ioathe Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έβαλα LeoMar75 2.7.1 rom αλλά τώρα όταν bootάρει το κινητό αργεί πολύ να μπει στο λειτουργικό... είναι νορμάλ αυτό; το κάνει σε όλους; Αν έχεις πολλές εφαρμογές και φλασσαρες χωρίς να κάνεις wipe/factory reset ειναι φυσιολογικό. Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Τελικα το o/c daemon να τπ κανουμε install; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 εβαλε απο την κουζινα κανεις το mod για το touchwiz με τα 5 icon ? γιατι εμενα μετα την εγκατασταση κολλησε στο boot animation το αφησα κανενα μισαωρο αλλα τιποτα και εκανα restore απο cwm για να παιξει το κινητο τονυ εκανες u/c - o/c με τον κερνελ του τουρκου ή το αφησες οπως ηταν ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ;;;;; εχει κανεις Links να κατεβασω PDA - PHONE - CSC με τα τελευταια ελληνικα επισημα για να τα περασω με odin? καλησπερα εχεις κανει τον κοπο να κοιταξεις λιγο στο φορουμ μας???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 καλησπερα εχεις κανει τον κοπο να κοιταξεις λιγο στο φορουμ μας???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 ναι αλλα και τα δυο που κατεβασα τα περασα και οταν ξεκιναει κολαει στο S μετα το restart. γιατι αυτα και τα 2 εχουν ενα αρχειο μονο. και εμενα κατι εχει πεχτει με το phone ή το csc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 εβαλε απο την κουζινα κανεις το mod για το touchwiz με τα 5 icon ? γιατι εμενα μετα την εγκατασταση κολλησε στο boot animation το αφησα κανενα μισαωρο αλλα τιποτα και εκανα restore απο cwm για να παιξει το κινητο τονυ εκανες u/c - o/c με τον κερνελ του τουρκου ή το αφησες οπως ηταν ? ποιο ειναι ακριβως το προβλημα με το 5 icon touchwiz? Δες το thread εδω και ξαναδοκιμασε με το δικο μου cwm zip. Για οποιοδηποτε προβλημα στειλε μου πμ στο xda που ειμαι μονιμως online (ειτε μεσω κινητου ειτε μεσω ιντερνετ). http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275768 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) ναι αλλα και τα δυο που κατεβασα τα περασα και οταν ξεκιναει κολαει στο S μετα το restart. γιατι αυτα και τα 2 εχουν ενα αρχειο μονο. και εμενα κατι εχει πεχτει με το phone ή το csc. αν διαβασεις ολο τον οδηγο αυτο εχει ενα λινκ ακομα του samfirmware αν δεν εχεις λογαριασμο εκει που καλο θα ταν να κανεις παρε αυτο το λινκ και κατεβασε το κε2 http://hotfile.com/dl/119482047/ca7b39a/I9100XWKE2_O2UKE1_XXKDJ.rar.html βασικα πιστευω οτι και σε αυτα μονο ενα αρχειο υπαρχει το περνας σαν pda στον οντιν και δε τσεκαρεις repartition εννοειται.... κφ3 http://hotfile.com/dl/121450355/2a1ed4f/I9100XWKF3_KCLKF1_XXKE7.rar.html Edited September 29, 2011 by mantzaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 αν διαβασεις ολο τον οδηγο αυτο εχει ενα λινκ ακομα του samfirmware αν δεν εχεις λογαριασμο εκει που καλο θα ταν να κανεις παρε αυτο το λινκ και κατεβασε το κε2 http://hotfile.com/dl/119482047/ca7b39a/I9100XWKE2_O2UKE1_XXKDJ.rar.html κφ3 http://hotfile.com/dl/121450355/2a1ed4f/I9100XWKF3_KCLKF1_XXKE7.rar.html το KF3 ειναι το νεοτερο σωστα; σε αυτο εχει και τα 3 αρχεια ή ενα μονο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ναι αλλα και τα δυο που κατεβασα τα περασα και οταν ξεκιναει κολαει στο S μετα το restart. γιατι αυτα και τα 2 εχουν ενα αρχειο μονο. και εμενα κατι εχει πεχτει με το phone ή το csc. Οταν χρειαστηκε να περασω εγω το μαμα ελληνικο, και μενα μου κολλαγε στο S που λες. Κρατα πατημενο το power button μεχρι να κλεισει. Μετα πατα το Volume Up+Home button+Power για να μπει σε recovery. Εκει κανε Wipe data/factory reset, wipe cache, και wipe dalvik cache, αν υπαρχει σαν επιλογη (δε θυμαμαι). Κανε επανεκκινηση και θα λειτουργησει μια χαρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Οταν χρειαστηκε να περασω εγω το μαμα ελληνικο, και μενα μου κολλαγε στο S που λες. Κρατα πατημενο το power button μεχρι να κλεισει. Μετα πατα το Volume Up+Home button+Power για να μπει σε recovery. Εκει κανε Wipe data/factory reset, wipe cache, και wipe dalvik cache, αν υπαρχει σαν επιλογη (δε θυμαμαι). Κανε επανεκκινηση και θα λειτουργησει μια χαρα. Μπραβο αυτο ηταν !!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ο τουρκος προσφέρει custom boot animation? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μπραβο αυτο ηταν !!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω ! Παρακαλω. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μηπως ξερει κανεις τι επηρεαζει την γλωσσα εισαγωγης και οταν ειχα την 2.3.5 ενω εγραφε ελληνικα οταν πηγαινα να στειλω μηνυμα ελεγε οτι μπορει να ειναι κατεστραμενο στη συσκευη του παραληπτη (και οντως ηταν ερωτηματικα εβγαζε) ενω τωρα στην 2.3.3 δουλευει κανονικα; μηπως το sales code? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μηπως ξερει κανεις τι επηρεαζει την γλωσσα εισαγωγης και οταν ειχα την 2.3.5 ενω εγραφε ελληνικα οταν πηγαινα να στειλω μηνυμα ελεγε οτι μπορει να ειναι κατεστραμενο στη συσκευη του παραληπτη (και οντως ηταν ερωτηματικα εβγαζε) ενω τωρα στην 2.3.3 δουλευει κανονικα; μηπως το sales code? μηνυματα-μενου-ρυθμισεις-select input method Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μηπως ξερει κανεις τι επηρεαζει την γλωσσα εισαγωγης και οταν ειχα την 2.3.5 ενω εγραφε ελληνικα οταν πηγαινα να στειλω μηνυμα ελεγε οτι μπορει να ειναι κατεστραμενο στη συσκευη του παραληπτη (και οντως ηταν ερωτηματικα εβγαζε) ενω τωρα στην 2.3.3 δουλευει κανονικα; μηπως το sales code? Στις εκδοσεις XW τα ελληνικα ειναι hardcoded μεσα στο συστημα. Ενω στις εκδοσεις XX δεν ειναι. Θα προσπαθησω αυτο το ΣΚ να φτιαξω ενα patch οπως εχουν οι αραβες το Right to Left patch για να προσθεσω τα ελληνικα σε καθε εκδοση. Θα μου παρει αρκετο χρονο ομως, ειναι η αληθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) μηνυματα-μενου-ρυθμισεις-select input method εννοεις εκε που λεει Αλφαβητο GSM - UNICODE - αυτοματο ή απο τις ρυθμισεις --> γλωσσα & πληκτρολογιο --> επιλογη μεθοδου εισαγωγης --> Πληκτρολογιο Samsung - Swype ? αρα δεν παιζει ρολο το sales code. πραγματικα που χρησιμευει αυτο; (γιατι ο λογος που ξαναγυρισα στην 2.3.3 ηταν οτι στην 2.3.5 δεν μπορουσα να γραψω μηνυμα. Κατα τα αλλα ηταν σουπερ) Edited September 29, 2011 by apokorwnas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 εννοεις εκε που λεει Αλφαβητο GSM - UNICODE - αυτοματο ή απο τις ρυθμισεις --> γλωσσα & πληκτρολογιο --> επιλογη μεθοδου εισαγωγης --> Πληκτρολογιο Samsung - Swype ? το 1ο.. δε θυμαμαι ποιο απο τα 3 πρεπει να εχεις.. δοκιμασε μεχρι να μην σου βγαλει μηνυμα περι κατεστραμενου.. και εγω το ιδιο θεμα ειχα, αλλα το ελυσα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Στις εκδοσεις XW τα ελληνικα ειναι hardcoded μεσα στο συστημα. Ενω στις εκδοσεις XX δεν ειναι. Θα προσπαθησω αυτο το ΣΚ να φτιαξω ενα patch οπως εχουν οι αραβες το Right to Left patch για να προσθεσω τα ελληνικα σε καθε εκδοση. Θα μου παρει αρκετο χρονο ομως, ειναι η αληθεια. το 1ο.. δε θυμαμαι ποιο απο τα 3 πρεπει να εχεις.. δοκιμασε μεχρι να μην σου βγαλει μηνυμα περι κατεστραμενου.. και εγω το ιδιο θεμα ειχα, αλλα το ελυσα.. δηλαδη θα παιξει παρα το θεμα που λεει ο petsasj ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Αυτοματο θα το βαλεις. Αν θες ελληνικα μπορεις να βαλεις XWKI4 που εχει τα ελληνικα hardcoded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δηλαδη θα παιξει παρα το θεμα που λεει ο petsasj ? try it.. το ιδιο μηνυμα μου εβγαζε και κανοντας αυτο που σου ειπα λυθηκε το προβλημα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Θα παιξει, απλα θα στελνεις με 70 χαρακτηρες μαξιμουμ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Θα παιξει, απλα θα στελνεις με 70 χαρακτηρες μαξιμουμ. οποτε θα περιμενω να μπουν κανονικα (ελπιζω δηλαδη ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ο τουρκος προσφέρει custom boot animation? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι. Πάντως αυτό που προτείνω να κάνετε πρώτα απ' όλα είναι το "quick and dirty guide to have less battery drain" που γράφει... Έτσι έχω σεταρισμένη τη συσκευή από την πρώτη κιόλας μέρα. Περισσότερο κερδίζετε από αυτά παρά απ' όλους τους kernels μαζί. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το θέμα του και απ' ότι διαβάζω και λίγο που μπορώ να κρίνω ο Τούρκος φαίνεται ότι το κατέχει. Κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο σίγουρα θα δοκιμάσω και τον kernel του. Και μια τελευταία παρατήρηση. Προσωπική μου άποψη είναι να ΜΗΝ φλασάρετε το mod που δίνει για αύξηση της ταχύτητας φόρτισης αν δεν το έχετε τόσο πολύ ανάγκη. Τα 1000 mA είναι πάρα πολλά. Εγώ προσωπικά προτιμώ την καλύτερη διάρκεια ζωής και απόδοση της μπαταρίας παρά τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Οι στοκ τιμές που έχει ο κερνελ του τώρα 650, 550, 450 μια χαρά είναι και δε νομίζω ότι κάποιος θα έχει ζήτημα με το πρόβλημα να ξεφορτίζει η μπαταρία του σε βαριά χρήση με τους φορτιστές αυτοκινήτου. Αν παρόλα αυτά ακόμα έχετε ζήτημα, τότε αλλάξτε τις τιμές του mod που δίνει σε 650, 650, 450 όχι παραπάνω και πάρτε ένα φορτιστή αυτοκινήτου της προκοπής. Τότε δε θα έχετε σίγουρα πρόβλημα σε καμία περίπτωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Και μια τελευταία παρατήρηση. Προσωπική μου άποψη είναι να ΜΗΝ φλασάρετε το mod που δίνει για αύξηση της ταχύτητας φόρτισης αν δεν το έχετε τόσο πολύ ανάγκη. Τα 1000 mA είναι πάρα πολλά. Εγώ προσωπικά προτιμώ την καλύτερη διάρκεια ζωής και απόδοση της μπαταρίας παρά τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Οι στοκ τιμές που έχει ο κερνελ του τώρα 650, 550, 450 μια χαρά είναι και δε νομίζω ότι κάποιος θα έχει ζήτημα με το πρόβλημα να ξεφορτίζει η μπαταρία του σε βαριά χρήση με τους φορτιστές αυτοκινήτου. Αν παρόλα αυτά ακόμα έχετε ζήτημα, τότε αλλάξτε τις τιμές του mod που δίνει σε 650, 650, 450 όχι παραπάνω και πάρτε ένα φορτιστή αυτοκινήτου της προκοπής. Τότε δε θα έχετε σίγουρα πρόβλημα σε καμία περίπτωση. Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω. Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω φλασαρει τον κερνελ του τουρκου. Ειμαι διπλωματουχος ηλεκτρολογος μηχανικος & μηχανικος υπολογιστων (ΕΜΠ), και το πρωτο πραγμα που δε θα εκανα στη συσκευη μου ειναι να αλλαξω με σταθερη ταση το ρευμα που τραβα η συσκευη. Επισης να ξερετε πως αυτα τα stand στο mall και golden hall που φορτιζουν το κινητο σε 10 λεπτα, ναι μεν ειναι βολικα, αλλα ειναι θανατος για τη μπαταρια. Να το φορτισεις 1-2 φορες, οκ, αλλα αν δεν το χρειαζεστε, δεν ειναι αναγκη να τα δοκιμασετε. Παρεπιπτοντως, στα σχεδια μου ειναι να φτιαξω και γω εναν κερνελ, αντιστοιχο του stratosk στο samsung galaxy s. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 Stock & OC/UV & BLN & speedmod mdnie & τα τελευταια patches για CFQ/BFQ & personal favorite governor smartass v2. Αυτον βεβαια θα τον βγαλω αφου ενημερωθουν τα sources. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Ξέρει κανείς εαν ο Leo στην 2.7.1 έβαλε twlauncher? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts