Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Η διαχείριση της μπαταρίας δεν είναι καλύτερη με άλλον kernel σε σχέση με τον cf-root? Είναι πολύ σχετικό αυτό και σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Ο κύριος λόγος που αλλάζεις kernel είναι τα extra features και όχι η απόδοση της μπαταρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Είναι πολύ σχετικό αυτό και σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Ο κύριος λόγος που αλλάζεις kernel είναι τα extra features και όχι η απόδοση της μπαταρίας. Το ιδανικοτερο ειναι και εξτρα features και αποδοση μπαταριας νομιζω και κανεις kernel δεν πληρεί τα παντα. Βασικα απο τον jefrey δεν μου λειπει το overclock που ειναι και το μονο του μείον. There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πρεπει να ξετσεκαρεις Ρυθμισεις -- Εφαρμογες-- Αναπτυξη-- Εντοπισμος Σφαλματων. ναι το ξερω αυτο ετσι το εχω αλλα κ παλι το ΚΙΕS μου εμφανιζει μηνυμα πως δεν ειναι δυνατον να ξεκινησει η υπηρεσια και να ξανασυνδεσω τη συσκευη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μήπως μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει ή να μου στείλει με P.m link για τον jeffrey 3.0.0 καθώς δεν τον βρίσκω πουθενά? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πηγαινε στη σελιδα 237 και θα βρεις τα λινκ There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 jeffrey 3.0.0 link http://www.multiupload.com/8XL7JSB4HS Ξέρεις κανεις που είναι το path για τα wallpapers? Για Leo 2.6, απλα θέλω να προσθέσω κάποια και να τα βλέπω οταν παω Revolution wallpapers.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Γνωρίζει κάποιος, Πως γυρνάμε στο παλιό Market. Δοκίμασα αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1231358 , αλλά δεν μου λειτούργησε. Βασικά δεν είναι κακό το καινούργιο, αλλά όταν πάω να κατεβάσω μία paid app, μου βγάζει πρόβλημα. Ίσως υπάρχει κάποιο fix γι αυτό. Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Άρχισαν να έρχονται και τα themes με JayK support για την ROM του Leo!!! :D http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16972479&postcount=7364 Επιτέλους scrollable toggles στην Notification bar!! Απο τα λίγα πράαγματα που είχαν λείψει απο το πέρασμα μου σε MIUI. Επίσης...μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχρει κάποιο app/hack/mod που να μας δίνει την δυνατότητα να αλλάζουμε τα icons των εφαρμογών. Ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (better cut, anycut, launchers) απλά δημιουργεί shortcuts και αλλάζει σε αυτά το icon. Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Έχω την εντύπωση πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σελίδα του xda... Επιβεβαιωνετε η οχι?? Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να κάνω root το κινητό μου αλλά δεν έχω καταλάβει πιά rom είναι καλύτερο να περάσω . Είχα διαβάσει καλά λόγια για την cyanogen αλλά και πάλι δε είμαι σίγουρος. Τι προτείνετε ? 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Είναι πολύ σχετικό αυτό και σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Ο κύριος λόγος που αλλάζεις kernel είναι τα extra features και όχι η απόδοση της μπαταρίας. Σωστό, απλά μια διευκρίνηση. Αν μια συσκευή "σηκώνει" το undervolting που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κάποιοι kernels, τότε σε αυτή την περίπτωση σίγουρα κάποιος θα έχει καλύτερη αυτονομία σε σύγκριση με όταν η ίδια συσκευή δούλευε με τις προκαθορισμένες τάσεις από το εργοστάσιο. Υπάρχουν και άλλες παράμετροι που μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο όπως έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες (governors, logging), αλλά η μείωση της τάσης λειτουργίας σίγουρα είναι η πιο σημαντική και σίγουρα βοηθάει την αυτονομία αν γίνει σωστά και αν δεν προκαλέσει ζητήματα σταθερής λειτουργίας της συσκευής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να κάνω root το κινητό μου αλλά δεν έχω καταλάβει πιά rom είναι καλύτερο να περάσω . Είχα διαβάσει καλά λόγια για την cyanogen αλλά και πάλι δε είμαι σίγουρος. Τι προτείνετε ?Για χιλιοστή φορά Leomar75,Cognition ή Criscelo....δοκίμασε και τις 3ις!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου και συγνώμη που ρώτησα κατευθίαν αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για να βρώ εύκολα τις πληροφορίες αυτες. 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου και συγνώμη που ρώτησα κατευθίαν αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για να βρώ εύκολα τις πληροφορίες αυτες. φιλε τρομπα για να μην παιδευεσαι πηγαινε σε leomar.. ουτως ή αλλως εκει θα καταληξεις.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Οκ θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και βλέπουμε την ρομ θα την βρω από την σελίδα του xda? 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Οκ θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και βλέπουμε την ρομ θα την βρω από την σελίδα του xda? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171523 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 παιδια γεια χαρα.δεν μπορω να στειλω sms με ελληνικα...παει σαν ερωτηματικα...ακολουθησα τα βηματα που γραφει εδω στην αρχη αλλα κανει forced close ο root explorer..κατεβασα απο την kitcen το παλιο swype...καμια ιδεα?εντωμεταξυ δεν στελνει ελληνικα ουτε χωρις swype... ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 φιλε τρομπα για να μην παιδευεσαι πηγαινε σε leomar.. ουτως ή αλλως εκει θα καταληξεις.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Criskelo ent leo mar v2.6 Για μένα οι καλύτερες ρομ ... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις αν ο Leomar εβγαλε την Jkay v8.1 ? ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις αν ο Leomar εβγαλε την Jkay v8.1 ? Σε λίγο θα την ανεβάσει...τέλειωσε τις δοκιμές... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 παιδια γεια χαρα.δεν μπορω να στειλω sms με ελληνικα...παει σαν ερωτηματικα...ακολουθησα τα βηματα που γραφει εδω στην αρχη αλλα κανει forced close ο root explorer..κατεβασα απο την kitcen το παλιο swype...καμια ιδεα?εντωμεταξυ δεν στελνει ελληνικα ουτε χωρις swype... ευχαριστω εκ των προτερων. φιλε οταν πας να στείλεις το μνμ σου λεει μηπως να αλλαξεις την εισαγγωγη λειτουργιας στο αυτοματο??αν ναι αλλαξε την απο της ρυθμίσεις στα μηνηματα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Το γραφει!που το αλλαζω αυτο; Ok fixed Edited August 25, 2011 by spirospatra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Αν ξερει καποιος ας μου πει... Θελω οταν φτιαχνω εναν φακελο μα μπορω εκτος απο το ονομα να του αλλαζω και το εικονιδιο...ξερετε αν γινεται και πως... Sent from my Desire HD Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Αν ξερει καποιος ας μου πει... Θελω οταν φτιαχνω εναν φακελο μα μπορω εκτος απο το ονομα να του αλλαζω και το εικονιδιο...ξερετε αν γινεται και πως... Sent from my Desire HD Είναι θέμα Launcher και με τον Touchwiz δεν γίνεται. (Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι σε χακς.) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Αν ξερει καποιος ας μου πει... Θελω οταν φτιαχνω εναν φακελο μα μπορω εκτος απο το ονομα να του αλλαζω και το εικονιδιο...ξερετε αν γινεται και πως... Sent from my Desire HD μπορεις να κατεβασεις το simi folder απο το market.. εγω αυτο χρησιμοποιω.. Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts