Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ενα θεματακι με το usb .

για πρωτη φορα μετα την εγκατασταση της λεομαρ δοκιμασα να συνδεθω αλλα τιποτα

μου γραφει οτι κανει install drivers (samsung mobile mtp device) αλλα αποτυγχανει :(

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανενας τολμηρος που δοκιμαζει τους δυο κερνεκ που ανεβασε ο λεο στην κουζινα???

Sent from my Desire HD

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

εχω ενα θεματακι με το usb .

για πρωτη φορα μετα την εγκατασταση της λεομαρ δοκιμασα να συνδεθω αλλα τιποτα

μου γραφει οτι κανει install drivers (samsung mobile mtp device) αλλα αποτυγχανει :(

εχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γνωρίζουμε ποιον kernel χρησημοποιεί ο criskelo στην v.14 ? ( Κι αν είναι overclocked )

dirty bobby τον λέει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κανενας τολμηρος που δοκιμαζει τους δυο κερνεκ που ανεβασε ο λεο στην κουζινα???

Sent from my Desire HD

τον nimph τον εβγαλε,λογω του οτι ηταν βασισμενος στην KG6...μενει ο ragemod,αλλα στην ουσια ειναι ενας κερνελ βασισμενος πανω στον κερνελ του hardcore,ο οποιος εχει καποια εξτρα tweak συν ολων των αλλων και για καλυτερη διαχειριση μπαταριας..

προς το παρον εμμενω στον speedfrey

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

γνωρίζουμε αν είναι overclocked ?

Υπάρχει τρόπος να το καταλάβω; Ίσως σπό το set CPU;

Υπάρχει τρόπος να το καταλάβω; Ίσως σπό το set CPU;

ουσιαστικα βλεπεις μεχρι που μπορεις να ρυθμισεις τη cpu..

αν σου λεει max 1.2ghz τοτε δεν υποστηριζει ov.. απλα τα πραγματα.. ;)

τον nimph τον εβγαλε,λογω του οτι ηταν βασισμενος στην KG6...

Καλό είναι να του εξηγήσει κάποιος ότι έκανε βλακεία... :p Οι kernels δεν είναι σαν τις ROMs :)

Ο Ninphetamine τώρα βασίζεται στα τελευταία sources που έδωσε η Samsung για την 2.3.4 έκδοση του Android. (το ότι αυτή είναι η KG5 και όχι η KH3 δεν πειράζει σε κάτι). Μέχρι τώρα όλοι οι kernels βασιζόντουσαν σε sources από την 2.3.3 έκδοση.

Θα δείτε ότι σιγά σιγά όλοι οι kernels θα αναβαθμιστούν και στις επόμενες εκδόσεις του θα βασίζονται όλοι στα sources που βασίζεται τώρα ο τελευταίος ninphetamine.

Γνωρίζουμε ποιον kernel χρησημοποιεί ο criskelo στην v.14 ? ( Κι αν είναι overclocked )

στο changelog της v14 γραφει Kernel Patching SpeedMod T22...

για να δεις αν είναι oc βάζεις το setcpu

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλό είναι να του εξηγήσει κάποιος ότι έκανε βλακεία... :p Οι kernels δεν είναι σαν τις ROMs :)

Ο Ninphetamine τώρα βασίζεται στα τελευταία sources που έδωσε η Samsung για την 2.3.4 έκδοση του Android. (το ότι αυτή είναι η KG5 και όχι η KH3 δεν πειράζει σε κάτι). Μέχρι τώρα όλοι οι kernels βασιζόντουσαν σε sources από την 2.3.3 έκδοση.

Θα δείτε ότι σιγά σιγά όλοι οι kernels θα αναβαθμιστούν και στις επόμενες εκδόσεις του θα βασίζονται όλοι στα sources που βασίζεται τώρα ο τελευταίος ninphetamine.

χαχαχ...εχεις δικιο..αλλα ο ανθρωπος κανει τοσα,ενα λαθος μπορει να το κανει αν και η αληθεια ειναι οτι του το επισημαναν και κατεληξε να παραδεχτει οτι "ουπς..λαθος" και τον εβγαλε..

παντως μολις ανεβασε και ολα τα διαθεσιμα modems για ολες τις ρομ...δεν μπορεις να πεις...ο ανθρωπος κανει εξαιρετικη δουλεια:)

νομιζω το έβγαλε γιατι αρκετοί ανέφεραν πρόβλημα στην εγκατάσταση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Έβαλα και εγώ speedfrey 3.0 για να δοκιμάσω.

Αυτό που λένε πέρα από το under volt είναι ο interactive governor αν δε κάνω λάθος.

Να το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ. Κανονικά ο επεξεργαστής κάθε φορά που βγαίνει από sleep mode ανεβάζει mhz ανάλογα με τον φορτίο που έχει, κλιμακωτά. Δηλαδή από sleep σε 200, αν χρειάζεται παραπάνω 500, αν χρειάζεται παραπάνω 800 κ.λπ..

Αντίστοιχα κατεβαίνει.

Τώρα σε αυτόν ο επεξεργαστής από τα 200 πάει στα 1200 άμεσα, μόνο κατεβαίνει κλιμακωτά. Ουσιαστικά δίνει άμεσα φουλ δύναμη χωρίς ενδιάμεσες ταχύτητες (άμεση απόκριση) και λιγότερο χρόνο επεξεργασίας σε χρονισμό μεγαλύτερο του 200mhz.

Οι παραπάνω πληροφορίες απλά κάπου τις πήρε το μάτι μου και μπορεί να είναι τελείως λάθος

Swyped from my SGS2 in seconds :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Ποιο swype από την Kitchen app του Leomar περιέχει ελληνικα. Kg6 modded, Kg6 Stock, Kf3 Swype ?

Το τελευταίο...kf3

Sent from Galaxy!

Αντώνης

δεν μπορεις να πεις...ο ανθρωπος κανει εξαιρετικη δουλεια:)

Όντως εξαιρετική δουλειά! Και η κουζίνα που δίνει που ο καθένας μπορεί να περάσει ό,τι θέλει και ό,τι του αρέσει χωρίς να είναι υποχρεωμένος σε prebaked λύσεις απλά δεν υπάρχει! :respect:

Η απόλυτη παραμετροποίηση και μάλιστα όχι υποχρεωτικά, αλλά κατά βούληση όπως θέλει ο καθένας! Δηλαδή ακριβώς έτσι όπως μου αρέσει!!! :D

Απλά βιάζεται λιγάκι κάποιες φορές... :p αλλά και πάλι με τόσα που κάνει, όποια λάθη άνετα συγχωρούνται :)

και πάλι :respect:

Παίδες ειμαι με Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 απο το μεσημέρι και εχω παθει την πλακα μου.το κινητο οχι απλα πεταει η μπαταρία ειναι πλεον "αλλου "

Το εχω διαλυσει απο το μεσημερι( 12 η ωρα που εβαλα την δευτερη μπαταρια) με ατελειωτο σερφαρισμα στην παραλια με δοκιμη το google maps στην επιστροφή για να δω αν δουλεύει η πλοήγηση στην τελευταία εκδοση με ανοιχτο facebook κτλ και η μπαταρία παραμένει στο 42%..!!!!!!!!

συνήθως τετοια ωρα εβαζα την δευτερη.

Δεν ξερω τι παίζει με τον συγκεκριμένο κερνελ και γιατι δεν τον δινει ο λεομαρ στην κουζινα του αλλά πραγματικά στο θέμα μπαταριας κανει παπαδες.

Δοκιμαστε τον οπωσδήποτε.:) :)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Παίδες ειμαι με Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 απο το μεσημέρι και εχω παθει την πλακα μου.το κινητο οχι απλα πεταει η μπαταρία ειναι πλεον "αλλου "

Το εχω διαλυσει απο το μεσημερι( 12 η ωρα που εβαλα την δευτερη μπαταρια) με ατελειωτο σερφαρισμα στην παραλια με δοκιμη το google maps στην επιστροφή για να δω αν δουλεύει η πλοήγηση στην τελευταία εκδοση με ανοιχτο facebook κτλ και η μπαταρία παραμένει στο 42%..!!!!!!!!

Δεν ξερω τι παίζει με τον συγκεκριμένο κερνελ και γιατι δεν τον δινει ο λεομαρ στην κουζινα του αλλά πραγματικά στο θέμα μπαταριας κανει παπαδες.

ο κερνελ ειναι αψογος...αλλα o dev δεν τα λεει καλα στο xda,γιατι του ζητουσαν να δωσει τα sources και αυτος εκανε τον "κινεζο"...και ετσι προς το παρον το τοπικ του ειναι κλειδωμενο...ελπιζω να ειναι δικη του η ολη η δουλεια και απλα να κολλαει να την βγαλει προς τα εξω..ποιος ξερει?θα μαθουμε παντως φανταζομαι!!!

ουσιαστικα βλεπεις μεχρι που μπορεις να ρυθμισεις τη cpu..

αν σου λεει max 1.2ghz τοτε δεν υποστηριζει ov.. απλα τα πραγματα.. ;)

Τότε είναι και overclocked όπως είδα από το set CPU

Θα κάνει και για την Criskelo;

Δώστε και ένα λινκ αν μπορείτε.

Παιδια να ρωτησω κατι που δεν το ξερω...

Παιζει ρολο στην μπαταρια ποιο θεμα εχεις εγκατεστημενο απο την κουζινα?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Θα κάνει και για την Criskelo;

Δώστε και ένα λινκ αν μπορείτε.

μπορεις να δοκιμασεις...λογικα θα κανει :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213339

μπορεις να δοκιμασεις...λογικα θα κανει :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213339

Να κατεβασω τον better battery ή τον workaround;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...