Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ψαχμενοι με την λεο θα ήθελα να μου πούνε αν το έχουν τσεκαρει βεβαία πως ειναι απο θέμα καταναλωσεις...Ευχαριστώ

Sent from my MZ601

Περίμενε λίγο μέχρι αύριο γιατί έχω βάλει την καινούρια..πάντως από ότι βλέπω προς το παρόν μια μέρα την βγάζει χαλαρά..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατσε βρε δεν εχει πολλές ώρες που βγήκε...πάντως διαβάζω πως με ninph ειναι στα ίδια επίπεδα με τη 2.5

Ποίον ninh?2.02 ή 2.05?

Nα κακ κατί χρισιμο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1197496

Sent from my MZ601

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δυστυχώς για exchange χρησιμοποιώ το social της Samsung και είμαι με cognition που δεν έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσα και με το titanium το επανέφερε.

Αδελφέ το πρόγραμμα δεν παίζεται και κάνει παπάδες. Εχω πάθει πλάκα με την πάρτυ του και μακάρι να είχα σε pc κάτι αντίστοιχο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγώ έχω λογαριασμό pop3. Το πρόγραμμα που λες ότι δεν παίζεται είναι το titanium backup,σωστά?? Θα ήταν πολύ χρήσιμος ένας οδηγός που θα αναγράφει τι σώζει το titanium backup και τι όχι...

Παιδιά λύθηκαν τα θέματα συμβατοτητας της 2.6 με την κουζίνα; Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα στην 2.5 και δε θέλω να ρισκαρω...

Υ.Γ ο ninphetamine 2.0.2 kernel νομίζω ότι είναι ο πιο ευγενικός με την μπαταρία.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Αν και έχω φλασάρει κάμια 10αριά φορές έχω 1,2 ερωτήσεις που δεν έχω καταλάβει. Αν γνωρίζει κάποιος... Όταν φλασάρω ( π.χ. τη custom rom του leomar, περνάει και τον δικό του kernel ή μένει αυτός που είχα πριν ) ; Αν περνάει το δικό του, υπάρχει λόγος να τον αλλάξω ( κι αν ναι γίνεται κλασικά μέσω odin ( pda ) ) ; Επίσης, υπάρχει κάποιο link, για το τι είναι το BLN ; Και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό. Όλοι αναφέρονται για την ομάδα cyanogenmod και για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στις custom roms. Δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα καθόλου με το GS II ; Και αν όχι, έχουμε τίποτα νέα για το αν και πότε θα ασχοληθούν ; Τώρα μάλιστα που ο leader πήγε στη Samsung

Life' s Good 2

Αν και έχω φλασάρει κάμια 10αριά φορές έχω 1,2 ερωτήσεις που δεν έχω καταλάβει. Αν γνωρίζει κάποιος... Όταν φλασάρω ( π.χ. τη custom rom του leomar, περνάει και τον δικό του kernel ή μένει αυτός που είχα πριν ) ; Αν περνάει το δικό του, υπάρχει λόγος να τον αλλάξω ( κι αν ναι γίνεται κλασικά μέσω odin ( pda ) ) ; Επίσης, υπάρχει κάποιο link, για το τι είναι το BLN ; Και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό. Όλοι αναφέρονται για την ομάδα cyanomod και για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στις custom roms. Δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα καθόλου με το GS II ; Και αν όχι, έχουμε τίποτα νέα για το αν και πότε θα ασχοληθούν ; Τώρα μάλιστα που ο leader πήγε στη Samsung

Αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω ότι περνιεται ο kernel που έχει επιλέξει ο κάθε cooker.

Εγώ κάθε φορά που φλασαρω νέα Rom βάζω ξανά πίσω την ninph 2.0.2 .

Η Cyanogenmod έχει βγει για το SGS II αλλά ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

καλημερα σε ολους

γυρισα απο διακοπες και βλεπω οτι εχει γινει πανικος στις ρομ

οταν εφυγα ειχα την criskelo v7 και τωρα βλεπω εχει φτασει στη v13 αξιζει να κανω το update ή να περασω leomar ????

αν κανω το update στη criskelo πρεπει να κανω wipe (απο v7 σε v13)?

Εγώ φίλε μου έβαλα πάνω από την 7 τη 12 χωρίς wipes και πάει κουφέτο. Κανένα πρόβλημα. Για τη 13 δεν ξέρω.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά λύθηκαν τα θέματα συμβατοτητας της 2.6 με την κουζίνα; Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα στην 2.5 και δε θέλω να ρισκαρω...

Υ.Γ ο ninphetamine 2.0.2 kernel νομίζω ότι είναι ο πιο ευγενικός με την μπαταρία.

Δεν χάνεις τίποτας να περιμένεις λίγο...στο xda υπάρχει μια συνχηση ακόμα αλλα ο λεο θα τα λύσει γρήγορα τα μικρά αλλα υπαρκτά προβληματακια τις 2.6....

Sent from my MZ601

Ειμαι στην -2.6 revoloution- απο -leomar- εδω και καποιες ωρες.

Οσο αφορα την μπαταρια,με την ιδια χρηση με την 2.5 και ιδιο kernel,εχω την ιδια σχεδον καταναλωση.....(δεν εχω καταλαβει καποια διαφορα).

Το προβλημα μου ειναι οτι μετα την εγκατασταση του -rootexplorer-,,δεν ανοιγει με τιποτα...Και μου εμφανιζει μηνυμα σφαλματος και μου τερματιζει αμεσα την εφαρμογη.....(Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Root Explorer [διαδικασια com.speedsoftware.rootexplorer).Προσπαθηστε ξανα) αυτο μου αναγραφει....

Μαλλον,θελω να πιστευω οτι παρουσιαζει προβλημα το συγκεκριμενο αρχειο που εχω στην κατοχη μου και οχι κατι αλλο..

Καποιος που να ειναι πιο βεβαιος.....???

Μπορει καποιος,με καποιο τροπο να μου δωσει ενα link (p.m.) να downliasw εναν αλλο (πιο προσφατο) -rootexplorer-,απο καπου.....????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ....!!!!!!!

Υ.Γ. Οσο αφορα την -leomar 2.6- πολυ συντομα θα λυθουν τα οποια προβληματακια της....(εν αναμονη -leomar solution-).

Edited by gorgiosalon

Αν και έχω φλασάρει κάμια 10αριά φορές έχω 1,2 ερωτήσεις που δεν έχω καταλάβει. Αν γνωρίζει κάποιος... Όταν φλασάρω ( π.χ. τη custom rom του leomar, περνάει και τον δικό του kernel ή μένει αυτός που είχα πριν ) ; Αν περνάει το δικό του, υπάρχει λόγος να τον αλλάξω ( κι αν ναι γίνεται κλασικά μέσω odin ( pda ) ) ; Επίσης, υπάρχει κάποιο link, για το τι είναι το BLN ; Και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό. Όλοι αναφέρονται για την ομάδα cyanogenmod και για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στις custom roms. Δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα καθόλου με το GS II ; Και αν όχι, έχουμε τίποτα νέα για το αν και πότε θα ασχοληθούν ; Τώρα μάλιστα που ο leader πήγε στη Samsung

Για το BLN πρέπει να κατεβάσεις το BLN control από το market για να λειτουργήσει.

Οι διάφοροι kernels απλά προσθέτουν την λειτουργία.

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

καλη ιδεα το bln αλλα μαλλον πιο βολικο για μενα το noled (ιδιως αφου φοραμε και samoled)

ψηθηκα να δοκιμασω την τελευταια nightly του cyanogenmod και ηδη κατεβαινει..

edit: για καποιον περιεργο λογο δεν bootαρε.. εμενε κολλημενο στην αρχικη screen με το logo..

μετα μεσω cwm παλι στα γνωστα λημερια της leomar 2.6

Edited by jpsih

Ρε παιδια ισχυει οτι πρεπει να γινουν οι τρεις πρωτες φορτισεις και αποφορτισεις τις μπαταριας σε καινουριο τηλεφωνο? Εχω βαρεθει να περιμενω να αλλαξει τελειως η μπαταρια για να το ξαναφορτισω. Ειμαι με leomar 2.6 και η πρωτη φορτιση μου εβγαλε 26 ωρες με πραγματικο λιωσιμο!

Για το θεμα με το Google Maps...

Απο ρυθμισεις τικαρουμε στο development το allow mock locations.

Ανοιγουμε το market enabler και κανουμε fake provider

Πηγαινουμε market->myapps-βρισκουμε τους χαρτες και κανουμε κανονικα το update.

@gorgiosalon Δεν χαθηκε ο κοσμος.Εξισου καλη εφαρμογη και free.

https://market.android.com/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result

παιδια καλησπερα ψαχνω κι εγω το rootexplorer οχι το free γιατι κι εμενα μου βγαζει κατι κουλα το free.

ευχαριστω.

Παιδια μπορεί κάποιος να ανεβάσει spead mod k1- t23 ...

Sent from my MZ601

Παιδια μπορεί κάποιος να ανεβάσει spead mod k1- t23 ...

Sent from my MZ601

βγηκε SpeedMod k1- t25 κατεβασετο απο εδω στο τελος του πρωτου post και φλασαρετο με odin

Edited by nik187
Νικήτας

Λοιπόν εγκατέστησα το BLN control free λειτουργεί κανονικά εκτός απο τις αναπάντητες φων. κλήσεις.

Καμία ιδέα? Σε Cognition S2 v1.42.

Ευχαριστώ.

βγηκε SpeedMod k1- t25 κατεβασετο απο εδω στο τελος του πρωτου post και φλασαρετο με odin

Με cwm το ήθελα...

Sent from my MZ601

• Administrators
Λοιπόν εγκατέστησα το BLN control free λειτουργεί κανονικά εκτός απο τις αναπάντητες φων. κλήσεις.

Καμία ιδέα? Σε Cognition S2 v1.42.

Ευχαριστώ.

Θα χρειαστείς την Pro έκδοση για να λειτουργεί πλήρως.

Modpic.gif

Και από τα δύο..

Sent from Galaxy!

φιλε οταν μπορέσεις κανε μου μια χαρη...

θελω αν μπορείς να ανεβάσεις μερικα screenshots απο το blue theme που έβαλες...απο το preview στο kitchen δεν καταλαβαίνω κ πολλά

με νοιάζει πιο πολύ η status bar....

ειμαι έτοιμος να περασω την 2.6 αλλα περιμενω το black theme του nitrozk κ ελεγα αν ειναι καλο το blue που φλασαρες να μην περιμένω

άλλο γιατί δεν αντεχω...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει συνεχώς αναμμένη η οθόνη στο Google maps και αυτό το navigation του τελικά πως λειτουργεί γιατί δε βγάζω άκρη....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...