Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εννοούσα καθόλου τη μπαταρία.Δεν πρόλαβα άλλωστε αλλά ούτε και με πολυενδιαφέρει.

Εννοούσα την ταχύτητα και την ομαλότητα στην ανταπόκριση.

Ίσως όμως και ο συνδυασμός Λέομαρ και nimph να είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Εγω προσωπικα εκει εστιαζω.

Στην μπαταρια εννοω.Σαφως κ θα προτιμησω μια εντυπωσιακη κ μια απ τις δυο καλυτερες rom οπως ειναι του criskelo που σαν πρωτο γνομωνα θα με τραβηξει το κομματι (αποδοση-μπαταρια).

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πάρης......

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν δεν ξέρω γιατι αλλα με λεο 2.6 και jeffrey 3.0.0 είχα τρομερή μπαταριά 2.5 μέρες για πλάκα μου κρατούσε....για δυο μέρες ρωτά φοράω criskelo με jeffrey αλλα και με nimph 1.1.3 και δεν μου κρατάει ούτε μια μέρα...

Sent from my MZ601

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λοιπόν δεν ξέρω γιατι αλλα με λεο 2.6 και jeffrey 3.0.0 είχα τρομερή μπαταριά 2.5 μέρες για πλάκα μου κρατούσε....για δυο μέρες ρωτά φοράω criskelo με jeffrey αλλα και με nimph 1.1.3 και δεν μου κρατάει ούτε μια μέρα...

Sent from my MZ601

O συνδυασμός leo-jefrey 3.0.0 ειναι ο μοναδικός που απογειωνει την μπαταρια του sgs2!

Αυτο γιατι η Leomar rom εχει και αρκετα tweeks για να παιζει καλυτερα σε διαρκεια η μπαταρια με οποιονδηποτε kernel ακόμη και με nimphetamine, τωρα οποιος θελει σχετικα καλη αποδοση (οχι κορυφαια)και μεγαλη διαρκεια μπαταριας βαζει leo-jefrey 3.0.0 που ειναι μονοδρομος!!! εκτος αν του δημιουργει sod...που σε εμενα δεν το εκανε ποτε και εχει σχεση με το πως θα κατσει ο kernel στην συσκευη.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

πιστευω να το διαβασατε....δεν πρέπει να ξεχνάμε το Samsung Galaxy S III, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί στην MWC 2012 το Φεβρουάριο! Τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά της συσκευής θα σας αφήσουν με ανοικτό στόμα:

Samsung Galaxy S III

Οθόνη 4.65” Super AMOLED III (ανάλυση 1280 x 1024 – 352ppi)

Επεξεργαστής Samsung quad-core 2GHz

Μνήμη RAM 1.5GB

Κάμερα 10MP (1080p / 60fps)

Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD)

NFC chip

Λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich με περιβάλλον TouchWiz 5.0

Μπαταρία 2250mAh

Κατασκευή από μέταλλο και γυαλί με πάχος 9mm

Εάν επαληθευτούν τα παραπάνω, τότε μιλάμε για ένα smartphone με μεγαλύτερη ισχύ από αρκετούς σημερινούς υπολογιστές! Παρόλα αυτά υπάρχουν ενστάσεις, όπως για παράδειγμα στην ανάλυση της οθόνης, 1280 x 1024, η οποία δε συμφωνεί με το λόγο 4:3, οπότε πιθανότατα θα είναι 1280 x 720. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί η νέα τεχνολογία Super AMOLED III (το GS είχε Super AMOLED και το GSII Super AMOLED Plus).

Σχετικά με το περιβάλλον TouchWiz 5.0, για πρώτη φορά δεν θα αλλοιώνει το λειτουργικό σύστημα και απλά θα περιοριστεί σε γραφικές λεπτομέρειες και μικρές βελτιώσεις, σε αντίθεση με τις τωρινές εκδόσεις TouchWiz.

Δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα βγουν αληθινά τα παραπάνω, αλλά σίγουρα το Samsung Galaxy S III θα μας απασχολήσει σημαντικά μέσα στους επόμενους μήνες.πανε να μας κανουν ιστορια...

Υπαρχει περιπτωση το touchwiz 4,5 να προκαλεί είτε μεγαλύτερη καταναλωση μπαταρίας είτε γενικώς κολλήματα στο κινητό??

Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι ?

O συνδυασμός leo-jefrey 3.0.0 ειναι ο μοναδικός που απογειωνει την μπαταρια του sgs2!

Σίγουρα αληθές το συμπέρασμα σου αλλά σε μένα, όπως και σε άλλα παιδιά, ήταν η αιτία να δω, μετά από 3 μήνες, το πρώτο fc στο κινητό μου και μάλιστα στον dialer τη στιγμή που καιγόμουν να πάρω τηλέφωνο. Οπότε, σαν συνετό παιδί, ξήλωσα τον jefrey και έβαλα τον nimph. H απόδοση της μπαταρίας έχασε ένα 10% περίπου αλλά από σταθερότητα βράχος!!!

Σίγουρα αληθές το συμπέρασμα σου αλλά σε μένα, όπως και σε άλλα παιδιά, ήταν η αιτία να δω, μετά από 3 μήνες, το πρώτο fc στο κινητό μου και μάλιστα στον dialer τη στιγμή που καιγόμουν να πάρω τηλέφωνο. Οπότε, σαν συνετό παιδί, ξήλωσα τον jefrey και έβαλα τον nimph. H απόδοση της μπαταρίας έχασε ένα 10% περίπου αλλά από σταθερότητα βράχος!!!

+1 ,καλός ο συνδυασμός leo-jeffrey αλλά μe reboot και fc..οπότε μέχρι να βγει άλλος kernel με καλή αυτονομία σε μπαταρία θα μείνω σε leo-nimph..

EDIT: Εσείς που είχατε καλή αυτονομία ποιά έκδοση jeffrey βάλατε την rv ,την wa ή δεν παίζει κάποιον ρόλο?

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

πιστευω να το διαβασατε....δεν πρέπει να ξεχνάμε το Samsung Galaxy S III, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί στην MWC 2012 το Φεβρουάριο! Τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά της συσκευής θα σας αφήσουν με ανοικτό στόμα:

Samsung Galaxy S III

Οθόνη 4.65” Super AMOLED III (ανάλυση 1280 x 1024 – 352ppi)

Επεξεργαστής Samsung quad-core 2GHz

Μνήμη RAM 1.5GB

Κάμερα 10MP (1080p / 60fps)

Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD)

NFC chip

Λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich με περιβάλλον TouchWiz 5.0

Μπαταρία 2250mAh

Κατασκευή από μέταλλο και γυαλί με πάχος 9mm

Εάν επαληθευτούν τα παραπάνω, τότε μιλάμε για ένα smartphone με μεγαλύτερη ισχύ από αρκετούς σημερινούς υπολογιστές! Παρόλα αυτά υπάρχουν ενστάσεις, όπως για παράδειγμα στην ανάλυση της οθόνης, 1280 x 1024, η οποία δε συμφωνεί με το λόγο 4:3, οπότε πιθανότατα θα είναι 1280 x 720. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί η νέα τεχνολογία Super AMOLED III (το GS είχε Super AMOLED και το GSII Super AMOLED Plus).

Σχετικά με το περιβάλλον TouchWiz 5.0, για πρώτη φορά δεν θα αλλοιώνει το λειτουργικό σύστημα και απλά θα περιοριστεί σε γραφικές λεπτομέρειες και μικρές βελτιώσεις, σε αντίθεση με τις τωρινές εκδόσεις TouchWiz.

Δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα βγουν αληθινά τα παραπάνω, αλλά σίγουρα το Samsung Galaxy S III θα μας απασχολήσει σημαντικά μέσα στους επόμενους μήνες.πανε να μας κανουν ιστορια...

Αναρωτιομουν,μετα τα χαρακτηριστικα του SII το οποιο για τα σημερινα δεδομενα ειναι <τουμπανο>τι αλλο θα σκεφτουν να βαλουν στο SIII..!!Αν επαληθευτουν αυτα τα χαρακτηριστικα θα μιλαμε πλεον για την μεγαλη ανατροπη στο χωρο των smartphones(και των laptops

:lol::lol::lol:)

+1 ,καλός ο συνδυασμός leo-jeffrey αλλά μe reboot και fc..οπότε μέχρι να βγει άλλος kernel με καλή αυτονομία σε μπαταρία θα μείνω σε leo-nimph..

EDIT: Εσείς που είχατε καλή αυτονομία ποιά έκδοση jeffrey βάλατε την rv ,την wa ή δεν παίζει κάποιον ρόλο?

Κοντα στον ενα μηνα με λεο και τζεφρει 3.0.0 δεν ειχα ουτε rebοοt oute fc...ειναι ο καλυτερος συνδυασμος με διαφορα...τωρα φοραω criskelo με τζεφρει και με βγαζει οριακα μια μερα...

Ας οψετε το black blue themes tis criskelo που μου αρεσει πολυ...

Sent from my Desire HD

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω;Ποια επιλογη στην kitchen πρεπει να κατεβασω για να εχω το ρολοι μεγαλο στην επιφανεια του κινητου;Φοραω leo 2.6 revolution με kithen pro

Παιδιά καλησπέρα. μια σημαντική για μένα ερώτηση. υπάρχει σε κάποια ρομ δυνατότητα για μόνιμη απενεργοποίηση του noise reduction (για να μην το κάνω δηλαδή σε κάθε κλήση); έχει δει κάποιος κάτι σε custom Rom? Ευχαριστώ!

Σημερα παρατηρησα πως ο Leomar εβγαλε modded phone.apk με το noise reduction μονιμα στο off. ;)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

παιδιά η criskelo με jeffrey είναι καλύτερος συνδιασμός από άποψη μπαταρίας σε σχέση με criskelo και nimphetamin? είναι καλύτερη η criskelo από την leomar? το ρωτάω γιατί ψιλοβαριέμαι να φλασάρω πάλι, από την άλλη η μπαταρία με χρήση κρατάει μόνο μία μέρα, και με ελάχιστη χρήση 2 το πολύ

edit: η criskelo έχει το Twlauncher όπως η leomar για να έχω το app backdrops+app 3d effect+3d transition effect?

edit2: μπαίνει σε sleep mode με crt effect?

edit3: χρειάζεται full wipe σε system και cash για να την περάσω πάνω από την λέομαρ? και το ανάποδο? ποιο πολύ το ρωτάω αν σε περίπτωση που δε μαρέσει να γυρίσω και στη leomar χωρίς fullwipe αλλά κατευθείαν από πάνω

edit4: το setcpu δουλεύει με ninphetamin για να πέξω με τα ρεύματα? χρειάζεται να το τρέχεις, η είναι προρυθμισμένα τα ρεύματα από την κέρνελ?

edit5: αυτό που λέει κάτω από την έκδοση του criskelo κάτι για download system apps και είναι 72mb τι είναι?

edit6: στο titanium backup κάνεις backup των δεδομένων εφαρμογών μόνο, η και τα δεδομένα συστήματος? (έχω την pro έκδοση)

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Σημερα παρατηρησα πως ο Leomar εβγαλε modded phone.apk με το noise reduction μονιμα στο off. ;)

Μην το βάλετε ακόμα...έχει πρόβλημα !

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Κοντα στον ενα μηνα με λεο και τζεφρει 3.0.0 δεν ειχα ουτε rebοοt oute fc...ειναι ο καλυτερος συνδυασμος με διαφορα...τωρα φοραω criskelo με τζεφρει και με βγαζει οριακα μια μερα...

Ας οψετε το black blue themes tis criskelo που μου αρεσει πολυ...

Sent from my Desire HD

Δοκίμασε να φλασάρεις το theme στην LeoMar, αφού κάνεις backup. Αν δεν λειτουργεί μπορείς να αντικαταστήσεις τις εικόνες του theme στην LeoMar μόνος σου, έτσι θα έχεις και την rom που θες, και το θέμα :)

Αν και το galaxyblue theme νομίζω υπάρχει στην kitchen, εκτός αν μιλάς για κάποιο άλλο.

Αν δεν λειτουργεί μπορείς να αντικαταστήσεις τις εικόνες του theme στην LeoMar μόνος σου

Υπάρχει καποιος οδηγος πουθενα? Που να προτεινει προγραμματα κτλ για να το κανω αυτό? η εστω καποιο gallery με icons γιατι εχω λιωσει στο ψαξιμο..

Στην SD κάρτα, (την οποία είχα στο προηγούμενο τηλ.), αποθήκευα τις σημειώσεις μου. Οι σημειώσεις αυτές, έχουν extension .pwi και τώρα δεν μπορώ να τις ανοίξω. Υπάρχει τρόπος να τις βλέπω; Ευχαριστώ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω;Ποια επιλογη στην kitchen πρεπει να κατεβασω για να εχω το ρολοι μεγαλο στην επιφανεια του κινητου;Φοραω leo 2.6 revolution με kithen pro
Παιδια καποιος ξερει να απαντησει;

Παιδια καποιος ξερει να απαντησει;

λογικα πρεπει να περασεις το pack με τα widgets

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λογικα πρεπει να περασεις το pack με τα widgets
Συμφωνω το εχω καταλαβει,αλλα ποιο απ΄ολα;Μηπως ξερεις;

Συμφωνω το εχω καταλαβει,αλλα ποιο απ΄ολα;Μηπως ξερεις;

δυο πακετα εχει...ενα με τα transparent κ ενα full package...νομιζω ειναι στο δευτερο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

edit: η criskelo έχει το Twlauncher όπως η leomar για να έχω το app backdrops+app 3d effect+3d transition effect?

Εχει το TWLauncher 4.5, εμενα προσωπικα μου προκαλεσε μερικα κολληματα προβληματα οποτε εμεινα στο TW4 η στο stock launcher καλυτερα.. αν κ ο leomar ειπε πως 8α ανεβασει στη kitchen νεα εκδοση χωρις buggs. Κατα τ'αλλα ναι δεν σου προσφερει κατι αλλο εκτος απο αυτα που είπες κ αλλες εξτρα γραφικες λεπτομερειες.

edit2: μπαίνει σε sleep mode με crt effect?

Απ'οσο θυμαμαι οταν φοραγα την συγκεκριμενη rom, ναι μπαινει. Δες το κ μονος σου ομως με το " CPU Spy ".

edit3: χρειάζεται full wipe σε system και cash για να την περάσω πάνω από την λέομαρ? και το ανάποδο? ποιο πολύ το ρωτάω αν σε περίπτωση που δε μαρέσει να γυρίσω και στη leomar χωρίς fullwipe αλλά κατευθείαν από πάνω

Δεν χρειαζεται αλλα φυσικα προτεινεται. Davlik Cache Wipe κανε οπως κ να'χει. Εγω εκανα reroll απο τη μια στην αλλη χωρις να παρατηρησω καποιο προβλημα αλλα φυσικά καποια καταλοιπα θα μεινουν..

edit4: το setcpu δουλεύει με ninphetamin για να πέξω με τα ρεύματα? χρειάζεται να το τρέχεις, η είναι προρυθμισμένα τα ρεύματα από την κέρνελ?

Οσον αφορα το voltage δεν εχω ιδεα ουτε πως να το πειραξω ουτε αν δουλευει :<

edit4edit5: αυτό που λέει κάτω από την έκδοση του criskelo κάτι για download system apps και είναι 72mb τι είναι?

Extra plugins/mods που μπορεί να θέλεις να προσθέσεις αν θυμαμαι καλα.

edit4edit5edit6: στο titanium backup κάνεις backup των δεδομένων εφαρμογών μόνο, η και τα δεδομένα συστήματος? (έχω την pro έκδοση)

Εφαρμογές κ Δεδομένα εφαρμογών -Χρήστη-, όχι system.

δυο πακετα εχει...ενα με τα transparent κ ενα full package...νομιζω ειναι στο δευτερο....
Parafron στην τυχη εβαλα το πρωτο και ηταν μεσα,ευχαριστω παντως!!

τελικά έβαλα την kriskelo+ninphetamin(τη τελευταία) δεν άντεξα! μου άρεσε περισσότερο από την leomar αν και στο setcpu μπορείς και 1.6 overclock (άχρηστο). τώρα για μπαταρία δεν κοίταξα, στο setcpu το έχω default values που είδα είναι μεγαλύτερα απο αυτά στη leomar. το έχω μέχρι 1.2ghz ταχύτητα. παραπάνω δεν ξέρω αν μου χρειάζεται. τώρα για όσους έχουν το kernel αυτό, έχουν κάποια voltages στο setcpu που χρησιμοποιούν η δεν τη πειράζεται καθόλου την κέρνελ? χωρίς setcpu πως γίνεται να ξέρεις τι ταχύτητα/voltages τρέχει το κινητό? μπορεί πχ τα defaults voltages να είναι λιγότερα από αυτά του setcpu και να με τρώει μπαταρία τζάμπα

θα ήθελα να μάθω τα voltages του jeffrey 3.0 κέρνελ, που λένε ότι έχει τη καλύτερη μπαταρία... ίσως κάνουν και στη ninphetamin ποιος ξέρει.... πάντως η ragemode U1 που είχα πριν είχε μικρότερα default voltages από την ninphetamin 100%

προς το παρών τα δικά μου στη ninphetamin στο setcpu(τα κατέβασα) είναι

(1200max)

200mhz-800

500mhz-850

800mhz-950

1000mhz-1050

1200mhz-1150

αν τύχει(που αποκλείεται) και δω κανά lag σε καμιά εφαρμογή χρησιμοποιώ

1400-1250

1600-1400

εσείς?(όσοι χρησιμοποιείτε setcpu)

Edited by hackfree

τελικά έβαλα την kriskelo+ninphetamin(τη τελευταία) δεν άντεξα! μου άρεσε περισσότερο από την leomar αν και στο setcpu μπορείς και 1.6 overclock (άχρηστο). τώρα για μπαταρία δεν κοίταξα, στο setcpu το έχω default values που είδα είναι μεγαλύτερα απο αυτά στη leomar. το έχω μέχρι 1.2ghz ταχύτητα. παραπάνω δεν ξέρω αν μου χρειάζεται. τώρα για όσους έχουν το kernel αυτό, έχουν κάποια voltages στο setcpu που χρησιμοποιούν η δεν τη πειράζεται καθόλου την κέρνελ? χωρίς setcpu πως γίνεται να ξέρεις τι ταχύτητα/voltages τρέχει το κινητό? μπορεί πχ τα defaults voltages να είναι λιγότερα από αυτά του setcpu και να με τρώει μπαταρία τζάμπα

θα ήθελα να μάθω τα voltages του jeffrey 3.0 κέρνελ, που λένε ότι έχει τη καλύτερη μπαταρία... ίσως κάνουν και στη ninphetamin ποιος ξέρει.... πάντως η ragemode U1 που είχα πριν είχε μικρότερα default voltages από την ninphetamin 100%

προς το παρών τα δικά μου στη ninphetamin στο setcpu(τα κατέβασα) είναι

(1200max)

200mhz-800

500mhz-850

800mhz-950

1000mhz-1050

1200mhz-1150

αν τύχει(που αποκλείεται) και δω κανά lag σε καμιά εφαρμογή χρησιμοποιώ

1400-1250

1600-1400

εσείς?(όσοι χρησιμοποιείτε setcpu)

Lag μπορει να μην δεις αλλα μπορει να εχεις ρεβοοτ και fcs...καθε συσκευη συμπεριφερετε διαφορετικα με μειωμενα voltages....επισης το setcpu παιρνει τις τιμες απο τον κερνελ και δεν βαζει μονο του οτι θελει...

Sent from my BEAST S2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δηλαδή αυτά που βγάζει ως defaults είναι τιμές που δίνει το κέρνελ? τις κατέβασα, τώρα αν δω κάποιο crash η restart θα τις ανεβάσω πάλι...

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει τι εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο (όχι διαχείριση εργασιών, εννοώ να μου λέει και τα services μήπως και freezarw κανένα με το titanium back up pro)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...