα πρέπει να εχεις cf root

για την μπαταρία νομίζω έχουν κυκλοφορήσει κάποια mods στο xda

Ρε παιδια ειμαι με cognition 1.31.. Αξιζει να βαλω καποια αλλη rom και αν ναι θα χρειαστει να σβησω τα δεδομένα μου???

αν σε βολεύει και λειτουργεί σωστά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειμαι ιδη root....πρεπει να περασω σε KG3 και μετα να φλασαρω την criskelo?αν γνωριζει κανεις που ακριβως αναφερονται τα mods ας βοηθησει :D

ειμαι ιδη root....πρεπει να περασω σε KG3 και μετα να φλασαρω την criskelo?αν γνωριζει κανεις που ακριβως αναφερονται τα mods ας βοηθησει :D

πρέπει να εχεις cf root για να φλασαρεις απο cwm...δεν είναι υποχρεωτικό να πας σε kg3 πρώτα, αρκεί να κάνεις όλα τα wipe πριν περάσεις

την criskelo

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κάποιος είπε στο thread εκεί ότι το έκανε και δούλεψε, νομίζω είχε cognition, αλλά δεν θα το συμβούλευα γιατί μου φαίνεται λίγο risky...

Sent from Galaxy!

φίλε ευχαριστώ για την απαντήσει.εχω μια απορία ακόμα πηγα να στείλω ένα μήνυμα και όταν παω να το στείλω εμφανίζεται ένα μήνυμα και μου λέει ότι το μήνυμα είναι κατεστραμμένο και να αλλάξουν την εισαγωγή σε αυτόματη αλλά δεν την βρισκο την βρισκο ρύθμιση?

Edited by manthos8
άκυρο το βρήκα

σορρυ που δεν διευκρινησα cf root ειμαι.....οταν λες να κανω ολα τα wipe τι εννοεις??

απο το cwm...data,cache & dalvik

κανε ενα back up πρώτα γιατί θα σβηστούν ολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...