Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καλησπερα μου σε ολους...!!!

Φιλε parafron4 το παραπανω το κανω και εγω,αλλα ενω εχω περασει τοσα -app + widget- με αυτον το τροπο...Αυτο δεν λεει να δουλεψει με τιποτα....

Και κανω ακριβως τα παρακατω:

Κανω -copy / paste- στη -SD- μου το -app- ( SamsungWidget_ProgramMonitor.apk )...

Μετα παω κλασικα,με τον -root-explorer- σε ( sdcard / external_sd / SamsungWidget_ProgramMonitor.apk ) και πατωντας με το δαχτυλο κρατημενo πανω στην εφαρμογη,επιλεγω -copy-.(εχω ηδει επιλεξει και Μount R/O στον -root explorer- φυσικα...)

Μετα παω για -paste- στην θεση ( system / app / ) και κανω -paste- (και ελεγχω αν εγινε και η επικολληση...και ολα Ο.Κ..).

Και αφου ολα καλα,κανω και πατωντας πανω στο .apk -install- την εφαρμογη με τον -rootexplorer-,,, στο τελος μου αναγραφει ...ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ.....(???:worry:????)

Αφου κανω και ενα -reboot- στην συσκευη,παω να προσθεσω το -widget- στο 4.5 Launcher TouchWiz που εχω installarei απο -Kitchen by leomar- και τοτε... (Κακως βεβαια το κανω αυτο..)

Ενω βλεπω το εικονιδιο του -Widget- στην λιστα των -WIDGET- που μολις προσθεσα,,κατα την προσθεση του στη επιφανεια εργασια,βλεπω στο εικονιδιο του -widget- να αναγραφεται το εξης....-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΟΡΤΟΣΗΣ WIDGET- και ξεκινουν και τα διαφορα προβληματα στον Launcher (lags-κολληματα / κ.τ.λ.) οπως ειναι φυσικο...

Μεχρι να διαγραψω εντελως το -SamsungWidget_ProgramMonitor.apk- απο την λιστα των -app- που το ειχα προσθεσει.

Τι δεν κανω καλα.....????? Καποια αλλη ιδεα,,,καποια προταση......(μηπως κατι τρεχει με τα -permision..?)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.....!!!

Υ.Γ. ( Δοκιμασα αρκετα το καινουργιο -Kernel by leomar-,το -NEW niph 2.1.2- και διαπιστωσα εντονα προβληματα με θερμοκρασιες...

Ειδικα κατα την διαρκεια εγγραφης -video- σε αναλυση 1920 χ 1080,,Τοτε το προβλημα ηταν πολυ εντονο,αλλα και σε αλλες καταστασεις....

Δεν θα συνιστουσα τον συγκεκριμενο Kernel.... O -Jeffrey-SpeedFrey- και ο -niph 2.1.1- , ηταν πολυ πιο λειτουργικοι για τις δικες μου απαιτησεις....Με σαφεστερο προβαδισμα στο πρωτο κατ'εμε.....!!!!!!)

Φιλε dchris79...!

Θα συμφωνησω και θα συμπληρωσω στα λεγομενα των δυο προηγουμενων μελων,{ parafron4 + verve77 }...

Οτι το ποιος -Κernel- < θα κατσει καλυτερα στην συσκευη σου >,εξαρταται κατα πολυ και απο τις εφαρμογες που τρεχεις ηδη,αλλα και την διαχειρηση που εχεις αποδωσει μεσω αυτων,οσο αφορα το συστημα σου (συσκευη σου).(π.χ. βλεπε,profil / SetCpu,SpyCpu,κ.τ.λ...).[/color][/size]

απλα περνας το apk στο system>app....δεν το κανεις install....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν ομως αλλαξεις θεμα και βαλεις το Nitro v14 που το βρισκεις εδω http://www.htcmania.com/showpost.php?p=2700984&postcount=4765

γινετε αλλου επιπεδου.........

Oντως αλλάζει λίγο η εμφάνιση, δεν είναι άσχημο....

Εντωμεταξύ βρήκα ένα bug (?). Στο GO SMS έχω βάλει pattern lock όταν ανοίγει. Οταν λοιπόν ξεκλειδώσω την homescreen και σύρω αριστερά κατευθείαν για να στείλω sms, ανοίξει το GO SMS αλλά χωρίς το pattern lock. Κι από κει και έπειτα δεν το ξαναεμφανίζει. Κάθε φορά δλδ ανοίγει κατευθείαν η εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να βάλω το pattern πρώτα....:blink:

What u take is what u give...

Βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/Samsung-i9100-Galaxy-S-II-Download-mode-USB-Dongle-Jig-/250877660976?pt=PDA_Accessories&hash=item3a69794f30#shId στο ebay και λέω να το πάρω λέτε να κάνει δουλειά ; (να πάει στο 0 το counter)

υπάρχει κανείς να το έχει κατά τύχη;

Βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/Samsung-i9100-Galaxy-S-II-Download-mode-USB-Dongle-Jig-/250877660976?pt=PDA_Accessories&hash=item3a69794f30#shId στο ebay και λέω να το πάρω λέτε να κάνει δουλειά ; (να πάει στο 0 το counter)

υπάρχει κανείς να το έχει κατά τύχη;

κατα τυχη υπαρχει ολοκληρο θεμα γι'αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302

Νικήτας

Να ρωτήσω κάτι... έχω KF3 official. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που θέλω να μείνω σε official firmware.

Μπορώ να φλασάρω κάποιον kernel απο αυτούς που αναφέρετε ή θα έχω κάποιο πρόβλημα με συνδυασμό με το παραπάνω firmware? Κυρίως με απασχολεί το θέμα της μπαταρίας που με το ζόρι βγάζω 1 μέρα.

Ευχαριστώ.

Phantom Of The Opera

παιδες ενώ φλασαρα jkay 8.1 που ειναι στην κουζινα δεν αλλαξε τιποτα:blink:και αναρωτιέμαι γιατη μηπως δεν το υποστηρίζει ο κερνελ CWMJeffrey-SpeedFrey3.0.0-rV- που εχω???

φλασαρετε πρωτα ενα απο τα θεματα που υπαρχουν στην κουζινα (enabled beta παντα)

και μετα φλασαρετε ξεχωριστα jkay.. θα δειτε και τη σχετικη εφαρμογη theme settings..

Μαγκες σε μενα δεν πατιεται καν η επιλογη για τον JKay μεσα στην κουζινα...

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

φλασαρετε πρωτα ενα απο τα θεματα που υπαρχουν στην κουζινα (enabled beta παντα)

και μετα φλασαρετε ξεχωριστα jkay.. θα δειτε και τη σχετικη εφαρμογη theme settings..

ναι φιλε εχω φλασαρει την theme pure blue v4 οχι σημερα εχει μερες (φυσικα το εχω κανει enabled beta ) και σημερα φλασαρα και την jkay αλλα τιποτα δεν υπαρχει καμια εφαρμογη???

ναι φιλε εχω φλασαρει την theme pure blue v4 οχι σημερα εχει μερες (φυσικα το εχω κανει enabled beta ) και σημερα φλασαρα και την jkay αλλα τιποτα δεν υπαρχει καμια εφαρμογη???

φλασαρε ενα απο τα υπαρχοντα 4 θεματα μιας και ειναι τα μονα συμβατα με jkay αυτη τη στιγμη..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Το ατομο δεν παιζετε...μπραβω του...δοκιμασα το honey και δουλευει ρολοι...

Α...και κατι ακομα ο jeffrey 3.0.0 απλα τα σπαει...ειμαι στην δευτερη μερα και ειναι στο 65%... Η αληθεια βεβαια με οχι τρομερη χρηση εκτος απο καμια ωρα κλησεις και κανα 20λεπτο wifi στο συνολο...

Sent from my Desire HD

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν χρειαζετε...αν τον δουλευεις καταλαβαινεις γιατι στο λεω...ειναι τοσο γρηγορο κσι σμουθ που δεν θελει τιποτε αλλο...οσον αφορα τα ρευματα αυτα ειναι ρυθμισμενα απο τον τυπο ετσι ωστε να εχουν την καλυτερη δυνατη διαρκεια στην μπαταρια...τι να πω ...πραγματικα το χαιρομαι...μην λεμε και πολλα μπας και το ματιασουμε...

Sent from my Desire HD

Δεν χρειαζετε...αν τον δουλευεις καταλαβαινεις γιατι στο λεω...ειναι τοσο γρηγορο κσι σμουθ που δεν θελει τιποτε αλλο...οσον αφορα τα ρευματα αυτα ειναι ρυθμισμενα απο τον τυπο ετσι ωστε να εχουν την καλυτερη δυνατη διαρκεια στην μπαταρια...τι να πω ...πραγματικα το χαιρομαι...μην λεμε και πολλα μπας και το ματιασουμε...

Sent from my Desire HD

το θεμα ειναι οτι ο τυπος δεν βλεπω να δημοσιευει τα sources και αρχιζω να ανησυχω!!!οχι τιποτα αλλο,και απο αλλου να τα πηρε,αντε να βρεις τον αρχικο dev για να συνεχισει την καλη δουλεια!!!3η μερα και κατι ψιλα σε ωρε΅ς και ειμαι στο 6%!!δεν πεθαινει ευκολα :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

το θεμα ειναι οτι ο τυπος δεν βλεπω να δημοσιευει τα sources και αρχιζω να ανησυχω!!!οχι τιποτα αλλο,και απο αλλου να τα πηρε,αντε να βρεις τον αρχικο dev για να συνεχισει την καλη δουλεια!!!3η μερα και κατι ψιλα σε ωρε΅ς και ειμαι στο 6%!!δεν πεθαινει ευκολα :p

Luciferia κατι μου λέει οτι τον τύπο τον χάσαμε...έμεινε βεβαία ο φοβερός 3.0.0 αλλα μάλλον δεν θα έχει συνέχεια ...

Sent from my MZ601

Καλησπερα σε ολους...!!!

Με -2.6 revoloution + Jeffrey-SpeedFrey- ειμαι και εγω....++++ πολυ ικανοποιημενος....!!!!!

Αλλα ενω εχω κανει τα παντα με -Chainfire 3D- εχοντας -installarei- και τα αρχεια .zip....(libGLEMU_NVIDIA.zip / libGLEMU_POWERVR.zip / libGLEMU_QUALCOMM.zip) μεσω Chainfire 3D...

To -Τegra zone- οταν παω δηθεν να κανω < Get it now > σε ενα game.....ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...

NoN-Tegra device detected.......

Μηπως δεν κανω κατι καλα...??? Το εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει...??? καποια προταση.....??

Εγώ έκανα απεγκατάσταση το παλιό theme settings με titanium, έκανα επανεκκίνηση και μετά φλάσαρα το καινούριο JKay και δούλεψε κανονικά!

Θέμα έβαλα το καινούριο Criskelo (πριν κάνω τα υπόλοιπα) και Kernel έχω τον Jeffrey 3.0.0 εδώ και πέντε μέρες. Δουλεύουν όλα ρολόϊ!

Luciferia κατι μου λέει οτι τον τύπο τον χάσαμε...έμεινε βεβαία ο φοβερός 3.0.0 αλλα μάλλον δεν θα έχει συνέχεια ...

Sent from my MZ601

το χασαμε το κορμι πατριωτη (που λεει και η διαφημιση)...τι να κανουμε...οσο τραβηξει τοτε!!και θα βρεθει κανα΅ς αλλος παρομοιος,που θα παει??

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Να ρωτήσω κάτι... έχω KF3 official. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που θέλω να μείνω σε official firmware.

Μπορώ να φλασάρω κάποιον kernel απο αυτούς που αναφέρετε ή θα έχω κάποιο πρόβλημα με συνδυασμό με το παραπάνω firmware? Κυρίως με απασχολεί το θέμα της μπαταρίας που με το ζόρι βγάζω 1 μέρα.

Ευχαριστώ.

Θεωρητικά όχι, πρακτικά μάλλον θα έχεις προβλήματα. Αλλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αν αλλάξεις Kernel δεν θα είσαι σε official firmware πια. ROM + Kernel πάνε πακέτο.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Καλησπερα σε ολους...!!!

Με -2.6 revoloution + Jeffrey-SpeedFrey- ειμαι και εγω....++++ πολυ ικανοποιημενος....!!!!!

Αλλα ενω εχω κανει τα παντα με -Chainfire 3D- εχοντας -installarei- και τα αρχεια .zip....(libGLEMU_NVIDIA.zip / libGLEMU_POWERVR.zip / libGLEMU_QUALCOMM.zip) μεσω Chainfire 3D...

To -Τegra zone- οταν παω δηθεν να κανω < Get it now > σε ενα game.....ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...

NoN-Tegra device detected.......

Μηπως δεν κανω κατι καλα...??? Το εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει...??? καποια προταση.....??

Έχεις βάλει στο Default OpenGL Settings της εφαρμογής, στο USE PLUGIN την επιλογή NVIDIA;

Επίσης πριν από αυτό, δεν φτάνει να έχεις κάνει μόνο instal τα plugins άλλα πρέπει να πας εκεί που λέει instal plugins και κάνοντας τικ στα plugins στο καθένα χωριστά τα κάνεις πάλι instal

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Έχεις βάλει στο Default OpenGL Settings της εφαρμογής, στο USE PLUGIN την επιλογή NVIDIA;

Επίσης πριν από αυτό, δεν φτάνει να έχεις κάνει μόνο instal τα plugins άλλα πρέπει να πας εκεί που κερί λέει instal plugins και κάνοντας τικ στα plugins στο καθένα χωριστά τα κάνεις πάλι instal

Sent from Galaxy!

Την Καλησπερα μου και σε εσενα φιλτατε tonysac......!!!!

Ναι...!!! και αυτο το δοκιμασα.....Αλλα και με τα αλλα .zip...

Aλλα τζιφος......Καπου κανω την πατατα.....Αλλα που ρε Μορτη μου...???

Υ.Γ. Μετα απο install-unistall εφαρμογης και με ολα οσα μου ειπες......Μετα το πατημα -get it now- μου βγαζει <Δεν ηταν δυνατη η ευρεση του αντικειμενου για το οποιο πραγματοποιησατε αιτημα> Και εγω επιλεγω ολα τα games,,,kai σε ολα το ιδιο....

Edited by gorgiosalon

δεν ξέρω μιας και δεν παίζω παιχνίδια...μήπως είναι θέμα jeffrey...

Ποιο παιχνίδι προσπαθείς να κατεβάσεις;

Δοκίμασε να κάνεις market fix από την εφαρμογή και μπες στο μάρκετ..tegra games βλέπεις εκεί;

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...