Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το έχω enabled.

Η έκδοση του RevolutionRom είναι η 2.0 οπότε αυτό θα φταίει, πρέπει να κατεβάσω την 2.6 έχοντας το νεο market;

Edited by Zenor

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γιατι δε κατεβαζεις τη ρομ απο το xda?

Μα το ίδιο δεν είναι; όταν πάω στο recovery μου βγάζει το verification error.

Απ'ότι διάβασα δεν γίνεται flash με την 3a Clockwork (που έχει μπλε γράμματα) αλλά θέλει με τα πορτοκαλί, που την βρίσκω αυτή;

Edited by Zenor

Μία λύση είναι να κατεβάσεις και να φλασάρεις ( με Odin ) την XXKH3 από Samfirmware.com, Μετά να κατεβάσεις και να φλασάρεις ( πάλι με Odin ) τη Cf-Root για XXKH3 από XDA ( μπορείς να googlάρεις Cf-root galaxy s 2 και να βρεις στη σελίδα την έκδοση για KH3 ). Στη συνέχεια ή κατέβασε τη leomar στο pc, πέρνα τη στην sd και μετά φλάσαρε με CWM ( αφού κάνεις wipe τα πάντα ) ή κατέβασε τη μέσω της Revolution Rom και φλάσαρε όπως έκανε πριν.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Life' s Good 2

Μα το ίδιο δεν είναι; όταν πάω στο recovery μου βγάζει το verification error.

Απ'ότι διάβασα δεν γίνεται flash με την 3a Clockwork (που έχει μπλε γράμματα) αλλά θέλει με τα πορτοκαλί, που την βρίσκω αυτή;

λογικα δεν εχεις cfroot...φλασαρε με odin το cfroot για την ρομ που εχεις και μετα θα εισαι κομπλε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Σίγουρα χρειάζεται η KH3; ή απλά να περάσω cfroot(είχα περάσει το απλό root) γι αυτήν που έχω τώρα(KE2).

Εφόσον θα περάσω LeoMar γιατί να περάσω KH3 πρώτα; εκτός αν παίζει θέμα συμβατότητας.

Σίγουρα χρειάζεται η KH3; ή απλά να περάσω cfroot(είχα περάσει το απλό root) γι αυτήν που έχω τώρα(KE2).

Εφόσον θα περάσω LeoMar γιατί να περάσω KH3 πρώτα; εκτός αν παίζει θέμα συμβατότητας.

δεν χρειαζεται να περασεις ΚΗ3...

περνα μονο το cfroot για την κε2...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οκ ευχαριστώ...Να σου πω την φλασαρεις κανονικά με cwm????

Εγώ έχω Leomar 2,6 δεν την έχω βάλει, μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Λοιπόν φλάσαρα LeoMar 2.6 + nymp kernel επιτυχώς χάρη στην βοήθεια σας.

1) Από score σε quadrant από 3100 stock πήγε 3400, δεν είναι μικρή διαφορά;

2) Επίσης, τώρα αν θέλω να κάνω αλλαγές στην Rom κατεβάζω τα πακέτα από Revolution και κάνω install; Όταν πατάω install δεν κάνει τίποτα...μόνο από CWM recovery γίνεται τελικά; Ή παίζει κάτι.

Λοιπόν φλάσαρα LeoMar 2.6 + nymp kernel επιτυχώς χάρη στην βοήθεια σας.

1) Από score σε quadrant από 3100 stock πήγε 3400, δεν είναι μικρή διαφορά;

2) Επίσης, τώρα αν θέλω να κάνω αλλαγές στην Rom κατεβάζω τα πακέτα από Revolution και κάνω install; Όταν πατάω install δεν κάνει τίποτα...μόνο από CWM recovery γίνεται τελικά; Ή παίζει κάτι.

τι εννοεις δεν κανει τιποτα?

πατας install packages και δεν κανει τιποτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ουτε εμενα μου εκανε κατι οταν του ελεγα να κανει εγκατασταση. εβγαζε μια μαυρη οθονη. το κολπο ομως το βρηκα. κανεις εγκατασταση μετα πας στο cwm το προγραμματακι και του λες reboot cwm

Γεια σας είμαι νέα κάτοχος του κινητού και έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω όλα τα προηγούμενα post ωστόσο επειδή αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και δεν έχω βρει ακόμη λύση με συγχωρείται εκ των προτέρων αν επαναλαμβάνομαι.

Σύνδεσα κανονικά το κινητό στον υπολογιστή πέρασα και τα αρχεία μου από το παλιό αλλά στα καλά του καθουμένου το κινητό αποσυνδεόταν μόνο του και μου σταματούσαν οι αντιγραφές στην μέση!!! Έγινε πάνω από 3 φορές έχει συμβεί και σε άλλον?

Επιπλέον το kies κάνει ότι θέλει μου βγάζει ότι έχω αναβάθμιση πάω να την κάνω και στα μισά μου λεει ότι το τηλέφωνο δεν είναι συνδεμένο… το δε τηλέφωνο κόλλησε στο πράσινο ανθρωπάκι και έλεγε να μην βγάλω το καλώδιο γιατί υπάρχει κίνδυνος ενώ ο υπολογιστης ελεγε να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω, το περιστατικό αυτό έγινε 2 φορές και φοβήθηκα να το ξαναπροσπαθήσω. Ενώ το κινητό όταν ψάχνει για αναβάθμιση λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη. Το πιο παράξενο είναι ότι κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή ανοίγει παραθυράκι του kies κατω δεξια πανω από την ωρα που μου λεει ότι εχω αναβάθμιση για το κινητο χωρις αυτό να είναι συνδεμένο!!!

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει…

Γεια σας είμαι νέα κάτοχος του κινητού και έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω όλα τα προηγούμενα post ωστόσο επειδή αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και δεν έχω βρει ακόμη λύση με συγχωρείται εκ των προτέρων αν επαναλαμβάνομαι.

Σύνδεσα κανονικά το κινητό στον υπολογιστή πέρασα και τα αρχεία μου από το παλιό αλλά στα καλά του καθουμένου το κινητό αποσυνδεόταν μόνο του και μου σταματούσαν οι αντιγραφές στην μέση!!! Έγινε πάνω από 3 φορές έχει συμβεί και σε άλλον?

Επιπλέον το kies κάνει ότι θέλει μου βγάζει ότι έχω αναβάθμιση πάω να την κάνω και στα μισά μου λεει ότι το τηλέφωνο δεν είναι συνδεμένο… το δε τηλέφωνο κόλλησε στο πράσινο ανθρωπάκι και έλεγε να μην βγάλω το καλώδιο γιατί υπάρχει κίνδυνος ενώ ο υπολογιστης ελεγε να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω, το περιστατικό αυτό έγινε 2 φορές και φοβήθηκα να το ξαναπροσπαθήσω. Ενώ το κινητό όταν ψάχνει για αναβάθμιση λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη. Το πιο παράξενο είναι ότι κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή ανοίγει παραθυράκι του kies κατω δεξια πανω από την ωρα που μου λεει ότι εχω αναβάθμιση για το κινητο χωρις αυτό να είναι συνδεμένο!!!

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει…

τα drivers τα εκανες εγκατασταση απο το kies?

δοκιμασες σε αλλη θυρα usb?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Σημερα δοκιμαζω την litening πολυ smooth και γρηγορη.κατα τη γνωμη μου καλυτερη απο την leomar

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Με Leomar 2.6 και nimph 2.1.3 χθές το τηλέφωνο έκανε 3 reboot!!:blink:Επίσης εγκατέστησα ένα χαζοπαίχνιδο και μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού η μπαταρία έπεσε από το 72 στο 19%..αυτό βέβαια χωρίς calibration.Σήμερα που έκανα μέχρι στιγμής όλη μέρα αλλά με πολύ χαλαρή χρήση,έπεσε 20% η μπαταρία..Τι να συνέβη άραγε?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Eγκατεστησα τη leomar 2.6 και εβαλα το setcpu...Με το που το ανοιξα μ ειχε μαχ 216 και min 216 παλι!Μηπως το max πρεπει να το παω τερμα?!Η ετσι πρεπει να ναι?!Ειναι λογικο ομως το Max να ναι μολις 1000 mh??δεν επρεπε να ναι 1200??

Και κατι τελευταιο...Ποια ειναι η καλυτερη kernel για τη leomar και να λειτουργει χωρις προβληματα και να ειναι καλη με την μπαταρια??Τωρα ειμαι με αυτη που εχει η leomar με το που την βαζεις...

τα drivers τα εκανες εγκατασταση απο το kies?

δοκιμασες σε αλλη θυρα usb?[/Q]

ναι τα εκανα κι αυτα αλλα τιποτα...

ουτε εμενα μου εκανε κατι οταν του ελεγα να κανει εγκατασταση. εβγαζε μια μαυρη οθονη. το κολπο ομως το βρηκα. κανεις εγκατασταση μετα πας στο cwm το προγραμματακι και του λες reboot cwm

Σωστός! Πάτησα install από revolution και μετά έκανα Reboot Recovery πατώντας το Power button(όπως όταν θέλουμε να κλείσουμε την συσκευή) και δούλεψε κανονικά.

καλημερα !!

Παιδια ασχοληθηκε κανεις με ΜΙUI για το κινητο μας ? ξερετε αν ειναι σταθερη να την δοκιμασω? κυριως για καμερα ενδιαφερομαι αν γνωριζετε ... ευχαρθστω !! :p

Παύλος

επειδή όλοι μιλάνε για τη leomar θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπεριστατωμένη άποψη για την criskelo ..Με ποιόν Kernel ''ταιριάζει'' καλύτερα ?Απο θέμα μπαταρίας?Έχει Bugs?Να μας πει κάποιος που δοκίμασε συνδυασμούς καθώς μόνο για leomar διαβάζουμε:lol::lol:

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδια θέλω να βάλω το jkey v9 στήνει criskelov17και δεν ξέρω πιο πρέπει να κατεβάζω....το. odexed η το deoxeded????ευχαριστώ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...