Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ τότε.. ερώτηση

έβαλα (αφου μου εσπασε λιγο τα νευρα) την leomar 2.6 (σύμφωνα με οσα διαβασα απο σας, ειναι η καλυτερη).

μπορείτε να μου πείτε πιο kernel να βάλω?

επίσης έχω κατεβάσει μια εφαρμογή που έχει για custom cook rom kitchen, το οποιο σου κανει εγκατασταση διαφορα. γιατί ομως οταν του λεω να κανει εγκατασταση κάτι δεν το κάνει?

Παντως ο jeffrey με leomar26 αξιζει να τον δοκιμασει κανεις.μετα απο 29 ωρες νορμαλ χρησης ειμαι στο 61%!βεβαια μετα απο

3-4 φορτισεις..

οκ τότε.. ερώτηση

έβαλα (αφου μου εσπασε λιγο τα νευρα) την leomar 2.6 (σύμφωνα με οσα διαβασα απο σας, ειναι η καλυτερη).

μπορείτε να μου πείτε πιο kernel να βάλω?

επίσης έχω κατεβάσει μια εφαρμογή που έχει για custom cook rom kitchen, το οποιο σου κανει εγκατασταση διαφορα. γιατί ομως οταν του λεω να κανει εγκατασταση κάτι δεν το κάνει?

Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει enable την beta kitchen;

Sent from Galaxy!

Αντώνης

οκ οντως δεν το ειχα κανει enable. το βρηκα οταν το διαβασα καλυτερα. αυτη τη στιγμη εχω βαλει nymph, να βάλω jeffrey?

αν ναι, μου δίνετε ενα λινκ? και μια οδηγία?

Παντως ο jeffrey με leomar26 αξιζει να τον δοκιμασει κανεις.μετα απο 29 ωρες νορμαλ χρησης ειμαι στο 61%!βεβαια μετα απο

3-4 φορτισεις..

Όντως...2.5 έως 3 μέρες μου κρατάει χάλαρα...

Sent from my MZ601

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παρά την ήττα που έπαθα όταν είχα περάσει τον jefrey δοκίμασα και τον ξαναπέρασα χωρίς πρόβλημα αυτήν την φορά, και θα κοιτάξω και εγώ να δω πως πάει..δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά μεσώ ενός widget παρατήρησα ότι maximum πάει στα 1152 ghz και όχι στα 1200..το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος;

Sent from Galaxy!

Αντώνης

στους xda βλέπω ότι έχουν βγάλει όλα τα links και έκλεισαν το topic. Γιατί?

Εχετε παρατηρησει χαμηλο σημα και lag καποιες φορες με leomar και ninph 2.1.3;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παρά την ήττα που έπαθα όταν είχα περάσει τον jefrey δοκίμασα και τον ξαναπέρασα χωρίς πρόβλημα αυτήν την φορά, και θα κοιτάξω και εγώ να δω πως πάει..δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά μεσώ ενός widget παρατήρησα ότι maximum πάει στα 1152 ghz και όχι στα 1200..το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος;

Sent from Galaxy!

κοιτα μεσω set cpu βλεπω μπορει να τρεξει στα 1152 και στα 1204.. ισως by default τρεχει ο jeffrey max στα 1152..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πρέπει να φταίει ο kernel, o 2.0.2 δουλεύει άψογα.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

φιλε τι lag σε ποια σημεία??το ρωτάω γιατι με ninph 2.1.3 εμενα τουλαχιστον το κην ηταν πολυ σφαιρα!!!(πιο γρηγορο και απο του jefrey!!)μονο που ειχε αρκετο battery drain οταν το δουλευες το κην!!πολυ καλος και ο jefrey αλλα εχω και εναν φόβο μήπως κανει και καμια ζημία στο κην μας στο κάτω κάτω γιατί δεν ηθελε να αποκάλυψη τα Kernel Source Code του εεεε!!!!

Lag δεν έχω προσέξει, μπορεί να φταίει και ο launcher ποιον έχεις?

Το σημα γενικά σπανίως να πιάσει τέσσερις γραμμές, συνήθως 2 δείχνει αλλά και καμία να μην έχει μιλάω κανονικά χωρίς διακοπές. Κάτι παίζει με την ένδειξη(σε μένα τουλάχιστον)

κοιτα μεσω set cpu βλεπω μπορει να τρεξει στα 1152 και στα 1204.. ισως by default τρεχει ο jeffrey max στα 1152..

Ναι το έχω δει αυτό που λες στο setcpu..πιστεύω πως ο kernel , τρέχει max στα 1152 για αυτό και παρουσιάζει καλή απόδοση μπαταρίας..ο τύπος έκανε underclock και undervold μαζί έτσι εξηγείται η καλή απόδοση μπαταρίας που βλέπουν τα παιδιά εδώ..το ότι όμως δεν έδωσε τους κωδικούς δεν μου αρέσει καθόλου..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Στο browser στις εναλλαγες παραθυρων,και στο touchwiz καποιες φορες.παιζω εναλλαξ με launcher pro,θελω να εχω το στησιμο του nexus με superaosp+matrix,καθαρο γρηγορο απροβληματιστο

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

το θεμα των roms/kernels ειναι λιγο υποκειμενικο.. σε αλλους καθεται καλα ο ταδε κερνελ και σε αλλους κανει το κινητο θερμαστρα..

σε αλλους φαινεται γρηγορη ή x ρομ σε αλλους δεν αρεσει εμφανισιακα και παει λεγοντας..

ειναι γεγονος οτι μεγαλο μερος εχει leomar/jeffrey.. αλλα θα πρεπει να πειραματιστειτε..

καντε root τη συσκευη, διαβαστε 5-6 πραγματα να γνωριζετε για odin, clockwordmod recovery και πως να τα χρησιμοποιειτε.. καντε ντου μετα στη σελιδα του xda για τη συσκευη μας διαβαστε, χαζεψτε φωτο και τελος πειραματιστειτε..

και φυσικα συγκρινετε το αποτελεσμα με την προηγουμενη κατασταση..

και μη ξεχνατε καποια σημαντικα εργαλεια.. titanium backup, κατι αντιστοιχο για sms και φυσικα setcpu με profiles (εκτος jeffrey) και γενικοτερο παιχνιδι (oc/uv) στα επιπεδα που το επιτρεπει ο kernel φυσικα..

edit: ξεκινησα το μονολογο στο λαθος θεμα.. ας μεταφερθει..

Μολις μπηκε ο superatmel στο παιχνιδι ουτε ταμα να το χα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Kαλησπερα σας!!Ειμαι νεος στο forum οπως και στον κοσμο των android!Θελω να κανω root στο galaxy s2 μου διαβασα οσο μπορουσα εδω αλλα εχω μια απορια!Ο kernel μου ειναι η XWKF3...Αυτον πρεπει να βάλω στο odin για να κανω root?!Και αν ναι που μπορω να τον βρω???Αλλιως αν μπορω να βαλω και καποιον αλλον καλυτερο πειτε μου ποιον και που μπορω να τον βρω! Edited by georgioskio

Χαμηλό σήμα μέχρι 2 μπάρες είχα κ εγώ,όμως με την διαφορά ότι μου έκανε κ στις ομιλίες κάτι διακοπές.Μέχρι που όρισα στην λειτουργία δικτύου μόνο GSM κ απο τότε όπου κ άν βρίσκομαι είμαι με 4 μπάρες full συνέχεια κ χωρίς προβλήματα στην ομιλία.

Lag έχω παρατηρήσει κ εγώ μόνο όταν πατάω το εικονίδιο με τις ρυθμίσεις ψιλολαγκάρει κ κάνει κ ένα ακαριάιο μικροκόψιμο της οθόνης στο πάνω μέρος,σχεδόν ανεπαίσθητο κάτι σαν tearing.Δέν θυμάμαι άν το είχα το lag με τον jeffrey 3.0 πάντως ίσως να φταίει κ ο launcher οπως προανέφερε κάποιο παιδί πιό πρίν.Στο θέμα της μπαταρίας πάντως με ninph 2.1.3 είμαι καλά εχοντας 2 μέρες τώρα με αρκετή χρήση χωρίς συνχρονισμούς κ βρίσκομαι στο 39% χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το calibration.Το έκανα πρίν 2 μέρες όπως αναφέρω κ ακόμα δέν έχει κλείσει η συσκευή για να γίνουν κάποιοι κύκλοι κ να βγούν βάσιμα αποτελέσματα.Τον jeffrey εντελώς πληροφοριακά τον έβγαλα λόγω με προβλημάτισε κ εμένα που δέν έχει δώσει τα source code του kernel.

Πάρης......

Όντως...2.5 έως 3 μέρες μου κρατάει χάλαρα...

Sent from my MZ601

????Με τη χρήση σου κρατάει τοσο????

[sIGPIC][/sIGPIC]

3-4 φορτισεις..

εμένα πάλι με τον ίδιο συνδυασμό κρατάει 1 μέρα:(..βέβαια είμαι στη δεύτερη φόρτιση,έκανα πλήρη αποφόρτιση-φόρτιση μόνο την πρώτη φοrά καθώς και battery calibration.Θα βελτιωθεί η κατάσταση με τις επόμενες φορτίσεις?Πρέπει να κάνω και άλλη αποφόρτιση?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδια να ρωτησω. Εχει παει κανενας το κινητο του για επισκευη μετα απο root και custom ROM install? Εχω JIG αλλα με τις φημολογιες περι 2ου counter που μετρα ποσες φορες εχει χρησιμοποιηθει το JIG, μ'εχει αγχωσει λιγο.

Δεν εχω καποιο τεραστιο προβλημα, εχω καποια πιξελ στην οθονη (κατω αριστερα) που ειναι ελαφρως ξεθωριασμενα. Ε και οσο να 'ναι με τρωει να τα βλεπω ετσι...

• Administrators
Παιδια να ρωτησω. Εχει παει κανενας το κινητο του για επισκευη μετα απο root και custom ROM install? Εχω JIG αλλα με τις φημολογιες περι 2ου counter που μετρα ποσες φορες εχει χρησιμοποιηθει το JIG, μ'εχει αγχωσει λιγο.

Δεν εχω καποιο τεραστιο προβλημα, εχω καποια πιξελ στην οθονη (κατω αριστερα) που ειναι ελαφρως ξεθωριασμενα. Ε και οσο να 'ναι με τρωει να τα βλεπω ετσι...

Όσοι έχουν επισκεφθεί το service μετά την επαναφορά της stock rom και τη χρήση του usb jig δεν είχαν πρόβλημα με την εγγύηση.

Kαλησπερα σας!!Ειμαι νεος στο forum οπως και στον κοσμο των android!Θελω να κανω root στο galaxy s2 μου διαβασα οσο μπορουσα εδω αλλα εχω μια απορια!Ο kernel μου ειναι η XWKF3...Αυτον πρεπει να βάλω στο odin για να κανω root?!Και αν ναι που μπορω να τον βρω???Αλλιως αν μπορω να βαλω και καποιον αλλον καλυτερο πειτε μου ποιον και που μπορω να τον βρω!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Modpic.gif

Παιδια εγω εχω leo2.6 και jeff kernel η μπαταρια μου κρατησε ειλικρινα 4 ημερες και 2 ωρες και ημουν στο 12% κανα 3ωρο και δεν αντεξα το εβαλα για φορτιση..

Τωρα για να τα λεμε ολα με το ονομα τους αυτες τις 4+ μερες το κινητο εκανε χρηση κινητου μονο ομιλια και βαρια 2 ωρες wifi... Πλακωσε δουλεια και δεν ασχοληθηκα με κατι αλλο..¨)

Παιδια εγω εχω leo2.6 και jeff kernel η μπαταρια μου κρατησε ειλικρινα 4 ημερες και 2 ωρες και ημουν στο 12% κανα 3ωρο και δεν αντεξα το εβαλα για φορτιση..

Τωρα για να τα λεμε ολα με το ονομα τους αυτες τις 4+ μερες το κινητο εκανε χρηση κινητου μονο ομιλια και βαρια 2 ωρες wifi... Πλακωσε δουλεια και δεν ασχοληθηκα με κατι αλλο..¨)

Μια χαρα είναι...ποσο δηλαδη θα επρεπε να κρατάει...

Αν δεν εχεις υπερθερμ'ανσεις να τον κρατήσεις...

Ετσι είμαι και εγω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...