parafron4 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Ναι, αυτό φταίει ? ω ναι... :) ξαναφλασαρε το cf root χωρις να βγαλεις το θαυμαστικο και θα εισαι κομπλε... νομιζω πως καποιος mod πρεπει να το προσθέσει στο 1ο ποστ γιατι την έχουν πατήσει αρκετοί.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 ω ναι... :) ξαναφλασαρε το cf root χωρις να βγαλεις το θαυμαστικο και θα εισαι κομπλε... νομιζω πως καποιος mod πρεπει να το προσθέσει στο 1ο ποστ γιατι την έχουν πατήσει αρκετοί.. ΑΑααα αρα ετσι την ειχα πατησει και εγω ... καλη πληροφορια @parafron4 ευχαριστω και εγω. There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Sos! Είπα να γυρίσω στην στοκ κατάσταση μετά από αρκετά που δοκίμασα, και έβαλα την επίσημη ΚΕ2 με odin πάλι, κ κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Δείχνει το Samsung κ παίζει τον ήχο και πάλι από την αρχή. Το είχε κάνει αυτό και στην ΚG5 όταν πηγα να την περάσω, αλλά έβαλα άλλη ρομ μετά κ συνήλθε. και τώρα με την επίσημη πάλι τα ιδια. τι κάνω τώρα; Την πέρασα την ρομ τρεις φορές πάλι, αλλά τίποτα. Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Sos! Είπα να γυρίσω στην στοκ κατάσταση μετά από αρκετά που δοκίμασα, και έβαλα την επίσημη ΚΕ2 με odin πάλι, κ κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Δείχνει το Samsung κ παίζει τον ήχο και πάλι από την αρχή. Το είχε κάνει αυτό και στην ΚG5 όταν πηγα να την περάσω, αλλά έβαλα άλλη ρομ μετά κ συνήλθε. και τώρα με την επίσημη πάλι τα ιδια. τι κάνω τώρα; Την πέρασα την ρομ τρεις φορές πάλι, αλλά τίποτα. δεν μου έχει ξανατυχει...μήπως όταν φλασαρες έτρεχε απο πισω το kies? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Όχι δεν έτρεχε το kies. Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Όχι δεν έτρεχε το kies. μπες σε recovery κανε φορματ και ξαναδοκίμασε κάποια άλλη επίσημη με odin... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Πως κανω όμως format; δεν εχω κανει cwm Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 θα πρεπει να κανεις wipe πριν περασεις αλλη ρομ. κανε wipe και θα εισαι οκ..γιαυτο κολλαει Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Πως κανω όμως format; δεν εχω κανει cwm πάτα ταυτόχρονα home button,power & up μεχρι να δεις το λογοτυπο της samsung θα μπει σε recovery και μετα νομιζω θα λεει format data η wipe data δεν θυμάμαι καλά...καντο και μετα μπες σε download και ξαναφλασαρε με odin... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Tην καλησπερα μου και απο εμενα σε ολα τα μελη χρηστες....!!!!! LEOMAR....ειναι απιστευτος -dev- :!: θελει σαν τρελος να κανει την απιστευτη διαφορα....!!!!! ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.....!!!! Εχει βαλει στοχο να τον προσλαβει καποιος.......ΠΟΣΑ ομως θα επρεπε να πληρωνουν σε αυτο το αστερι για να τον εχουν στο -team- τους....!!!!! (CHIEF LEADER) ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.....!!!!! Είσαι φάουλ φιλαράκι.. Ο λεο είπε πως τίποτα από ότι ήταν στην κουζίνα δεν είναι συμβατό με την καινούργια ρομ ακόμα.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αν ηταν απίστευτος dev θα κοιτούσε να κάνει συμβατά όλα όσα έχει στο revolutionrom και μετά να δώσει τη ρομ.. :rolleyes: πσ και γω Leo φοράω αλλά βιάζεται λίγο το παλικάρι ;) Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! Άνοιξε το τηλέφωνο! Τα υπόλοιπα ελπίζω να βρω χρόνο αύριο. Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 νομιζω πως καποιος mod πρεπει να το προσθέσει στο 1ο ποστ γιατι την έχουν πατήσει αρκετοί.. Αφού το γράφω στην αρχή βρε parafron, «όποιος δεν θέλει το κίτρινο θαυμαστικό να ακολουθήσει τον πρώτο τρόπο root» Τώρα αν δεν διαβάζουν προσεκτικά αυτά που γράφω, δεν φταίω εγώ. :ninja: Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Αφού το γράφω στην αρχή βρε parafron, «όποιος δεν θέλει το κίτρινο θαυμαστικό να ακολουθήσει τον πρώτο τρόπο root» Τώρα αν δεν διαβάζουν προσεκτικά αυτά που γράφω, δεν φταίω εγώ. :ninja: δεν εννοώ αυτο...εννοώ να γράψεις πως αν φλασαρει καποιος cfroot και βγάλει το θαυμαστικό τοτε χάνετε και το recovery [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ Editor in Chief , saliez....!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enough is enough. Λοιπόν. Ο στάνταρ τρόπος για να περάσεις όλες τις custom ROMs είναι ο εξής. Προυποθέσεις: Να έχεις CWM. (αν έχεις root με τον CFroot kernel που αναφέρω στο θέμα του root, είσαι οκ. Εξυπακούεται φυσικά ότι έχεις και το κίτρινο θαυμαστικό.):!::!: Να ξέρεις να πατάς 3 κουμπάκια. Εφόσον τα από πάνω ισχύουν και έχεις πάρει τα απαραίτητα backups, πάμε στην διαδικασία: Κατεβάζουμε την ROM που θέλουμε. Την περνάμε στην εσωτερική κάρτα. Κλείνουμε το κινητό Πατάμε μαζί τα: Volume up + home + power. Με το που βγάλει το GT-I9100 αφήνουμε τα κουμπιά. Και λίγο αργότερα να τα αφήσουμε δεν πειράζει. Με τα κουμπιά του ήχου κάνουμε πλοήγηση στις επιλογές. Με το κουμπί Power επιλέγουμε (ή με το Home κουμπί) Επιλέγουμε τα εξής: wipe data/factory reset, wipe cache, advanced --> wipe dalvik cache. Με το πίσω κουμπί πάει στο κεντρικό μενού. Επιλέγουμε install zip --> choose zip --> Την ROM της αρεσκείας μας (που έχουμε τοποθετήσει στην εσωτερική) Η διαδικασία τελειώνει και πατάμε reboot system now. Από εκεί και πέρα, δεν φέρω καμία απολύτως ευθύνη αν πάει κάτι στραβά. Δεν συνιστώ την διαδικασία. Αυτά. Για ότι άλλο χρειαστείς, ρωτάς στο αντίστοιχο θέμα: [Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις] Samsung Galaxy S II Τέλος, μην χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές για να φλασάρεις ROM. Ποτέ δεν βγαίνει σε καλό --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φιλε parafron4,ο αγαπητος -saliez- εχει επισημανει και σε αυτη την παραθεση του, την αναγκαιοτητα της υπαρξης του κιτρινου θαυμαστικου :!:... (δηλαδη,την μη αλλαγη kernel..) για να μπορει καποιος να -flasharei- οποιαδηποτε -custom rom-.... Τελος θα κανω μια μικρη επισημανση,για αυτους που θα προσπαθησουν να -flasharoun- καποια -custom rom- της αρεσκειας τους,χωρις ομως να διαβασουν αρκετες σελιδες...(να με συμπαθα ο αγαπητος saliez,αν φλυαρω και υπερθεματιζω με αυτην μου την παραθεση...). Αν καποιος δεν μπορει να -bootarei- σε -clockworkMod Recovery v4.0.0.2- και κατα την προσπαθεια του, το -recovery mod- που βλεπει στην οθονη συσκευης του,ειναι το -stock / default- by samsung- με τις λιγες επιλογες...(μπλε αποχρωσης γραμματα). -reboot system now -apply update from sdcard -wipe data/factory reset -wipe cache partition Τοτε θα πρεπει να ξανα κανει το -cfroot- απο την αρχη (καλυτερα σε ενα απο τα παλαιοτερα firmware KE2 / KF3),χωρις να αφαιρεσει το κιτρινο θαυμαστικο που εμφανιζεται στο -welcome screen by samsung- :!::!:..( δηλ.αλλαγη kernel), και κατα την διαρκεια της προσπαθειας του να εισελθει σε -recovery mod- ,,να βλεπει στην οθονη συσκευης του,τις παρακατω επιλογες...(σε πορτοκαλι αποχρωσης γραμματα). -reboot system now -apply update from sdcard -wipe data/factory reset -wipe cache partition -install zip from sdcard -backup and restore -mounts and storage -advanced -power off Tοτε ειναι ετοιμος να συνεχισει,στην εγκατασταση -custom rom- της αρεσκειας του,οπως μας περιγραφει ο αγαπητος -saliez- παραπανω..... 1-Υ.Γ) Πολυ σωστα επισημανε παραπανω και ο (οχι και τοσο παραφρων) -parafron4-, οτι αν καποιος κατα την διαρκεια του -Cfroot- αφαιρεσει το κιτρινο θαυμαστικο (με την αλλαγη του -kernel-),, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ [[[[[ -clockworkMod Recovery v4.0.0.2- ]]]] :!::!: 2-Υ.Γ.) Αν παρ'ολα αυτα,καποιος θελει και -custom rom- να εγκαταστησει,αλλα και το κιτρινο θαυμαστικο να μην εμφανιζεται στο (welcome screen by samsung).....Mετα την εγκατασταση της -custom rom- αρεσκειας του,,,,, Ας μας το αναφερει εδω περα και θα του πουμε τι πρεπει να κανει.......(με το αναλογο κοστος φυσικα,οσο αφορα την αφαιρεση του κιτρινου θαυμαστικου,για την -custom rom- που επελεξε....) Edited August 20, 2011 by gorgiosalon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 εχεις κανει cf root? μπες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 στο τέλος του πρώτου ποστ θα βρεις οτι σου λείπει... Λοιπόν βρήκα ότι μου λείπει. Το θέμα είναι πώς το κάνω εγκατάσταση. Δοκίμασα με ES explorer να τα κάνω αντιγραφή στο \system\app και απέτυχε. Φυσικά δεν γίνονται απλά εγκατάσταση. Επίσης καμία λύση για το ποσοστό στην μπαταρία; Θέματα πού βρίσκω; Πώς τα κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Λοιπόν βρήκα ότι μου λείπει. Το θέμα είναι πώς το κάνω εγκατάσταση. Δοκίμασα με ES explorer να τα κάνω αντιγραφή στο \system\app και απέτυχε. Φυσικά δεν γίνονται απλά εγκατάσταση. Επίσης καμία λύση για το ποσοστό στην μπαταρία; Θέματα πού βρίσκω; Πώς τα κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ Δοκίμαζε με root explorer... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δοκίμαζε με root explorer... Sent from my MZ601 Μπορείς να μου δώσεις link? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Λοιπόν βρήκα ότι μου λείπει. Το θέμα είναι πώς το κάνω εγκατάσταση. Δοκίμασα με ES explorer να τα κάνω αντιγραφή στο \system\app και απέτυχε. Φυσικά δεν γίνονται απλά εγκατάσταση. Επίσης καμία λύση για το ποσοστό στην μπαταρία; Θέματα πού βρίσκω; Πώς τα κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ μέσα στο ES explorer πήγαινε ρυθμίσεις-επιλογές ροοτ-τσεκάρισε τα. μάλλον αυτό είναι... Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Λοιπόν βρήκα ότι μου λείπει. Το θέμα είναι πώς το κάνω εγκατάσταση. Δοκίμασα με ES explorer να τα κάνω αντιγραφή στο \system\app και απέτυχε. Φυσικά δεν γίνονται απλά εγκατάσταση. Επίσης καμία λύση για το ποσοστό στην μπαταρία; Θέματα πού βρίσκω; Πώς τα κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ με κάποιον root explorer τα κάνεις copy paste στον φάκελο system>app και μετα restart edit:τωρα ειδα οτι προσπαθησες αλλα δεν(sorry αλλα δεν ήπια καφέ ακόμα :p )...δοκιμασε αυτο που σου λεει ο filzazas και αν δεν τα καταφέρεις και παλι δοκίμασε τον root explorer Edited August 20, 2011 by parafron4 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ Editor in Chief , saliez....!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enough is enough. Λοιπόν. Ο στάνταρ τρόπος για να περάσεις όλες τις custom ROMs είναι ο εξής. Προυποθέσεις: Να έχεις CWM. (αν έχεις root με τον CFroot kernel που αναφέρω στο θέμα του root, είσαι οκ. Εξυπακούεται φυσικά ότι έχεις και το κίτρινο θαυμαστικό.):!::!: Να ξέρεις να πατάς 3 κουμπάκια. Εφόσον τα από πάνω ισχύουν και έχεις πάρει τα απαραίτητα backups, πάμε στην διαδικασία: Κατεβάζουμε την ROM που θέλουμε. Την περνάμε στην εσωτερική κάρτα. Κλείνουμε το κινητό Πατάμε μαζί τα: Volume up + home + power. Με το που βγάλει το GT-I9100 αφήνουμε τα κουμπιά. Και λίγο αργότερα να τα αφήσουμε δεν πειράζει. Με τα κουμπιά του ήχου κάνουμε πλοήγηση στις επιλογές. Με το κουμπί Power επιλέγουμε (ή με το Home κουμπί) Επιλέγουμε τα εξής: wipe data/factory reset, wipe cache, advanced --> wipe dalvik cache. Με το πίσω κουμπί πάει στο κεντρικό μενού. Επιλέγουμε install zip --> choose zip --> Την ROM της αρεσκείας μας (που έχουμε τοποθετήσει στην εσωτερική) Η διαδικασία τελειώνει και πατάμε reboot system now. Από εκεί και πέρα, δεν φέρω καμία απολύτως ευθύνη αν πάει κάτι στραβά. Δεν συνιστώ την διαδικασία. Αυτά. Για ότι άλλο χρειαστείς, ρωτάς στο αντίστοιχο θέμα: [Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις] Samsung Galaxy S II Τέλος, μην χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές για να φλασάρεις ROM. Ποτέ δεν βγαίνει σε καλό --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φιλε parafron4,ο αγαπητος -saliez- εχει επισημανει και σε αυτη την παραθεση του, την αναγκαιοτητα της υπαρξης του κιτρινου θαυμαστικου :!:... (δηλαδη,την μη αλλαγη kernel..) για να μπορει καποιος να -flasharei- οποιαδηποτε -custom rom-.... Τελος θα κανω μια μικρη επισημανση,για αυτους που θα προσπαθησουν να -flasharoun- καποια -custom rom- της αρεσκειας τους,χωρις ομως να διαβασουν αρκετες σελιδες...(να με συμπαθα ο αγαπητος saliez,αν φλυαρω και υπερθεματιζω με αυτην μου την παραθεση...). Αν καποιος δεν μπορει να -bootarei- σε -clockworkMod Recovery v4.0.0.2- και κατα την προσπαθεια του, το -recovery mod- που βλεπει στην οθονη συσκευης του,ειναι το -stock / default- by samsung- με τις λιγες επιλογες...(μπλε αποχρωσης γραμματα). -reboot system now -apply update from sdcard -wipe data/factory reset -wipe cache partition Τοτε θα πρεπει να ξανα κανει το -cfroot- απο την αρχη,χωρις να αφαιρεσει το κιτρινο θαυμαστικο που εμφανιζεται στο -welcome screen by samsung- :!::!:..( δηλ.αλλαγη kernel), και κατα την διαρκεια της προσπαθειας του να εισελθει σε -recovery mod- ,,να βλεπει στην οθονη συσκευης του,τις παρακατω επιλογες...(σε πορτοκαλι αποχρωσης γραμματα). -reboot system now -apply update from sdcard -wipe data/factory reset -wipe cache partition -install zip from sdcard -backup and restore -mounts and storage -advanced -power off Tοτε ειναι ετοιμος να συνεχισει,στην εγκατασταση -custom rom- της αρεσκειας του,οπως μας περιγραφει ο αγαπητος -saliez- παραπανω..... Υ.Γ Πολυ σωστα επισημανε παραπανω και ο (οχι και τοσο παραφρων) -parafron4-, οτι αν καποιος κατα την διαρκεια του -Cfroot- αφαιρεσει το κιτρινο θαυμαστικο (με την αλλαγη του -kernel-),, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ [[[[[ -clockworkMod Recovery v4.0.0.2- ]]]] :!::!: Πολυ χρησιμο Post !!!!!! Πιστευω οτι πρεπει να μπει στο θεμα για τις οδηγιες του root. Πολλοι την έχουν πατησει όπως κι εγω αλλωστε με το θαυμαστικο. Στις οδηγιες σου λεει οτι μπορεις να βγαλει το θαυμαστικο ακομα και οταν εχεις cfroot, αλλα δεν σου λεει οτι χανεις το cwm. Θα γλυτωσει αρκετο κοσμο απο το να γινονται οι ιδιες ερωτησεις και τα ιδια λαθη. Thanks saliez και gorgiosalon !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλημερα παιδες οσοι περασατε την καινουργια ρομ του λεομαρ θα ηθελα να μαθω οτι υπαρχει μεσα στο kitchen app τιποτα δεν ειναι συμβατο με την καινουργια ρομ???μονο εκεινα που ειναι στο enable beta μονο εκεινα ειναι συμβατα με την καινουργια ρομ προς το παρον!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τελικα μπηκα και εγω στο τρυπακι να βαλω custom rom. Παρηγγειλα ηδη και το jit. Μετα την χθεσινη ανταρα που ειχα, και ευχαριστω τον φιλο parafron4 και τον filzazas για την αμεση απαντηση. Σημερα αφου ειχα την επισημη ΚΕ2, η οποια απο οτι καταλαβα ειναι γερμανικη, αλλα αλλαξα το code σε EUR, και το kies το ειδε κανονικα και μου προτεινε την KF3. Πειτε μου τωρα αν τα εκανα τα παρακατω ενταξει Εκανα το cfroot της ΚΕ2 και εβαλα επιλεον το cwm 4.0.1.2 Οποτε ειμαι ροοτ και με το τελευταιο cwm. Για custom ρομ επελεξα του leomar, η οποια ειναι ηδη περασμενη(!) γιατι (πειτε μου αν εχω λαθος) το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβαζεις τις καινουργιες του ρομ μεσω κινητου, OTA δηλαδη, και βαζεις οποια πακετα θελεις. Και δεν χρειαζεται να κανεις καθε φορα wipe data. Και βεβαια γιατι τον προτεινετε οι περισσοτεροι εδω μεσα, απο οτι καταλαβα. Αυτα. Το μονο τωρα ειναι που πρεπει να το ξαναστησω ολο το κινητο απο την αρχη, ελπιζω να μην ξαναχρειαστει στο κοντινο μελλον, και να δω και τι πακετα μπορω να εγκαταστησω. Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 με κάποιον root explorer τα κάνεις copy paste στον φάκελο system>app και μετα restart edit:τωρα ειδα οτι προσπαθησες αλλα δεν(sorry αλλα δεν ήπια καφέ ακόμα :p )...δοκιμασε αυτο που σου λεει ο filzazas και αν δεν τα καταφέρεις και παλι δοκίμασε τον root explorer Super παίζει με ES explorer αρκεί να κάνεις κλικ στην επιλογή root..... thank you...... Καμία πρόταση για τα θέματα και το ποσοστό στην μπαταρία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Super παίζει με ES explorer αρκεί να κάνεις κλικ στην επιλογή root..... thank you...... Καμία πρόταση για τα θέματα και το ποσοστό στην μπαταρία; τσέκαρε στο xda...θα βρεις αρκετά θέματα και battery mods για την cognition... Τελικα μπηκα και εγω στο τρυπακι να βαλω custom rom. Παρηγγειλα ηδη και το jit. Μετα την χθεσινη ανταρα που ειχα, και ευχαριστω τον φιλο parafron4 και τον filzazas για την αμεση απαντηση. Σημερα αφου ειχα την επισημη ΚΕ2, η οποια απο οτι καταλαβα ειναι γερμανικη, αλλα αλλαξα το code σε EUR, και το kies το ειδε κανονικα και μου προτεινε την KF3. Πειτε μου τωρα αν τα εκανα τα παρακατω ενταξει Εκανα το cfroot της ΚΕ2 και εβαλα επιλεον το cwm 4.0.1.2 Οποτε ειμαι ροοτ και με το τελευταιο cwm. Για custom ρομ επελεξα του leomar, η οποια ειναι ηδη περασμενη(!) γιατι (πειτε μου αν εχω λαθος) το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβαζεις τις καινουργιες του ρομ μεσω κινητου, OTA δηλαδη, και βαζεις οποια πακετα θελεις. Και δεν χρειαζεται να κανεις καθε φορα wipe data. Και βεβαια γιατι τον προτεινετε οι περισσοτεροι εδω μεσα, απο οτι καταλαβα. Αυτα. Το μονο τωρα ειναι που πρεπει να το ξαναστησω ολο το κινητο απο την αρχη, ελπιζω να μην ξαναχρειαστει στο κοντινο μελλον, και να δω και τι πακετα μπορω να εγκαταστησω. πάνω κάτω είσαι σωστός...μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μόνος σου wipe σε περίπτωση που κάνεις αναβάθμιση ΟΤΑ και κατι να μη σου δουλεύει καλα πχ..η μπορεί η επόμενη έκδοση να ειναι wipe οποτε θα γινει full wipe απο μονο του γιαυτο καλό ειναι να εχεις backup... καλημερα παιδες οσοι περασατε την καινουργια ρομ του λεομαρ θα ηθελα να μαθω οτι υπαρχει μεσα στο kitchen app τιποτα δεν ειναι συμβατο με την καινουργια ρομ???μονο εκεινα που ειναι στο enable beta μονο εκεινα ειναι συμβατα με την καινουργια ρομ προς το παρον!!!! εχει προσθέσει αρκετά πράγματα...νομίζω πως μόνο τα θέματα του έμειναν και οι dialers... περιμενω μολις μετατρεψει τα πάντα να φλασαρω :) Edited August 20, 2011 by parafron4 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλημερα παιδες οσοι περασατε την καινουργια ρομ του λεομαρ θα ηθελα να μαθω οτι υπαρχει μεσα στο kitchen app τιποτα δεν ειναι συμβατο με την καινουργια ρομ???μονο εκεινα που ειναι στο enable beta μονο εκεινα ειναι συμβατα με την καινουργια ρομ προς το παρον!!!! Ναι μόνο εκείνα που είναι στο beta kitchen είναι συμβατά με την καινούρια rom, και είναι ήδη αρκετά..το μόνο που λείπει σε σχέση με την κουζίνα της προηγούμενης rom είναι θέματα στα οποία δουλεύει τώρα και dialers Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts