tonysac Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Δυο ερωτησεις για οσους εχετε την LeoMar75 Rom Revolution v2.2 - ODEXED Εδω γραφει τα πιο κατω: 1.Random freeze problem It's kernel related, some CPU doesn't handle correctly these undervolt values, you can easily flash another Kernel if you are experiencing this issue! 2.Phone is not localized for some language (i.e Italian) I will add support for other languages ASAP Έχετε κολλήματα (freeze problem) και σε τι συχνότητα? και έχει υποστήριξη για Ελληνικά? Έχει υποστήριξη πλήρη στα ελληνικά, αλλά αν θες ελληνικό swype, πρέπει να κάνεις αυτά που αναφέρονται σε προηγούμενα posts εδώ..όσο για freezes δεν είχα κάτι όσο είχα τον kernel της ρομ επάνω(angelov), απλά μετά μπορείς να αλλάξεις και να βάλεις όποιον θες εσύ Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Η LeoMar έχει ovescroll effect? Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Η LeoMar έχει ovescroll effect? Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk Όχι... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα Εχω ένα πρόβλημα με την leomar. Στις δύο τελευταίες (δεν έχω δοκιμάσει άλλη ρομ, ούτε καν την γνήσια, το ροοταρα αμέσως μόλις το πήρα) δεν μου κρατάει τα widget +buddy (τα εικονίδια με τις επαφες) Ξαφνικά σβήνουν τα μισά ή και όλα, από όλες τις σελίδες. Στη δε 2.2 άρκετες σελίδες δεν είναι στα ελληνικά π.χ οι ρυθμίσεις της οθόνης ήταν στα αγγλικα. Υπάρχει λύση για το πρώτο που είναι αναγκαίο για μένα; Επίσης υπάρχει κάτι να μην περιστρέφεται η οθόνη κατά την κλήση; Τη στιγμή που το βγάζω από την τσέπη γυρνάει και έχω χάσει κλήσεις έτσι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Δυο ερωτησεις για οσους εχετε την LeoMar75 Rom Revolution v2.2 - ODEXED Εδω γραφει τα πιο κατω: 1.Random freeze problem It's kernel related, some CPU doesn't handle correctly these undervolt values, you can easily flash another Kernel if you are experiencing this issue! 2.Phone is not localized for some language (i.e Italian) I will add support for other languages ASAP Έχετε κολλήματα (freeze problem) και σε τι συχνότητα? και έχει υποστήριξη για Ελληνικά? Εβαλα κι εγω χτες τη συγκεκριμενη ΡΟΜ και οντως ειναι παρα πολυ καλη! Το μονο θεμα που εχω ειναι με τα random freeze. Θα δοκιμασω να αλλαξω kernel και να βαλω το nemphetamine (ή καπως ετσι) :lol: ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Εβαλα κι εγω χτες τη συγκεκριμενη ΡΟΜ και οντως ειναι παρα πολυ καλη! Το μονο θεμα που εχω ειναι με τα random freeze. Θα δοκιμασω να αλλαξω kernel και να βαλω το nemphetamine (ή καπως ετσι) :lol: Αν δεν θες oc/uv, βάλε speedmod, πολύ καλός! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Ποιον kernel προτείνεται για την LeoMar75 Rom Revolution v2.2 - ODEXED και που μπορώ να τον κατεβάσω? Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα Εχω ένα πρόβλημα με την leomar. Στις δύο τελευταίες (δεν έχω δοκιμάσει άλλη ρομ, ούτε καν την γνήσια, το ροοταρα αμέσως μόλις το πήρα) δεν μου κρατάει τα widget +buddy (τα εικονίδια με τις επαφες) Ξαφνικά σβήνουν τα μισά ή και όλα, από όλες τις σελίδες. Αυτο ειναι προβλημα ολων των 2.3.4 ρομ μεχρι στιγμης. τοσω των KG1 οσο και των KG2 Δεν ξερω για την εκδοση KG3. ειναι καποιου τυπου bugπου ελπιζουμε να λυθει συντομα. μεχρι τοτε δοκιμασε την εφαρμογη widget:Animated widget pro που κανει πανω κατω την ιδια δουλεια sent from the king galaxy s2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 παιδια αυτη εχει προβληματα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 παιδια αυτη εχει προβληματα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 Όχι δεν έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 παιδια αυτη εχει προβληματα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 Όχι δεν έχει. Μου αρέσει που οι εκδόσεις της Cognition ανεβάζουν το νούμερο έκδοσης της ρομ με ωραίο τρόπο. 1.10 XXKG1 1.20 XXKG2 1.30 XXKG3 Ξέρεις τι βάζεις ;) Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 το clockmodrecovery δεν μου βλεπει τις ρομ που εχω στην εξωτερικη sd card τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 το clockmodrecovery δεν μου βλεπει τις ρομ που εχω στην εξωτερικη sd card τι πρεπει να κανω? Να τις βάλεις στην εσωτερική. Απλά έτσι δουλεύει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 θελω να κανω hard reset οταν την βαλω και θα χασω διαφορα οποτε τα μεταφερω αυτα στην sd!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε αναμονή λοιπόν. Μου έκανε κι άλλο ένα περίεργο μόλις. Ενώ είχα μπαταρία 41% δεν άνοιγε η οθόνη και δεν λειτουργούσε κανένα κουμπί, ενώ το τηλ ήταν πολύ ζεστό. Τελικά έβγαλα μπαταρία και όταν άνοιξε είχε 21%. Μετά από λίγο τα ίδια και μπαταρία 0%. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Μου αρέσει που οι εκδόσεις της Cognition ανεβάζουν το νούμερο έκδοσης της ρομ με ωραίο τρόπο. 1.10 XXKG1 1.20 XXKG2 1.30 XXKG3 Ξέρεις τι βάζεις ;) την περασα!! πρεπει να κανω hard reset? αν δεν κανω υπαρχει καποιο προβληματακι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Γεια σε όλους. Για πείτε μου όσοι έχετε βάλει kg3 είναι όλα καλά?Να την περασω? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 ολα καλα ειναι φιλε αφοβα!! η Cognition αφου ειναι rooted γιατι δεν εχει μεσα το superuser? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 ολα καλα ειναι φιλε αφοβα!! η Cognition αφου ειναι rooted γιατι δεν εχει μεσα το superuser? Ναι το παρατηρησα και εγω.. κατεβασε το απο το μαρκετ.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 κατι ασχετο αλλα με το titanium backup πως επαναφερει τα προγραμματα? το εγκαθιστω αλλα δεν μου τα βλεπει!! με βλεπω να καθομαι με την stock kg3 !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 κατι ασχετο αλλα με το titanium backup πως επαναφερει τα προγραμματα? το εγκαθιστω αλλα δεν μου τα βλεπει!! με βλεπω να καθομαι με την stock kg3 !! καλη ειναι μωρε και η stock! που ειναι ο backup φΑκελος? στην καρτα μνημης η στη μνημη του κινητου? δοκιμασε να αλλαξεις τοποθεσια. με την aosp που δοκιμασε χτες, δεν μου τα εβλεπε ουτε εμενα. ευτυχως που εχω διπλο backup και απο Mybackup pro. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 και στις δυο ειχα τον φακελο αλλα τζιφος το mybackup pro ειναι καλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 καλη ειναι μωρε και η stock! που ειναι ο backup φΑκελος? στην καρτα μνημης η στη μνημη του κινητου? δοκιμασε να αλλαξεις τοποθεσια. με την aosp που δοκιμασε χτες, δεν μου τα εβλεπε ουτε εμενα. ευτυχως που εχω διπλο backup και απο Mybackup pro. Ο φάκελος του titanium βρίσκεται στην sdcard..αυτό που κάνω πάντα είναι μετά από κάποιο backup με titanium είναι να κάνω και ένα copy του φακέλου στην εξωτερική κάρτα..με αυτό τον τρόπο ακόμα και αν χαθεί ο φάκελος στην sdcard, απλά μεταφέρω πάλι τον backup φάκελο από την εξωτερική κάρτα στην sdcard και όλα καλά.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Ο φάκελος του titanium βρίσκεται στην sdcard..αυτό που κάνω πάντα είναι μετά από κάποιο backup με titanium είναι να κάνω και ένα copy του φακέλου στην εξωτερική κάρτα..με αυτό τον τρόπο ακόμα και αν χαθεί ο φάκελος στην sdcard, απλά μεταφέρω πάλι τον backup φάκελο από την εξωτερική κάρτα στην sdcard και όλα καλά.. Sent from Galaxy! αυτο εκανα και εγω αλλα το προγραμμα δεν βλεπει το φακελο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) Ο φάκελος του titanium βρίσκεται στην sdcard..αυτό που κάνω πάντα είναι μετά από κάποιο backup με titanium είναι να κάνω και ένα copy του φακέλου στην εξωτερική κάρτα..με αυτό τον τρόπο ακόμα και αν χαθεί ο φάκελος στην sdcard, απλά μεταφέρω πάλι τον backup φάκελο από την εξωτερική κάρτα στην sdcard και όλα καλά.. Sent from Galaxy! χαχα το ιδιο επαθα και γω και απο τοτε εωαλα μυαλο τον φακελο του back up τον αποθηκευω στο pc και μετα τον ξαναπερναω στο τηλ :shifty: Edited July 25, 2011 by saliez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts