hackfree Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) παιδιά έχει κανένας σας χρησιμοποιήσει το quadrant? το δοκίμασα σε συνδυασμό με criskelo v22 (2.3.5) και με έβγαλε σκορ στο τέρμα (1600mhz) 5164!!! ενώ στην 2.3.4 με είχε μέγιστο όσες φορές και να το έκανα 4800. αυτό έγινε με κέρνελ τούρκου 1.7.7. ήλπιζα σε σκόρ περίπου 4800-5000 αλλά μέχρι 1400mhz. πετύχατε κάτι τέτοιο? λίγο ποιο γρήγορο και ο δείκτης θα φύγει έξω από το τηλέφωνο χααχα http://oi53.tinypic.com/orv87o.jpg Edited September 30, 2011 by hackfree technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Μα πως; σίγουρα δεν έχει ελληνικά; εγώ μόλις το πέρασα και έχει!!! Sent from Galaxy! όντως έκανα πάλι επανεγκατάσταση και όλα καλά..Άδικα τον έφαγα τον Λέο..Πάντως μου φαίνεται πως η 2.7.1 έχει κάποιο λαγκάρισμα.. edit:μόλις έκανε και την πρώτη ,αναίτια επανεκκίνηση.. Edited September 30, 2011 by dchris79 s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 παιδιά έχει κανένας σας χρησιμοποιήσει το quadrant? το δοκίμασα σε συνδυασμό με criskelo v22 (2.3.5) και με έβγαλε σκορ στο τέρμα (1600mhz) 5164!!! ενώ στην 2.3.4 με είχε μέγιστο όσες φορές και να το έκανα 4800. αυτό έγινε με κέρνελ τούρκου 1.7.7. ήλπιζα σε σκόρ περίπου 4800-5000 αλλά μέχρι 1400mhz. πετύχατε κάτι τέτοιο? λίγο ποιο γρήγορο και ο δείκτης θα φύγει έξω από το τηλέφωνο χααχα Καλό το score σου αλλά δε παίζει πουθενά ρόλο το score στο quadrant... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 εβαλα την Omega , παρα πολυ καλη φενεται , γρηγορη και σταθερη. Αλλα πριν λιγο εκανα restore απο nandroid backup και μου εβγαλε παλι την παλια rom ????:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 εβαλα την Omega , παρα πολυ καλη φενεται , γρηγορη και σταθερη. Αλλα πριν λιγο εκανα restore απο nandroid backup και μου εβγαλε παλι την παλια rom ????:blink: Έχεις οδηγίες πως την κάνεις εγκατάσταση την omega? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 εβαλα την Omega , παρα πολυ καλη φενεται , γρηγορη και σταθερη. Αλλα πριν λιγο εκανα restore απο nandroid backup και μου εβγαλε παλι την παλια rom ????:blink: αυτο του ζητησες να κανει εφοσον ειχες κρατησει image μεσω του nandroid back up του παλιου συστηματος και μετα περασες την omega και ζητησες επαναφορα αυτο σου εβγαλε το nandroid κραταει στην ουσια image οτι και να περασεις μετα και φρογιο να βαλεις που λεει ο λογος αν κανεις restore το back up σου θα σου κανει restore το back up με τη ρομ με τον κερνελ με ολες τις ρυθμισεις οχι στο νεο λειτουργικο με ολες τις εφαρμογες και ρυθμισεις περασμενες προσοχη αυτο δεν ισχυει για μιουι και καγιο γιατι μπλεκονται και οι κερνελ και θα πεσετε σε bootloop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 εβαλα την Omega , παρα πολυ καλη φενεται , γρηγορη και σταθερη. Αλλα πριν λιγο εκανα restore απο nandroid backup και μου εβγαλε παλι την παλια rom ????:blink: Αυτή είναι η δουλειά του nandroid..Ουσιαστικά παίρνει ενα snapshot της ROM σου τη στιγμή του εκάστοτε backup. Αν θές επαναφορά εφαρμογών, titanium backup και πάρε αντίγραφα των εφαρμογών σου...Προσοχή μην πάρεις αντίγραφα system εφαρμογών... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 αυτο του ζητησες να κανει εφοσον ειχες κρατησει image μεσω του nandroid back up του παλιου συστηματος και μετα περασες την omega και ζητησες επαναφορα αυτο σου εβγαλε το nandroid κραταει στην ουσια image οτι και να περασεις μετα και φρογιο να βαλεις που λεει ο λογος αν κανεις restore το back up σου θα σου κανει restore το back up με τη ρομ με τον κερνελ με ολες τις ρυθμισεις οχι στο νεο λειτουργικο με ολες τις εφαρμογες και ρυθμισεις περασμενες προσοχη αυτο δεν ισχυει για μιουι και καγιο γιατι μπλεκονται και οι κερνελ και θα πεσετε σε bootloop την ξαναπερασα , τωρα απο το Nandroid backup λεω να κανω Agvanced restore , που μου βγαζει επιλογες , δηλαδη restore : boot - system - data -cache - sd-ext πιο απο αυτα να μην πατησω για να μην μου επαναφερει την παλια rom ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 παλι τη παλια θα σου επαναφερει οτι και να κανεις titanium back up οπως λεει ο φιλος παραπανω κανεις back up μονο τις εφαρμογες χρηστη και οχι του συστηματος περνας την αλλη και μετα επαναφορα παλι με το τιτανιουμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) παλι τη παλια θα σου επαναφερει οτι και να κανεις titanium back up οπως λεει ο φιλος παραπανω κανεις back up μονο τις εφαρμογες χρηστη και οχι του συστηματος περνας την αλλη και μετα επαναφορα παλι με το τιτανιουμ κριμας γιατι ειχα φτιαξει φακελους στο menu εφαρμοφων αλλους με παιχνιδια αλλους με αλλους τυπους εφαρμογων , ειχα ταξινομησει τα εικονιαδια αλλιως... μου χε παρει πολυ δουλεια. Κριμας να μην υπαρχει ενα backup να σου επαναφερει το κινητο σου οπως πριν. τωρα με το Titanium πιθανον να εχω κανει backup και σε εφαρμογες συστηματος , νωμηζω μπορω να επιλεξω απο το restore του titanium. Πως μπορω απο το Titanium να κανω restore ΜΟΝΟ τις εφαρμογες χρηστη ????????? Edited September 30, 2011 by jimmis1974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 εβαλα την Omega , παρα πολυ καλη φενεται , γρηγορη και σταθερη. Αλλα πριν λιγο εκανα restore απο nandroid backup και μου εβγαλε παλι την παλια rom ????:blink: κριμας γιατι ειχα φτιαξει φακελους στο menu εφαρμοφων αλλους με παιχνιδια αλλους με αλλους τυπους εφαρμογων , ειχα ταξινομησει τα εικονιαδια αλλιως... μου χε παρει πολυ δουλεια. Κριμας να μην υπαρχει ενα backup να σου επαναφερει το κινητο σου οπως πριν. τωρα με το Titanium πιθανον να εχω κανει backup και σε εφαρμογες συστηματος , νωμηζω μπορω να επιλεξω απο το restore του titanium. Βάλε και πάλι την Omega με τον τρόπο που σου είπα (σύντομα θα κάνω οδηγό για όλους) και μετά ανοιξε το Titanium Backup - επέλεξε > Αντίγραφα Ασφάλειας και επαναφορά > αριστερό πλήκτρο > μαζική λειτουργία > και τρέξε πρώτα Επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα τους και αφού τελειώσει ξανά επέλεξε > Επαναφορά όλων των δεδομένων του συστήματος > πάτησε Αποεπιλογη όλων και επέλεξε όλα όσα είναι με πράσινο χρώμα και το TwLauncer (με κόκκινο χρώμα) και αν θέλεις και το ρολόι 1.0 και αυτό με κόκκινο χρώμα. Κανε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Ευχαριστώ που τίμησες την δουλειά μου, ελπίζω όλοι να την δοκιμάσετε :) Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Μόλις δοκίμασα το noled πάλι από περιέργεια, έτσι το άφησα να τρέχει για 5 λεπτά μετά από κλήση... όχι να εμφανίζει εικονίδιο απλά αυτό το μικρό πιξελ. Μετά τσέκαρα το cpu spy και τα wakelocks, και αποφάσισα στα γρήγορα ότι ούτε αυτό μου κάνει... :) Βέβαια ο καθένας όπως τον βολεύει, απλά να έχετε υπόψη σας ότι και το noled είναι ενεργοβόρο. Δεν ξέρω πώς συγκρίνεται με το BLN για το SGS2, μπορεί να είναι καλύτερο, αλλά και το noled καταναλώνει όταν είναι ενεργό. thx για τα προγραμματάκια! πολύ χρήσιμα απλά να ρωτήσω και κάτι ακόμα για όποιον ξέρει. πως μπορώ να δω ποιο πρόγραμμα μου δουλεύει περισσότερο την cpu? γιατί στο systempanel που δουλεύω δεν μου βγάζει λεπτομερώς μία μία τις εφαρμογές και πόσο χρησιμοποιήσανε την cpu. ποιο πολύ θα χρειαστώ κάτι τέτοιο για πιθανές κακογραμμένες εφαρμογές που στο μέλλον μου προκαλέσουν battery drain και ένα πρόγραμμα η κάποιο κόλπο αν υπάρχει για να βρίσκω κατευθείαν την εφαρμογή που θέλω να ανοίξω (όπως στο ios που γράφεις το πρόγραμμα που θες και μόλις γράψεις τα πρώτα γράμματα σου βγάζει κατευθείαν την εφαρμογή) είναι πολύ βασικό για μένα που έχω πολλές εφαρμογές και πρέπει να ψάχνω σελίδες Edited September 30, 2011 by hackfree technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 thx για τα προγραμματάκια! πολύ χρήσιμα απλά να ρωτήσω και κάτι ακόμα για όποιον ξέρει. πως μπορώ να δω ποιο πρόγραμμα μου δουλεύει περισσότερο την cpu? γιατί στο systempanel που δουλεύω δεν μου βγάζει λεπτομερώς μία μία τις εφαρμογές και πόσο χρησιμοποιήσανε την cpu. ποιο πολύ θα χρειαστώ κάτι τέτοιο για πιθανές κακογραμμένες εφαρμογές που στο μέλλον μου προκαλέσουν battery drain και ένα πρόγραμμα η κάποιο κόλπο αν υπάρχει για να βρίσκω κατευθείαν την εφαρμογή που θέλω να ανοίξω (όπως στο ios που γράφεις το πρόγραμμα που θες και μόλις γράψεις τα πρώτα γράμματα σου βγάζει κατευθείαν την εφαρμογή) είναι πολύ βασικό για μένα που έχω πολλές εφαρμογές και πρέπει να ψάχνω σελίδες Για το τελευταίο, ανοίγεις την αναζήτηση (είτε πατώντας επίμονα το κάτω αριστερό πλήκτρο είτε το widget) επιλέγεις το βελάκι πάνω αριστερά και από εκεί βάλε εφαρμογές... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Για το τελευταίο, ανοίγεις την αναζήτηση (είτε πατώντας επίμονα το κάτω αριστερό πλήκτρο είτε το widget) επιλέγεις το βελάκι πάνω αριστερά και από εκεί βάλε εφαρμογές... Sent from Galaxy! δεν υπάρχει widget που να λέγεται αναζήτηση, και από το αριστερό κάτω led touch button, ενώ μου βγάζει μία επιλογή που λέγεται αναζήτηση, όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα... νομίζω το έχουν αφαιρέσει από την criskelo και πρέπει μάλλον να το βάλω manually.... εκτός αν έχει κάποια επιλογή το twlauncher? επίσης στο titanium back up για να μην κάνω καμιά γκάφα, επιλέγεις αντίγραφο όλων των εφαρμογών και δεδομένων χρήστη, ή κάνεις μόνο αντίγραφο όλων των εφαρμογών χωρίς να επιλέξεις τα δεδομένα? πιο πριν που διάβαζα περί ήχου, δοκιμάστε συνδυασμό, poweramp pro+audioboost (στο 80% όχι παραπάνω). καταφχαριστιέμαι να ακούω! Edited September 30, 2011 by hackfree technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 δεν υπάρχει widget που να λέγεται αναζήτηση, και από το αριστερό κάτω led touch button, ενώ μου βγάζει μία επιλογή που λέγεται αναζήτηση, όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα... νομίζω το έχουν αφαιρέσει από την criskelo και πρέπει μάλλον να το βάλω manually.... εκτός αν έχει κάποια επιλογή το twlauncher? επίσης στο titanium back up για να μην κάνω καμιά γκάφα, επιλέγεις αντίγραφο όλων των εφαρμογών και δεδομένων χρήστη, ή κάνεις μόνο αντίγραφο όλων των εφαρμογών χωρίς να επιλέξεις τα δεδομένα? πιο πριν που διάβαζα περί ήχου, δοκιμάστε συνδυασμό, poweramp pro+audioboost (στο 80% όχι παραπάνω). καταφχαριστιέμαι να ακούω! Δες μήπως το δίνει ο criskelo με κάποιο πακέτο στα πρώτα ποστ..από ότι θυμάμαι το συνήθιζε παλιά...στο titanium καλύτερα να σώσεις μόνο τις εφαρμογές Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Βάλε και πάλι την Omega με τον τρόπο που σου είπα (σύντομα θα κάνω οδηγό για όλους) και μετά ανοιξε το Titanium Backup - επέλεξε > Αντίγραφα Ασφάλειας και επαναφορά > αριστερό πλήκτρο > μαζική λειτουργία > και τρέξε πρώτα Επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα τους και αφού τελειώσει ξανά επέλεξε > Επαναφορά όλων των δεδομένων του συστήματος > πάτησε Αποεπιλογη όλων και επέλεξε όλα όσα είναι με πράσινο χρώμα και το TwLauncer (με κόκκινο χρώμα) και αν θέλεις και το ρολόι 1.0 και αυτό με κόκκινο χρώμα. Κανε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Ευχαριστώ που τίμησες την δουλειά μου, ελπίζω όλοι να την δοκιμάσετε :) Δυστηχως το Titanium κολαει , ενω κανω επαναφορα κολαει στο 0% στην πρωτη εφαρμοφη που παει να κανει restore , εβαλα και την επιλογη "μονο εφαρμογη" τιποτε κολαει παντου , δεν μπορει να κανει restore:( Kριμας ειχα 90 εφαρμογες , φτου κια πτην αρχη !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Δυστηχως το Titanium κολαει , ενω κανω επαναφορα κολαει στο 0% στην πρωτη εφαρμοφη που παει να κανει restore , εβαλα και την επιλογη "μονο εφαρμογη" τιποτε κολαει παντου , δεν μπορει να κανει restore:( Kριμας ειχα 90 εφαρμογες , φτου κια πτην αρχη !!! Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις(tick) το USB Debugging mode από Ρυθμίσεις(του τηλεφώνου όχι του Titanium) - Ανάπτυξη - Εντοπισμός Σφαλμάτων, και ξαναδοκίμασε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Δε νομίζω να λειτουργήσει φίλε μου, στην 2.3.5 γιατί είναι βασισμένα σε προηγούμενες roms τα themes. Εγώ ένα που έβαλα για δοκιμή μου έκανε force close και έπρεπε να κάνω restore από backup. Mα λέει ότι είναι συμβατά με τη νέα Λέομαρ. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Δυστηχως το Titanium κολαει , ενω κανω επαναφορα κολαει στο 0% στην πρωτη εφαρμοφη που παει να κανει restore , εβαλα και την επιλογη "μονο εφαρμογη" τιποτε κολαει παντου , δεν μπορει να κανει restore:( Kριμας ειχα 90 εφαρμογες , φτου κια πτην αρχη !!! Αφου δοκιμασεις αυτο Δεν δοκιμαζεις να κανεις εγκατάσταση εκ νεου το Titanium να σβησεις τον φακελο Titaniumbackup στην sdcard και να τον επαναφερεις απο το pc που το εχεις αντίγραφο και μετα να το δοκιμασεις και παλι γιατι δεν ειναι λογικο να κολλάει! Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις(tick) το USB Debugging mode από Ρυθμίσεις(του τηλεφώνου όχι του Titanium) - Ανάπτυξη - Εντοπισμός Σφαλμάτων, και ξαναδοκίμασε. ειναι ηδη ενεργοποιημενο , το ενεργοποιησα πριν εγκαταστησω το titanium . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Mα λέει ότι είναι συμβατά με τη νέα Λέομαρ. Αυτό δεν το είδα, με συγχωρείς, εφόσον λέει συμβατό με LeoMar 2.7.1 δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, φλάσαρέ το. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Αφου δοκιμασεις αυτο Δεν δοκιμαζεις να κανεις εγκατάσταση εκ νεου το Titanium να σβησεις τον φακελο Titaniumbackup στην sdcard και να τον επαναφερεις απο το pc που το εχεις αντίγραφο και μετα να το δοκιμασεις και παλι γιατι δεν ειναι λογικο να κολλάει! To εκανα και τιποτα , εκανα full nandroid backup και πηγα παλι στην παλια ρομ , (2.3.4) , οπως ηταν το τηλ πριν με τις εφαρμογες με ολα του. Θα κανω ενα νεο backup με το titanium , θα σβησω το παλιο , θα ξαναβαλω την omega και ειδομεν ... Οκ nik θα βαλω αυτην την εκδοση του titanium γιατι εμενα ειναι η 3.8 και θα τα κανω ολα με αυτην. Απο την "μαζικη λειτουργια" ειδα οτι μπορω να κανω backup ΜΟΝΟ των εφαρμογων χρηστη. Αλλα θα ηθελα και τις επαφες -μηνυματα - σελιδοδεικτες - ρυθμισεις συνδεσεων (wifi) κ.α. Edited September 30, 2011 by jimmis1974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Καλησπερα εγω ερχομαι απο ios που ειχα εδω και 4 χρονια δεν ξερω αλλα μου φαινονταν παιχνιδακι , τωρα που πηρα ενα καλυτερο τηλεφωνο η εγω δεν μπορω να προλαβω τισ εξελιξης η δεν ειναι αναλυτικα αυτα που λετε , υπαρχει ενας οδηγος για το root που δεν ενημερώνεται και δεν υπαρχει ενα οδηγος για αυτα που λετε δηλαδη για τις custom rom και ολα τα λοιπα τους πρεπει ενας ασχετος οπω εγω να διαβαζει 300 σελιδες και παλι να ενημερωνεται απο ξενα site νομιζω αφου κατέχεται θα σας ηταν ευκολα και απλο να υπηρχε ενας οδηγος . ΥΣ : Τωρα εαν υπαρχη και εγω δεν τον ειδα συγνωμη και ενημερωστεμαι ευχαριστω λοιπόν επειδή τα πέρασα και εγώ αυτά, (είχα λιώσει με jailbreak από iphone από το πρώτο κιόλας iphone που είχε βγει) κάνε το εξής και θα καταλάβεις στην πορεία τη λογική. είναι πιο εύκολο και από το jailbreak του iphone) 1/ πρώτα κάνεις download μία έτοιμη rooted έκδοση που να κάνει στο κέρνελ που έχεις ήδη. (αυτό που έχεις τώρα δηλαδή δες ποιο από όλα στη λίστα παρακάτω είναι το δικό σου κέρνελ, και κάντο download. θα εγκαταστήσει το clockworkmod recovery που θα χρειαστείς αργότερα για γρήγορα φλασαρίσματα και θα είσαι και rooted http://www.jayceooi.com/2011/08/03/download-cf-root-for-samsung-galaxy-s2/ 2/ψάξε στο google για το πρόγραμμα με το όνομα odin. (βάλε πχ odin galaxy s2) κάντο install. κοίταξε κιόλας να έχεις κάνει και install το πρόγραμμα που σου δίνει η samsung το kies για να αντικαταστήσει τυχόν drivers 3/αφού από το πρώτο βήμα βρήκες και κατέβασες τον κέρνελ που είναι ήδη rooted τον περνάς στο κινητό. πως? δες εδώ http://www.momobiles.com/instruction-to-root-the-new-galaxy-s-ii-using-cf-root-custom-kernel-to-keep-stock-firmware/ χρησιμοποιείς τον odin και απλά κάνεις τα βήματα που γράφει τυφλοσούρτη 4/τώρα έχεις και το cwd manager μέσα στο κινητό (κοινώς cwd: clockwork mod recovery). δεν θα ξαναχρειαστείς το odin για ότι φλασαρίσματα κάνεις είτε είναι κέρνελ, είτε είναι rom. απλά μπουτάρεις κάθε φορά που θες να κάνεις install κάτι με τον συνδυασμό κουμπιών: power, volume up, home button. 5/ τελος. είσαι root. θα δεις ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό μέσα κάθε φορά που ανήγεις το κινητό. δεν είναι τίποτα απλά σου λέει ότι είσαι με πειραγμένο κέρνελ. από εκεί και πέρα ότι θες κάνεις install είτε είναι kernel είτε rom πολύ εύκολα με το cwm manager. δεν χρειάζεσαι υπολογιστή (παρά μόνο για να κάνεις download ρομ και κέρνελ). αν πάλι θες μέσω υπολογιστή,φλασάρεις με τον ίδιο τρόπο που έκανες cf-root δηλαδή μέσω odin κατεβάζεις τα αρχεία με κατάληξη tar (όλα τα αρχεία με κατάληξη tar είναι για χρήση με το odin πρόγραμμα, ενώ zip είναι για cwm manager. στο λέει κιόλας από όπου το κατεβάσεις). εγώ μόνο με cwm φλασάρω. πιο εύκολο μου φαίνεται. ακόμα και τις kernel ή ρομ, μέσω κινητού τις κατεβάζω! νομίζω πιο εύκολα δεν γίνεται να τα γράψει κανείς, ξεκίνα με αυτά και σε λίγες μέρες θα είσαι expert. technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 To εκανα και τιποτα , εκανα full nandroid backup και πηγα παλι στην παλια ρομ , (2.3.4) , οπως ηταν το τηλ πριν με τις εφαρμογες με ολα του. Θα κανω ενα νεο backup με το titanium , θα σβησω το παλιο , θα ξαναβαλω την omega και ειδομεν ... Οκ nik θα βαλω αυτην την εκδοση του titanium γιατι εμενα ειναι η 3.8 και θα τα κανω ολα με αυτην. Απο την "μαζικη λειτουργια" ειδα οτι μπορω να κανω backup ΜΟΝΟ των εφαρμογων χρηστη. Αλλα θα ηθελα και τις επαφες -μηνυματα - σελιδοδεικτες - ρυθμισεις συνδεσεων (wifi) κ.α. πατα μαζικη λειτουργια - δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας - αντ. ασφαλειας ολων των εφαρμογων χρηστη και συστηματος και τικαρισε, με τα ασπρα ειναι οι εφαρμογες σου και με τα πρασινα γραμματα ειναι αυτα που θελεις. τωρα για τις επαφες καλου κακου κανε και ενα backup μεσα απο τις επαφες σου Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Υπάρχει και εδώ ρε παιδιά αναλυτικός οδηγός για root, στο forum: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts