Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις link για τη kitchen?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Δεν τη δίνει ξεχωριστά είναι ενσωματωμένη μέσα στη ρομ, αλλά είναι ίδια με του leomar....με όλα τα καλούδια :D

Xiaomi Mi5 White 32GB

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν τη δίνει ξεχωριστά είναι ενσωματωμένη μέσα στη ρομ, αλλά είναι ίδια με του leomar....με όλα τα καλούδια :D

Που μπορούμε να δούμε τη Skyrom 9;:p

Δεν θα ηθελα να περασω ολοκληρη τη rom γιαυτο ρωτουσα αν υπαρχει καπου ξεχωριστα.. :-(

Που μπορούμε να δούμε τη Skyrom 9;:p

Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1164544

Xiaomi Mi5 White 32GB

Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1164544

Χμμμ, πολύ "μονόχρωμη" δεν είναι; Είδα ότι έχει κι άλλα χρώματα να επιλέξεις αλλά όποια και να διαλέξεις πάλι λίγο "μονόχρωμη" παραμένει..

Παρ'όλα αυτά μου αρέσει που αλλάζει αρκετά από την stock.:)

Όλα καλά με τη Leomar αλλά ρε γ@μώτο με τη μπαταρία έχω θέμα..Έχω δοκιμάσει 15 Kernels και παραπάνω από μια μέρα δεν έχει κρατήσει η μπαταρία με κανέναν (ίσως με jeffrey αλλά είχα πολλά fc)..Έχω δοκιμάσει τα πάντα που λέει και η διαφήμιση αλλά τίποτα..:(

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Toυ Leomar,ηταν και στο market.Τωρα δεν την βρισκω
Παντως δεν μου συνδεεται με τι kies γιατι;

Η κουζινα του Leomar δεν προκειται να εμφανιστει ξανα στο market. Ριξτε μια ματια στο xda forum, διεγραψε το account του η google για παραβιαση δικαιωματων προφανως.

Edit : Γιατι δεν εχεις αυθεντικη rom της samsung για να στο αναγνωρισει το προγραμμα της samsung.

Edit2 : Ξερει καποιος με ευκολο η κ manual τροπο πως μπορω να αλλαξω καποια icons οπως πχ κυριως της μπαταριας? Κ ειδε κανεις διαφορα με το potatoman mod της καμερας?

Η κουζινα του Leomar δεν προκειται να εμφανιστει ξανα στο market. Ριξτε μια ματια στο xda forum, διεγραψε το account του η google για παραβιαση δικαιωματων προφανως.

Δεν την βρισκω στο xda

Edited by vitriolis

Δεν την βρισκω στο xda

Στο thread του στη τελευταια,προτελευταια σελιδα τα εχει κανει καποιος upload.

Στο thread του στη τελευταια,προτελευταια σελιδα τα εχει κανει καποιος upload.

Δεν το βρισκω δεν μπορεις να δωσεις διευθυνση;

η κουζινα του λεο απο το μαρκετ θα ανανεωνεται η πλεον μας ειναι αχρηστη;

θα ανανεωνεται.θα ανεβασει την κουζινα στο thread του ωστε οποιος θελει να την κατεβαζει απο εκει.η κουζινα θα ενημερωνεται κανονικα.υπαρχει και η πιθανοτητα να την ξαναανεβασει με αλλο account

ξερουμε τελικα αν η κουζινα απο το xda θα ανανεωνετε κανονικα η πρεπει να εχεις την paid?

δεν εννοω μονο τα mods...εννοω τα updates του app...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν θα συνεχιστει το distribution στο Android Market καθώς η Google έκανε suspend το λογαριασμό του Leomar.... Την τελυταία έκδοση θα τη βρίσκετε πάντα στο δεύτερο post του thread του (τη λέει Kitchen Pro τώρα :p).

Δεν θα συνεχιστει το distribution στο Android Market καθώς η Google έκανε suspend το λογαριασμό του Leomar.... Την τελυταία έκδοση θα τη βρίσκετε πάντα στο δεύτερο post του thread του (τη λέει Kitchen Pro τώρα :p).

μπραβο στην google :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

άρχισε τις βλακίες της κι η google.. κατεβάστε Leomar+Kitchen και διαβάστε τα πρώτα 2 post του topic στο XDA της πριν ρωτήσετε για ελλείψεις :)
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

εμένα μου βγάζει to Kaspersky trojan στο Kitchen Pro:(

Την εριξα στην καρτα αλλα δεν ειναι αρχειο .apk.Πως θα την εγκαταστησω;

για το kitchen app λες?

apk ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

για το kitchen app λες?

apk ειναι...

Ναι συγνωμη εκανα λαθος.Δεν το κανει εγκατασταση το κινητο και μου βγαζει μνμ οτι υπαρχει καποιο προβλημα με την αναλυση του πακετου.Ξερει κανεις κατι γι'αυτο;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...